اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشهنقل قول:
Printable View
اگه پس پرداخت باشه مبلغ 100000 تومن روی قبضتون میاد واگر پیش پرداخت باشه همین مبلغ از مانده مبلغ قابل برگشتتون کسر میشهنقل قول:
دوستان آدرس نمایندگی ها رو از کجا میتونم پیدا کنم
این مخابرات چشه ؟! من امروز از مسافرت برگشتم از صبح تا الان قطع و وصل می شه :| الان 1 ساعت می شه که اینترنت یکی از خطام قطع شده ولی اون یکی خطم وصل هستش ! به 2020 هم که زنگ می زنم یا مشغول هست یا صف انتظار 50 - 70 هستش :n21::n21::n21::n21:
صبح هم قطع بود 2-3 ساعت الانم باز قطع شده :n21:
رسما 2 ساعته قطعه اینترنت!! رفتم سایت یوزر پسورد رو زدم قبول نکرد اصلا :( انگار -- شدن به 20 20 هم زنگ میزن 40 نفر تو صف انتظار هستن عجب:n13:
نقل قول:نمیدونم مرکز ما که هیچ مشکلی وجود نداشت شاید تو برخی از مراکز مشکلی وجود داره. من که از صبح هم مغازه هم خونه هیچ مشکلی نداشتم.نقل قول:
نظر شخصی من
من اینترنت نامجدود مکس نت رو با 100 تا نامحدود مخابرات عوض نمیکنم
الانم مجبوری چون مکس نت پول اضافه { نگهداری و ... } میگیره و چون یه خط دیگه محدود مخابرات دارم و هزینه هام بیشتره
نمیتونم از مکس استفاده کنم
5 سال کاربر مکس بودم تو هفته یک بار قطع میشد - ولی مخابرات روزی 10 دفعه
خیلی وقت ها هم که بدون شیلتر سایت های خارجی معمولی تو مخابرات باز نمیشه نمیدونم علتش چیه :n03:
کلا تو قسمت نامحدود تو عذابم از دست مخابرات
بله دوست عزیز مکس نت برای کسایی که نامحدود استفاده می کننتنها گزینه ی مناسب هست. متاسفانه شرکت های دیگه نامحدود ارائه نمی کنن و مخابرات هم مخصوصا در استان ما از نامحدود فقط 128 و 512 مونده و بقیه اکانت ها رو برداشتن و زیاد روی محدود کار نمیکنن. ولی برای محدود میشه گفت مخابرات بهترین گزینه هستنقل قول:
دوست من خلاصه چی گفتي.یه بار متن و بخون بگو ببینیم آخرش برای نامحدود مخابرات خوبه یا مکس نت !!!!
نقل قول:دوست عزیز اصلاح شد :2::rolleye::12::39:نقل قول:
ضریب اشتراک سرویس های نامحدود مخابرات چند به چنده ؟!
برا ماکس نت برنزی و طلایی داره ! چه فرقی می کنند ؟1