امکان داره از رم یا از سیم usb باشه رم من وضعش خرابتر از مال توست اما توش بازی میتونم بریزمنقل قول:
یه راه بهت میگم امتحان کن احتمالا جواب میده از برنامه یاک که برای تبدیل فرمتهاست استفاده کن با اون
بازی رو بریز تو پی اس پی
امکان داره از رم یا از سیم usb باشه رم من وضعش خرابتر از مال توست اما توش بازی میتونم بریزمنقل قول:
یه راه بهت میگم امتحان کن احتمالا جواب میده از برنامه یاک که برای تبدیل فرمتهاست استفاده کن با اون
بازی رو بریز تو پی اس پی
نقل قول:
چنده ؟
4 گيگ از 35 هست تا 65. البته بجز رمهايی که خود نمايندگی سونی ميده که از 90 تومان هست تا 150 تومان.!
نقل قول:
آقا مازيار هم کمی قيمت هارو بالا گفتن
عزيز من قيمت رو برای این اونجوری ميگم که طرف نره ببينه اوه اینکه گرونتره حالا چيکار کنم؟ درست همون بلايی که سره خودم اومد. با جاويد جان رفتيم توپ خونه به حوای 200 تومان بهم گفتن 235. کلی راه برگشتيم و اعصاب خورد فرداش رفتيم خريديم.
یکی در مورد رم 8 گیگ اطلاعات زیاد بده! می خوام بخرم ولی اطلاعات ندارم.قیمت رو حتما بگید لطفا.
نقل قول:
یکی در مورد رم 8 گیگ اطلاعات زیاد بده
فقط ميگم بيخيال بيخيال بيخيال.
پسر جان ما به کسايی که ميخوان 4 بگيرن پيشنهاد ميکنيم 2 تا 2 گيگ بهيرين. حالا شما ميخوای بری 8 بگيری؟ نه اصلا عاقلانه نيست
بچه ها من رمم را يك بار هم فرمت كردم ولي بازيهاي حجيم مثل manhunt 2 يا gta را نميريزه و ارور ميده ميگه can not copy , the device is not ready . بازي هاي كم حجم مثل pes 5 را ريختش . حالا نميدونم چيكار كنم يعني رمم خراب شده ؟ خواهشن كمكم كنيد .
اینم کلی اطلا عات در مورد مموری 8 گیگ به نظر من که اگه ÷ولت میرسه بگیر .نقل قول:
مشخصات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- سوني همچنين نرم افزار قابل دانلودي را كه قابليت بازيابي فايل ها از روي مموري استيك دارا ميباشد را نيز ارائه نموده است. اين نرم افزار كاربر را قادر مي سازد تا فايل هايي را كه اشتباهاً از روي مموري استيك پاك شده باشند را بازيابي نمايد. بنابراين شما مي توانيد عكس ها، فايل ها و موسيقي هاي قبلي خود را بازيابي نمائيد.
- سري جديد مموري استيك هاي Pro Duo با سيستم محافظت از كپي Magic Gate سازگار بوده و همچنين داراي ظرفيتي بالاتر و دوامي بيشتر مي باشند، لذا در مقايسه با مموري هاي PRO ديگر در اين بازه قيمت از نظر اقتصادي بسيار مقرون بصرفه تر مي باشند.
- خصوصيات
- <LI align="right">يكي از كوچكترين وسايل موجود جهت ذخيره ديجيتالي اطلاعات <LI align="right">داراي ظرفيت 8 گيگابايت <LI align="right">حداقل سرعت نوشتن 15 مگابيت در ثانيه بر روي مموري استيك Pro ، آنرا با واسط 4 پين پارالل سازگار مي نمايد <LI align="right">براي كاربردهاي متنوعي طراحي گرديده است نظير عكس هاي ظرفيت بالاي ديجيتالي، فيلم، موسيقي و اطلاعات <LI align="right">سازگار با مموري استيك Pro هاي قديمي (با استفاده از مبدل ارائه شده) <LI align="right">اختصاصاً براي دوربين هاي ديجيتال و سيستم هاي تفريحاتيPSP دستي طراحي گرديده است
- مشخصات<LI align="right">ظرفيت ذخيره سازي : 8 گيگابايت <LI align="right">واسط : مموري استيك 10 پين سريال و 4 پين پارالل <LI align="right">ولتاژ عمليات : 2.7 تا 3.6 ولت <LI align="right">برق مصرفي (پارالل) : 100mA حداكثر <LI align="right">برق مصرفي (سريال) : 65mA حداكثر <LI align="right">حداقل سرعت نوشتن اطلاعات : 15 مگابيت در ثانيه بر روي مموري استيك PRO Duo و ممري استيك PRO كه با واسط پارالل 4 پين سازگار شده اند <LI align="right">ابعاد تقريبي : 20 ميليمتر X 31 ميليمتر X 1.6 ميليمتر <LI align="right">وزن تقريبي : 2 گرم
- درجه حرارت عمليات : -10.56 درجه تا 85 درجه سانتيگراد
به نظر من که این اقا بهترین کارو داره میکنه یه مموری 4 گیگ خیلی بهتره از دوتا مموری دوگیگ اگه پولت برسه دیلیای زیادی هم دارم اگه خواستی بگو تا بهت بگم.:11:نقل قول:
قاطی شد اینم خود سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها خواهشن كمك كنيد
من رمم را يك بار هم فرمت كردم ولي بازيهاي حجيم مثل manhunt 2 يا gta را نميريزه و ارور ميده ميگه can not copy , the device is not ready . بازي هاي كم حجم مثل pes 5 را ريختش . حالا نميدونم چيكار كنم يعني رمم خراب شده ؟ خواهشن كمكم كنيد .
پراپرتيز بگير وقتي خاليه ببين فضاي خاليش رو چقدر مي زنه ؟ رمت دو گيگ بود ديگه ؟!نقل قول:
بچه ها خواهشن كمك كنيد
من رمم را يك بار هم فرمت كردم ولي بازيهاي حجيم مثل manhunt 2 يا gta را نميريزه و ارور ميده ميگه can not copy , the device is not ready . بازي هاي كم حجم مثل pes 5 را ريختش . حالا نميدونم چيكار كنم يعني رمم خراب شده ؟ خواهشن كمكم كنيد .
نقل قول:
اول این رو دانلود کن برنامه یاک هستش
بعد فایل بازی رو تو قسمت ایزو بزار بعد تو فمت پایینش که نوشته output cso file بقلشکد:http://www.psp-hacks.com/download.php?id=1029
عکس فلاپی داره بزن بعد فایل ایزو پی اس پی رو انتخاب کن که تا فایل تبدیل شده اونجا ذخیره بشه
اگه فرمتت cso بود این کار رو برعکس انجام بده