نقل قول:
من با بازی کرایسیس تو گرافیک Very High مشکل نداشتم! حالا تو این بازی کم میاره !:18: هر چقدر پول واسه کارت گرافیک می دی 2 روز دیگه باید عوضش کنی.:41:
Printable View
نقل قول:
من با بازی کرایسیس تو گرافیک Very High مشکل نداشتم! حالا تو این بازی کم میاره !:18: هر چقدر پول واسه کارت گرافیک می دی 2 روز دیگه باید عوضش کنی.:41:
منم مشکل شما رو داشتم و بازی رو همین طوری تموم کردم فکرم می کردم مشکل از صداگذاری خود بازیه:31:کلا شما هم زیاد نمی خواد سخت بگیری حالا صدا با تصویر نخونه مشکلی نیستش که!!!:19:نقل قول:
به نظر من این جور بازی ها رو فقط باید با کنسول بازی کرد 360 پیشنهاد می شه Pc خوراکه بازیایه اول شخصه مثل کانتر:10:
خیلی خیلی ببخشید شما کراسیس و با این سیستم سر Very hight بازی کردید؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18::18::1 8::18::18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
بابا نمی خوام توهین کنم ولی اگه می خواید خالی ببندید یه چیزی بگید که بهش بیاد.
هنوز کسی با سیستم های ابر قدرت خونگی نتونسته سره آخرین گرافیک بازیش کنه بعد شما با cpu 2.2 core2dou و گرافیک 8600 کزایسیس و سره very high اوردید:18::18::18::18:.خوبه والا
من cpu ام از شما بالا تره 2.66 core 2 duo هستش گرافیکمم همینه با رم 2 سره medium تونستم بدون کمبود framerate اجراش کنم.
anti analising گه شم که سره 2X میزاشتم سیستم میفتاد به تیک.
جلل خالق.
خوب انتياليزينگ خيلي مهمهنقل قول:
شايد دوستمون در Very High ولي بدون انتياليزينگ باز كرده
سيستم من در High باز ميكنه
با 8x انتياليزينگ
گرافيم همون 8600gt 1gig
رم 3 گيگ
سي پي يو 3 اينتل
سيستم عامل ويستا 64 بيتي
البته وقتي انتياليزينگ 8 ميدم در Medium بهتر باز ميكنه
يعني با 8x و در High خوب باز نميكنه
1 گیگ ddr3 یا ddr 2 ؟نقل قول:
آخه من 256 ddr 3 دارم.
بعد شما رمت 3 هست.
تازه شما میگی hight
cpu شما تک هسته ای هستش یا 2 هسته ای؟
ولی اون دیگه خالی بندی بود.
من کل تنظیمات بازی رو گذاشتم رو High و گرخیدم تا حالا همچین کیفیتی ندیده بودم
چرا دموها اسکیپ نمیشن همون اول بازی باید یه ساعت دمو نگاه کرد.؟
متاسفانه این تنها ایرادی هست که می شه به بازی گرفتنقل قول:
من اصولا خوشم نمیاد تنظیمات بازی رو رو high بزارم چون هی گیر میکنه. بنظر شما اشکال از کدومه. حتما کارت گرافیک.نه؟ولی 512 مگابایته.
cpu:dual core 3ghz
grapic:8400 gs
ram:1gb
متشکر میشم اگه جواب بدین.
ایراد از گارت گرافیکت هست چون 512 ریل نیست و GS هستش برای همین از رم شما شیر می شهنقل قول:
متاسفانه رمتون هم پاینه:46:
یعنی من رم بزارم حل میشه. دیگه نرم کارت گرافیک عوض کنم. ولی خوب همه رو اونجا تیک زده.نقل قول: