سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس 1مگ ، هرروز بدتر از دیروز پارس آفلاین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من آخر متوجه نشدم سرعت سرویسهای محدود پارس آنلاین هم همون سرعت اسمیه یا بالاتر؟ مثلاً سرعت دانلود با 512 چقدره؟
ساعت رايگان چنده سرعتش؟نقل قول:
اکثرا توی ساعات غیررایگان چند برابر سرعت اسمیه مثلا من که 128 دارم چون خطها رو روی 4مگ میبندن ، تا 300 کیلوبایت هم سرعتم میرسهنقل قول:
اونکه دیگه واقعا خیلی محشره ، بیشتر از 30 نمیشه !!!نقل قول:
پس یعنی اگر سرویس 512 شو بگیرم سرعت چقدر میشه؟! اگه 512 بگیرم روزانه چطوره؟ شبانه چی؟نقل قول:
نقل قول:
کسایی که تو این تاپیک اعلام کردن ، دور و بر 400 میچرخه سرعتشون تو روز (این به شرطیه که خطتون رو روی 4 مگ ببندن و مشکل نویز نداشته باشید). اما توی شب به طور قطع نمیشه گفت سرعتتون چقدر میشه و بستگی به منطقه مخابراتی و تعداد مشترکان این شرکت توی منطقه مخابراتیتون بستگی داره
من 4 ماهی هست پارس انلاین گرفتم
حدود 2 هفتس پینگم بد شده ، با speed test پینپ 30 میداد،شباشم که 4 یا 5 یا 6 گیگ مگرفتم
خلاصه دنیا به کاممون شیرین بود تا اینکه جدیدا پینگش خراب شده و جدید جدیدم سرعتش
تو طول 24 ساعت به ندرت اون شرایط برمیگرده ،پشتیبانیم میگه برای پینگ باید سرعتتو کم کنم که شرایط اولیه من میگه هم سرعت و پینگ رو میتونم با هم داشته باشم
خلاطه من موندم چرا یهو این شکلی شد و دیگه اون شکلی نمیشه
دیگه تحملش سخته
چون از یه نت ادیم پایین تره:n28::n28::n28:
چجوری باید باشه که خط رو روی ۴ مگ ببندن؟ کار مخابراته یا از طرف ISP انجام میشه؟نقل قول:
مثلاً باید بگم لطفاً تا وصل میکنید روی ۴ مگ ببندید خط رو برام؟ :n02:
ممنون.
جدیدا همه خطهارو روی 4 مگ میبندن ! اره خوب یاد اوری کنید که خطتتون روی 4 مگ بسته بشه !!نقل قول:
البته اینم بگم که اگه شرایط خطتتون خوب نباشه و نویز زیادی داشته باشید ، با قطعی های مکرر و کم شدن سرعت هم روبرو میشید ( اگه اوضاع خطتتون خراب بود و نویز زیادی داشتید میتونید بهشون بگید که خط رو رو 2 مگ تنظیم کنن ! )
سرویس من 512 محدود هست که صبح ها سرعتم 300 تا 500 هست و شبا بیشتر از 1.5 گیگ دانلود میکنم ( دو هفته ای هست که حجمم بالاتر از 2.5 گیگ رفته ) ... البته دوستانی هم بودن که سرعت دانلود شبانشون با سرویس 1 مگ روی 20 -30 کیلوبایت بوده ! این برمیگرده به شانستون :n02: و وضعیت منطقه ی مخابراتی !