آقا 021 رو هم که میزنم بازم میگه شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است !نقل قول:
یکی به من بگه که چی کار کنم ؟
جای خاصی رو باید تنظیم کنم ؟ چون میگید که این کار امکانش هست ...
آقا 021 رو هم که میزنم بازم میگه شماره ای که با آن تماس گرفته اید اشتباه است !نقل قول:
یکی به من بگه که چی کار کنم ؟
جای خاصی رو باید تنظیم کنم ؟ چون میگید که این کار امکانش هست ...
سلام
يه سوال كوچولو
ايرانسل براي Message Delivery از سيم كارت هاي اعتباري پول كم مي كنه؟؟؟
ممنون
======================
هیچ اپراتوری برای دلیوری پول نمیگیره حتی ایرانسل!!
سلام
اگه میشه یکی روش تنظیمات دستی گوشی نوکیا 6300 رو برای راه اندازی Gprs به من بگه دقیق بگین کجا باید برم و چیکار کنم لطفا خیلی مهمه...
نميدونم به خدا شايد با اين شماره كه شما ميگيري مشكل داره يعني هنوز به سيستم ايرانسل معرفي نشده شما 118 رو امتحان كن ببين نميگيره ؟ من كه هم 110 زنگ زدم هم 118 كار كردنقل قول:
حالا چرا دستي؟شما IMEI گوشيتو sms كن به شماره 2225 خودش در عرض 2 ثانيه تنظيماتشو ميفرسته.نقل قول:
البته به اين صورت كه اول يه s ميذاري بعد يه فاصله بعد شماره 15 رقمي مثلا اينطوري
s 359087012689620
اولا كه جاي تعجب نداره بايد بياره پايين چه خبره مگه 288 تومان.نقل قول:
دوما همراه آخر از اين حرفا زياد ميزنه همين چند وقت پيش رسما اعلام كردن هزينه مكالمه سيمكارت اعتباري رو كم ميكنن(آخه جلو ايرانسل كم آوردن) حالا زدن زيرش گفتن كم نميكنيم پس تا وقتي نشده 120 تومن باور نكن
مشکل عجیب با ایرانسل
سلام دوستان عموی من یه گوشی e490 سامسونگ داره و رفت یه کارت شارژ 5 هزارتومانی خرید
و کلمه عبور رو زد ولی وقتی میخواد زنگ بزنه میگه خدمات موجود نیست در حالی که تو حساب نوشته 4800
پول داره؟ تعجب میکنیم ایرانسل هم که واقعا خراب کرده دوستان اگه راه حلی بلدن کمک کنن
خوشبختانه ايرانسل يكي از بهترين و پيگير ترين سيستم هاي پشتيباني محصولات رو در ايران داره شما با شماره 140 از طريق سيمكارت ايرانسل يا 09351400000 از خطوط ديگه تماس بگيريد 100% مشكلتون حل ميشه البته سعي كنيد اواخر شب يا اوايل صبح تماس بگيريد كه كمتر وقتتون گرفته بشهنقل قول:
دوستان ميدونيد چرا طرح هاي ايرانسل عوض شد ؟
يكي از دلايلش اينه كه 35% سيم كارت هاي ايرانسل تو طرح هاي قبلي موندن ( تو باگ هستن ) و اپراتورها ميفهمن كي تو طرحه و كي نيس ولي نميتونن تشخيص بدن كه فلان سيم كارت كي طرج فعال كرد . و حالا بعد از گذشت يك ماه ديگه هيچ سيم كارتي نميتونه تو طرح باشه ( چون اگه بر فرض 30 آذر فعال كردخ باشه (آخرين روز) ديگه تا 30 دي تمومه )
ايرانسل از امروز شروع كرده به در آوردن سيم كارت ها از طرح هاي تابستون و پاييز . سيم كارته دوسته من كه تو طرح مونده بود طرحش امروز بعده 4 ماه تموم شد . ولي بازم شانسيه و دير و زود داره . چون سيم كارته داداشم از مرداد تو طرح مونده و تا همين الانم تو طرحه
جدی؟؟نقل قول:
خوبه که!!! شاید هم به قوله شما با این کارش میخواسته اونارو از طرح خارج کنه!!!
ولی به هر حال به نظر من باید طرحهای رنگی رو به کل برداره به جاش یه طرحای بهتر بده که به قولی گفتنی نه سیخ بسوزه نه کباب
مثلا سه طرح بزاره تو یکیش فقط اس ام اس مجانی، تو یکی دیگه مکالمه مجانی، تو یکی دیگه فقط جی پی ار اس مجانی باشه
حالا قیمتای هر طرحشم مسلما باید فرق کنه......اینطوری هم کاربرا راضین هم به شبکه فشار نمیاد و هم خیلی هم خوبه
خوبيش كه خوبه چون نامرديه اين همه دارن هنوز از طرح هاي قبلي استفاده ميكنن ولي ما بايد اينطوري تو كف باشيم .نقل قول:
نقل قول:
من با نظرت كاملا موافقم . واقعا نظر توپي دادي . من ميگم بهتره به ايرانسل ايميل بزني نظرتو بگي چون واقعا عاقلانه و كازسازه
نقل قول:
من با نظرت كاملا موافقم . واقعا نظر توپي دادي . من ميگم بهتره به ايرانسل ايميل بزني نظرتو بگي چون واقعا عاقلانه و كارسازه
ما كه هنوز تو طرحيم اميدوارم تا آخر عمر تو طرح بمونمنقل قول:
تایید میشه و امیدواریمنقل قول:
لطفا کلیک کنکد:www.almahdi.us
رضا جان
قوانین رو خوندی که تبلیغات ممنوعه؟
نقل قول:
آخه من تست کردم همون 5 ریال بود تو روز!!!
این روزا ایرانسل خیلی چرت شده...
چن روز پیش یه کارت 5000 تومنی خریدم...دود شد رفت هوا
توی جشنواره ی زمستانیش مکالمه رایگان داره؟
فکر نکنم...اگرم کم کنه اونقدر نیس که به چشم بیادنقل قول:
فقط 5شنبه شب از ساعت 12 تا 6 صبح جمعه در صورتي كه يكي از طرح هاي آبي قرمز يا طلايي رو انتخاب كرده باشيد مكالمه و اس ام اس رايگانهنقل قول:
در ايران هيچ اوپراتوري براي سرويس دليورد پول نميگيره حتي همراه آخر ميتونيد با سيمكارت هاي اعتباري امتحان كنيدنقل قول:
واي تبليغ؟؟؟؟نقل قول:
با ایرانسل کی تونسته به 119 زنگ بزنه ؟
منم اميدوارم . اگه خدا بخواد دارم سيم تو طرح يه بنده خدايي رو ميگيرم :10:نقل قول:
من كه نتونستم ولي فك كنم اگه قبلش كد شهرتو بزني درست شهنقل قول:
نقل قول:
آره بابا خيلي افتضاح شده . من تا حالا 2 تا كارتم شارج نداشته . مشقي بودن به قول معروف
تایید میشه، البته در مورد همراه اول رو نمیدونم، چون من همیشه دوبرابر اون چیزی که اس ام اس دادم برام هزینه اس ام اس تو قبض میاد، فکر کنم دلیوریش هم حساب میشه، البته وقتی هزینه اس ام اس های نرسیده رو هم حساب میکنن دیگه انتظار بیشتر از اینم نداریم!!!! ولی ایرانسل رو چند بار تا حالا تست کردم یه قرون هم برای دلیوری نمیگیره.نقل قول:
برای من هم همینطور بود تا چمد وقت پیش. بعدش قطع شد.نقل قول:
راستی من یه مشکل دارم که حنی خود شرکت هم نتونست حل کنه و من شدیداَ به این مورد نیاز دارم.
من نمیتونم با خارج از کشور تماس بگیرم یا حتی sms بزنم.:41:
نقل قول:
بله شما درست میگید و اشتباه از من بود.
همینجا از همه عذرخواهی مینمایم.
ممنون :10:
نه همراه آخر هم هزينه اي بابت دليوري نميگيره من اعتباري همراه آخر دارم امتحان كردم كم نكرد وقتي واسه اعتباري كم نكنه حتما واسه دائمي هم كم نميكنهنقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط elyar...elite [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روزا ایرانسل خیلی چرت شده...
چن روز پیش یه کارت 5000 تومنی خریدم...دود شد رفت هوا
برای منم اینطوری بود ولی فروشنده رو تحت فشار قرار دادم یکی دیگه گرفتم !!
منظورت اينه كه سره يك ماه قطع شد يا بيشتر طول كشيد ؟نقل قول:
احتمالا به جاي دو صفر اول كد كشور + ميذاري .نقل قول:
بیشتر از 4 ماه. خیلی برام جالب بود.نقل قول:
ماجرای اون ده هزار تومن اضافه شدن به شارژم.
من هر راهی بگی رفتم و درست نشده...نقل قول:
+ گذاشتم، 00 گذاشتم...
عمل نکرد...
راستش ! ما Sms اگه 098 +98 هرچی بزاریم اصلا ارسال نمیشه !!
فکر کنم در نتیجه ما منم شرایط شمارو داره
البته فقط خط من اینطوری نیست
فقط می تونم بگم هر خط ایرانسلی که اینجا دیدم همینطوریه!! تا حالا به خارج از کشور تلاش نکردم ...
اما ! دیروز از انگلیس کسی قرار بود تلفن بزنه ، نتونست به گوشیم تلفن بزنه !
بعضي از سيمكارت ها اين مشكل رو دارن با 140 تماس بگيرنقل قول:
سلام دوستان امروز برای شما آموزش خرید کارت شارژ ایرانسل از سایترو آماده کردیم ...کد:www.935936.com
این سایت برای کسانی مناسب هست که حوصله رفتن بیرون و خریدکارت شارژ را ندارند .با این آموزش شما به راحتی میتوانید از منزل خود با چند کلیک صاحب کارت شارژ ایرانسل شوید.
ابتدا به سایت مذکور مراجعه کنید ...یعنیصفحه ای همانند زیر برای شما باز میشود.کد:www.935936.com
در فیلد های مشخص شده به ترتیب 1- نام و نام خانوادگی خود 2- ایمیل صححیح خود 3- شماره خط ایرانسل خود را با دقت وارد کنید سپیس بر روی پرداخت کلیک نمائید .صفحه ای همانند زیر مشاهده میکنید.
در این صفحه نام دو بانک وجود دارد بانک پارسیان و بانک سامان. متناسب با شتاب کارت خود یکی از این بانک ها را انتحاب کنید ...
کسانی که کارت آنها جزء این دو بانک نیست میتوانند از سیستم بانک سامان استفاده کنند .( اما به دلیل مسائل امنیتی و مشکلاتی که شاید بعد ها برایشان پیش خواهد آمد از این کار خود داری کنند تا زمانی که سیستم سایت به بانک های دیگر نیز مجهز شود.)
پس از انتخاب بانک بر روی پرداخت کلیک نمایید ... در این لحظه صفحه ای برای شما باز میشود همانند شکل زیر که از شما اطلاعات شتاب کارتتان خواسته میشود (این صفحه مرتبط به سایت بانکی است که در مرحله قبل انتخاب کرده اید و دارای امنیت و اطمینان بالایی میباشد)
پس از تکمیل اطلاعات خواسته شده بر روی پرداخت کلیک کنید . اگر همه مراحل را درست طی کرده باشید .صفحه ای همانند شکل زیر برای شما باز خواهد شد و اطلاعات کارت شارژ خود را در این صفحه مشاهده میکنید که شامل کد 12 رقمی و توضیحات مربوطه میباشد. (توجه داشته باشید که این کد 12 رقمی به ایمیل شما هم ارسال خواهد شد.)
موفق باشید .منبع : پی سی مدیا دات کام
salam man mi khastam bedunam chtor mishe to sim card irancell be internet vasl shod