577420MB/4096=140.97GBنقل قول:
Printable View
577420MB/4096=140.97GBنقل قول:
480گیک داشتم من هم زنگ زدم پشتیبانی شد268 گیک این دیگه چه مدلشه
بسته های انرژی رو برداشتن؟
گزارش مصرف برای بقیه دوستان کار نمیکند ؟ برای من میزنه موردی یافت نشد .
اره ، خیلی وقتهنقل قول:
دیگه پارس آنلاین وجود نداره!!! پارس آنلاین با های وب ادغام شده و های وب خریده الان فقط های وب هست پنل کاربری و بسته های شما های وب شده دوتا شرکت با کاربرهای زیاد باهم ادغام شدن نتیجه میشه از دست رفتن کیفیت خط و قطعی و وصلی زیاد الان خودم 4 سال های وب داشتم از وقتی مشترکین پارس آنلاین اضافه شدند خط از 8 مگ گذاشتم 4 مگ بعدم قطعی و وصلی زیاد اضافه شده بیشتر موقعه ها قابل استفاده نیست حالا اون های که بسته چند ماهه خریدن باید بسوزن و بسازند کسانی که نخریدن بهترین کار جمع آوری هست فریب برروز رسانی وعده های پشتیبانی نخورید های وب از اول هم شرکت خوبی نبود الان دیگه افتضاح به تمام معنا شده تخلیه بهترین کار هست هر شرکتی هر کاربر اینجا رفته خط 2 برابر های وب میبندن قطعی و وصلی هم نداره فریب پشتیبانی و بررسی مجانی خط و کارشناس نخورید به من گفتند مجانی حالا میگن 17 هزار تومان پول کارشناس بده موقعه تخلیه هم بگین به 195 شکایت میکنم و حتما بعد 2 روز شکایت بنویسید از نظرات کاربرهای اینجا استفاده کنید سرویس دهنده های دیگه چند صفحه بخونید که به نتیجه خوبی برسید
این پارس آنلاین ریدمان ملوم نیس چی کار کرده دیگه vpn هم جواب نمیده روش
با مدل Ikev یا open یا شادو یا L2TP به راحتی میشه متصل شد... چک کنید...نقل قول:
دقیقن مشکلات تورو منم داشتم کارشناس اومد خطم سالم بود دیگه تخلیه میکنم میرم شاتل
دقیقن مشکلات تورو منم داشتم کارشناس اومد خطم سالم بود دیگه تخلیه میکنم میرم شاتلنقل قول:
من 540 گیک بین الملل گرفتم. تو خود صفحه اول ترافیکو درست میزنه ولی تو گزارش بسته میزنه 2147870MB. یعنی چی؟ دزدی؟
- - - Updated - - -
اونجا با ضریب 4 نشون میده. برای تبدیلش به گیگابایت باید تقسیم بر 4096 کنید:2147870/4096=524.38نقل قول:
دوستان ببخشید یه سوال شما هم اخیرا شب ها سرعتتون پایین میاد ؟
اینترنت گرون شده ! !
نزدیک 15 هزار تومن :sad:
دوستان گیمر لطفا از Packet Loss & Timeout پارس آنلاین بگن
دوستان گیمر لطفا از Packet Loss & Timeout پارس آنلاین بگن
خیلی بد از عصر به بعد بدرد نمیخوره برای گیم...نقل قول:
از وقتی سایت بروزرسانی شده پنل کاربری کار نمیکنه. چندبار هم با پشتیبانی تماس گرفتم هی میگن در حال بررسیه و بعدا تست کنین!!نقل قول:
امروز حجمم یهو توی نیم ساعت از 40 گیگ شد صفر !
زنگ زدم پشتیبانی میگه حتما کسی رمزتو داره ، میگم خب 50 نفرم استفاده کنن تو نیم ساعت میشه 40 گیگ دانلود کرد !
چرا انقدر پارس انلاین گرون شده!؟
3 مگ 1 ماهه 50 گیگ 54 تومن! از این ارزونترم نداره. این قیمت 4 مگ 100 گیگه برای شرکتای دیگه!
تازه بسته های چند ماهش گرونترم هست
چه خبره! من در مخابرات بابت 80 گیگ در ماه چهل تومن دارم میدم(البته طرح شش ماهه) این قیمت برای سرعت 16مگ هست که من چون vdsl دارم همین طرح رو برام سرعت 40 مگ بستن. دو سال پیش پارس آنلاین داشتم جشنواره یکساله سرعت هشت مگ واقعا مزخرف بود یعنی سرعت خارجیش بشدت افت داشت و بیشتر قندشکنها روش جواب نمیدادند واقعا راحت شدم که تخلیه کردم موقع تخلیه هم زورشون میومد و اذیت کردن من از شاتل و صبانت هم سرویس داشتم و بدترين تجربه ام همین پارس آفلاین بود برخلاف اونهمه تبلیغی که ازش میشد و میگفتن کیفیتش خوبه برای منکه خوبی نداشتنقل قول:
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
تقریبا همه شرکتها به غیر از مخابرات سرویسهای عادی را گران کردهاند، الان بهترین کار استفاده از جشنواره شرکتهای دیگر یا خرید سرویس از مخابرات است.نقل قول:
دوستان ایترنت رو جمع آوری زدم ، هنوز بعد 3 روز چراغ مودم خاموش نشده ، مگه نباید خاموش بشه ؟
نقل قول:
تماس بگیرید با واحد فروش ..
چون اول از سامانه شاهکار تخلیه رو ثبت میکنن و خط شما آزاد میشه و میتونید از شرکت دیگه بگیرید. اما چون هنوز خط به صورت فیزیکی تخلیه نشده چراغ اینترنت روشنه.نقل قول:
سلام دوستان این پارس انلاین باز گرون کرده خواستم بدونم همه سرویس ها گرون هستندیافقط پارس انلاین اینطوری دیگه سرویس های 1ماهشم صرف نمیکنه بگیری 8مگ 16مگ چه برسه 3ماه هاش که من میگرفتم
همه گرون کردننقل قول:
همه گرون کردننقل قول:
سلام دوستان این سرویس یکساله پارس که 420 گیگ میده و 3ماه اضافه زمانی و 30 گیگ میده کلا 450 گیگ یکساله حدودای 580 تومن بود کسی گرفته یا نه چطوریه
سلام دوستان این سرویس یکساله پارس که 420 گیگ میده و 3ماه اضافه زمانی و 30 گیگ میده کلا 450 گیگ یکساله حدودای 580 تومن بود کسی گرفته یا نه چطوریه
پارس آنلاین قصد افزایش مجدد قیمت نداره احیانا؟ میخوام از شاتل دزد تخلیه کنم پارس انلاین بگیرم اوضاع فعلی سرویس هاش چطوری هست؟
دوستان پارس آنلاین که نمیخواد افزایش قیمت بده؟
میخوام از شاتل تخلیه کنم خواستم مطمئن بشم الکی تخلیه نکنم
فکرمیکنم شرکتها افزایش قیمت رو اعمال کردند و به این زودی افزایش قیمتی در کار نخواهد بود
از شاتل تخلیه کن های وب پارس انلاین مخابرات تعرفه هاشون خیلی بهتره شاتل دزدهنقل قول:
سلام.بچه ها دو سه تا سوال؟
وضعیت پارس آنلاین مشهد خوبه؟
پارس آنلاین پروفایل گیمینگ داره fast path اینا یا نه؟ چطوریه هزینه داره؟
و اینکه سرویس جشنواره ۱۲ ماهه بگیرم بنظرتون یا ۳؟ :worried:
الان وضعیت پارس انلاین چطوره ؟ بخاطر قیمتش میخوام ازش بگیرم -
پیشگامان دارم الان بد نیست - اما قیمتهاش خیلی بالا رفته .
آره سوال منم هست کیفیت پارس چطوره؟منم میخوام از پیشگامان بیام
آره سوال منم هست کیفیت پارس چطوره؟منم میخوام از پیشگامان بیام
نقل قول:پارس آنلاین و های وب یه شرکت هستن و هر دو آشغالن. های وب از وقتی پارس رو خرید خرابش کرد. خودش هم داغونه. 2.5 سال پیش های وب رو تخلیه کردم. قبل از اون هم سال ها پارس داشتم که خوب بود و از وقتی های وب خریدش خراب شد.نقل قول:
پس بگو قیمتاشون چرا ارزونه.پس مجبوریم تو همین پیشگامان بمونیم.کیفیتش خوبه ولی قیمتاش بالا.نقل قول: