basic همون سرچ تو خود گوگل هست به صورت آدرس. مثلا :نقل قول:
keshavarz blvd , tehran , iran
Printable View
basic همون سرچ تو خود گوگل هست به صورت آدرس. مثلا :نقل قول:
keshavarz blvd , tehran , iran
چند بار پرسیدم اما متاسفانه از این سوال ساده جواب نگرفتم !
512 مخابرات تهران بطور متوسط سرعت دانلود چند می دهد ؟
چند بار پرسیدم اما متاسفانه از این سوال ساده جواب نگرفتم !
512 مخابرات تهران بطور متوسط سرعت دانلود چند می دهد ؟
داداش مخابرات تهران سرعت واقعی میده واسه 512 یکی از دوستام داره سرعتش با idm در 24 ساعت بین 60 تا 64 هست.نقل قول:
من که عطای 2 مگ رو به لقاش بخشیدم
کلا رو اعصابه و به هیچ وجه حتی ساعت 3 یا 4 صبح هم نمیشه
با یک دانلود به سرعت کامل رسید.
دانگرید کردم به 1 مگ.
اگرتهرانید سرعت دانلود تون هم رو ی مگ هم دومگ چندهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
من که 512 دارم از مخابرات تهران تو کل روز سرعتم پایینه از سرور های خارجی فقط داخلی خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نظرتون در مورد 128 چیه؟
صفحه هم باز نمیکنه واستنقل قول:
1 مگ با مودم دلینک 126 و با مودم تی پی لینک 124نقل قول:
2 مگ با هردو مودم سرعت 218
الیته مال من فقط 3 شب تا 11 صبح 130 میده ظهر که شلوغ میشه حتی با 16 کانکشن سرعت یه مگ میشه 60-70نقل قول:
من حدود چهار روز 1 مگ داشتم افتضاح بود نهایتش با 90کیلوبایت میگرفتم از طرفی نسبت به قیمتش واقعا آشغاله ولی الان 512 دارم باسرعت 65 دان میکنم هم با لینک داخل هم خارج
سلام ..
۱-اگر بعد از ظهر تغییر طرفه بدیم تا شب انجام میشه ؟
۲-میشه هر روز تغییر طرفه داد ؟..منظورم اینه که نامحدود هست ؟
جواب سوال اولتنقل قول:
فقط تو ساعت اداری کار رو انجام میدن
اگر صبح درخواست بدید حدود ساعت 2 الی 3 تغییر انجام میشه
اگر شب انجام بدید فرداش ساعت 10 صبح
سوال دومت رو فکر کنم بشه هر روز تغییر داد ولی آخه برای چی؟:n13:
بچه ها سرویس من 2048 حجمیه.سرعت دانلودم اونطوری نیست که باید باشه.البته من خوزستانم ها.میخوام ببینم بین شماها کسی 2048 داره؟اگه آره،سرعت دانلود؟
صفحه قبل یه یکی از دوستان همین سوال رو حواب داده بودمنقل قول:
سرعت 2 مگ باید حدوداً 240 تا 250 باشه ولی منظقه به منطقه فرق میکنه
برای من 218 بود.
واسه من دیروز فعال شد.دیروز که فعال شد سرعتم 260 بود.بعد به ساعات رایگان که رسید سرعت افت کرد.بعدش دیگه درست نشد.همچنان سرعت کمه.نقل قول:
شما توی ساعات رایگان چطور بود سرعتت؟
دوستان چرا سرعت اپلود اینترنت مخابرات اینقدر از دانلودش پایین تره؟؟
من سرعت 256 دارم و با سرعت حدود 30 کیلو دانلود می کنم ولی سرعت اپلودم تقریبا یک جهارم هست یعنی 8 کیلوبایت
راهی نداره سرعت اپلود رو با دانلود یک اندازه کنیم؟
دوست عزیز مخابرات تهران نامحدوده و ساعت رایگان نداره.نقل قول:
یعنی الان سرعت شما چقدره و چقدر افت سرعت دارید؟
مودم رو یکبار ریست کن شاید حل شد (توی سایت غیر رایگان)
اگر حل نشد با پشتیبانی صجبت کنید.
اینجام نامحدود داره اما چون گرونه من حجمی برداشتم.نقل قول:
سرعتم الان توی روز نهایتاً 160 هستش.توی شب که داغونه.خودشو بکشه برسه به 100
اقا من شرق تهرانم خ پیروزی مخابرات اشرفی اصفهانی کسی میدونه سرعت دانلود یک مگ و دومگ چنده اینجا
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
نقل قول:
سلامنقل قول:
دوستان کلا مثل اینکه این داستان داستان هر روزه شده منم تقاضای تعغیر پهنای باند دادم الان سه روزه ولی انگار نه انگار
برای منم مینویسه داير شده یا اتمام کار
من که پشیمون شدم دوباره زدم همون 512 چون بعد از 4 روز هیچ تغییری نکرد واسه من 2 بار زنگ زدم 2020 گفتن 2مگ شده سرعتت ولی سرعتم همون 512 بود تو ستینگ مودم هم 512نقل قول:
الانم الکی الکی هزینه 4 روز که 2020 گفت 2 مگ شده سرعتت باید بپردازم
عجب:n04:نقل قول:
خوب منم شک داشتم که اینترنتی بشه و میخواستم حضوری برم ولی نوشته های بعضی از دوستان رو که دیدم...
در هر صورت حالا مخابرات دست مون رو گزاشته تو پوست گردو،نمیدنم چکار کنم دوباره ببرم به همون سرعت قبلی،بازم زنگ بزنم 2020
پاشم برم مخابرات:n03:
دوستان الان چجوریه نحوه گرفتنش ؟ 1 مگ و اینا رو راحت میدن ؟! قیمتاش چجوریه ؟ یه راهنمایی مختصر بکنید خیلی ممنون میشم :n12:
جیمیل با فایر فاکس دیر از IE باز نمی شه، برای شما ؟!!
نقل قول:فکر کنم برای شماها یک مشکلی وجود داشتهنقل قول:
من یک ماه و نیم پیش پنج شنبه درخواست 2 مگ کردم و روز شنبه ساعت 10 تغییر کرد
روز شنبه همین هفته هم دوباره درخواست تغییر به 1 مگ کردم و فرداش ساعت 10 تغییر کرد
به پشتیبانی میگفتید تا پورتتون رو ریست کنن
الان بعلت تقاضای بالا وصلش زمان بیشتری طول می کشد .
کلا پشتیبانی محترم که اصلا تو باغ نبود!نقل قول:
به منم گفت 2 روز پیش ساعت 10 سرعت شما عوض شده ولی من وقتی بهش گفتم تو مودم داون استریم و آپ استریم هنوز هیچ تعغیری نکرده گفت خوب مودمو خاموش و روشن کن:n02:
کلا برای من بدتر هم شده یعنی از سرعت قبلی ام هم کمتر میگیرم،آخرش گفت برات درخواست خرابی میگیرم خودمون باهات تماس میگیریم!!!!منم گفتم من دو روز قبل با یه اپراتور شما صحبت کردم اونم درخواست خرابی داده،خلاصه دیگه آخر خنده شده بود گفت و گو مون
حضوری هم میرفتید امکان این اشکال بود...
فکر نمیکنم ربطی به حضوری یا اینترنتی رفتن داشته باشه ، من حضوری به 512 ارتقا دادم و اینترنتی به 1مگ، هر دو بار به سرعت و بدون اشکال انجام شد.
به نظر بعلت بالا رفتن تقاضاها خرابکاری میکنند.
اون که آره:n15:نقل قول:
وقتی من 2 مگ درخواست دادم سرعتم 218 بود
به پشتیبانی که زنگ زدم خودش اول گفت سرعتتون باید 250 باشه
بعد چند دقیقه که نمیدونست چی باید بگه گفت سرعتتون خوبه دیگه داری 200 تا میگری
بهش گفتم اندازه اینترنت 256 افت سرعت داره گفت همینه که هست
به خاطر همین هم دوباره 1 مگش کردم
ولی مشکل شما عجیبه احتمالا داشته دروغ میگفته
چون دقیقا میتونن ببین با چه سرعتی دانلود میکنی و روی چند بسته شده
دوستان اینجا به دلیل کمبود پهنای باند هیچ تحریم شکنی وصل نمیشه :n08: وضعیت شما چطوره؟!
اینم سرعت و پینگ:
https و سرچ و جیمیل و غیره هم مثل همیشه داغونه ... :n21: خلاصه که همونطور که دیدید مشکلات اینترنت برای انتخابات بود و بعدش همه چیز عالی شده! و رویکرد نسبت به اینترنت یک شبه عوض شد!!:n09: البته دلخوش به این مقدار نباشید :n19:حماسه اینترنتی با اینترانت حداقل 2 مگ در راهه :thumbsup:
leech (زالو) بعدا از چسبیدن به بدن میزبان انقدر خونشو میمکه که بسیار فربه بشه تا حدی که دیگه نتونه خودش رو نگه داره و نهایتا بیفته ولی در مورد یک عده این صدق نمیکنه ... :n06:
سلام دوستان
بچه ها یه مشکل دارم لطفا یکی راهنمایی کنه بابا اصلا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم:n03:ما توی پیروزی میشینیم مخابرات اشرفی اصفهانی . 3 ساله اینجا میشینیم . حدود 6 ماهه افت سرعت دارم از ساعت 5 به بعد ! یعنی صبحها سرعتم عالیه . ظهرا یه مقدار کم میشه و بعد از ظهر به بعد که فاجعه ! اول از شرکت سپنتا اینترنت داشتم گفتم حتما ایراد از شرکته عوضش کردم .
رفتم از آسیاتک سروریس گرفتم و مودمم رو هم عوض کردم یه مودم 180 تومنی خریدم که دیگه خیالم از بابت تجهیزات راحت باشه:n02:بازم همون مشکل رو داشتم سرعت دانلود من صبحها روی 500 الی 700 ئه و بعد از ظهرا و شبا روی 100 120 !! زنگ میزنم میگن خط شما نویز داره کیفیت خطتون از 30 روی 5 ئه !
حالا میخوام بدونم سرویس آسیاتک ممکنه روی خط من جواب نده و هی دارن بهونه میارن یا کلا من هر سرعتی از هر شرکتی بگیرم این افت سرعت رو دارم ؟ الان من 3 4 ماهه آرزو به دلم موند از یه سایت به غیر از سایتهای سافت گذر و تست های دانلود یه چیزی دانلود کنم سرعتم تغییر نکنه:n03:مثلا از سافت گذر روی 500 ئه از موزیک باران یا بیا 2 رپ یا تینی موویز یا ایران فیلم یا هررررررجای دیگه رو 120 ! یعنی چی آخه ؟ این الان به خط من ربط داره ؟ به شرکتم ربط داره یا مال کل ایران اینجوریه در حال حاضر؟
اگه از خطمه که هیچی اما اگه از شرکته به نظرتون برم شاتل یا پارس آنلاین بگیرم مشکلم حل میشه؟
دیگه gradet از F گذشته باید Z بشه :n28:نقل قول:
سرویس 512 مخابرات تهران اخه چرا با سرور حارجی باید این قدر اقت سرعت وجود داشته باشه ؟
ببین وقتی صبح ها سرعتت میره روی 700 پس بدون بحث نویز و این و اینا همش الکیه دارن بازی در میارن تا ضعف سرور خودشون رو توصیف کنننقل قول:
تنها راه علاج اینترنت کشور در آمدن انحصار فروش پهنای باند از دست شرکت زیر ساخت هست.
توی کانفینگ مودم سرعت لینک من از 2048 امده روی 960 :n04: الان چه باید کرد خودشون از قصد کردن این کارو ؟ یا درست میشه ؟
شاید نویز پیدا کرده باشهنقل قول:
درسته نویز پیدا کرده nrs روی 6 امده و attenuation روی 33 !! اما چرا ؟؟ تا 2 ساعت پیش که همچنان 2 مگ بود کیفیت خطمم عالی هست snr روی 40 همیشه !!