به من در مورد 512x4 گفتند میشه 128. فکر کنم برای همه سرویسها میشه 128.
Printable View
به من در مورد 512x4 گفتند میشه 128. فکر کنم برای همه سرویسها میشه 128.
.................
منظور از 160 و 240 گیگ حجم ترافیک داخلی است. مثلا 1 گیگ داخلی مصرف کنید 160 میشه 159 گیگنقل قول:
آقا این جریانش چیه؟
حجم من 240 گیگ هست که 60 گیگش بین الملل هست. از یه طرف وقتی میرم توی بخش حجم مصرفی و از 14 مرداد تا امروز رو حساب میکنه، میگه شما 43 گیگ مصرف کردی. حجم رو هم به روز نشون میده و مثلاً امروز که 3 گیگ و خورده ای مصرف کردم، توی جدول نوشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از طرف دیگه توی بخش ترافیک باقیمانده مینویسه 180 گیگ.
الآن کدومش درسته؟ همین ترافیک مصرفی رو در نظر بگیرم، یعنی 18 گیگ ترافیک بین الملل برام مونده؟ پس اون 180 گیگ چطوری محاسبه شده؟ چون معنیش این هست که 60 گیگ مصرف داشتم در حالی که توی این جدول میگه 43 گیگ مصرف کردم.
دوستان لیست سایت های که در مخابرات به صورت ترافیک داخلی حساب میشن رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟!
trainbit
upera
سافت98
دانلودها
اینا تو مخابرات ترافیک داخلی محسوب میشن ؟
کلا بخش گزارش مصرف مخابرات ایراد داره فعلا
ایرادات من تا الان:
۱.از اول شهریور دیگه تفکیک اینترنت داخلی و بین الملل رو ندارم و هرچی از سایت های داخلی دانلود میکنم برام بین الملل حساب میکنه و همچنان جلوی ترافیک داخلی نوشته ۰ صفر
۲. میخواهم انتخاب کنم از اول شهریور تا ۱۳ شهریور چقدر حجم مصرف کردم خودش میزنه از ۷ شهریور تا ۱۳ شهریور انقدر استفاده کردی.از اول شهریور رو نمیاره
۳.در ۲۴ ساعت ۲۰ بار قطعی اینترنت دارم یا ۴۰ یا ۶۰ دقیقه یک بار
همه ایرادات رو زنگ زدم پشتیبانی ۲۰۲۰ میگن ایراد از ما هست خیلی ها شکایت کردن فعلا منتظر باشید
نکته بعد سرعت من روی ۸ مگابیت هست ولی سرعت دانلود از ۸۵۰ کیلو بایت بیشتر نمیشه و خبری از سرعت ۱ مگابایت نیست.
سرویس غزال گرفتم یک ساله سرعت ۲ مگ که ۴ برابر حساب میشود ماهانه ۹۰ گیگ بین الملل یا ۳۶۰ گیگ داخلی.پس پرداخت
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
شما اول هر ماه تا آخر هر ماه رو ببین برات چقدر میاره بزن گزارش مصرف اول مرداد تا آخر مرداد ببین چقدر استفاده کردی.برای مرداد سهمیه شما ۶۰ گیگ بین الملل بوده.حالا از اول شهریور مجدد تا ۳۱ شهریور ۶۰ گیگ بین الملل سهمیه داری یا ۲۴۰ گیگ داخلی استفاده کنید.البته اگه نرم افزار شما مثل من ایراد نداشته باشه.حتما پیشنهاد میکنم یک شکایت به ۲۰۲۰ بکنیدنقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
اینترنت مخابرات تهران فردا مختل میشود
ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مخابرات منطقه تهران در روز پنجشبنه ۱۵ شهریور ماه دچار اختلال میشود.
روابط عمومی مخابرات منطقه تهران اعلام کرد که با اجرای عملیات Down Time در ارتباطات بین الملل، ارتباط اینترنت پرسرعت (ADSL) مشتریان مخابرات منطقه تهران در روز پنجشنبه 15 شهریور بین ساعت 1:30 الی 8:30 با اختلال همراه است.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
دوستان من منطقه ۱ تهران هستم و نمیتونم سرعت ۲ مگ بیشتر داشته باشم (از شاتل دارم) علت هم نویز بالاست و مدام قطعی خواهم داشت.
از طریق شرکت و متخصص هم بررسی و تست کردیم واضح بود مشکل از ساختمان نیست و از سر خط هم نویز به همون افتضاحیه، به من گفتن نتیجه اینکه بستر مخابراتی عامل نویز هست، یعنی فاصلهی بین مرکز مخابراتی تا باکس ساختمان جاییش عامل اشکال و ایجاد نویز هست.
الان هیچکس نه شرکت نه مانور مخابرات مشکل رو بهده نگرفتن، من از کی باید درخاست کنم بررسی و حل کنن؟ واقعا مسخرس که برای همین سرعت ۲ هم مشکل دارم. خواهشا راهنمایی کنید به کجا باید اعتراض یا درخواست بررسی کنم ممنون
سلام دوستان
سرویس 4 مگ گرفتم, فایل که میزارم دانلود شه(چه از آپارات یا سایت دیگه) پنج ثانیه اول سرعت رو همون 520 ولی بعدش نزول میکنه به 230
زنگم زدم گفتم مودم رو ریست کردن گفتن اوکی از سمت ما
اینم بخش مودم
مشکل از چیه؟