کجان اون بعضیایی که سنگ مبین نت رو به سینه میزدن و به به و چه چه میکردن؟!!! :n09::n02:
Printable View
کجان اون بعضیایی که سنگ مبین نت رو به سینه میزدن و به به و چه چه میکردن؟!!! :n09::n02:
برید سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش شکایت کنید! من مبین نت نداشتم خوشبخاته ولی دوستم داشت خیلی اذیتش کرد قطعی 48 ساعته هم حتی تجربه کرده بود تا رفت جمعش کرد....نقل قول:
جدیده؟ چیزی دربارش نشنیده بودم... :blink:نقل قول:
نه جدید نیست سایت شکایات مردمی وزارت ارتباطات و اطلاعات هست در خصوص شکایت از شرکتهای اینترنتی یا اپراتورهای همراه, همون طوری که در صفحه اول سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ذکر شده. شما به تلفن 195 هم زنگ بزنی می تونی مشکلتو ثبت کنی ولی از سایتش اقدام کنی پیگیری خیلی بهتری صورت میگیرهنقل قول:
رفتم دیدم! یه پیج اینترو درست کردن برای لینک کردن به بخش های مختلف. خیلی بهتر شد!!! اون آدرس سامانه شکایات خیلی تخیلی بود نمی شد حفظش کرد!!! راحت کردن کارونقل قول:
ولی چه فایده؟ ما اکثرا شکایت کردیم جوابا یکی بود. اصلا هم رسیدگی نشد!
راستی من میخوام دوباره فرجام خواهی (تجدید نظر) بدم! من کوتاه نمیام :n22:
آره شرکتها جوابهای چرت و پرت زیاد می دهند به مشترک و جوابها هم قانع مننده نیست شما درخواست تجدید نظر بفرست تا به سازمان بازرسی و توسط خود وزارتارتباطات بطور مستقیم پیگیری بشه قضیهنقل قول:
منم دوباره ی متن طولانی برای تجدید نظر فرستادم
یه نگاه به این لینک بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزهای جالبی نوشته .قوانین و مقرارات که به استناد اینها میشه جدی تر مشکلا رو مطرح کرد!
من مبین نت ندارم. یکی بیاد شکایت کنه با موضوع کم فروشی که چرا طرح های نامحدود ماهیانه رو برداشتن؟؟؟ این کم فروشی محسوب میشه!
اصل مصوبات اینجاستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر شرکتها دارند تخلف می کنند طبق این مصوبات سازمان تنظیم.