نقل قول:
آها من فقط خط های قرمز رو خونده بودم !
Printable View
نقل قول:
آها من فقط خط های قرمز رو خونده بودم !
سلامنقل قول:
مگه 2 مگ شاتل شبانه رایگان داره ؟ شیراز که من پرسیدم گفت 1 مگ و دو مگ اکو شبانه رایگان نداره
تو شهر اقدس قم و کرج رو می دونم داره تا آخر تابستون. تهران که 2 مگ هم نمی دن چه برسه شبانه رایگان.نقل قول:
این هم گند جدید شاتل:2:
دزدی تو روز روشن:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=339305&page=7[/PHP]
نقل قول:
سلام من ویندوزم اورجینال هست! خود به خود وصل میشد به سایت مایکروسافت خودش رو آپ تو دیت می کرد.. همینطوری مصرفم میرفت بالا! رفتم توی کنترل پنل اپدیت رو بستم!
البته برنامه هایی هستن که log میدن به شما که ترافیکتون کجاها مصرف شده می تونی سرچ و نصب کنی!
دوست عزیز من خیلی وقته که این کار رو کردم !نقل قول:
هم واسه ویندوز ، هم واسه بقیه نرم افزار ها .
تاحالا با هیچ شرکتی این مشکل رو نداشتم .
ولی نمیدونم قضیه چیه !
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
عزیز من قبلا از 2 تا شرکت دیگه سرویس گرفتم و تاحالا این مشکل رو نداشتم .نقل قول:
همیشه اکانتم سر ماه تموم میشده . شاید یه روز قبلش .
ولی با این حساب اگه بخوام جلو برم سر 20 روزه اکانتم تموم میشه که .
دوستان فلش قیلتر شده؟؟ سایت رسمی فلش هم باز نمیشه برای دریافت آخرین نسخه ش. برای شما هم همینطوره؟
دوستان کسی من رو راهنمایی نمیکنه !؟نقل قول:
1. پرداخت آنلاین برای دفعه اول نیست. دفعه اول شما باید بری شرکت نمایندگی شاتل تو شهرت و فرم قرارداد رو پر کنی و پول رو فکر نمیکنم دفعه اول بتونی آنلاین پرداخت کنی، پرداخت آنلاین برای دفعات بعدیه.اینو مطمئن نیستم ولی فکر کنم وقتی برای پر کردن فرم قرارداد رفته بودم نمایندگی شاتل تو اهواز شنیدم که به یکی میگفت که دفعه اول نمیشه آنلاین پرداخت کرد.نقل قول:
2. تخفیف کارت طلایی هنوز سر جاشه. البته باید از یکی از همشهریات کارت طلایی بگیری.
3. در مورد تخفیف 5 تومن پرداخت آنلاین چیزی نمیدونم چون من تازه با شاتل قرارداد بستم، ولی شنیدم یه تخفیفی داره، اگه تو سایتش نوشته که 5تومن تخفیف میدن، لابد میدن.
4. شما برای اطمینان یه زنگ بزن به نمایندگی شاتل تو اصفهان و این سوالات رو از خودشون هم بپرس.
الان که بهار تموم شد تکلیف چیه؟ فقط جمعه ها رایگان خواهد بود؟نقل قول:
ترافیك مصرف شده كلیهی كاربران سرویسهای ART1 تا ART6 تا پایان بهار 1389 در روزهای پنجشنبه رایگان خواهد بود.