نقل قول:
شما اقدام کنید . اون موقع که خواستن براشون میبرین.
موفق باشید
نقل قول:
شما اقدام کنید . اون موقع که خواستن براشون میبرین.
موفق باشید
آقا ما اگر امسال دانشگاه شبانه یا پیام نور یا غیر انتفاعی قبول بشیم و از معافیت تحصیلی استفاده کنیم...
اون وقت اگر در کنکور سال بعدی یه دانشگاه روزانه در بیایم مشکلی نداره؟ گیری نمیدن؟ :31:
نقل قول:
فعلا نه. مشکلی نیست.
سلام من معاف شدم ولی گفتن کارتت 20 روز دیگه میاد.کسی نمی دونه دقیقا کی میاد؟
خودشان گفتند 20 روز دیگه میاد دیگه، همون موقع میادشنقل قول:
بچه ها من تاريخ اعزامم 1 آبان . الان هم دانشگاه قبول شدم . به نظرتون چيكار كنم ؟؟
اگه بخوام دانشگاه برم بايد چيكار كنم ؟؟
نقل قول:
کاری نمیخواد بکنی
با برگه سبز برو ثبت نام . خوده دانشگاه معافیت تحصیلی صادر میکنه میفرسته نظام وظیفه
.
سلام
من تولد 68/11/6 هستم
الان داشجوی پیام نورم کلا ترم گذشته که اون دو ترم را هم مرخصی رد کردم
می خوام ببینم آیا راهی داره که من بتونم برای سال 90 هم کنکور بدم ؟؟؟
بشه از نظام وظیفه مهلت گرفت یا چیز دیگه ای
یا امسال آزاد ثبت نام کنم و سال دیگه دوباره کنکور دانشگاه آزاد را بدم و تغییر رشته بدم ؟؟؟؟
ممنون از جوابتون
لطفا راهنمایی کنید یه راهی رو به روی من بزارید
اقا ما نفهمیدیم این قضیه معافیت کفالت که گفتن چطوره ، هی ملت هم از ما سوال می کنن
تک پسر 18 سال ، پدر اونوقت 59 سال رو رد کرده ، تموم کرده ، وارد شده ، 60 سال رو شروع کرده ، وارد 60 سال شده ، چیه قضیش ؟ ممنون میشم ساده بگید :دی
سلام
من برای معافیت پزشکی اقدام کردم ولی قبول نشد و سرباز شناخته شدم (امروز شورا داشتم که متاسفانه000) و گفتن برگه اعزام به خدمت میاد در خونه حالا 3 تا سوال:
1-این برگه اعزام که تاریخ اعزام هم توی اونه کی بدست من می رسه ؟
2-حالا مثلا فرض کنیم تاریخ اعزام دی باشه آیا من می تونم برای کنکور 90 ثبت نام کنم (با توجه به این که زمان ثبت نام در آذر ماه است) و اگر جواب مثبته برای ثبت نام تو بند (کد وضعیت نظام وظیفه) چه عدی رو باید وارد کنم ؟
3-کلا کسی که درحال انجام سربازی است آیا می تواند برای کنکور ثبت نام و شرکت کند ؟
مشخصات : من متولد آذر 69 هستم و دارای مدرک پیش دانشگاهی به صورت حضوری و در کنکور های 88 و 89 شرکت کرده ام و موفق نشدم .