راهی وجود داره توی مودم B612 برای APN حالت IPV6 رو فعال کرد؟ :biggrin:
Printable View
راهی وجود داره توی مودم B612 برای APN حالت IPV6 رو فعال کرد؟ :biggrin:
سلامنقل قول:
سرعت کم
قطعی بسیار بسیار زیاد
خستم کرده واقعا
و البته قیمت بالای سرویسهای پارس انلاین!
td-lte از لحاظ فرکانسی متفاوت هست با نت گوشی پس مقایسه خوبی نی بگی الان گوشی این سرعت رو میده تی دی هم سرعتش باید خوب باشهنقل قول:
تی دی روی دکل ها از سکتور و ... جدا هستن ربطی به انتن گوشی موبایلتون نداره
شهری و منطقه ای ک توش هستید حتی زاویه سکتور تی دی ، مودمی ک قراره بهش متصل بشید و سایر عوامل روی سرعتتون تاثیر گذارن
شما اول به دنبال ی مودم انلاک خوب باش بعدا سیمکارت از جفت اپراتور ها بگیر تست کن سیمکارت با بسته اولیه حدودا 160 هست روی مبین نت هم همین حدودا هست
اگر نیاز به گیم دارید تجربه کم تاخیر میخواید سرعت لود سایت ها براتون اهمیت داره مبین نت پیشنهاد میشه (ولی سرعتش تا 40 محدوده)
اگر نیاز به سرعت دارید پینگ براتون اهمیتی نداره ایرانسل
من خودم ایرانسل استفاده میکنم سرعتم بین 120 اوج خلوتی 80-90 مگابیت اوج شلوغی سرعتمه
ساعت 8 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 3 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول عجب سرعتی....نقل قول:
فعلا که مودم انلاک رو جور کردم سفارش دادم دو سه روز دیگه به دستم میرسه تا بعد بریم سراغ سیم کارت
درودنقل قول:
سیم کارت مبین نت جایی هست که بدون مودم بفروشه؟
چون خود مبین نت که میگه فقط با مودم
نقل قول:
درود
شما تنظیم خاصی انجام دادید به این سرعت میرسید ؟
من با مودم 612 و آنلاک شده ... انگار سرعتم روی 40 مگابیت در بهترین
شرایط قفل شده و بالاتر از این نمیرسه بیشتر وقتها هم حدودا 20 تا 30 مگ هست
با اینکه مرکز شهر هم هستم و تحت پوشش کامل
ممنون
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟نقل قول:
شرایط سیگنالیت به چ شکل اول صبح هست؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
و اینک من تنظیمات خاصیو اعمال نکردم
مودم cat 19 قوی هست
مبین نت هم خودش میفروشهنقل قول:
سرچ بزنید گوگل هم نمایندگی هست ک سیم های TD ایشو بفروشه هم FD
حتی تو دیوار
جوینده یابنده است رفیق خوبم
نظر خودم اینه ک مودمت تجمیع نمیزنه من سرچ زدم مدل مودمت رو چیزی نیافتم ک ببینم و مطمعن باشم دوتا باند td رو تجمیع میزنه یعنی 42+42 باشه تو تنظیمات یا استاتوس تو همچین چیزیو میبینی؟نقل قول:
شرایط سیگنالیت به چ شکل اول صبح هست؟
باید مطمعن باشی اول تجمیع میزنه مودمت (این احتمال هم هست ک بعضی مناطق تی دی همچنان قدیمی و تک کریر باشه اگ اینطور باشه ک کاری از دستت ساخته نیست)
اینطور ک مشخصه میگی بالاتر از 40 نمیره یعنی تجمیعی در کار نیست چون اگ باشه هرچی بهرحال اول صبح باید سرعتی بهت بالای 70 60 بده
چون برای من زمانی ک مودم استندبای هست (حالتی ک تجمیع نمیزنه ک فشار نیاد به دستگاه سرعت منم رو 30 40 هست به محظ اینک دانلود حجیم و سنگین استفاده میشه سریع باند دوم میاد تو عمل و سرعت دوبرابر الی سه برابر میشه)
و اینک من تنظیمات خاصیو اعمال نکردم
مودم cat 19 قوی هست
مبین نت هم خودش میفروشهنقل قول:
سرچ بزنید گوگل هم نمایندگی هست ک سیم های TD ایشو بفروشه هم FD
حتی تو دیوار
جوینده یابنده است رفیق خوبم
ممنون از توضیحات کامل شمانقل قول:
مودم بنده همان مودمی بود که ایرانسل با وایمکس تعویض کرد
مدلش Huawei B612 هست که آنلاک کردم (همان اوایل انتشار آنلاک) .. فکر کنم اشکال از Firmware باشه
که همان اوایل در همین انجمن آمد ... متاسفانه در تنظیماتش هیچ اطلاعاتی بجز اطلاعات سیگنال نیست
دقیقا مشکل به قول شما عدم تجمیع هست و ناقص بودن فریمویر چون حتی IPV6 هم درگزینه هاش نداره
باز هم ممنون بابت وقتی که گذاشتید
الان دوباره تماس گرفتم با مبین نت میگه سیم کارت بدون مودم نداریم.نقل قول:
سایت معتبری هم پیدا نشد گوگل:/
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
سلام مودم s1 را دارم
یک مودم adsl تی پی لینک هم دارم
میخام با مودم adsl بصورت وایرلس به مودم s1 ایرانسل وصل بشم و بعدش با کابل از این مودم اینترنت رو منتقل کنم برای تلویزیون و ...
میشه؟
نمیشه با مودم وصل بشی باید روتر بخرینقل قول:
سلام به همه من مودم tf i60 b1 دارم سیگنال جای ما خوبه اما مشکلی که دارم اینه که حدودا هر 4 ساعت اینترنت مودم قطع میشه در حالی که هم وای فای و هم 5 تا چراغ td lte روشنه!! و باید مودم رو ری استارات کنم تا درست بشه آیا تنظیماتی داره که این قطعی درست بشه مثلا تغییر dns?
ممنون
خوب اکثر مودمهای adsl روتر هم هستن دیگه!نقل قول:
سلام دوستان، وضعیت td-lte ایرانسل چطوره؟ سرعتش خوبه، قندشکن کار میکنه، سایت باز میشه؟
از دست این مخارفات کلافه شدم، میخوام سمت td-lte بیام. پرت vdsl را بستن فقط adsl دادن، سرعت مثل ده سال پیش، دانلود فیلم ۲ ساعت طول میکشه، اکثر قندشکن ها کار نمیکنن..و...،..
به نظرمن دور و بر ایرانسل نرید چون با چیزشکن ها خیلی مشکل داره.مبین نت خیلی بهتره. چون هر دو رو داشتم. الان هم مبین نت دارم.نقل قول:
حجم میخوام ، پینگ نمیخوام ، ایرانسل td-lte برام بهتره... مبین نت مثل اینکه sim کارت سوا نمیفروشه، خودم مودم دارمنقل قول:
برخی شهرها سیم کارت جدا دارن.نقل قول:
من شیراز مهمان بودم برای یکی مودم و سیم کارت خریدم گفت سیم کارت جدا هم داریم برای فروش.
سلام اقا من بالاخره tdlte ایرانسل رو گرفتم. سرعتش خیلی خوبه و قطعی هم ندارم اصلا (البته تا الان)
فقط مشکل اینه که از صب تا غروب سرعتش عالیه و تا ۴۵ مگ هم میره! ولی بعداز غروب یهو سرعتش کم میشه و گاهی تا ۲ مگ هم میرسه!!!!
کسی چنین مشکلی داره؟
سلام به همه دوستان. وقت بخیر . من مودم ایرانسل مدل z6000 دارم. تو پستهای قبلی خیلی صحبتش شده بود و حتی firmware هم گذاشتن دوستان که نتونستم دانلود کنم. اگه از بین دوستان firmware این مدل رو دارید برام بزارید ممنون میشم. چون مودم آنتن نداره. مشکل آنتن دارم.
با تشکر
- - - Updated - - -
سلام به همه دوستان. وقت بخیر . من مودم ایرانسل مدل z6000 دارم. تو پستهای قبلی خیلی صحبتش شده بود و حتی firmware هم گذاشتن دوستان که نتونستم دانلود کنم. اگه از بین دوستان firmware این مدل رو دارید برام بزارید ممنون میشم. چون مودم آنتن نداره. مشکل آنتن دارم.
با تشکر
کسی نظری نداره سرعتم حتی زیر یک مگ هم میرسهههههنقل قول:
معلومه محل تون شلوغه، شبها ظرفیت همه مشتریها را ندارهنقل قول:
دیگه چقدر شلوغ...البته بعید هم میدونم اینقدر شلوغ باشه محله ما پایین شهره کسی از اینجیزا نداره!!!!نقل قول:
- - - Updated - - -
دیگه چقدر شلوغ...البته بعید هم میدونم اینقدر شلوغ باشه محله ما پایین شهره کسی از اینجیزا نداره!!!!نقل قول:
اقا یه سوال مهم از کجا بدونم فریمور مودمم بروز هست؟؟؟ احساس میکنم قدیمیه فریمورش!!
مودمم s1 ایرانسله میخوام بدونم ورژن فریمورم بروز هست و اینکه چطوری میشه بروز رسانیش کنم
در طول روز بیشترین و کمترین میزان سرعت چقدر هست؟نقل قول:
مناسبترین مودم ها برای td-lte ایرانسل کدامند، با قیمت مناسب؟
مودم جیبی برای td-lte ایرانسل موجوده؟ یا از خارج تهیه میشه؟
بیشترین سرعت ۷۰ مگ (اوایل صبح و قبل از ساعت ۶ صبح) و کمترین 400کیلوبیت (بعداز ساعت ۶ بعدازظهر!!!)نقل قول:
دوستان مودم s1 دارم.وقتی با لن وصل میکنم به pc و دانلود سنگین میزارم. بعد مدنی از 4 چراغ میشه 3 خط.. ولی وقتی دانلود سنگین نکننم و در حدل وب گردی و یوتیوب همون 4 چراغ. مشکل از کجاس؟ یه سری دوستان میگفتن از ادابتورش هست که ظاهرا 12 ولت نیست
- - - Updated - - -
دوستان مودم s1 دارم.وقتی با لن وصل میکنم به pc و دانلود سنگین میزارم. بعد مدنی از 4 چراغ میشه 3 خط ولی وقتی دانلود سنگین نکننم و در حدل وب گردی و یوتیوب همون 4 چراغ. مشکل از کجاس؟ یه سری دوستان میگفتن از ادابتورش هست که ظاهرا 12 ولت نیست
اره واسه منم همین طور هست بعد یهو افت سرعت پیدا میکنه
- - - Updated - - -
اره واسه منم همین طور هست بعد یهو افت سرعت پیدا میکنه
آقا مودم s1 دارم جیگرم را خون کرده سه چراغ روشن هست بعدش یهو میشه یکی و افت سرعت پیدا میکنه چیکار کنم؟
ادابتور عوض نکردی؟نقل قول:
نه دوست عزیز
- - - Updated - - -
نه دوست عزیزنقل قول:
سلام اقا مودم s1 دارم مشکل پرش انتن دارم ولی زمانی که مثلا زمانی که اسپید تست میگیرم 3تا چراغ میشه یکی اداپتور هم عوض کردم فایده نداشته؟
سلام دوستان یه سوال ذهنمو مشغول کرده
سیمکارت ایرانسل دارم و روی گوشیم سرعتم حدود 140 مگ هست ولی وقتی همین اینترنت رو هات اسپات میکنم رو لپ تاپ سرعتش میشه ۴۰ مگ!!! دلیلش چیه؟
احتمالا زیاد بعلت سرعت پایین کارت شبکه لپ تاپ هست که 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکند . از usb3 برای اتصال استفاده کنید یا کارت شبکه داخلی (یا خارجی) خوب برای لپ تاپ با پشتیبانی باند 5 گیگا تهیه بفرماییدنقل قول:
سلام، دوستان من یک سیم کارت td ثبتنام کردم 40 گیگ سه ماهه. مودم هم b622 هواوی. الان که دارم تست میگیرم، دانلود بد نیست بین 6 الی 11 مگ ولی آپلودش خیلی افتضاحه. در حد 100 کیلوبایته.
آیا این محدودیت به خاطر نوع بسته ای که خریداری کردم هست یا نه ربطی نداره؟ پینگ 4تا 8 هم خوب نیست، بین 60 تا 90 در نوسانه. تازه تایم اوت هم داشتم و پینگ 200 هم داشتم
rsrq -12
rsrp -103
sinr 18
نقل قول:
احسنت درست شد الان با usb وصل کردم و همون تقریبا 100 مگ سرعت رو گرفتم
حالا یهسوال برای مودم چی برای اینکه بالاترینسرعت رو از مودم بگیرم با کابل وصل کنم بهتر میشه سرعتم؟؟ الان از مودم هم همون سرعت 40-50 رو نهایت میگیرم!
برای بهترین دریافت دیتا از مودم یا از کابل Lan استفاده کنید یا کارت شبکه 5 گیگاهرتز . البته به شرطی که مودم از باند 5گیگ پشتیبانی کنه !نقل قول:
- - - Updated - - -
برای بهترین دریافت دیتا از مودم یا از کابل Lan استفاده کنید یا کارت شبکه 5 گیگاهرتز . البته به شرطی که مودم از باند 5گیگ پشتیبانی کنه !نقل قول:
به خاطر منطقه هست. کاری نمیشه کرد.نقل قول:
- - - Updated - - -
به خاطر منطقه هست. کاری نمیشه کرد.نقل قول: