نه وسرعت رایگان چن براتون؟نقل قول:
Printable View
نه وسرعت رایگان چن براتون؟نقل قول:
ماله منم همینطوره تازه ماله من سرویس 128 هستش ... فکر کنم بعضی از مراکز مخابراتی سرعت شبانه همه ی سرویس ها رو یکی میکنن ! :n15:نقل قول:
یعنی هر ماه زنگ میزنن ؟ اگه کارت دانشجویی رو قبول میکنن تا یه عکس از روش بگیرم آپلود کنم بفرستم براشون تا دیگه ماهی یه بارم مزاحمم نشن ! :n02:نقل قول:
نیاز به اجازه گرفتن نداره ! سیستم رو از طریق پنل کاربریت تا هر چقدر که دلت بخواد ( البته بیشتر از 2 مگ نداره :d ) میتونی بالا ببری ! بدون مدارک ! اگرم بهت زنگ زدن گفتن مدارک بیار بگو فردا میارم :d من یه سال الافشون کردم ! هر ماه زنگ میزدن ، منم میگفتم فردا میارم :d
[QUOTE=HO3IN-Life;7404019
یعنی هر ماه زنگ میزنن ؟ اگه کارت دانشجویی رو قبول میکنن تا یه عکس از روش بگیرم آپلود کنم بفرستم براشون تا دیگه ماهی یه بارم مزاحمم نشن ! :n02:[/QUOTE]
اره زنگ میزنن :d خوشبختانه قبول میکنن ! بفرست خودتو خلاص کن :d
دوستانی که سرعتشون کم هست حتما به سرور هایی که ازشون دانلود میکنن توجه کنن .. مخصوصا دانلود شبانه ... ساعات شبانه ساعات اوج فشار روی سرور های سایتایی مثل رپیدباز و اپلودباز و امثالهم هست و اینها که منفجرا ! سرعتتون شدید میاد پایین ... شب با یه لینک درست و درمون تست کنید ببینید سرعتتون چه حدودایی هست ... البته اینم بگم که طی تجربه ، به این نتیجه رسیدم که بعد از ساعت 5 سرعت بالا میره ! طوری که بعد ساعت 6 من با 350-400 دان میکنم !! کمی بیشتر از یک هفته هست که اینجوری شده ! تا 7.10 هم دان کنید که حجم کم نمیکنه ( تو امضای یکی از دوستان بود ، ما هم استفاده کردیم :d دمش گرم )
شب این لینک رو تست کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که 128 دارم 2 شبه دارم شبا دانلود میزنم. تا حدودای ساعت 5 روی 25 بعد از اون به خودش فشار میاره میشه 45 ! :n15:اما توی ساعات غیر رایگان بالای 250 ... !نقل قول:
دوستان تهرانی مشکل پریدن لینک ندارن؟ یوهو چراغ لینک خاموش میشه و چشمک میزنه و از اول کانکت میشه
معمولن روزی چند بار پشت هم این اتفاق میفته بعد درست میشه
الان سرعت شبانه په جوریاست؟؟
کسی در شیراز داره که بگه سرعت خوبه یا نه؟
چرا بالاتر هم داره.نقل قول:
اسمی نداره :)
ماشالا توی یه شب رایگان 9 گیگ دانلود کردید ؟ سرعت دانلدودتون چنده ؟نقل قول:
سلام سرعت همه افت کرده ؟