نقل قول:کد:=now()
البته یادت باشه که برای ساعت فرمت سلول را به برای زمان و یا تاریخ دلخواه تغییر بده
Printable View
نقل قول:کد:=now()
البته یادت باشه که برای ساعت فرمت سلول را به برای زمان و یا تاریخ دلخواه تغییر بده
با سلام به دوستان عزیز
جدول پایین میخوام به صورتی باشه که با کلیک کردن روی خونه های ستون تاریخ ، تاریخ اون روز درج بشه و همچنین در ستون"سایز لوله" اگه عدد زیر مقدار 10 تایپ بشه در ستون "Points" عدد 3 درج بشه و همچنین به ترتیب زیر
if 0<pipe size<10 points=3
if 10<pipe size<24 points=6
if 24<pipe size<36 points=9
if pipe size >36 points=12
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر دوستان با اکسل 2007 امکانش هست که این کار رو انجام داد؟
از راهنمایی و کمک دوستان صمیمانه تشکر می کنم
پاینده و کامیاب باشید.
با سلام خدمت سروران عزیز.
من یه فایل اکسل برای مدیریت مالی یک مغازه کوچک درست کردم که 5 تا Worksheet داره. یه Worksheet هم به عنوان راهنما درست کردم که با Hyperlink مکان نما رو ببره به محل مورد نظر.
مشکلی که دارم اینه : من می خوام این Hyperlink ها طوری تعریف بشن که مکان نما رو ببرن به آخرین سلول خالی یک ستون مشخص. تو یه فروم خارجی به یه همچین ترکیبی برخوردم :
=HYPERLINK("#"&CELL("address",OFFSET(sheet1!C1,COU NTA(sheet1!J:J),0,1,1)),
"CLICKME")
ولی نمی دونم دقیقا چه جوری باید به کارش ببرم. از اساتیدعزیز می خوام که لطف کنن و راهنمایی کنن.
پیشاپیش ممنونم.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یک سوال داشتم
من گاهی از فرمولهای Match - Look up - v look up, H Look up تصادفاً استفاده کردم و تا حدی کارمو پیش بردم مثلاً تو فایلی که میخواستم معادل تاریخ میلادی یک تاریخ شمسی وارد شده از شیت دیگری جستجو شده و مقدارش تو شیت جا ری نمایش داده شود اما؛
فرق درست این فر مولها رو دقیقاً نمی دونم و همینطور کاربردشون رو ....
الان یک فایل برای صادران دارم که دو تا شیت داره فرض کنیم " شیت 1" و " شیت 2"
شیت 1 سه تا ستون داره " ماه سفارش کالا" " کشور مقصد" و "مقدار فروش"
شیت 2 قراره از مقادیر شیت 1 اطلاعاتو بخونه . تو این شیت کشور ها که کلاً 5 تا هستندتو ستون اول هستند و ماهها تو ردیف اول که بصورت ردیفییه نه ستونی
حالا میخوام مقادیر فروش هر کشور در هر ماه از شیت 1 جستجو شده و در محل مربوط بخود در شیت 2 برگردانده شود.
نمی دونم تونستم توضیح بدم یا نه ولی این نوع جستجو هم ردیفیه هم ستونی
میشه لطفاً راهنماییم کنید ممنونم خیلی گیر گردم کلافم کر ده :41:
یک سوال دیگه در مورد Chart
1) میشه برای شیت 1 یک Chart کشید که محور افقی ماهها رو نمایش بده و محور عمودی مقادیر فروش رو نمایش بده و نیز کادر راهنما کشورها رو با رنگهای مختلف نشون بده یعنی سه تا متغیر داریم که میخواهیم تو یک Chart نشون بده .
فکر کنم تومار شد ببخشید.
براي اينكه بشه جملات تكراري پيدا كرد بايد چيكاركنم؟
نقل قول:
برای یافتن تکراری ها:
برای حذف تکراری هاکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3581626&postcount=1300
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2426259&postcount=550
لطفا به پست 2113 هم جواب بدید. ممنونم.
اساتید محترم و عزیز .
سوالی داشتم از خدمت شما .
من یک بانک اطلاعاتی دارم که در یک فایل جداست . که به این صورت هست : مثلا( apple : سیب ) . یعنی به صورت دو نقطه جدا شده است .
خوب اصل مطلب اینکه . چطور در برنامه اکسل می شه دستوری داد یا کاری کرد که وقتی ما در یک تکس باکس مثلا کلمه " سیب " را نوشت از آن بانک اطلاعاتی فراخوانی بشه و کلمه apple اتوماتیک در خانه ها نوشته بشه؟
با سلام
آیا میشه در اکسل ، اطلاعات مربوط به یک سلول رو وارد کنیم مثلا کد ملی شخص رو و از محدوده مورد نظر سایر اطلاعات اون سطر رو برگردونه مثل نام و نام خانوادگی و سال تولد و...؟