نقل قول:
: زورو را که می شناسید... یک قهرمان افسانه ای که در شهر خود مسئول اجرای عدالت بود. او هر گاه احساس می کرد ظلمی صورت گرفته، با آن نقاب و شمشیر مشهورش وارد ماجرا می شد و از عدالت دفاع می کرد. در کشور ما هم به راستی از این «زورو ها» کم نیستند... البته تفاوت آنها با زوروی افسانه ای این است که "وجدانشان" تنها وقتی به نفعشان باشد، بیدار می شود.
به خوبی به یاد داریم که باشگاه استقلال تهران در سومین دوره لیگ برتر با سرمربیگری امیر قلعه نوعی، در آستانه قهرمانی این رقابت ها قرار داشت. دراین میان، پیش از دیدار حساس استقلالی ها مقابل همنام اهوازی خود، توسط روزنامه خبر ورزشی شایعه تبانی این دو تیم در شهر پیچید. شایعه ای که آرامش را از اردوی آبی پوشان پایتخت گرفت و باعث شد تا این تیم در اهواز تن به یک شکست باور نکردنی دهد و نتیجتاً قهرمانی را به پاس تقدیم کند. بله استقلال باخت و به تیمی هم باخت که یک هفته بعد پنچ گل از پاس دریافت کرد. اما ظاهراً این روزنامه تنها زمانی علاقه به مطرح کردن بحث تبانی داشت که پای استقلال در میان بود... زیرا آنها در مورد باخت مشکوک سپاهان در مقابل پاس در اصفهان نیز چیزی ننوشتند. در هر صورت استقلال قهرمان نشد و یک عده نیز به هدف خود رسیدند... حال چند نفر تا مرز سکته پیش رفتند و چند نفر این مرز را رد کردند، بماند.
اینک چیزی حدود پنج سال از آن ماجرا می گذرد و استقلال در یک شرایط مشابه قرار گرفته است. آبی پوشان پایتخت در فاصله سه هفته مانده به پایان رقابت های لیگ برتر، با اختلاف یک امتیاز نسبت به ذوب آهن در صدر جدول به سر می برند و یکشنبه آتی بازی حساسی در مقابل فولاد پیش رو دارند. هنگامی که روز گذشته سر تیتر روزنامه خبر ورزشی به نقل از نوازی، مبنی بر تبانی دو استقلال در دومین دوره لیگ برتر را مشاهده کردم، اصلاً تعجب نکردم. از خود نپرسیدم چرا وجدان آقای نوازی سر انجام پس از شش سال بیدار شد و چرا روزنامه خبرورزشی به یک باره اظهارات بازیکنی را که مدت ها بود او را فراموش کرده، سرتیتر نیم صفحه اول خود قرار داد. جواب این سوالات واضح بود... استقلال دارد قهرمان می شود و در زمین مسابقه نمی توان جلوی آنها را گرفت. پس تا آخرین نفس باید تلاش کنند تا خارج از مستطیل سبز قهرمانی را از این تیم پرطرفدار بگیرند و قلب میلیون ها هوادار عاشق این تیم را بشکنند.
آری، به راستی اینان ناقهرمانان کشور ما هستند.
بهترین جواب ممکن به اونهایی بود که از بردهای پرگل استقلال بدجوری سوختن و ادعای میکنن استقلال تبانی میکنه... راستش من خیلی خوب اون بازی رو یادمه. همه میگفتن تبانی میکنن. همه منتظر بودن استقلال ببره. ولی استقلال شکست سختی خورد. من به عنوان طرفدار استقلال خیلی ناراحت شدم از این شکست ولی از یه طرف احساس کردم طرفدار تیمی هستم که فوتبال رو پاک بازی میکنه و از این بابت خوشحال شدم... هفته بعدش همین استقلال اهواز از پاس 5 تا خورد. خیای فصل ناراحت کننده ای بود ولی خوشحالم که انگ تبانی به تیمم نچسبید و نشون دادیم پاکتر از این حرفها هستیم... مهم اینه که من و شمای هوادار مطمئن هستیم تیممون با قدرت واقعی خودش همه رو سوراخ میکنه. طرفدار تیم رقیب که نظرش مهم نیست. اون باید بره در مورد تیم خودش نظر بده. هر حرفی هم در مورد استقلال بزنه دوزار ارزش نداره.