سلام دوستان
چطوری ببینم برام رو چند بستنه
دان و اپ رو
Printable View
سلام دوستان
چطوری ببینم برام رو چند بستنه
دان و اپ رو
سلام دوستان
1مگ نامحدود دارم و خداروشکر سرعتم حدودا 110 تا هستش
----------
راستی میخوام یه مودم
TD-W8951ND TP-LINK
بخرم حالا نمیدونم دکمه دیسکانکت و کانکت مجدد توی کنسول مودمش داره یا نه ؟!
کسی از دوستان از این مودما داره ؟
اینم عکسش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت وبگردی داغون شده :دی
دوستان من حدودا 2 هفته دیگه میرم محل جدید اونجا فیبر نوری . امروز رفتم پاس ماناماد ثبت نام کردم . الان میخوام بدونم این پرداخت اینترنتیش چطوریه ؟! سایتش عضو اگه بشی بعد از کجا شماره تلفن میفهمه ؟! و اینکه user و password امروز که رفتم گفت یوزر 611 بقیش شماره تلفن خونه . پسورد هم گفت 6 رقم آخر کارت ملی ! میخواستم ببینم درست گفته یا یه چیزی پرونده ؟! :n12:
سلامنقل قول:
وارد مودم شوید
و از اونجا می تونید اطلاعات رو بدست بیارید
آخرش ساعات رایگان تا 6 یا 7؟ من الان که ساعت 6.52 دقیقه است دارم رایگان دانلود میکنم.... همیشه تا این ساعت رایگانه؟ یوقت سرمون کلاه نره.:n26:
سلام عرفان جان:n12::n01:نقل قول:
سایت که عضو بشی شماره تلفن با ادرس خونه رو ازت میگیره یوزر رو بزار همون 611 و شماره تلفن , پسورد هرچی دلت خاست:n01:
در کل پرداخت اینترنتیش مشکلی نداره اتوماتیک هم تمدید میشه اشتراکت:n02:
فکر کنم بستگی به نوع اشتراک داره.نقل قول:
برای یکماهه تا 7 هست. من قبلاْ سه ماهه داشتم تا6 بود.
سلام.قبلا 4 رقم آخر کد ملی پسورد بود.شاید جدیدا عوض شده!نقل قول:
سرعت داغانننننننن
پولی که دادم بابت شارژ حرومشون
این دوتا سایت شکایت کن 10 دقیقه زمان نمیبره ، هر چی تعداد شکایات بره بالاتر شاید رسیدگی کنن .نقل قول:
این حروم خورا همینطور دارن کاربر و یوزر اضافه میکنن ، بدون اینکه پهنای باند و زیرساخت افزایش بدن
دوستان شکایت که میکنید حتما در شرح شکایت ذکر کنید شرکت پاس ماناماد .
یعنی برای شماها هم سرعت کم شده؟نقل قول:
نقل قول:منم مثل شما فکر میکنم دقیقا.... قبلا سه ماهه داشتم تا 6 بود ولی الان یک ماهه دارم تا 7 احتمالا رایگانه... فقط تو کف اطلاع رسانی قوی مخابرات موندم.... چقدر اطلاع رسانی این مخابرات قویه!!!!!:n02:نقل قول:
تا الان اینترنتم قطع بود .هرچی به پشتیبانی میگم اینترنتم قطعه میگه: نه مشکل از خط خودتون نویز خطتتون بالاست!!!!!!!!!!!!!در صورتی که snr down 40 است یعنی خط عالیه.در صورتی که مشکل از خودشونه.جدیدا معلوماتشون یه کمی اضاف شده میکن خطتون نویز داره!نقل قول:
مشکل اینجاست که این سایتا برا من باز نمیشن اینقدر سرعتم داغونه لعنت بر این مخابرات دزدنقل قول:
جدیدا ماناماد شبیه نانوایی شده وقتی میری سی چهل نفر اونجا تو صف هستند یا میخوان ثبت نام کنن یا شاکی هستند .پشتیبانی هم که چرت و پرت های جدیدی یاد گرفته .(طبق تماس امروزم با پشتیبانی به
گفته خودشون چون دمای کامپیوترم بالاست سرعت پردازش کم میشه در نتیجه سرعت اینترنت میاد پایین و اگر یک فن به کیس اضافه کنم تا دما بیاد پایین سرعت اینترنتم هم زیاد میشه ).این
اولین باری بود که باهام علمی صحبت کردن و خوشبختانه من هم مکالمه رو ضبط کردم تا...............:n24:
نقل قول:
علمی ؟؟؟؟؟؟؟
داداش پیچوندنت
این خنده دار ترین حرفی هست که شنیدم اگه قدرت پردازش شما پایین باشه که حتی نباید بتونی یه فایل معمولی هم توی کامپیوترت کپی کنی
اینا وقتی کم میارن اراجیف تحویل میدن اصلا" بحث پردازش با سرعت اینترنت جداست
شاید دانلود یه فایل حداکثر 10% از سرعت هاردت بهره ببره
به دمای CPU هم اصلا" ربطی نداره آخه مگه داری فیلم انکود میکنی ؟؟؟؟؟؟؟
میدونم چرت و پرت گفتن پس فک کردی واسه چی مکالمه رو ضبط کردم ؟ منظورم از صحبت علمی این بود که مثل دفعات قبل راجب سراسری بودن کندی سرعت و ... حرف نزد و یه چیزایی از کامپیوتر حالیش بود:n10: .ولی خداییش از دیروز تا الان دارم میپکم از خنده .عجب چیزی گفت .کم مونده بود بگه کندی سرعت به خاطر خنک شدن هواست یا مثلا خالی شدن کارتریج پرینتر:n09:نقل قول:
سرعت وبگردی افتضااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااح ،رو گیت وی تک رقمی هم نمیندازه بیشرف!
باز خوبه سرعت دان خوبه
من الان روی تک رقمیم و بازم سرعت وبگردی داغونه .فقط دانلود خوبه .دو روزه این ریختیه .نقل قول:
نقل قول:نقل قول:ضحی:2تا7 - ماناماد:2-6نقل قول:
من حدودا 1ماه و نیم پیش با ضحی تماس گرفتم بهش گفتم شبانتون تا ساعت چنده؟گفت:از ساعت 2تا7-همون موقع با ماناماد تماس گرفتم گفتم شبانتون تا ساعت چنده؟گفت:از ساعت 2تا 6 بعد بش گفتم پس چرا ضحی تا ساعته هفته شما که میگید شبانمون با ضحی فرق نداره یارو موند توش نمیدونست چی بگه اخر سری گفت اونا هم تا ساعت شیشن خلاصه چند دقیقه ای باش بحث کردم از اون شب به بعد تا ساعت 7 گذاشتم رو دانلود و اصلا بین ساعت6تا 7 از شارژم کم نمیکرد تا اینکه سرویسم تموم شد و وقتی تمدیدش کردم دوباره شد 2 تا6 الان هم از ساعت 6 تا 7 از شارژم میخوره ببینید چطور داره سرمون کلاه میزاره
به این میگن پشتیبانی نمونه حتی مشکل کامپیوتر کاربرا رو هم حل میکنه باید جایزه بهترین پشتیبانی رو به اینا بدن:n09:نقل قول:
اره خیلی شلوغ شده هر وقت میرم کلی ادم ریخته اونجا و باید یه نیم ساعتی تو صف بمونم
مودم فقط D-LINK 2730u از همه ی مودم ها سرتره مخصوصا برا adsl مخابرات بهترین سرعتو میدهنقل قول:
البته تو شرکتای دیگه هم بهترین سرعتو نسبت به مودمای دیگه میده
اِ مودم منم که همینه یادش بخیر اون موقع 45 تومن خریدمشنقل قول:
راستی بچه ها سرعت با سرور خارجی هم برای شما مشکل داره ؟؟؟؟؟؟ :n13:
من 50تومن خریدم 2.5 سال پیش.قیمتش تا 120 تومن هم رسیدنقل قول:
بله-سرعت دانلود با اپلودباز:25-35 کیلوبایتنقل قول:
سرعت دانلود بد نیس:n17:
سرویس 2مگ محدود سرور خارجی خوب سرعت میده کاش تا صبح همینجور بمونه
امشب اپلود باز سرعتش داغوووونه
امشب شبانه-سرعت دانلود با دو دانلود همزمان:125-150
با یک دانلود:130
یک دانلود اپلود باز:30-50
یک دانلود اپلود بوی:70-100
دو دانلود همزمان اپلود بوی:125-150
پاس ماناماد نوشته شماره پشتیبانی 2020 هست .یعنی با ضحی یکی شدن ؟
من که فکر میکنم پورت ها همه مال یه شرکته فقط پشتیبانی رو تقسیم کردن حالا لابد از پسش برنیومدن .....نقل قول:
خوب اخه باید بدونیم از کجا شارژ کنیم اگه پورتت دست ضحی باشه بعد با ماناماد تمدید کنی اینترنتت وصل نمیشه قبلا همین بلا سر من اومد .اینا هم هی شل کن سفت کن درمیارن هر دقیقه پورت رو به یکی میدن ادم نمیدونه کجا باید بره .مسخره هاااااااااااانقل قول:
احتمالا دوباره برگشته دست ضحی چون تا چند روز پیش تو سایت ماناماد نوشته بود پورت های اواسیس در ماناماد هست ولی الان اون نوشته رو پاک کرده .یادمه یه نفر گفت هر کدوم از اپراتور های مخابرات که بهتر بتونه مشتری جذب کنه پورت ها رو میدن دست اون .لابد الان دیدن ماناماد توانایی لازم رو نداره برگردوندن دست ضحی .
بابا اینا جونشون در میاد واسه اینکه یه نفر بیشتر مشترک داشته باشن اونوقت بیان پورتا رو واگذار کنن من که بعید میدونم این دو شرکت رقیب همدیگن نمیان که به نفع شرکت دیگه کار کنننقل قول:
والا منم موندم توش به 3036 زنگ میزنم پشتیبانی ماناماد گوشیو بلند میکنه(همون اقایون) الانم که 2020 بازم ماناماد گوشیو بلند میکنه پس پشتیبانی ضحی کوش؟:n13::n13::n13::n13:
نکنه همه گرفتار پشتیبانی ماناماد شدن؟
شاید هم پشتیبانی ضحی حظوری شده باشه؟
به نظر من 3036 یا 2020 برای کل مخابرات هست و 2227007 فقط ماناماد .در حال حاضر تنها چیزی که به ذهنم میرسه همینه .نقل قول:
اما 2227007 که دیگه پشتیبانیش گوشیو بلند نمیکنهنقل قول:
این شلوغ شدن بیش از حد ماناماد و خلوت شدن ضحی هم خیلی مشکوکه
غیر ممکنه که ضحی پشتیبان تلفنی نداشته باشه .یا ضحی دیگه جمع شده یا مال ما دوباره افتاده دست ضحی یا 3036 و 2020 از این به بعد برای همه نمایندگی هاست .از این سه حالت خارج نیست..که من فکر میکنم همون مورد اخره..نقل قول:
اگر جمع شده پس دفتری که تو کیانپارسه چیه؟من چند روز پیش رفتم اونجا خیلی هم خلوت بود ثبت نام هم میکردن.اگه مال ما افتاده باشه دست ضحی که باید شبانمون بشه 2تا7 پس اینطور نیست و ما هنوز مانامادیمنقل قول:
اگه 2020 و 3036برا همه نمایندگی ها باشه پس چرا فقط 3نفری که تو پشتیبانی مانامادن گوشیو بلند میکنن؟
باید بپرسیم از 2020 ببینیم داستانش چیهنقل قول: