بالاک و فرينگز به تيم ملي فوتبال آلمان دعوت شدند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
ميشائيل بالاک و تورستن فرينگز براي مصاف دوستانه تيم ملي فوتبال آلمان برابر نروژ به تيم ملي دعوت شدند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، يوآخيم لو سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از اين دو بازيکن کهنه کار براي ديدار دوستانه روز چهارشنبه هفته آينده برابر تيم ملي نروژ دعوت به عمل آورد.
استفان کيسلينگ و فليپ لام از جمله ديگر بازيکناني هستند که براي اين بازي در تيم لو مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
از سوي ديگر، لوکاس پودولسکي مهاجم کنوني باشگاه کلن به دليل پشت سر گذاشتن بيماري و آسيب ديدگي 3 ماهه براي اين بازي توسط يوآخيم لو به تيم ملي کشورش دعوت نشد.
يواخيم لو از دو تازه وارد دعوت كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان براي بازي دوستانه با تيم ملي نروژ اقدام به دعوت از دو بازيكن تازه وارد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، يواخيم لو، روز پنج شنبه فهرست بازيكنان 21 نفره خود را براي بازي دوستانه كه چهارشنبه هفته آينده در شهر دوسلدرف مقابل نروژ انجام خواهد گرفت، اعلام كرد. در اين ميان نام مسعود اوزيل، بازيكن تركي الاصل و 20 ساله تيم وردربرمن و آندرئاس بئك ازتيم هوفن هايم، صدرنشين حال حاضر بوندس ليگا به عنوان بازيكنان جديد تيم ملي آلمان، به چشم خورد.
اسامي بازيكنان آلمان به شرح زير است:
*دروازه بان:
رنه آدلر - بايرلوركوزن
تيم ويزه - وردربرمن
*خط دفاع:
آندرئاس بئك - هوفن هايم
آرنه فريدريش - هرتابرلين
آندرئاس هينكل - سلتيك اسكاتلند
فيليپ لام - بايرن مونيخ
پرمرته ساكر- وردربرمن
سدار تاسكي- اشتوتگارت
هايكو وسترمان - شالكه
*خط مياني:
ميشايئل بالاك - چلسي انگليس
تورستن فرينگس - وردربرمن
توماس هيتسل اسپرگر - اشتوتگارت
ماركو مارين - بروسيا مونشن گلادباخ
مسعود اوزيل - وردربرمن
سيمون روفلس - بايرلوركوزن
باستين شواين اشتايگر- بايرن مونيخ
پيتورتروخوسكي - هامبورگ
*خط حمله :
ماريو گومز - اشتوتگارت
پاتريك هلمس - بايرلوركوزن
اشتفان كيسلينگ - بايرلوركوزن
ميروسلا كلوزه - بايرن مونيخ
كوراني: آن قدر مي جنگم تا به تيم ملي برسم
خبرگزاري فارس: مهاجم با سابقه تيم شالكه آلمان گفت: بازيكني نيستم كه از مشكلات فرار كنم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از د.پ.آ، كوين كوراني اظهار داشت: مطمئن هستم زماني خواهد رسيد كه باز هم پيراهن تيم ملي آلمان را به تن خواهم كرد.
كوراني كه در اواخر سال گذشته به علت بي نظمي در يك بازي دوستانه ملي، از سوي يواخيم لو از جمع ملي پوشان اخراج شد، افزود: براي من مثل روز روشن است كه در شالكه باقي خواهم ماند و آنقدر با مشكلات دست و پنجه نرم مي كنم كه به شرايط مطلوب تري نظير تيم ملي برسم.
اين گلزن 26 ساله در مورد شايعات رواج يافته مبني بر ترك گيلزن كرشن و تيم شالكه عنوان كرد: در روزهاي اخير صحبت هاي زيادي با سران باشگاه انجام دادم و شايعه ترك شالكه توسط من صحت ندارد. باشگاه نيز تمايلي براي فروش من به تيمي ديگر ندارد.
كوراني تاكيد كرد: زماني كه از تيم ملي كنار گذاشته شدم، با پيراهن تيم شالكه بود. من حتم دارم در آينده با همين تيم بار ديگر به تيم ملي خواهم رسيد.
كوراني تا به حال براي تيم ملي آلمان 52 بازي انجام داده و 19 گل نيز زده است. وي از سال 2005 عضو تيم شالكه است و براي آبي پوشان گيلزن كرشني 113بازي انجام داده و 46 گل نيز زده است.