آره دیگه منتقل شدی مارمالاد تا روزی که منتقل بشی سامانه پارتاک که باز هم مارمالاد میمونینقل قول:
Printable View
آره دیگه منتقل شدی مارمالاد تا روزی که منتقل بشی سامانه پارتاک که باز هم مارمالاد میمونینقل قول:
رحیم حداکثر کشش خطت واسه اپلود 416 هست ولی خطت الان روی 512 بسته شده
زنگ بزن بگو اپلودت رو بکنن 256 یا اینکه سیمکشیتو درست کن
خوبه باز میشه تمید کرد و ترافیک خرید داش فرشاد خبری نداری کی کامل منتقل میشیم که بتونیم راحت شارژ کینم شارزو ببینیم
بعد الان که دان استریمم بالاست 2 میگ بگیرم سرعت دانم چند میشه؟
والا من تعجب میکنم چطور با این خط تلفن دان استریمت رو 10240بوده اگر قبلا با این خط تلفن 1مگابایت سرعت میگرفتی پس به احتمال زیاد پورت جدیدی که برات بستن خرابهنقل قول:
512اولین درخواستم بود زمانی که ثبت نام کردم تازه مخابرات می خواست اینترنت بده اس ام اس میداد جواب میدادی خودشون میمودن دنبالت !نقل قول:
سیم کشی مشکل داره چون کسی که ساخته بودش ظاهرا سیم تلفن رو با سیم برق دور هم پیچونده واز مسیر زیر زمینی رد کرده تا داخل!!! طوری که الان زنگ بزنی خط بوق میخوره اما گوشی صداش در نمیاد!!! پیگیرش بودم فایده نداشت باید یه سیم از پیش جعبه تا داخل جداگونه بزنم شاید جواب داد.
وضعیت تست خطم هم یکی دوصفحه قبل عکسش رو گذاشتم اون رو هم بی زحمت ببین .
اقا راستی بحث این لینک ثابت بین خودت وفرشاد شد اول بگم مودمم دی لینک 2640 اگه ربطی داشته باشه به لینک وSNR و اینکه منظور از لینک همون DSL اگه اونه که همیشه ثابته ولی اگه منظورتون چراغ STATUS اون که همیشه خدا بندری میرقصه :n02:
یه 5دقیقه ipمودم پرید و مودم ipنمیگرفت الان که ipگرفته پینگم پایینتر اومده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لعنت بهش ایپی ثابت نمیمونه من میزارم رو 2خودش میره رو 37الان دانلود رایگانم با37شروع شد که یعنی سرعت اسمی.
فکر کنم چند دقیقه که استفاده نکنی اتوماتیک ipعوض میکنه منم چند دقیقه استفاده نکردم دیدم ipپرید البته قبل از ساعت 2 بود الان سرعتم 520کیلوبایتهنقل قول:
کنتر نمیندازه واسه شما هم اینطوره؟ یعنی شروع کنیم به دانلود؟