من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزار
Printable View
من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزار
من سرراه یکی از گوشی تلفن اسپیلتر قرارندادم سرعت 4مگابایت شده بود وقتی اسپیلیتر گذاشتم سرعت 16 مگابات شده شاید به خاطر اینه سر راه همه گوشی ها اسپیلتر بزارنقل قول:
ممنون من کله سیم رو مستقیم وصل کردم به مودم و از تلفن استفاده نمیکنمنقل قول:
سلام من هم همین مشکل رو دارم از اول شهریور هرچی از آپارات و سایت های داخلی هم دانلود کردم کلا بین الملل حساب کرده و مصرف داخل رو ۰ نوشته قبلا اینجوری نبود.نقل قول:
یه مشکل دیگه تو ۲۴ ساعت راحت بالای ۱۰ بار اینترنت قطع میشه .......
کیفیت افتضاح هست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان فرق این دو سروریس چیه ؟ کسی میدونه یکی نوشته بین الملل و یکی بین الملل ننوشته . یعنی کلا بین الملله هر ماه 160 گیگ سرعت دو مگ ؟ [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پشتیبانیشون داغونه نخرید
لـطـفـاً پاک شود.
.
.
سلام.
در مورد قطعی زیاد اینترنت زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت ایراد از مودم .شبکه . نویز میتونه باشه.گفت خطت نویز نداره.مودمت خرابه احتمالا گفتم سالمه با مودم دیگه تست کردم قطعی همچنان بوده.گفت ایراد از پریز تلفن گفتم اونم سالمه آخر سر چند دقیق پشت خط گذاشت منو بعد گفت ایراد از شبکه هست اطلاع میدیم به مرکز مخابراتی
مشکل بعدی اینکه هر چی از سایت های داخلی دانلود میکردم همرو بین الملل حساب میکردن.اونم گفت برای چند نفر دیگه هم این مشکل بوده برای شما هم گزارش میدیم.
ببینیم چیکار میکنن.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
سلام دوستان
من امروز طرح غزال با ماهیانه 40گیگ ترافیک فعال کردم. از کجا میتونم ببینم چقدر از ترافیکم باقی مونده؟(منظورم روی وب. گوشی هوشمند ندارم.)
تو سایت tci.ir پیدا نکردم چیزی. یه گزینه داره «مشاهده ریز مصرف». میزنم یه چیزی میاد ولی چیزی که من میخوام رو نشون نمیده.
چه کنم؟
سلام
سرویس 4 مگ 40 تومن ماهانه, حجم داخلی رو که زده 240 مگ وقتی تموم بشه سرعت رو چند میاد؟