با این قانون که دیگه شکایت اصلا معنا ندارهنقل قول:
به قول خودشون طرح تشویقی ، اگه تشویق بشیم میایم مبین نت ، اگه تشویق نشیم ما هم میریم از مبین نت این میشه قانون منطقی :n09:
Printable View
با این قانون که دیگه شکایت اصلا معنا ندارهنقل قول:
به قول خودشون طرح تشویقی ، اگه تشویق بشیم میایم مبین نت ، اگه تشویق نشیم ما هم میریم از مبین نت این میشه قانون منطقی :n09:
از امروز تا حالا سه بار از این پیغام شکایت شما نهایی شده برای تجدید نظر سه روز وقت دارید :n27:
برای منم همین رو نوشته
مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند: • اصولاً طرحهاي تشويقي دائمي نمي باشد. • طبق قانون و مفاد پروانه صادره، طرحهاي تشويقي هر سه ماه قابل تغيير است. • از اين پس اطلاع رساني در مورد تغيير طرح هاي تشويقي از طريق سايت مبين نت انجام خواهد گرفت. با سپاس از همكاري صميمانه شما:n09:
فکر کنم برای همه اینو کپی پیست کردن
برای منم همین جواب امد دقیقا !!من نمیفهمم این چه ربطی به شکایت ما داره!اقا ما پول دادیم قرار داد یک ساله بستیم برای دانلود 2 تا 8 و بدون محدودیت!چه ربطی به طرح تشویقی داره!کی حرف از طرح تشوقی زد!!!
دوستان امروز یک اتفاق عجیب و جالب افتاد گفتم بگم اینجا شما هم بدونید تا چه حد مبین نت داره از همه طرف تیم جمع میکنه!نمیدونم شما با سایت esam.ir اشنا هستید یا نه یک سایتی که توش میشه کالای نو یا دست دوم خریدو فروش کرد سایت معروفی هست و اعتبار زیادی هم داره!!همیشه تعداد زیادی از انواع مودم های مبین نت تو این سایت توسط کاربر ها گذاشته شده بود برای فروش !!مدل های مختلف با طرح های مختلف (از قدیم و قبل از این اتفاقات هم اگهی های زیادی از مودم مبین نت بود برای فروش) منم یک ماه پیش که مبین نت این مسخره بازیشو شروع کرد اونجا اگهی گذاشتم امروز یهو یک ایمیل واسم امد که فروش مودم مبین نت غیر قانونی هست و کالای شما از سایت حذف گردید:n04::n04::n04:در حالی که قبلا این طور نبود و به راحتی تو اون سایت خریدو فروش میکردن کاربرا !!!خیلی جالبه این نشون میده حالا یا مبین نت با اون سایت ساختو پاخت کرده یا حالا یه مسایل پشت پرده هست!!! اینم متن جواب شکایتم :
مشترك گرامي با سلام و احترام به استحضار مي رساند: • اصولاً طرحهاي تشويقي دائمي نمي باشد. • طبق قانون و مفاد پروانه صادره، طرحهاي تشويقي هر سه ماه قابل تغيير است. • از اين پس اطلاع رساني در مورد تغيير طرح هاي تشويقي از طريق سايت مبين نت انجام خواهد گرفت. با سپاس از همكاري صميمانه شما
فک کنم دیگه وقتشه کوچ کنم به ایرانسل ... هرچند اون هم الان دانلود شبانه ش رو هواست و فعلا حذف شده .. اما به نظرم طرح های نامحدودش میرزه
مشترکین مبین نت با هم نیستند مبین نت هم هر جوری دلش می خواد اینترنت شو میده! تعجب نداره! همین بچه هایی که اینجا هستند اگر برند به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همه شکایت کنند تخلیه هم بزنند طی چند روز مبین نت بر نمی گرده بگه اون طرح تشویقی بوده دلمون خواسته ورش داشتیم.
یک راه حل عالی برای همه دوستان تهرانی که مبین نت داشتند ( مثل خودم ) :
من تا طرحم تموم شد دیگه تمدید نکردم و تقریبا هر چی شرکت خدمات اینترنتی رو بود آمارشون رو گرفتم.و از انتخابی که الان کردم اصلا پشیمون نیستم و حتی از این پشیمونم که چرا زودتر اینکارو نکردم.یه کم خرجش زیاده ولی قابل عودته ( چون امانیه )
ردوستان برید از شرکت داتک تلکام وایمکس با مودم امانی بگیرید ( که اگه ناراضی بودید پول مودم رو پس میدن بهتون ) با سرعت 512 و حجمی ( حالا یا 3 یا 10 گیگش ) که یکی 30 و دیگری 48 تومن در میاد.از ساعت 2 تا 7 هم دانلود رایگان داره و ضریب اشتراک شخصی ( بله درست میشنوید یک به یک هست ) و من در این 5 ساعت دانلود رایگان ( بدون هیچ محدودیتی ) بین 12 تا 14 گیگ دانلود کردم . یعنی بیشتر از 2 برابر حجم دانلود در زمانی که ساعات مبین هم آزاد بود با سرعت 2 مگ . تازه داتک این رو در 5 ساعت شبانه به شما میده.قطعی خیلی کم.پینگ پایین .
واقعا حیفم اومد این تجربه جدیدم رو بهتون نگم چون خودم مشترک مبین نت دزد بودم و مثل همه شما شکایت بی فایده هم کردم.آمار هر جا رو هم بگید واسه گرفتم و دقیق سنجیدم.تازه الان میفهمم نت یعنی چی
سوالی بود در خدمتم عزیزان
نقل قول:
به نظر که مجبورم تست کنم. الان رفتم توی هفته سوم محدودیت و هنوز سرعتم کمه. جالبه که یه عده هستن که میگن امکان نداره، ولی خوب الان که امکاندار شده. یا جدیداً شدید همه رو مجازات میکنن، یا بعضی رو بیشتر. برای همین هم مجبور شدم این ماه هم مبیننت بمونم تا ببینم این شاتل به کجا میکشه.
نقل قول:
یه چیز مسخره توی این قانون شبانه این هست که چرا باید مجانی بودن یا نبودن شبانه تاثیری توی اینترنت ۲۴ ساعته بذاره. اگه تاثیر داره که پس باید بگن دانلود شبها نه تنها از نظر قیمت تشویقی هست که حتی وجود خودش هم تشویقی هست و اگه شرکتی دلش نخواست میتونه شیر اینترنت رو شبها ببنده. البته بگم این مورد بستن اینترنت شب گویا برای مبیننت مصداق نداره و اگه کسی بیشتر مصرف کرد، از روزانه اون کم میکنه و با سرعت کاری نداره. اما شرکتهایی مثل شاتل مثل هلو اینترنت شبانه رو تقریباً و عملاً قطع میکنن. اینجوری هر چی فاصله زمانی دانلود شبانه بیشتر باشه برخلاف تصور و انتظار اولیه، به ضرر کاربر خواهد بود و به نفع شرکت.
نقل قول:
یعنی جدی جدی حالا دیگه مودم مبیننت شده مواد مخدر و اگه دست بهش بزنیم اعدام داره؟ یعنی کسی اگه مودم مبیننت رو بشکونه یا ازش بجای دستشویی استفاده کنه هم مجازات داره؟؟؟ :n09:
با اینجور قوانین مسخره هست که شرکتهای اینترنتی اینجور گردنکلفت میشن و خدا رو هم بنده نیستن. توی این گزارش مجلس که تازه در اومده و توی سایتهای خبری هم پخش شده، به وضوح گفته که قبول دارن شرکتهای اینترنتی از نوع افغانستانی هم بدتر هستن و همهشون گروونفروش و کمفروش هستن و توی قراردادها هم سر مشتری کلاه میذارن. اما چون نظارت نیست و قانون رو کسی اجرا نمیکنه، وضعیت اینطوری شده که البته به احتمال یقین اینطور هم خواهد موند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نقل قول:
دیگه مطمئن شدم که از سازمان تنظیم مقررات هم کاری برنمییاد چون خودش نمیخواد کاری بکنه. یعنی باور کنید همهشون با هم هستن و با هم یکی و مشابه هستن. مبیننت و ایرانسل یا شرکتهای ADSL فرق خاصی با هم ندارن و توی دانلود شبانه مشکل دارن. سر دانلود شبانه انگار که مثل این فیلمهای مافیایی یه جلسه محرمانه گذاشتن و توافق کردن که دیگه هیچ شرکتی دانلود شبانه رو بصورت درست و کامل به مشتری نده و همه با هم یکسان باشن. یکی محدودش میکنه، یکی کندش میکنه، یکی کلاً حذفش میکنه یا یکی ساعت و حجم رو کم میکنه. انگار شده مثل قانون سرعت خونگی که نباید بالای ۱۲۸ باشه و هیچ اعتراضی تابحال هم جواب نداده و اگه شرکتی هم زیرسبیلی رد میکنه، دلیل بر حق مشتری نیست و اگه دلش خواست میتونه هم شدید و سخت اجراش کنه.