ساعت رایگان چند وقتی هست شده از 3 تا 7.نقل قول:
رمز مودم رو هم برای من هم ارور میده وقتی میخوام عوضش کنم به خاطر همین هنوز همون admin هست.
Printable View
ساعت رایگان چند وقتی هست شده از 3 تا 7.نقل قول:
رمز مودم رو هم برای من هم ارور میده وقتی میخوام عوضش کنم به خاطر همین هنوز همون admin هست.
راجب خط تلفن مبین که قراره به مشترکا بده اطلاعات می خواستم که تا حالا کسی استفاده کرده و هزینه هاش به چه صورتی است و با مودم کار میده یا باید گوشی خاصی خرید!
این که وایمکسشه یا همیشه قطعه یا میزنه ساعت دانلود رایگان رو از بین میبره یا سرعت پایین تر از سرعت سرویس هست دیگه وای به حال خط تلفنش....نقل قول:
حفاظتیه نمیتونم اطلاعات دقیق بدم فهذا در آموزشی حق استفاده از گوشی و چیزای دیجیتالی نداری در صورت مشاهده تنبیهات سنگین مانند اضاف خدمت و در موارد پیشرفته گاهاً زندان و در موارد پیشرفته تر اگر مشخص بشه ادوات دیجیتالی به قصد کمک اطلاعاتی به دشمن و جاسوسی بوده احتمال اینکه فرد خاطی محکوم به اعدام بشه وجود داره بنابراین به هیچ عنوان ادوات دجیتالی به آموزشی نبر حتی به ساعتت هم گیر میدن البته اگه با دژبانان گردن کلفت رفیق بشی یا بند پ داشته باشی مثلا کادر آشنایی فامیلی چیزی یا خودت دزبان بشی ... میتونی قایمکی هرچی خواستی با خودت به پادگان ببری لذا توصیه اکید میشه مواظب ستون پنجما باشی! بعد از آموزش که میری یگان مربوطه اگر مهمانسرا بهت بدند بیشتر به دانشجو وظیفه میدند که آزادی هرچه خواستی ببری اگه آسایشگاه قرارگاه فرستادنت که بیشتر سرباز صفرا رو میفرستن به سختی میتونی هرچی خواستی ببری بعد یه مددت که خط بالا شودی دیگه سختی نداره ما دانشجو وظیفه ایم هتل هوایی ارتش مهمانسرا هم بمون دادن شانسه دیگه لیکن از ساعت 2 به بعد در اختیار خودمونیم بقول بروبچ اینقد که اینجا راحتیم توی زندگی عادی راحت نبودیم :n19: فقط توی آموزشی به طرز بسیار فجیعی دهنمون رو صافت کردن :n04: که تا عمر داریم از یاد نخواهیم بردنقل قول:
استفاده از نت هم مجازه کاری ندارند چون همه چی توسط فاوا دقیقن شنود میشه
دوستان این سیستم محاسبه ترافیک شبانه چطوریاست؟
مثلا کسی که یک ساله با 25 گیگ ترافیک داره در کل دوره میتونه 50 گیگ شبانه دانلود کنه!؟؟؟؟
طبق چیزی که تو سایتش گفته بله باید همینطوری باشد دوبرابر کل ترافیک دورهنقل قول:
نقل قول:
مودم مبیننت وایمکس هست که نهایت شرکتهایی که وایمکس میدن، میشه براشون استفاده کرد. البته گویا همه هم مودمهای دیگه رو قبول ندارن و باید قبلش چک کنید.
نقل قول:
تابحال همچین سیستمی اجرا نشده برای همین کسی هم تست نکرده و یا قیمتها هم درست و واقعی نیست. علت هم سر این هست که یه بار توی مصاحبه مدیرش خوندم که گفته چون بخاطر سرعت و کیفیت سیگنال نگران خراب وضعیت تلفن داده شده هستن، دیگه اقدام نکردن و بعید هم هست حالا حالا کاری کنن.
نقل قول:
حرفتون رو بصورت واقعی سر برنامه یکی از آشنایان دیدم. بطور کلی توی آموزشی که واقعاً کار سختی هست، اما بعدش هم اگه انجام شد تحت هیچ شرایطی نباید بذارید کسی بفهمه. رفیقبازی توی خدمت کیف داره، اما سر اینجور مسائل خطر لو دادن هم هست و باید مجازاتهای بعدش رو هم تحمل کرد. متاسفانه توی این دوره و زمونه به این راحتی به هر کسی نمیشه اطمینان کرد.
بعد هم اگه قرار به استفاده از اینترنت سیار هست که به نظرم مال مبیننت مفتش هم بدرد نمیخوره و اول رایتل و بعد ایرانسل یا مخابرات بهتره.اینجوری نیاز به یه مودم که تجهیزات اضافه هست و خطر لو رفتن رو بیشتر میکنه، هم نیست.
نقل قول:
توی پرتالش یه کیلومتر شمار ماشین گذاشته برای حجم که حداکثرش 172 گیگ هست! :دی فعلا برای من رفته روی 1 !!! بچه ها میگن اصلا محدودیت مصرف نداره ولی این کیلومتر شماره مشکوکه!!! :n09: البته با یه محاسبه سر انگشتی فهمیدم اگه 24 ساعته دانلود کنم آخر ماه باز هم به 172 گیگ نمیرسه! :n04:
حجمی هاش رو هم نمی دونم چجوریاست. یه آمار میگیرم میگم :n06: