سلام دوستان گل مخصوصا اقا حمید
اقا حمید چند تای سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین :n16:
برا ماشین 206 وی 8 دارم سیستم جمع میکنم ولی نه یک باره و تیکه تیکه دارم لوازم میگیرم فعلا هم فقط در جلو کامپ مچ 62 و عقب کواو هلیکس 13 سانتی مدل بی 5 ایکس گرفتم
با توجه این ها پخش چی بگیرم ؟
بین کنوود 8019 و 7056 . الپاین 153 و 164 و پایونیر 80 prs به نظرت کدوم بهتره ؟ من بیشتر دنبال کیفیت هستم تا spl و این حرفا و این که تا حالا هم جز پایونیر پحش دیگه نداشتم
و این که مثلا اگه کنوود یا لپاین 600 تومنی کارم رو بندازه باز لازمه که بیشتر هزینه کنم برا پایونیر ؟ منطقی هست ؟ کیفیت ها خیلی فرق داره ؟
2. امب چی ببندم ؟ با توجه به این که رو تاقچه هم میخوتم کامپ بزارم دو تا 4 کانال و یه مونو یا 2 یا هر چی شما پیشنهاد بدی برا ساب که سر جمع 3 تا امپ میخوام
من این مدل هارو دیدم باز اگه مدل دیگه ای بود بگو
برا ساب مچ 10 fx
40 fx هم دو تا برای کامپ ها ولی ظاهرا کم یابه
یا 2 تا 1004 کنوود
یا 4 کاناله های mtx ?
3. این ها چطورن ؟ نظر خودت چی هست ؟ چه برای ساب چه برای کامپ
کابل هم این استریت وایرز خوبه ؟ سایز 21 ؟ باتوجه به این که خازن سز مسیر چه هلیکس باشه چه استریت سایزش زده 21 فک کنم
4. ساب هلیکس p12e یا mw12 مچ چطوره ؟ کیفیتش ؟ و اینکه گیر میاد اصلا ؟ با باکس ؟ نظر شما چیه رو ساب ؟
5. برا تاقچه کامپ چی باشه ؟ گلیدن 16 سانتی هاش قیمتش چطوریه ؟ بعد یک جفت باشه یا 2 تا رو تاقچه ؟
و اینکه چون کامپ و کواک که بستم قدرتش کمه میخوام رو تاقچه یه چیز قوی نصب کنم که به نظرت mtx ببندم یا گلیدن ؟ کدوم کیفیت بیشتره ؟ و اینکه قیمتا کدوم به نسبت قیمت خوب تره چون مثلا mtx t6s652 با قیمت 400 تومن 100 rms
قدرت میده
گلیدن قدرتشون چطوریه ؟
بعد به نظرت این تاقچه قوی باشه توازن صدا جلو و عقب به هم نمیریزه ؟ عقب سردرد بگیره ولی جلو صدا کم باشه ؟ :n13:
و اینکه تا رنج 4 الی 5 تومن چیز بهتری هم میشه بست که کیفیتی باشه ؟
ودر اخر ببخشید این قدر سوال پیچت کردم :n01: