دوستان ساعت پارس آنلاین رو از کجا گیر بیارم ؟ واسه دانلود شبانه میخوام ... دیشب واسه 50 ثانیه دیرتر قطع کردن 300 مگم رفت.ساعت اونا نمیدونم دقیقاً چقدر جلوتر از ماله منه ! الان ماله من 07:37 دقیقس !
Printable View
دوستان ساعت پارس آنلاین رو از کجا گیر بیارم ؟ واسه دانلود شبانه میخوام ... دیشب واسه 50 ثانیه دیرتر قطع کردن 300 مگم رفت.ساعت اونا نمیدونم دقیقاً چقدر جلوتر از ماله منه ! الان ماله من 07:37 دقیقس !
نقل قول:
مرد حسابی خططت رو هم رو 2 مگ بسته بهش میگی پارس آفلاین ؟
مثل اینکه فکر می کنی 128 اش باید رو 2مگ باشه شما که 1 مگ گرفتی رو 8 مگ ببنده مثلا ؟
زنگ بزن بپرس خططتون رو چند بسته شده و اگر مرکز شما 4 مگ داره بگو خط رو رو 4 مگ ببندند برات...
عجبا !
سلامنقل قول:
با این سایت چک کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونا هم به خاطر همین تفاوت ساعتی که ممکنه پیش بیاد 10-15 دقیقه قبل از ساعت 2 شروع میکنن و 10-15 دقیقه بعد از 7 هم تموم میکنن
سلام..نقل قول:
پینگ از اسپید تست که ملاک نیست !!!!!!!!!!!!!!!!
چون پینگ 30 از 50 یا 250 مایلی سروریس که اسپید تست براتون میگیره اصلا شاهکار نیست.
پینگ دی ان اس های معروف ملاک هست.
مثل 8.8.8.8 و 4.2.2.4 ... 4.2.2.3 و امثال این ها.
فعلا روت 4.2.2.4 در کشور مشکل داره برای بعضی ها. ملاک اصلی 8.8.8.8 است.
شما برای پینگ گرفتن براید صفحه ی Run / Command Prompt رو باز کنید. همون صفحه سیاهه.
اگر ویندور ویستا به بالا دارید در قسمت سرچ تسک بار ویندوزتون تایپ کنید cmd ( مخفف Command ) و انتر کنید.
اگر ایکس پی دارید که کلید ویندوز رو بزنید خودش ران رو داره یه آیکون..
تو صفحه تایپ کنید
ping 4.2.2.4 -t
ping 8.8.8.8 -t
این -t آخرش یعنی تا ابد پینگ بگیره . برای استاپ کردنش Ctrl + c کن.
از این که کامل راهمنمایی خیلی ممنون و خوشحال
ولی با cmd هم میگیرم
1.پینگ بالا
2نوسان زیاد
3.تایم اوتم که دیگه بماند
واینکه ملاک speedtest رو نسبت به خودش من میسنجم
و کلا ملاکای زیادی برای پینگ دارم
ببین چی شده که نرم افزارا یا مختل میشم یا اصلا نمیزارن کانکت شم
نه ساعتش این نیست الان ساعت من از این جلو تره اما امروز صبح (دقیق نمیدونم حدودای 07.14.45 ثانیه قطع کردم دیدم توی کنتور زده 07.15.52 ثانیه.) واسه همینم حدود 300 مگ حجمم رو برد.نقل قول:
اگه بخوایم ساعت اون موقع رو روی ساعت این سایت بگیریم 07:14.45 دقیقه میشه 07.14.20 ثانیه !
یعنی چی این ساعت ؟یعنی بای حتما ساعت1 دانلودت رو شروع کنی ؟؟؟؟
سلام
دوستان من قبلا اینتر نت از مخابرات استان اصفهان داشتم که به خاطر نداشتن دانلود شبانه رایگان اومدو پارس آنلاین. الان 2 شبه از ساعت 2 به بعد سرعت دانلود میاد رو 20 کیلو بایت. بیشتر از 200 مگ نمیشه دانلود کرد. می خواستم ببینم شما هم همین مشکلو دارید یا مال من اینجوریه؟ با تشکر
دوستان اينروزا قطعى زيادشده درسته ؟؟ واسه من ساعت ٣/٥ ك ميشه قط ميشه .
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
درسته ، منم یه چند روزی میشه که نتم داغونه.:n27: