من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنمنقل قول:
Printable View
من چون دانلود زیاد دارم میترسم حجمی بگیرم وسط ماه تموم شه چون سرعت که بالا باشه حجم بیشترم میخوره الان مصرف ماهانم تقریبا 40 گیگه، زیادم نمیتونم خرج کنمنقل قول:
سلام دوستان من میخوام از طرح غزال مخابرات اینترنت 4 مگ بگیرم که 4 برابر سرعت میده دوستانی که این سرویس تهیه کردند سرعت براشون واقعا 4 برابر شده؟؟
اره سرعت حدود 16مگ میدهنقل قول:
منم پس پرداخت طرح غزال گرفتم 2 مگ 90 گیگ سرعت رو 8 بستن
تو سایت مخابرات جایی نیست درست حسابی نشون بده چقدر نصرف کردی چقدر مونده اینا؟
چند شبه مودم ساعت ۲ و ۶ ریاستارت نمیشه! جریان چیه؟
شبانه ما هم حذف شده؟
اسم سرویس:
اینترنت خوب با طعم تابستانه 2GB -2M up to16M پس پرداختFreeNight
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
سایت مخابرات چرا این شکلیه؟! :n27:
تا دو روز پیش درست نشون میداد، ولی الآن میخوام ببینم از 14 مرداد تا امروز چقدر مصرف کردم، هر چقدر 14 مرداد رو انتخاب میکنم باز خودش از 30 مرداد میاره! اون گزینه ترافیک باقیمانده هم که ترکیبی حساب میکنه و معلوم نیست چی به چیه.
الآن مثلاً ترافیک باقیمانده من رو که نوشته 195 گیگ (کل حجمی که دارم 240 گیگ هست که 60 گیگش میشه بین الملل)، از اونجایی که تقریباً هیچ استفاده ای از اینترنت داخلی ندارم یعنی حدود 45 گیگ ترافیک بین الملل مصرف کردم دیگه؟
خب الان تو طرح غزال 25ت ماهی میدید 90 گ تراقیک یا سرعت 8 مگ میگیرید که به نظرم بهتر از این سرویس 512 که دارید هست.نقل قول:
پنل مخابرات چرا اینطوری شده؟ از اول شهریور همه ترافیک مصرفی منو زده بین الملل در حالی من از فیلیمو و اپارات خیلی استفاده داشتم! برای بقیه دوستان هم همینطوره؟
دوستان من سرویس 4 مگ مخابرات گرفتم ولی سرعت دانلودم 200 هست زنگ زدم گفتم من 4 مگ گرفتم گفتن تلفن شما از سرعت 2 مگ بیشتر پشتیبانی نمیکنه آیا درسته یا چرت گفتن کسی اینجا 4 مگ گرفته از مخابرات که سرعتش واقعا 4 مگ باشه و 200 که دو مگ هست نباشه. چیکار کنم سرعتم بیشتر بتونم بگیرم
منم 8 مگ گرفته بودم
اینقدر زنگ زدم دیگه جواب نداشتن
اخراش سرعت اومده رو 4 مگ
بعد تو هفته بیش تر از 1000 بار قطعی داشت
قطعش کردم بی پدر های مفت خور رو :n34: