متوجه بخش دوم نشدم: "خطط تا چند اپ شده"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
متوجه بخش دوم نشدم: "خطط تا چند اپ شده"
سلام برای منم از 4 مگ به 2 مگ تغییر دادن و دانلود شبانه هم از 2.5 گیگ به 1200 مگ کم شده
برای شما هم همه شواهد مبنی بر اینه که ٤ مگ هست ولی عملا ٢ مگ بیشتر سرعت ندارین؟
یعنی کاملا مشخصه یه جا رو ٢ مگه ست شده چون یه بایت هم بیشتر نمیشه!
الان دانلود خطط تا ۴ مگ اپ شده دیگهنقل قول:
مشکلی نداره که
snr خوبی داری
احتمالا تا ۸ مگ هم میکشه خطط
ما تو پنلمون جایی نداره که بخوایم خط کسی که ۴ اپ شده رو روی ۲ مگ محدود کنیم
فقط در یک صورت این اتفاق می افته که شما خطط نویز داشته باشه و پروفایلت روی ۴ باشه وی به خاطر اون نویز تا ۲ اپ نمیشه
که خط شما شامل این حالت نشده
اگرم احیانا محدودیتی اعمال شده باشه سراسریه
برای من همه جا 2 مگ نوشته شده
وقتی که خواستم برای شما از تنظیمات مودم عکس بگیرم، یه بار مودم رو خاموش روشن کردم، همین باعث شد که مجددا سرعتم برگرده به همون 4 مگ. ممنون که توجه نشون دادین.نقل قول:
قبلا توهمین تاپیک اشاره کرده بودم که حجمی که تو پنل کم میشه از حجمی که دانلود میشه بیشتره، به نظرم اشتباه میکردم. من فکر میکردم حجم تو پنل به صورت لایو هست ولی انگار اینطور نیست. و تو بازه های زمانی خاص آپدیت میشه.
برای رفع این مشکل قبل و بعد از دانلود مودم رو خاموش روشن کردم تا اجبارا لاگی در پنل ثبت بشه. میزان حجم مصرفی در پنل دقیقا برابر حجمی بود که من از روی مودم توسط نرم افزار PRTG به روش SNMP برداشت کردم(مجموع آپلود و دانلود).
اتفاقا دیشب این پست شما رو خوندم و رو این حساب که شما اندازه گیریتون دقیق بوده این موضوع رو بردم ارجاع دادمنقل قول:
جوابی که بهم دادن این بود که یوزر ۹۹٪ اشتباه میکنه
گفتن که خیلی از یوزر ها زنگ میزنن و از این موضوع گلایه دارن
به همین خاطر چندید بار کد نویسی سیستم اکانتینگ رو چک کردن
اتفاقا برنامه نویس شرکت هم همیشه اونحاست و رسیدگی می کنه
ای خدا امشب باز افت سرعت داره واسه شمام افت کرده؟:n14:
با بخش فروش صحبت کردم میگفت سرعت شبانه یک مگ ماکزیمم 80 هست آن هم اگه خونتون با مرکز مخابرات 5 کیلومتر بیشتر فاصله نداشته باشی!
ممنون که پیگری می کنین. همونطور که گفتم بایستی توی سیستم اکانتیک نحوه ارائه گزارش مربوط به حجم مصرفی تغییر کنه و دقیق تر باشه و همچنین به صورت لایو باشه تا از بسیاری شکایت ها برطرف بشه، متاسفانه جوی که توی تاپیک راه افتاده مبنی بر اینه که های وب حجم دزدی داره. شایدم هم واقعا برای برخی اینجوری باشه!!نقل قول:
من پیگیر بودم، وقت گذاشتم و واسه خودم ثابت کردم که سیستم اکانتینگ درست کار میکنه! ولی ممکنه سایرین همچین کاری نکنن و خیلی راحت حجم دزدی رو بپذیرن، فقط کافی پست های قبلی من و تاییدات سایرین رو بخونن!!
پیشنهاد دیگر من راه اندازی VOIP هست برای تلفن های پشتیبانی. من امروز تماس گرفتم، بیش از 10 دقیقه منتظر بودم، خب برای مشترک هزینه برداره. ISP قبلی ما اولا که یه شماره داخلی به شهرستان ما اختصاص داده بود. بنابراین تعرفه داخلی شهری حساب میشد. هر وقت هم با موبایل تماس می گرفتم، می گفتن اجازه بدین ما خودمون باهت تماس میگیریم. از لحاظ پشتیبانی حرف نداشت ولی خب، سرویسش خوب نبود.
[QUOTE=ehsan_iace;8391271]با بخش فروش صحبت کردم میگفت سرعت شبانه یک مگ ماکزیمم 80 هست آن هم اگه خونتون با مرکز مخابرات 5 کیلومتر بیشتر فاصله نداشته باشی![/QUO
از 250kb کمتر نیست :n15:
من خودم سرویس های وب ندارم ولی می دونم که سرعت شبانه میشه سرعت اسمینقل قول:
۱ مگ حدودا میشه ۱۲۰ تا ۱۳۰
درست می فرماییننقل قول:
البته اینجا هم اگه با مشترک تماس میگیرن , اگر مشکلی داشته باشین بابت تموم شدن شارژ اعتبار موبایل یا یک طرفه بودن خط یا ناراضی بودن از زیاد پشت خط منتظر ماندن
این هزار بار
های وب حجم دزدی زیادی داره
ولی بعضی دوستان میان میگن نه یوزرا اشتباه میکنن:n02:
من دیروز 3 گیگ 5 روزه خریدم . کلن 2 گیگ استفاده کردم ولی تو پنل زده 2400 مگ استفاده شده:n02:
من که شخصا حروم میکنم این پولی که ازم میدزدن دوستان رو نمیدونم:n06:
کاملا با نظرت موافقم دقیقا همینطوری هست که شما میفرمایید حجم بیش از حد مصرف کم میکنهنقل قول:
نقل قول:
من چندین بار یه فایل 100 مگی رو تو تست هام دانلود کردم. هر سری مجموع حجم آپلود و دانلود توی مودم 110 مگابایت ثبت شده بود. حالا بیا این اعداد رو ضربدر 20.48 کنیم تا دقیق بشه 2 گیگ. 100*20.48=2048 مگابایت...... قاندتا حجم ثبت شده توسط مودم بایستی 110*20.48=2253
2400-2253=147 مگابایت اختلاف وجود داره که اونم اگه دقیق بشینیم بررسی کنیم، باید برطرف بشه. من تست کردم که میگماااا!!!
اگه مایل بودین می تونیم با هم روی سیستم شما هم با نصب PRTG تست رو انجام بدیم.
نقل قول:
تازه این یه نمونه از هزار تا حجم دزدی بود که گفتم .:n01:
به عنوان مثال
حتی ماه پیش علنا 2200 مگ از ترافیک منو وقتی مودم خاموش بود و من حتی خونه نبودم کم کرده بود
هزار بار زنگ زدم قبول نکردن
هی میگفتن آقا چرا دروغ میگی مصرف کردی:n08:
میگفتم مودم خاموش بوده ممکن نیست خونه نبودم :n08:
انقد رفت تو مخم که خودم هم باورم شده که خونه بودم:n08::n08:
گفتم پس چرا ساعت اتصالم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب پیدا نکرد گفت الان سیستممون مشکل داره واس خاطره اونه:n07:
هیچی دیگه دیدم با زبون خوش ترافیکمو نمیدن اول قشنگ شستمشون گذاشتم کنار
بعدش هم رفتم شکایت کردم:n05:
فرداش زنگ زدن معذرت خواهی کردن ترافیکمو هم پس دادن:n06:
اینو چطوری میخواهید دفاع کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من که یه بار سرویس و تمدید کردم سه گیگ بعدش دو و نیم گیگ اضافه شد!!!!! اینقدر پیگیریکردم تا پس دادن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمی خوام بی خودی دفاع کنم چون سودی واسم ندارهنقل قول:
فقط یه چیزی بگم
هیچ چیز تو این دنیا کامل نبوده و نیست
مشکلات هست , ایراد هم هست
ولی یاد بگیریم هیچ وقت جمع نبندیم
اگر حجمی از شما کم شده چه دلیلی داره که حتما از بقیه هم کم شده باشه؟
اگر حجمی از دو سه نفر به اشتباه کم شده دلیل نمیشه که بگیم اون شرکت داره از همه ی یوزر هاش حجم دزدی می کنه:n16:
اینی هم که شما میگی قبول نمی کنن دلیلش اینه که یه ادم مثل من و شما اونجا نشسته و بهش گفتن که اینا رو بگو این کار و بکن این کارو نکن این و بگو اینو نگو:n13:
قاعدتا نمی تونه خارج از چارچوب شرکت عمل کنه
اینی که شما زنگ میزنی طرفو می شوری تنها سودش اینه که می زنی اعصاب اون پشتیبان رو خورد می کنی
وگرنه نه اون حجمی از تو کم کرده و نه دوست داره بکنه که بعد بیاد از یوزر فحش بخوره
متاسفانه منم قبلا همین حوری بودم و اگه مشکلی پیش می اومد زنگ می زدم پشتیبانی رو می ترکوندم
ولی الان می فهمم که چه کار بی خودیه
الکی زنگ می زدم هم اعصاب خودم و هم اعصاب پشتیبان رو بهم می ریختم
اینم بگم که اگه واقعا مشکل جدی هست و پشتیبانی جواب قاطعی برای شما نداره , وقت خودتونو با پشتیبانی تلف نکنید
یه راست بگین که وصل کنه رییس بخششون.:n27:
عجیبه ولی 250 رو میده.نقل قول:
خب قضیه داره جالب تر هم میشه!!
برای مثال بازه زمانی فوق رو در نظر بگیرید:
این بازه شامل ترافیک رایگان هم هست. اگه توجه کنید می بینید تو این بازه زمانی 117MB ترافیک از من کم شده، حالا با هم بررسی می کنیم که آیا واقعا من این حجم رو استفاده کرد یا چی؟
سری میزنیم به گزارش های برنامه PRTG
بازه اول(1:21 تا 4:00) حجم دانلود: 4.20MB حجم آپلود: 2.15MB مجموع: 8.5MB
بازه دوم(4:00 تا 7:00) حجم دانلود: 2198.58MB حجم آپلود: 92.07MB مجموع: 2290.65MB
بازه سوم(7:00 تا 10:06) حجم دانلود: 14.34MB حجم آپلود: 3.38MB مجموع: 17.72MB
جمع کل: حجم دانلود: 2217.12MB حجم آپلود: 97.60MB مجموع: 2314.72MB
کنترل پنل: حجم دانلود: 2564.77MB حجم آپلود: 87.39MB مجموع: 2652.16MB میزان ترافیک شارژ شده: 117.82MB
خب حالا رو این اعداد بحث می کنیم:
مجموع دانلود و آپلود بدون در نظر گرفتن بازه زمانی رایگان(جمع بازه 1 و 3)=8.5+17.72=26.22MB
میزان ترافیکی که در بازه رایگان از من کم شده=117.82-26.22=91.6MB
آیا عدد 91.6MB آشنا نیست!!!؟ بله درست حدث زدید، این عدد مروبط میشه به حجم آپلودی که توسط نرم افزار PRTG در بازه زمانی رایگان از روی مودم برداشت شده با اختلاف ناچیز در حد 92.07-91.6=0.47MB
البته مقداری اختلاف در محاسبه حجم اپلودی هم وجود داره.
نتیجه گیری تا به اینجا(قطعی نیست ولی به نظر همه محاسبات درست هست، شب های دیگه هم اگه فرصت کنم تست رو انجام میدم.
حجم آپلودی در بازه زمانی ترافیک رایگان(4 تا 7)، رایگان نیست!!
من نمیخوام دفاع کنم ولی این بحث حجم دزدی که اینجا بیان میشه مطمعا تو بقیه شرکتها هم هست ولی فرقش چی ؟ چون های وب فشفشه داره و این فشفشها برای کاربر مهمه باعث شده یوزرها روی حجمها بیشتر دقت کنن و بیشتر بررسی کنن این موضوع تو همه شرکتها هست من خیلی از دوستانم از شاتل ، آسیاتک ، فن اوا و مخابرات حجمی داشتن و حجماشون همینجوری پریده بود و شرکتم اصلا قبول نمیکرد .
بله خب، ما هم اینجا فقط راجع به این شرکت داریم بحث می کنیم. و نمی گیم که شرکت های دیگه از این جریانات مبرا هستن. هدف شفاف سازی هست و نه خدای نکرده تخریب. همونطور که میبینید من با آمار و ارقام مشکل رو بررسی می کنم و همینطوری رو هوا و از روی حدس و گمان چیزی رو نمی گم. اگر هم جایی اشتباه کنم، دوباره میام و اصلاح می کنم.نقل قول:
بنده تازه یکماهه از این شرکت سرویس گرفتم. تا الان 230 تومن تحت عنواین مختلف(تمدید شش ماهه و...) پرداخت کردم، پس حتما راضی بودم که اینجوری هزینه کردم!
از اونجایی که بچه های پشتیبانی اینجا فعالیت می کنن، این محاسبات دقیق کمک میکنه که بتونن سیستم اکانتینگ خودشون رو اصلاح کنن. مثلا امیدوارم محاسبه حجم آپلود در بازه زمانی ترافیک رایگان برطرف بشه.
این هزینه نگهداری سرویس که ماهانه از کاربر میگیرند چیه؟
هزینه نگه داری پورت در مرکز مخابراتی تون هستنقل قول:
صبانت و شاتل این هزینه را ندارند! برام جدید بود!نقل قول:
دارن احسان جان ، اون هزینه خودشون روی هزینه سرویس اعمال کردندنقل قول:
حتی خود مخابرات هم این هزینه رو میگیره :n22:
این احنمال زیاد یه چیزی بوده که یادشون رفته اصلاح کنندنقل قول:
چون به من گفتن که از ۱۳ ام به بعد حجم اپلود دیگه برای مشترکین حساب نمیشه
حالا احتمالا این وسط متوجه نشدن که باید این رو روی بازه ی رایگان هم اعمال کنند
احتمالا از همون اول هم باگ بوده
چون اینگاری که داره تو بازه ی رایگان حجم اپلود رو حساب می کرده و می کنه..:n13:
دوستان هزینه اولیه نصب چقدر میگیره های وب؟ منظورم هزینه رانژه کردن و ... که اولین بار برای وصل کردن میگیرند
دوستان 15روزه 15گیگ واسه شمام مثل من غیر فعاله؟
اگه اشتباه نکنم ٦ تومن بود، سرجمع با مالیات و… شد ٦.٥نقل قول:
چند روز دیگه از سرویستون باقی مونده؟ اگه زیر ١٥ روز باشه اجازه نمیده و غیر فعال میشه.نقل قول:
این چه سیستمی دیگه ما نفهمیدیم اول میگن ثبت نام کنید پورت خالی داریم میگم از شرکت دیگه سرویس دارم میگن مشکلی نداره ثبت نام کنید پورت براتون نگه داریم . حالا امروز زنگ میزنیم میگیم چی شد میگن مخابرات کاشانی باید یکسال ثبت نام کنی یک ماه نداریم . دوباره زنگ زدم میگم قضیه چی میگن چون پورتها محدود براساس الویت یکسال چند ماه پورت میدن ممکن پورت بهتون تعلق نگیره یعنی اونی که پول بیشتری میده مهمتر و اونی که زودتر ثبت نام کرده مهم نیست !!!!!!
6تومان ایناستنقل قول:
نقل قول:من خودم آخر مهر سرویسم تموم میشه میخوام ها وب رو تست کنمنقل قول:
دوستم 2 هفته است وصل کرده اینجوری ازش گرفتن البته حضوری ثبت نام کرده
28هزار تومن (یک مگ 8 گیگ) + 10 هزار تومن(هزینه ثبت نام)+8هزار تومان(رانژه خط)+2هزار تومان(مالیات)= 48 هزار تومان
تازه گفته بود بهش واسه تنظیم مودم اگه بیاری 5 تومن اگه بیایم 10 تومن دیگه بدی !(زدن یه یوزر پسورد توی ودم :|)
سوال من اینه این داستان های وسط چی بوده؟؟؟ شماها 6-6.5 دادین خضوری بوده ثبت نام یا همه چی رو نتی انجام دادید ؟؟؟؟
نقل قول:
رانژه برقراری و جمع آوری 72 ساعته 5000
نگهداری 1 ماه 1000
هزینه وصل کردن خط (همان تنظیم مودم!) (حضوری) 10.000 (اگر نخواستید تلفنیاش رایگانه!)
هزینه سرویس (بر حسب سرویسی که انتخاب کردید!)
بعد اینها را جمع میکنه و 0.08 درصد هم مالیات بر ارزش افزوده بهش اضافه میکنه!
ماه پیش از طریق سایت ثبت نام کردمنقل قول:
1. 28900 هزینه سرویس ١ ماهه ٨ گیگ
2. 2320 مالیات آیتم فوق
3. 6000 راه اندازی
4. 480 مالیات آیتم ٣
تنظیمات هم خودم انجام دادم واسه مودم
نقل قول:
ببین اصلا نیازی به حضوری نیست تو سایت ثبت نام کنید
نمایندگی شهر ما رایگان ثبت نام میکنه
ولی من واسه یه دوستم ثبت نام کردم از اونجا 3تومان حق ثبت نام دادم بهشون 10تومان دیگه چیه
خودت برو سایت ثبت نام کن بدون هزینه اضافی
اینترنتی ثبت نام کن ارزون تر در میاد که اگه اینترنتی ثبت نام کنی فقط یه 6 تومن هزینه رانژه میدی + هزینه سرویس
مودم رو هم اگه بلد نیستی تلفنی میتونی تنظیم کنی
کسی از زنجان از های وب اینترنت داره ؟