بابا مودب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
ناصر جان مطمئنم که اشتباهی شده
وگرنه زدن این پست توی تاپیک ما ...
استقلال 3
فولاد 2
در گفت و گو با فارس
حجازي: وارد بحث تباني استقلال نميشوم
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: تباني بين دو باشگاه استقلال اهواز و تهران بحثي كودكانه است و وارد اين بحث نخواهم شد.
ناصر حجازي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد تباني بين دو باشگاه استقلال تهران و استقلال اهواز اظهار داشت: به عقيده من اين بحث بچگانه است و از آنجايي كه به من مربوط نمي شود وارد آن نمي شوم.
سرمربي اسبق استقلال در مورد انتخاب سرمربي تيم ملي و اينكه وعده داده بود ناگفته هايش را از اين انتخاب بر زبان بياورد؛ گفت: قرار است روز جمعه در يك برنامه زنده تلويزيوني حرف هايم را بزنم. با توجه به اينكه مخاطبان تلويزيون ميليوني هستند ترجيح مي دهم در آن برنامه صحبت كنم اما اين را مي گويم كه من همواره خلاف جريان آب شنا مي كنم و دوست ندارم در مسير آب باشم زيرا فقط ماهي هاي مرده در مسير آب قرار مي گيرند.
گفتني است حجازي پيش از اين اعلام كرده بود مسئولان فدراسيون فوتبال از كسبه محل براي انتخاب سرمربي تيم ملي نظر خواهي كردند اما نظر او را نخواسته اند.
انتهاي پيام/
بايانو: مشكلي با الجزيره ندارم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال الجزيره امارات گفت: شرايط همكاريام با اين باشگاه مطلوب است و شايعات در مورد من صحت ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه الخليج امارات، فرناندو بايانو اظهار داشت: از وقتي كه بازيكن الجزيره شدم تا اين لحظه همكاري خوبي با اين باشگاه داشته ام. من طي مدت حضورم هيچوقت با مشكلي از سوي باشگاه، كادر فني و يا بازيكنان روبرو نبوده ام.
اين بازيكن برزيلي عنوان كرد: اگر مشكلي ميان من و باشگاه وجود مي داشت، هرگز از سوي شيخ منصورمالك باشگاه الجزيره پيشنهاد همكاري دريافت نمي كردم. بنابراين شايعات رواج يافته در مورد من همه بي اساس است.
بر پايه اين اظهارات بايانو 29 ساله كه در گذشته در ولفسبورگ بازي مي كرد، از طرف شيخ منصور كه در عين حال مالك باشگاه منچسترسيتي انگليس نيز است، پيشنهادي براي تمديد قرارداد تا سال 2010 دريافت كرده است.
اين در حالي است بايانو هنوز پاسخي بر اين پيشنهاد نداده است.
وي در سال گذشته راهي الجزيره شد و براي اين تيم در ليگ امارات و مسابقات بين المللي به بازي پرداخت.
انتهاي پيام/
گزارش تمرین استقلال
از حضور معلم جباری تا جلسه جان واریو با قلعه نویی
تمرین استقلال دیروز ساعت ۱۴ و۱۰ دقیقه در ورزشگاه دستگردی برگزار شد و آبی پوشان زیرنظر قلعه نویی به انجام حرکات تاکتیکی پرداختند.
رینالدو غایب بود
رینالدو، هافبک پرویی استقلال در تمرین دیروز آبی پوشان غایب بود. رینالدو از نظر بدنی مشکل دارد و به صورت اختصاصی تمرینات بدنسازی انجام می دهد.
حضور معلم جباری
یکی از معلمان دوران دبستان مجتبی جباری در تمرین دیروز استقلالی ها حضور یافت و با جباری برخورد گرمی داشت به طوری که قلعه نویی را کنجکاو به دانستن ماجرا کرد.
جلسه جان واریو و قلعه نویی
امیر قلعه نویی در اواسط تمرین فابیو جان واریو را به داخل رختکن فرا خواند و در مورد وضعیت جسمانی اش از او سوال کرد. جان واریو توسط دکتر خداداد وضعیت خود را برای قلعه نویی توضیح داد.
قلعه نویی با لباس شخصی
امیر قلعه نویی، سرمربی استقلال با لباس شخصی در تمرین دیروز حضور یافت و از کنار زمین حرکات بازیکنان را نظاره گر بود.
سعید بیات هم بود
سعید بیات، هافبک استقلال یک ساعت زودتر در ورزشگاه دستگردی حضور یافت و به دویدن دور زمین پرداخت. بیات پس از دویدن دور زمین همراه آبی پوشان تمرین کرد.
جان واریو، فقط دور زمین
فابیو جان واریو، هافبک استقلال در تمرین دیروز به دویدن دور زمین پرداخت و پس از ۱۰ دقیقه دویدن به کنار زمین آمد و به استراحت پرداخت.
شرح تمرین
در ابتدا نفرات چند دقیقه ای به دویدن دور زمین پرداختند. سپس در قالب ۲ تیم نارنجی و آبی آقاوسط بازی کردند. سپس مانع هایی را در زمین قرار داده و از بین آنها عبور کردند. در ادامه آبی پوشان کارهای تاکتیکی را در دستور کار خود قرار دادند. سانتر از جناحین و سرزنی، شوتزنی به سمت دروازه و تمرین ضربات ایستگاهی دیگر حرکاتی بود که آبی پوشان انجام دادند.
پرواز به سوی اهواز
پس از اتمام تمرین اعضای تیم به سمت فرودگاه مهرآباد حرکت کرده و تهران را به مقصد اهواز ترک کردند.
تمرین بدون تماشاگر
از تمرین دیروز آبی پوشان هیچ تماشاگری دیدن نکرد. تغییر در زمان شروع تمرین باعث عدم حضور تماشاگران شده بود.
به احتمال زیاد یا 1-0 می بریم یا 2-1 :27:
در گفت و گو با فارس
محمدي: سقف قرارداد بازيكنان بيجهت رشد داشته است
خبرگزاري فارس: رييس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: سقف قرارداد بازيكنان در سال هاي اخير بيجهت رشد داشته است.
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد جلسه همانديشي مديران عامل باشگاهها، مسئولان فوتبال و سازمان ليگ اظهار داشت: فردا مديران 9 باشگاه را دعوت كرديم تا در مورد تعيين سقف قرارداد بازيكنان تصميمگيري كنيم. ميخواهيم تا جايي كه امكان دارد اين سقف را كنترل كرده تا بيجهت افزايش پيدا نكند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه چرا سال گذشته اين كار عملي نشد؛ عنوان كرد: فصل گذشته در اين مورد با باشگاهها مذاكرهاي نكرديم و در حد توصيه عمل كرديم. در واقع سال گذشته اين موضوع در اختيار باشگاهها بود، اما امسال ميخواهيم به جمع بندي كاملي برسيم كه اين امر نيازمند تعامل با باشگاهها خواهد بود.
رييس سازمان ليگ برتر خاطرنشان كرد: ميخواهيم با مديران باشگاهها جلسه گذاشته و نظرات آنها را در اين مورد جويا شويم. سعي داريم امسال با دعوت از مديران 9 باشگاه، استارت همانديشيها را زده و با ادامه جلسات فوق براي سال آينده يك تصميم اساسي و اصولي گرفته شود.
جلسه همانديشي مديران عامل باشگاهها، مسئولان فوتبال و سازمان ليگ برتر فردا ساعت 15 اين جلسه در فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد.
انتهاي پيام/
بازی چند چند است من تلویزیون ندارم
بدون گل مساوی