نه تابستون هم رایگان شده یادشون رفته بنویسند . مثل ایرانسل خودشون رو مسخره کردن الان بیشتر از 1 ساله فصل به فصل تمدید میشه. شده جریان یک سیم کارت بخر 2 تا ببر.نقل قول:
Printable View
نه تابستون هم رایگان شده یادشون رفته بنویسند . مثل ایرانسل خودشون رو مسخره کردن الان بیشتر از 1 ساله فصل به فصل تمدید میشه. شده جریان یک سیم کارت بخر 2 تا ببر.نقل قول:
نقل قول:
کلاً این یه روش تبلیغاتی براشون محسوب میشه.
از طرفی مدت محدود اعلام میکنند که هر وقت مشکلی پیش اومد دیگه تمدید نکنند.
تمام این ها کاملاً به شرکت های بزرگ دیگه ارتباط داره.
اگر یکی از شرکت های بزرگ تسهیلاتی برای کاربر قرار بده، طبیعی هست که شرکت های رقیب بیکار نمیشینن
نقل قول:
آره قیلتره...من که با چیزشکن رفتم باز شد
رکورد جدید دانلود شبانه (4 گیگ) هر چی ISP یه !!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویست چیه برادر؟ کدوم شهر هستی؟نقل قول:
اینقدر هم دل ما را نسوزون:دی
چیکارش داری جوونه بگذار حرفش رو بزنه. امیدوارم چند روز دیگه به شاکیها نپیونده.نقل قول:
ما ناسلامتی رفتیم سرویس ART1 گرفتیم که با سرعت 70 به بالا دان کنیم حالا سرعتش بیشتر از 30 نمیشه !
دوست عزیز این اولشه...اگه این سرویس 3 ماه مداوم برات کار کرد بیا چه جه بزن:31:نقل قول:
چرا برا من تا 31 هم میرهنقل قول:
حتما مودمت مشکل داره:31:
نقل قول:
راستی از این برنامه چجوری وقتی کامپیوتر روشن شد برای کانکت خودکار به اینترنت استفاده کنم.مودمم تازه روی بریج تنظیم هستش.
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:06 PM ----------
شما که ارت داری روی 30 میچرخه اما من که eco256 دارم تا 55-70 میره! چه تفاهمی:31:!!:27:نقل قول: