شما باید از همون روش سکرت سرویس 10مگ خریداری کنید و پس از افزایش دان استریم یک عدد سرویس 2مگ خریداری نمائید سپس بر روی گزینه روز های من را بسوزان کلیک کنیدنقل قول:
Printable View
شما باید از همون روش سکرت سرویس 10مگ خریداری کنید و پس از افزایش دان استریم یک عدد سرویس 2مگ خریداری نمائید سپس بر روی گزینه روز های من را بسوزان کلیک کنیدنقل قول:
ipمن خیلی وقته غوض نشده آخرین بار عصری بود که عوض شد
ویدئو 1080هم خیلی خوب اجرا میکنه
انشالله چند روز دیگه هم رایگان بمونه ما که دانلود نداریم حداقل با خیال راحت وبگردی کنیم:n31:
مگه سری بعد که بخوای تمدید کنی از حلقومت نمیکشنش بیرون!؟نقل قول:
راستی دوستان من تماس میگیرم 2020 هرکاری میکنم آپ استریمم رو بالا نمیبره چیکار کنم!؟ یه فایل ده مگ رو بزور اتچ میکنم برا میل!!
سرویس 2 مگ دارم آپ استریمم رو 600 قفل شده
قبلا(تقریبا 2ماه پیش) یه خانمی بود راحت آپ استریمو بالا میبرد فقط صبح ها بودش تقریبا ساعت 9-10 نمیدونم الان هم انجام میده یا نه باید شنبه صبح تماس بگیری ببینی چی میشه بقیه هم میزارن رو 636 آپلود رونقل قول:
ممنون جواب سوال بالایی رو هم لطف میکنینقل قول:
نه کم نمیکنن دفعه قبل که کم نکردنقل قول:
این اتفاق معمولا تا چندی بعد از گرفتن مفام بالاتر شایع هست :n31:نقل قول:
یا بخاطر فعال شدن اینجاس، یا از پشتیبانی مخابرات شده مسئولشون :n02:
من دیروز صبح متوجه کنتور ننداختن شدم، از اونموقع تا حالا دارم با 5 مگ دانلود میکنم. قبلش به روش فرشاد، شبانه ام رو برده بودم بالا، شبی 8-9 گیگ میشه دانلود کرد، دیگه الان که هیچی فعلا 5مگ نامحدوده :n19:
از دیروز تا حالا هی میام نگاه میکنم، می بینم هی یکی دو فایل 1 گیگی بیشتر نمونده، لینک تزریق میکنم توش :n19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت چند ساعت پیش IDM
محتوای مخفی: لینک عکس
10 گیگ هم قبلش، چون برق رفت دیروز ساعت 2 :n34:
بالاخره مخابرات دو ماه اعصابمونو خورد کرد، الان داریم فیض می بریم :n19:
دان استریم شما را روی چند مگ قرار دادند؟:n19:نقل قول:
خوش بحالت من که اصلا دانلود ندارم:n32:
این 57گیگه یا 5گیگ و 700مگ:n13:
10 مگ، نکشیش پایین میام میکشمت پایین :n02:نقل قول:
2مگ که گرفتم، حداکثر سرعت میشه 5مگ دیگه. شبانه هم اگر قطع و وصل بشه، 2مگ میشه :n37:
57 گیگ تو خوندن صفراش قاطی کردی؟ میلیارد هست Gig نه میلیون M :n19: