سلام بچه ها یه سوال. از کی تا حالا دانلود رایگان شده از 3 تا 7؟!!!!!!!!!!!!
Printable View
سلام بچه ها یه سوال. از کی تا حالا دانلود رایگان شده از 3 تا 7؟!!!!!!!!!!!!
از 10 اسفندنقل قول:
Sent from my GT-I9300
بعد خبر داری که 3تا7 هم 2برابر حجم خریداری شده خودتو بهت میده نه حجم نامحدود؟نقل قول:
پوووووف! یعنی حیف که فقط همین مبین نت به ما می خوره! :n21: کسی می دونه ایرانسل چطوریه؟ خدماتش بهتره یا بدتر؟نقل قول:
یک عدد مودم مبین نت مدل BM632W دارم با طرح 6 ماهه دو مگابایت که 75 روز از طرحم مونده و 5.18 گیگ حجم باقی مونده و 6000 تومان هم در حسابش هست برای فروش دارم ، هر کسی خریدار هست پخ بده بهم.
( شبانه رایگان هم فعلا نامحدود هست بین ساعت 3 تا 7 صبح و منطقه ای که هستم بین 230 تا 270 سرعت میده بهم )
سلام دوستان من میخوام مودم جیبی وایمکس مبین نت بگیرم. به نظرتون خوبه؟ adsl نمیتونم بگیرم.
از اصفهان
این کار رو اصلا انجام ندی.مبین نت چرته به تمام معناست:n24:نقل قول:
اگه نمیتونی ADSL بگیری از وایمکس ایرانسل استفاده کن.خیلی بهتره.
در ضمن مودم جیبی هم اصلا نگیر چون آنتن دهی افتضاحی داره.
بچه ها من رفتم!
مبین نتم رو فروختم و الان ADSL دارم!
شاهکار نیست ولی حداقل هزینش کمتره و دنگ و فنگ نداره
شما ها هم اگه جا داره حتما بزنید بیرون از مبین نت
نقل قول:
میشه بگید از کجا گرفتین کدوم شهر هستین و وضعیتتون از نظر سرعت و کیفیت چطور هست؟ من که رفتم شاتل تهران و پشیمون شدم. از وضعیت آسیاتک و پارسآنلاین باخبر شده بودم و نرفتم طرفشون، ولی شاتل رو گرفتم و فکر نمیکردم اینجوری از آب دربیاد.
نقل قول:
تهران هستم، منطقه 4 مخابراتی ( میشه منطقه 5 شهرداری )
فن آوا - سرویس 512 نامحدود برنزی - ماهی 24500
گوش شیطون کر نوسانش زیاد نیست. سرعتش نزدیک به اونیه که توی قرارداد قید شده
شاتل که فاتحه ش خوندست!!!! آسیاتک که از یک سال پیش و در پی ادغام لایزر قدرتمند با خودش، کلا زد توی خط نامردی! پارس آنلاین هم تا چند وقت پیش که میرفتم سر کار، سایتای خارجی رو بدون مشکل باز می کرد ولی سایتای داخلی رو باید با چیز.تر.شکن میرفتی!!! :n04:
کلا اینترنت ایران پوکیده! خدا کنه این خوب باشه :n28: