ببخشید میشه بگید که معنی اسم این بازی چیه
shaiya light and darkness
در ضمن لطفا سیستم مورد نیاز این بازی را هم بگویید.
با تشکر
Printable View
ببخشید میشه بگید که معنی اسم این بازی چیه
shaiya light and darkness
در ضمن لطفا سیستم مورد نیاز این بازی را هم بگویید.
با تشکر
سولیمن اینجا محل مشکلات در نصب و اجرای بازی هستش نه محل ترجمه اسم بازی .
باسلام بچه ها من بازی همسایه مزاهم 2 رو ریختم کرکش هم ریختم حالا میخواهم برم توش پیغام میده که این Cd قلابیه اما من ی سری با این سی دی بازی کردم گفتم به شما بگم بلکه کمکم بکنید
باتشکر کوچیک شما
کرک همسایه آزاریت خرابه درخواست کن تا ایکس من جان برات بزاره
اين بازي روي ويندوز XP با سرويس پك 2 كار نمي كنه.نقل قول:
در مورد مشكلي كه دوستان داشتن توي Splinter Cell 4 كه بازي كامل نصب ميشد اما توي بازي نمي رفت و يه اخطار **Must Check** ميداد، ميخواستم چند تا راه رو بگم. من 3 تا راه ميگم به احتمال قوي يكي از اونها جواب بده. اگه نداد ديگه بايد بازي رو فعلا ببوسين بذارين كنار تا ببينيم يوبي چيكار ميكنه.
- اول اينكه جديدترين DirectX موجود رو نصب كنين. معمولا جديدترين DirectX داخل خود دي وي دي بازي گذاشته ميشه. اين روش مهمترين و بهترين روش موجود هست شايد! نگين كه DirectX من 9c هست و نمي خواد نصب كنم. حتما دوباره از روي دي وي دي نصب كنين.
- اگه با اين روش درست نشد، به آدرس نصب بازي برين و توي اين پوشه برين:
توي اين پوشه فايل SplinterCell4.exe رو پيدا كنين و روش راست كليك كنين. از منو، گزينه Create Shortcut رو انتخاب كنين. حالا روي shortcut ايجاد شده راست كليك كنين و به Properties برين. توي قسمت target به آخر آدرس اين كد رو وارد كنين:کد:...\SCDA-Offline\System
يعني بايد يه چيزي توي اين مايه ها بشه:کد:-II
مثل اين عكس:کد:"H:\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -II
يك بار هم به جاي I از L استفاده كنين.- اگه اين روش هم جواب نداد، فايلهاي msvcp71.dll و msvcr71.dll رو از همون آدرسي كه بالا هم گذاشتم پاك كنين.
اگه هيچ كدوم از اينها جواب نداد منتظر باشين تا شايد يوبي توي Patch هاي جديدش اين مشكل رو برطرف كنه. توي فروم يوبي سافت هم همه مشكل داشتن اما حتي Ubi_Warder مسئول بخش عيب يابي هم نمي تونست جواب قانع كننده اي به اونها بده!
بعداز وارد کردن Cd 1 وقتی سی دی 4 رو میزارم بعد یه مدت Error میده ومیگه دیسک 1 را وارد کن بعد از وارد کردن Dont Send میده .
تورو خدا کمکم کنید اگه میتونید بگید چه جور نصبش کنم . کربنم دارم ولی شترنجی بازی میشه .
اگه یه بازی مثل اون یا بهتر از یه شرکت به جز نید فور اسپید سراغ دارید بگید خواهشا.
.کمک کمک کمک .
دوست عزیز لطفا یه خورده واضح تر توضیح بدید...نقل قول:
اگه میشه از اول و کامل توضیح بدید
vga 128
ram 256
cpu 2800
اگه میشه شما کامل توضیح بدید. لطفا
مهدي: پست پشت سر هم ندين!
salam.agar momkene mano dar bazi silent hill 4 rahnamai konid.man dar marhale bad az aparteman gir kardam vaghti varede khone misham sorakhe divar baste shode dar sit khondam ke neveshte bod on 4 ketabo bezaram ro divar vali har kari mikonam nemishe!!!!!
montazere rahnamaihaton hastaaaaaaaaam
منظور از توضیحات بیشتر که x_man جان گفت اینه که مثلانقل قول:
چجوری این بازی که بعد از سیدی 1 از شما سیدی 4 میخواد ؟
بازی اصلا چند سیدی هست ؟
اروری که بهتون میده چی هست ؟ (یه عکس ار ارور بزارید یا متن ارور را بنویسید)