صفحه مشترکین برای من باز نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
Printable View
صفحه مشترکین برای من باز نمیشه
کسی مشکلی نداره؟
نقل قول:
من خودم از دست مبیننت رفتم سمت ADSL که قرعه به نام شاتل خورد و شب عید رفتم اونجا. منتهی چون شاتل توی شبانه وضعیت بدتری نسبت به مبیننت داره و محدودیت مسخرهای برای کسانی که دانلود به قول شاتل زیاد بکنن، قرار میده از روی ناچاری اکانت ۶ ماهه یک مگابیت رو موقت یک ماهه دو مگابیت تمدید کردم که از این وضعیت گذر کنم.
اما برای شمایی که باید از صفر شروع کنی و هم هزینه بدی و مودم تهیه کنی و هم گویا مجوز برای سرعت بالاتر ﴿شنیدم بعضی نمایندگیها اذیت میکنن﴾ بگیری، مبیننت صرف نداره. اگه تنها برای روز مبادا هست که بهتره از EDGE ایرانسل یا خود مخابرات استفاده کنید. در حالت عادی که با موبایل و اینترنتش روی لپتاپ کارتون راه میافته و در بدترین حالتش هم یه مودم USB سیمکارتخور میگیرید برای دستگاهایی که وایفای ندارن.
الان برای من باز شد و مشکلی نیست. شاید موقتی بوده.نقل قول:
خاک بر سرت مبین نت
شبانه رو کم کردی حجمشو تایمشم کم کردی،دیگه دردت چیه سرعت رو هم کم کردی؟ ای مرض بگیره اونی که داره این برنامه هارو میچینه
دیشب بزور و با 10 تا لینک 700 مگ گرفتم اخه این چه جایی هست داریم توش زندگی میکنیم؛کمترین حقی رو نداریم؛بمیرید همتون با اون قیافه هاتون،عکس اون یارو رو تو بلاگ مبین نت میبینیم دوس دارم با تبر از وسط نصفش کنم؛خون به مغزم نمیرسه
نقل قول:
دانلودهای شبانه من چون هنوز به حد دو برابر یعنی ۸ گیگابایت نرسیده نمیدونم که آیا کم میکنه یا نه. ولی به زودی که برسه معلوم میشه چه بلایی هم سر من مییاد. مشکل هم اینجاست که هنوزم هیچ جایی برای این میزان دانلود شبانه نیست و عملاً کاربر از چیزی خبر نداره.
به خدا شما اعصابتون خیلی قویه میرید مبین نت میگیرید! دویست خورده ای که مودمی که تا پارسال بود 150 تومنو میکنه تو پاچه مشترک اون به کنار دیگه عملاً ساعت رایگانی هم نداره! فقط 2برابر حجم بهت اجازه دانلود شبانه میده! مثل سیم های دیتای رایتل دزد !
هنوز اجرایی نشده دوستم بیشتر از 8 گیگ دانلود کرد تاثیری نداشته هنوزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح دو مگ شش ماهه از وقتی که شبانه تغییر کرده انقد دانلود کردم حالا یه ماه قبلش بکنار هیچی هم کم نکرد
محدودیت حجمیتون چقده تو 6 ماه؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
سلام از صبح خیلی از سایتها مثل گوگل و... و چند تا از سایتهای ایرانی باز نمیشه و دانلود از آپلود باز و غیره هم قطعه :n23: ، کسی میدونه چه خبره؟؟