نقل قول:
مرسی عزیز:n12:
Printable View
نقل قول:
مرسی عزیز:n12:
شاتل که فعلا خراب کرده
دقیقا سر شب اوضاع خراب میشه
به نظر وزیر محترم کسی که ماه ی ۵٠ تومان بر فرض بده آیا اجازه میده شبکه استراحت کن
یکسره رو دانلود دیگه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شبانه بازم افت سرعت داره؟!!:n29:نقل قول:
دیگه خو باید 95% اوقات تضمین کنه سرعتو:n27:
والا ما که حجمی هستیم فقط سرعت مهم بودنقل قول:
که اونم خراب شده
این غیر حجمی ها که خدا به خیر کنه
یعنی واقعا از روی حساب و کتاب فروش میکنن
یعنی دقیقا به انداره پورت و لینک ی که دارن میتونن تضمین کنن سرعت رو که واقعا نه همین جوری الکی واگذار میکنن بره
اخه این چه وضعیه سرعت اسمی یعنی چی! یعنی من ماهی سیزده هزار تومن بدم سرعت دانلودم 64باشه یعنی ساعتی دویست مگ! یک فیلم رو چهار پنج ساعت طول بکشه تا دانلود کنم اصلا به هزینه برق و وقتش میارزه! اگر سرعت بالا بخوام که حجم زیادی داره و گرون در میاد سرعت 16 که الان با حجمی دارم رو بخوام بگیرم باید هشتاد هزار تومن در ماه بدم بعد هشتاد گیگ رو میخوام چکار چنین مصرفی ندارم درواقع نود درصد کاربران زیر ده گیگ درماه مصرف دارند یعنی با این شرایط یا باید حجم زورکی بخری یا سرعت نداشته باشی. بر پدر مادر کسی که این طرح ها رو میده لعنت روز بروز بجایی که بهتر بشه بدتر میکنند والا وای فای در دنیا تقریبا مجانی هست ما در استرالیا بابت چهارصد گیگ در ماه (سرعت صد مگ) به پول ایران 72 هزار تومن میدیم. تازه درآمد متوسط اونجا ده برابر ایرانه یعنی حدود ده ملیون تومن در ماه. بنظرم برای کسانیکه دانلود زیادی ندارند اینترنت موبایل خیلی بصرفه تره حداقل سرعت داری اگه همونم خرابش نکنند منکه اگر طرح حجمیم باقی نمونده بود درجا تخلیه میکردم خوشبختانه سه ماه پیش یه طرح 18 ماهه گرفتم.
سلام
1.دانلود از شاتل لند از ترافیک داخلی کسر میکنه؟
2.بنده که از های وب دارم میتونم استفاده بکنم؟
داداش چطوری 2 مگابیت رو تبدیل کردی شد .2 مگابایت ؟!!!!!!!!نقل قول:
8 بیت = 1 بایت
یعنی 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت !!!
کیلو نیست که تقسیم بر 1000 میکنی :|
ایشون اشتباه کوچیکی مرتکب شدند 8 مگابیت =1 مگابایت در نتيجه 2 مگابیت میشه 0.25 مگابایت نه 0.2
سلام دوستان من سرویس آرت دارم تا شنبه تمومه بعد الان تو مای شاتل نوشته میتونی تمدید کنی همونو و فاکتورشم صادر کرده پیامکم بهم دادن درصورتیکه تا چند روز پیش میگفت بدلیل این تغییرات جدید نمیشه دیگه تمدیدش کنی و باید از سرویس های جدید بگیری! بنظرتون قضیه چیه؟!
قضیه اینه که شاتل داره زیرابی میره و بهت حال میده احتمالن زیاد بهشون زنگ زدن و فشار اوردننقل قول:
تنها طرح بدردبخور شاتل همون طرح سرعت نامحدود 4 گیگ بود که حذف شد
پیشنهادم اینه که اگه از طرحت راضی هستی فعلا سمت طرح های جدید نیا و طرحتو تمدید کن
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
برای اکو هم ۱۰دوره خودشون تمدید کردن ولی بدش چی مجبورن که بیان
و باز هم تغییر در mtu شاتل:n34:
برای بررسی به این پست مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3مگ رو اضافه کرد، ولی خیلی بد اضافه کرد!
اختلاف 3مگ و 4مگ فقط 5 هزار تومنه، اما اختلاف حجمشون خیلی زیاده
دیگه کسی که بخواد 35ت بده ، 5ت دیگه میزاره روش هم سرعت بالاتر میگیره و هم 17.5 گیگ بیشتر حجم میگیره!
باید حجم 3 مگ رو بیشتر کنه
1.بله. شاتللند جزو ۵۰۰سایت داخلی هست.نقل قول:
2.برای دانلودسنتر مشکلی نیست، اما آپلودسنتر فقط برای مشترکین و با شماره اشتراک شاتل قابل دسترسی میباشد.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
الان من نفهمیدم چی شد.
یکی از دوستان میگفت تو این طرح جدید از ساعت 9 به بعد کلا سایتهای خارجی تعطیل! و یکی دیگه از دوستان گفتن که حتی سرعت شبانه هم با همون سرعت اسمی بسته شده.
الان بالاخره سرعت کدوم درسته؟
دوست گرامینقل قول:
اپلود سنتر برای کاربران غیر شاتلی هم در دسترس هست
بعد از اینکه ثبت نامم در فن آوا به شکست انجامید شاتل ثبت نام کردم 8 مگ با شبانه :n19:
تست سرعت بزاریدوقتی وصل شدنقل قول:
چشم حتما اگه زود وصلش کنن مثلا شنبه در بهترین حالت :n16:
من شنبه دارم میرم دیده بان هر کی گرفته میگه عالیه از همه نظر ....نقل قول:
شرکت تازه تاسیسه؟
من تا الان نشنیده بودم اسمشو
تاپیک داره بدین
نقل قول:محتوای مخفی: ..............
سلام.من قبلا ارت 5 داشتم سرعت دانلودم 350 بود.الان با این طرح های جدید 8 مگ گرفتم ولی سرعتم هیچ فرقی نکرده همون 350 تا هست.کسی از دوستان 8 مگ گرفته بیاد بگه سرعتش چقدر هست؟؟منطق میگه بایدبیشتر باشه:n17:
فرق Fair8192nfg-1 با Fair8192-1چی هست؟؟
شاتل لند ثبت نام کردم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد
فقط یه ایمیل اومد که نوشته بود اطلاعات شما با موفقیت ثبت شد
بخاظر اینکه خطتون بیشتر نمیکشه و الکی ۸ مگ گرفتیننقل قول:
سرعت ۸ مگ باید ۱مگ باشه
چرا تا 16 مگ جواب میده. Maxrate نوشته 16نقل قول:
ولی Data rate روی 3 مگ بستن
من بنظرم درست محاسبه کردم... چون نمیبینم جایی نوشته باشم ۲مگابایت؟؟!!نقل قول:
خوبه که از ماشینحساب ویندوز ۱۰ که تبدیل کرده هم عکس گذاشتم!!
نمیدونم! شاید برای شما درست نشون نمیده مطلبی رو که نوشتم!! بخاطر همین ازش عکس میگیرم:
بله حق با شماست و من به جای ۰٫۲۵ نوشته بودم ۰٫۲ که عذرخواهی میکنمنقل قول:
پس بهشون بگین باید براتون درست کنننقل قول:
سلام
دوستان من شاتل ثبت نام کردم فقط مونده رانژه خطم از من زورکی 15 تومان گرفتن (انتخابی نیست و داخل سایت زورکی میگیرن از مشترک)قبلشم با پشتیبانی فروششون صحبت کردم که طبق مصوبه 15 تومان در صورت رضایت کاربر باید گرفته بشه و این حرفا و قرار شد که به جاش ترافیک بدن
اگه یه وقتی دبه در آوردن خواستم مطمن شم که حق با منه درسته؟! 15 تومان نصب مودم زورکی که نیستش؟!
اگه بهم ندادن شکایت کنم 195 مشکل حله؟!
مرسی
چند روز پیش جشنواره داشت با نصب رایگان
فقط در جشنواره معمولا رایگان
دوست محترم.نقل قول:
شما خودتون قبل از اینکه این مطلب رو قرار بدید روی دکمه ای که مشخص کردید کلیک کردید؟...
مشخصا اگه اینکارو انجام میدادید این پست گمراه کننده رو نمینوشتید!...
بعداز کلیک کردن روی عضویت غیرشاتل , صفحه زیر باز میشه که فقط نام و نام خانوادگی و یک ایمیل ازتون میخواد:
بعداز ثبت ایمیل هیچ گونه پسوردی برای وارد شدن شما به شاتللند ارسال نمیشود...
پس شاید در آینده این امکان بوجود بیاد ولی درحال حاضر فقط و فقط کاربران دارای اشتراک شاتل میتونن از بخش آپلودسنتر شاتللند استفاده کنن.
اون دوستمون اطلاع کافی نداشتن و متاسفانه باعث گمراه شدن شما شدن ... پاسخ مشکل شمارو در پست بالا توضیح دادم...نقل قول:
به ایمیل همه دوستانیکه از شاتل استفاده میکنن و آدرس ایمیل خودشون رو ثبت کردن در سایت،پیام ارسال شده از طرف شاتل که نظرسنجی هستش،بهتره برید و نظر بدید و در پایان درخواست کنید تا مثل دیگر شرکت ها حجم بیشتری در اختیار بذارن...
نه اجباری نیس و در صورت نیاز کاربره و بعضی نمایندگیها میگن اجباریه که غیرقانونیهنقل قول:
تو همین تاپیک بودن که اجباری گرفتن و بعد شکایت به 195 . گفتن بجاش موقع خرید ترافیک حساب میکنن
این مشکل که حله باقی موارد هم اگه شکایت کنی فوقش شکایت مردود اعلام میشه و مورد و هزینه ای نداره
ضمن تایید حرفتون - فقط اینو اضافه کنم اگه قبلا مشترک شاتل بودین و ثبت نام کردین در شاتلند . بعد از اتمام اشتراک شاتل هم میتونید از آپلود سنترش استفاده کنیدنقل قول:
پارس آنلاین باز تعرفه هاش رو عوض کرد:
اینجا تاپیک شاتل
----------------
این قضیه ۱۰۰ مگ بیشتر از حجم میبره کسی برخورد کرده تو سرویس جدید؟
اینم دزدی جدیده
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
جهت مقایسه عرض کردم!نقل قول:
جالبه کسایی که ۱۶ مگ گرفتن خطشون هم میکشه بازم سرعتشون از اسمی کمتره :n08:
به لینک برین و اعتراض خود را بیان کنید
سلام . چه جور میشه اعتراض کرد تا شاتل هم حجم آستانه مصرف رو بیاره بالا تر ؟؟