-
مذاكره در اسفندماه براي تمديد قرارداد
قلعه نويي اختيار قراردادش را به واعظ آشتياني سپرد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال اختيار قراردادش را براي تمديد با اين باشگاه به مدير عامل واگذار كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، امير رضا واعظ آشتياني بعدازظهر ديروز با حضور در تمرينات استقلال در شرايطي كه طرفداران حاضر در ورزشگاه دستگردي درباره تمديد قرارداد فصل آينده امير قلعه نويي سئوال هايي را مطرح كردند در جمع آنها گفت: قلعه نويي با حسن نيت اختيار قرارداد فصل آينده خود را به من واگذار كرده است.
وي تاكيد كرد: در نهايت دوستي و صميميت پيش از تعطيلات نوروزي به موضوع تمديد قرارداد ايشان پرداختيم و قلعه نويي در اين جلسه در كمال حسن نيت و به رسم ادب اختيار چگونگي قرارداد فصل آينده خود را به من سپرد.
اين در شرايطي است كه اخباري به نقل از آشتياني اعلام شد كه مدير عامل استقلال شرط تمديد قرارداد قلعه نويي را موفقيت در سه مسابقه آينده استقلال در ليگ برتر عنوان كرده است.
مدير عامل باشگاه استقلال در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه استقلال تاكيد كرد: چنين اخبار كذب و بي اساسي فقط در جهت تضعيف استقلال است و نتايج سه مسابقه آينده استقلال ارتباطي به مذاكره دوستانه من با قلعه نويي در اسفند ماه گذشته ندارد.
-
به دليل اظهارات اخير درباره تباني
قلعه نويي، زرينچه و نوازي به كميته انضباطي احضار شدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران به همراه سرمربي آلومينيوم سازي اراك و بازيكن اين تيم به كميته انضباطي احضار شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، درخصوص مشكلات به وجود آمده بين امير قلعه نويي و جواد زرينچه مبني بر اظهارات خلاف واقع و تحريك و تشويش اذهان اهالي ورزش، كميته انضباطي قلعه نويي، زرينچه و نوازي را احضار كرده است تا به مشكلات موجود رسيدگي كند.
كميته انضباطي براي رسيدگي به اين پرونده روز سه شنبه 25 فروردين تشكيل جلسه مي دهد.
در چند روز گذشته بحث هايي از سوي زرينچه درباره بازي استقلال تهران و استقلال اهواز در زماني كه قلعه نويي سرمربي استقلال اهواز بوده مطرح شده است. زرينچه معتقد است در آن زمان استقلال تهران به همنام اهوازي خود با مربيگري قلعه نويي راه داده تا در ليگ برتر بماند.
انتهاي پيام/
-
در گفت و گو با فارس
عبدالهي: قلعهنويي و زرينچه بايد با هم آشتي كنند
خبرگزاري فارس: سرپرست اسبق تيم فوتبال استقلال گفت: قلعهنويي و زرينچه هر دو كاپيتان اين تيم بودهاند و بايد با هم آشتي كنند.
نصرا... عبدالهي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بحثهاي اخير زرينچه و قلعهنويي مبني بر تباني ديدار تيمهاي استقلال اهواز و استقلال تهران در سالي كه قلعهنويي سرمربي تيم اهوازي بود؛ اظهار داشت: آن سال من سرپرست استقلال بودم و يادم نميآيد كه چنين اتفاقي بين طرفين رخ داده باشد. در 50 سالي كه در فوتبال بودم تباني بين تيمها نديدم.
وي افزود: هر موقع يك بازيكني از يك خانواده در خانواده ديگري به مربيگري ميپرداخت هنگام رويارويي با تيم سابق از اين شايعات مطرح ميكردند؛ مثل سالي كه ما همراه استقلال در اصفهان بايد با سپاهان با سرمربيگري حجازي قرار مي گرفتيم.
بازيكن اسبق استقلال ادامه داد: همان زمان شرايط سپاهان بد بود و به پيروزي نياز داشت و با وجودي كه ما بازي خوبي انجام داديم؛ باختيم و از اين حرفها هم براي ما به وجود آوردند.
عبدالهي با اشاره به بازي استقلال تهران مقابل همتاي اهوازي خود گفت: در آن سال ما خوب نتيجه نميگرفتيم و زياد هم انگيزه نداشتيم و فقط به خاطر هواداراني كه در اهواز داشتيم بازي ميكرديم.
وي با بيان اينكه زرينچه و قلعهنويي نبايد به اين درگيري ادامه دهند؛ اظهار داشت: كار آنها در حال حاضر درست نيست. هر دو آنها سالها با هم رفيق بودهاند و شايد دوباره فردا روزي كنار هم قرار گيرند. من در سال هاي اخير چندان در فوتبال نبودهام ولي اگر بدانم دعوايشان جدي است با آنها صحبت ميكنم. اين دو هر كدام در دورهاي كاپيتان تيم بودهاند و اين درست نيست كه اكنون مقابل هم قرار گيرند.
عبدالهي خاطرنشان كرد: از آنها خواهش مي كنم از اين رفتار دست بردارند و اگر هم اختلافي با هم دارند در يك موقعيت ديگري اين موضوع را حل كنند. اگر استقلال نتيجه نگيرد براي همه استقلاليها بد مي شود و دود آن به چشم زرينچه هم ميرود.
انتهاي پيام/
-
در گفت و گو با فارس
جلالي: استقلال با بهترين شرايط به اهواز ميآيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان گفت: به اين فكر ميكنم كه استقلال با بهترين شرايط به اهواز خواهد آمد.
مجيد جلالي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا مقابل استقلال تهران اظهار داشت: ما خودمان از اين بازي خيلي انتظار داريم چون نتيجه آن در موقعيت ما در جدول تاثير دارد.
وي در مورد حاشيه هاي اخير استقلال عنوان كرد: نه از اين حاشيه ها خبر دارم و نه مي خواهم كه بدانم در اين تيم چه مي گذرد. فقط مي دانم كه اين تيم با بهترين شرايط مقابل ما قرار مي گيرد. آنها در حال حاضر در بهترين سطح خود قرار دارند.
جلالي ادامه داد: تيم ما در جدول 46 امتياز دارد و با تيمي كه چهارم است سه امتياز فاصله داريم. كسب سهميه ليگ قهرمانان آسيا دور از دسترس نيست. ما ابتداي فصل را خوب شروع نكرديم اما مي خواهيم ليگ را با بهترين شرايط به پايان ببريم.
سرمربي فولاد كه تيمش توانسته بود در ديدار رفت با يك گل استقلال را شكست دهد؛ تصريح كرد: هر بازي شرايط خود را دارد. اكنون تيم ما خيلي خوب است و به موفقيت مقابل استقلال اميدوار هستيم.
جلالي درباره اينكه فولاد اين هفته با استقلال بازي دارد و در هفته پاياني با ذوب آهن مسابقه مي دهد و به نوعي در قهرماني تاثيرگذار است، گفت: به اين چيزها فكر نمي كنم. به تنها چيزي كه مي انديشم موفقيت فولاد و نتيجه گرفتن تيم خودم است.
انتهاي پيام/
-
استقلال و ذوب آهن در کمین یکدیگر/ پرسپولیس در فکر بازگشت به رده سوم
هفته سی و دوم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور فردا با برگزاری ۹ دیدار در نقاط مختلف ایران پیگیری می شود که در این میان رقابت شانه به شانه تیمهای استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان برای صدرنشینی این رقابتها، سایر دیدارها را تحت الشعاع خود قرار داده است.
تیم فوتبال استقلال تهران که در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا نتایج قابل قبولی کسب نکرده است فردا در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف فولاد خوزستان می رود که در دیدار رفت در تهران با یک گل مغلوب این تیم شده است. تیم امیرقلعه نویی برای صدرنشین ماندن چارهای جز پیروزی ندارد چرا که کسب امتیاز در این روزها از نان شب برای تیمهای مدعی قهرمانی و آنهایی که از سقوط می گریزند، واجبتر است.
استقلال برای دیدار با فولاد خوزستان تمام بازیکنان خود را به خدمت دارد ضمن اینکه چندان دور از ذهن نیست که مجتبی جباری هم آبی پوشان را در این دیدار همراهی کند. از سویی تیم فولاد علی بداوی را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت که این موضوع می تواند به سود صدرنشین رقابتهای لیگ باشد.
دیگر دیدار مهم فردا را تیمهای برق شیراز و ذوب آهن اصفهان در حافظیه شیراز برگزار می کنند. ذوبیها تیمی کاملا سرحال و آماده هستند چراکه همچون رقیب صدرجدولی خود درگیر رقابتهای جانبی نیستند و برای این دیدار هم بازیکن مصدوم و محروم ندارند. ابراهیم زاده در این فصل از رقابتها عملکرد خوبی با ذوب آهن داشته تا آنجا که از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان مربی تیم ملی ایران انتخاب شده که این امر می تواند روحیه مضاعفی برای او و یارانش باشد. فاصله امتیازات نماینده اصفهان با استقلال تنها یک امتیاز است و هرگونه لغزش از جانب هر یک از دو تیم چه بسا به صدرنشینی آن دیگری بیانجامد.
پرسپولیس هم دیگر دیدار مهم فردا را برگزار می کند. این تیم فردا در ورزشگاه آزادی میزبان پیکان قزوین خواهد بود و برای بازگشت به رده سوم جدول و تضمین حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان فصل آتی، تنها باید به پیروزی فکر کند. سرخپوشان در دیدار رفت مقابل پیکان به نتیجه تساوی ۲ بر ۲ دست پیدا کردهاند و پیروزی در این دیدار می تواند دست کم شاگردان وینگادا را در ردهای که در آن حضور دارد (رده ششم) نگه دارد تا در فرصتهای آتی، آنها امیدوار به بازگشت به رده سوم باشند. پرسپولیس که در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا به عنوان بهترین تیم ایرانی عمل کرده در این دیدار کریم باقری را به خدمت نخواهد داشت در حالی که پیکان با تمامی نفرات خود در زمین حاضر خواهد شد.
-
محمدی: دو جام قهرمانی تهیه میکنیم.
رئیس سازمان لیگ برتر فوتبال گفت: برای هفته پایانی لیگ با توجه به رقابت دو تیم برای قهرمانی دو جام تهیه میکنیم.
عزیز محمدی درباره اینکه با توجه به رقابت دو تیم استقلال و ذوب آهن برای قهرمانی چه تمهیداتی در نظر گرفته شده؛ اظهار داشت: در صورتی که رقابت این دو تیم برای قهرمانی تا هفته های پایانی ادامه داشته باشد دو جام قهرمانی یکی در اهواز و یکی در مشهد قرار خواهیم داد.
وی درباره مراسم قهرمانی عنوان کرد: با توجه به اینکه دو تیم در کورس قهرمانی در هفته پایانی میهمان هستند کار ما برای برگزاری مراسم قهرمانی سخت تر خواهد بود و باید رایزنی های لازم را برای برگزاری این مراسم انجام دهیم. ضمن اینکه اگر دو باشگاه استقلال و ذوب آهن مایل باشند می توانند در برگزاری مراسم قهرمانی به ما کمک کنند.
محمدی در پاسخ به این سئوال که چه تدبیری برای اتمام زودتر جام حذفی دارد گفت: من هم بدم نمی آید جام حذفی تا پایان اردیبهشت تمام شود اما نمی توانم هر دو روز یک بار مسابقه بگذارم. از طرفی مشکل فقط جام حذفی نیست. لیگ های اروپایی هم اوایل خرداد به پایان می رسد و لیگ قهرمانان آسیا نیز به همین ترتیب خواهد بود.
رئیس سازمان لیگ برتر خاطرنشان کرد: با پایان لیگ برتر بر اساس منشور اخلاقی و با توجه به انتخابات طول لیگ نفرات برتر اخلاقی را معرفی می کنیم.
استقلال ۶ اردیبهشت در هفته پایانی لیگ برتر میهمان پیام مشهد است و ذوب آهن در اهواز به مصاف فولاد می رود.
-
دوستان عزیزم
پیش بینی هاشون رو اعلام کنن...
استقلال 2 - 1 فولاد
-
زرینچه: اگر قلعه نویی شکایت کند، همه چیز را می گویم.
جواد زرینچه درباره بازی استقلال اهواز با استقلال تهران در زمان سرمربیگری قلعه نویی ، حرفهایی زد که با عث شد تا سرمربی استقلال به دنبال شکایت از وی باشد اما سرمربی آلومینیوم سازی اراک چطور از این شکایت استقبال می کند؟
• صحبت های شما علیه قلعه نویی و بحث تبانی سبب شده سرمربی استقلال به دنبال شکایت از شما باشد.
- آقای قلعه نویی در این مورد آزاد هستند. من مشکلی با شکایت ایشان ندارم. آن زمان من مسئول استقلال بودم الان هم جواب ادعایم را می دهم. اتفاقاً مقابل شکایت قلعه نویی حرف های زیادی هم برای گفتن دارم.
• مطرح کردن این حرف ها در شرایط حساس استقلال کمی دور از انتظار نبود؟
- نه. خب من نظر خودم را گفتم. به عنوان یک کارشناس عقایدم را بیان کردم. نمی خواهم به استقلال آسیب برسانم. قلعه نویی هم نباید از حرف هایم ناراحت شود. او باید انتقادپذیر باشد.
• چطور شد تصمیم به بیان این مسائل آن هم بعد از چند سال گرفتید ؟
- حرف زیاد دارم. در یک مصاحبه مفصل واقعیت ها را بیان می کنم. سال ها در استقلال بودم. خیلی از مسائل است که هنوز کسی از آنها اطلاع ندارد. مردم باید از این مسائل آگاه شوند. نمی خواهم این حرف ها پنهان باقی بماند.
• یکی از مسائل را بیان می کنید؟
- یک چیزهایی هست که الان وقت بیان آنها نرسیده. به موقع تمام حرف ها را می زنم.
• چه زمانی؟
- صبر کنید وقتش می رسد. آن روز همه حرف ها را می زنم. منتظر واکنش ها هم می مانم.
• استقلال در بازی های آسیایی ناکام نشان داده. علت را چه می دانید؟
- آنها شور و شوق لازم را ندارند. استقلال محتاطانه عمل می کند. در بازی با ام صلال هم کارهای سرعتی از استقلال دیده نشد. این تیم تا اینجا کارآیی لازم را در زمین نشان نداده است. قلعه نویی در ایران مربیگری کرده و این بازی ها می تواند برای او تجربیات لازم را به همراه بیاورد. ناکامی در آسیا برای قلعه نویی تجربه می شود تا در سال های بعد از این تجربیات استفاده کند.
• با توجه به ضعف استقلال در بازی های آسیایی فکر می کنید این تیم بتواند به عنوان قهرمانی لیگ برتر برسد؟
- آنها باید تلاش کنند. این قهرمانی به راحتی به دست نمی آید. استقلال باید ۳ بازی آینده اش را ببرد تا با خیال راحت قهرمان شود. این تیم اینقدر تیم بزرگی است که جز کسب عنوان قهرمانی از آن انتظاری نمی رود.
-
-