با اینکه پرسپولیسیم ولی زش بدم نمیاد . آماده بود این فصل واقعا .
Printable View
با اینکه پرسپولیسیم ولی زش بدم نمیاد . آماده بود این فصل واقعا .
به هر حال چه میشه کرد یک استقلاله و یک فرهاد مجیدی حتما فیفا هم یه چی میدونسته که این رده بندی رو انجام داده :10::10:
چه بهتر.
فقط هرجا که میره این صمد هم ببره پیش خودش.
به نظر من استقلال الان بازیهاش خیلی خیلی زیباتر از بازیهای استقلال قلعه نوعیه
منم فکر می کنم فعلا با صمد خوب کار میکنه بعد حذف از اسیا و شایعات پایان فصل که صمد رو میندازن بیرون که ممکنه واعظ هم بره شاید البته بعد اومدن قلعه نوعی:31:استقلال درگیر بازیهای جدیدی بشه:21::31:نیا حالا میخوای چکار کنیم!
نه جونه من بیا برگرد :2:
عشق است صمد :21:
وطن امروز؛ زمان زیادی از روزی که حجتالاسلام علی علیپور، دبیر ستاد منشور اخلاقی سازمان لیگ یکی از باشگاههای صنعتي را هم وارد سیاهه منشوری خود کرد، نمیگذرد. آن روز معمار اصلی منشور اخلاقی لیگ برتر در جمعی خصوصی در طبقه همکف فدراسیون فوتبال مواردی را مطرح کرد که شاخکهای سازمان لیگ در یکی از باشگاههای صنعتي رصد کرده بودند، پیشگوییهایی که آن روز خندهدار ولی امروز گریهدار هستند.
علیپور در محفل آن ظهر پنجشنبه فقط نتیجه چند بازی لیگ برتر را حدس نزد وگرنه همه پیشبینیهای دیگر او درباره اینکه کدام باشگاهها و از طریق کدام رابطهها در حال رایزنی برای تبانی هستند درست بود. خوشبختانه هشدار آن روز منادی اخلاق در فوتبال به گوش مراجعی رسید تا ماجرا را پیگیری کنند و به مستندات لازم برای اثبات تبانیها دست یابند تا در دومین موج پاکسازی فوتبال که بزودی آغاز خواهد شد مورد استفاده قرار دهند.
مدیریتهای شکننده دولتی و چنددستگیهای هیات مدیره باشگاههای تبانیکننده نیز عاملی مضاعف شدند برای آنکه ماهیت هر دو مورد تبانی باشگاه صنعتي از درهای باشگاههای درگیر در ماجرا درز کنند و بدین ترتیب صحنههایی جذاب فیلمبرداری شدند که حتی میتوانند دستمایه یک فیلم فوتبالی- تبهکاری شوند؛ صحنههایی مثل تحویل یک پاکت حاوی چک رمزدار به مبلغ حدود 40 میلیون تومان به یکی از سرمربیان سرشناس لیگ برتر، آن هم درست یک روز پس از آنکه تیم او قهرمانانه و به رغم هشدارهای قبلی سازمان لیگ و هیات مدیره باشگاه بازی را به شکل کاملا یکطرفه واداد.
مربی مزبور که سابقه درخشانی در این زمینه دارد و نفس حضور این فصل او در لیگ برتر و فرار از همه فیلترهای منشوری خود یک داستان مجزا دارد، با این معامله در فاصله 2 هفته مبلغی حدود 100 میلیون تومان از طریق تبانی به حساب خود واریز میکند، در حالی که با جایگاه فعلی تیمش او هنوز طبق بندهای قراردادش نمیتواند چنین پولی را از باشگاهش طلب کند. یکی از اعضای هیات مدیره این باشگاه صنعتي که این وضع را برنمیتابد، حالا به قصد افشاگری وارد میدان شده است. اگرچه بزودی نام او در رسانهها علنی خواهد شد اما او ترجیح میدهد تا وقتی موفق به جراحی غده سرطانی مزبور نشده با چراغ خاموش حرکت کند.
او میگوید از چندی پیش که بخشی از هیات مدیره تصمیم گرفتند در پایان فصل به کار آقای سرمربی پایان دهند، میشد حدس زد که او و تیمش گامهای آخر را لرزان بردارند. عضو هیات مدیره باشگاه صنعتي حتی تا بدانجا پیش میرود که مدیریت باشگاه را در رایزنی برای تبانی سهیم میداند. همین شخصی که چشم و گوش سازمان لیگ در جریان وقایع منجر به تبانی هم محسوب میشود خبر میدهد که پس از دومین تبانی سرانجام بخشی از هیات مدیره نسبت به این اتفاقات احساس خطر کرده و در جلسهای اضطراری سرمربی را وادار به استعفا کردند.
با این کار آنها هم میخواستند مجرم اصلی را در رسانهها پیشانی سفید سازند و هم با یک جراحی آسان موجب شوند طبق یکی از بندها 50 درصد قرارداد او به طور خودکار پس از استعفا کسر شود. اما آقای سرمربی منکر این شده که به رقیب سواری داده و با تیمش آنها را دربست به مقصد رسانده است. او که گویا چپش به اصطلاح پر و پشتش به حمایتهایی سنگین از داخل گرم است، زیر بار استعفا نرفته و حتی توپ را به زمین طرف مقابل انداخته و بخشی از مدیریت باشگاه و بازیکنان تيمش را متهم به دست داشتن در تبانی کرده است.
نکته تاسفآمیز در این رابطه هدر رفتن اقدامات اصلاحی ماههای اخیر در این باشگاه است. در حالی که مافیای قبلی درون باشگاه بتازگی تصفیه شدهاند، اتفاقات اخیر حکایت از شکلگیری مافیایی تازه در آن دارد؛ مافیایی که طبق شنیدههای ما در راس آن یکی از اعضای ارشد هیات مدیره و یکی از مهرههای فاسد بازمانده از دوران طاغوت قرار دارد، یکی از فسیلهایی که معلوم نیست چگونه با گذشت بیش از 3 دهه از انقلاب اسلامی هنوز در یک موسسه مهم صنعتی دوام آورد و علنا باشگاه مزبور را سهم خود میداند. با این حساب عزیزمحمدی و علی علیپور با فسادی که در بطن برخی باشگاهها ریشه کرده است، کار دشواری برای محو فساد از فوتبال ایران دارند. در روزهای آتی شما را در جریان پرونده عریض و طویل این عنصر طاغوتی خواهیم گذاشت.
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=96987
قدس؛ حميد درخشان سرمربي تيم پيکان عصر دوشنبه در تمرين اين تيم دو بازيکن تيمش را اخراج کرد. پيش از اينکه بازيکنان وارد محل تمرين شوند درخشان همه بازيکنان را به اتاقش فراخواند و گفت: امروز مي خواهم دو بازيکني را که در جريان بازي با راه آهن حرفهاي نامربوط زدند و کم کاري کردند اخراج کنم.
وقتي حرفهاي درخشان تمام شد بازيکنان پيکان به يکديگر نگاه مي کردند. بازيکن اخراجي چه کسي مي تواند باشد؟ من، تو، چه کسي؟ دقايقي از حرفهاي درخشان گذشت و او دوباره حرفهايش را دنبال کرد. بازيکنان پيکان زل زده بودند به دهان سرمربي تيمشان تا ببينند بازيکنان اخراجي چه کساني هستند. به محض اينکه درخشان حرفهايش را شروع کرد بازيکنان پيکان متوجه شدند چه کسي از تيم اخراج شده است.
درخشان رو به مجيد خدابنده لو و جهانگير عسگري کرد و به آنها گفت: دو بازيکن اخراجي شما هستيد. همين الان لباسهايتان را بپوشيد و برويد خانه تان تا باشگاه تکليف شما را روشن کند.
جالب اينکه وقتي درخشان به اين بازيکنان اعلام کرد از تمرينها اخراج شده ايد، آنها هيچ واکنشي نشان ندادند. انگار که از قبل مي دانستند چه اتفاقهايي در انتظارشان است! بي درنگ لباسهايشان را تعويض کردند و از محل تمرين تيم پيکان بيرون رفتند. بازيکنان تيم پيکان به يکديگر نگاه مي کردند: چرا به اين تصميم اعتراض نکردند؟ چرا دليل اخراجشان را نپرسيدند؟
خدابنده لو و عسگري آن قدر راحت با اين موضوع کنار آمدند که ديگر هم بازيهايشان از تعجب شاخ در آورده بودند. چه اتفاقي مي توانست افتاده باشد؟ درخشان از توضيح بيشتر درباره دلايل اخراج اين دو بازيکن خودداري کرد، اما ساعاتي پس از اخراج اين دو بازيکن دلايل اخراج آنها روشن شد. در جريان بازي با راه آهن اتفاقهايي رخ داده است که به اخراج اين دو بازيکن منجر شده است.
براي مثال مي توان به حرفي که جهانگير عسگري در روي نيمکت تيمش به زبان آورده اشاره کرد. اين بازيکن در همان دقايق آغازين بازي به ديگر بازيکناني که روي نيمکت نشسته بودند مي گويد: امروز با 3 گل از راه آهن شکست مي خوريم! اين جملات همان جا به گوش درخشان هم مي رسد و سر مربي تيم پيکان بشدت از حرفهاي اين بازيکن ناراحت مي شود. از سراتفاق بازي با همان نتيجه اي که جهانگير عسگري پيش بيني کرده بود به پايان مي رسد. نکته حائز اهميت درباره اين بازيکن به حضورش در تيم راه آهن مربوط مي شود.
عسگري پيش از اينکه به پيکان بيايد در تيم راه آهن بازي مي کرد که اين مسأله بيش از همه باعث ناراحتي سر مربي و ديگر مسؤولان باشگاه پيکان شده است. اما موضوع مجيد خدابنده لو چه بود؟ اين بازيکن که با رقمي بالغ بر 170 ميليون تومان از تيم مس کرمان به پيکان آمده است به دلايل ديگر از تيم کنار گذاشته شده است.
گفته مي شود اين بازيکن در جريان بازيهاي پيکان کم کاري کرده که اين مسأله از ديد حميد درخشان پنهان نمانده است. اما شايعه ديگري هم درباره مجيد خدابنده لو شنيده مي شود. بسياري از اخبار درون تيمي پيکان در جريان ليگ نهم در اختيار ديگر تيمها قرار مي گرفته که اين موضوع از ديد مسؤولان باشگاه هم پنهان نبوده است. گفته مي شود خدا بنده لو يکي از بازيکناني بوده که اخبار درون تيمي را به ديگران مي داده است.
حتي شنيده مي شود شب پيش از بازي با راه آهن اين بازيکنان که از سوي درخشان از تمرين اخراج شده اند ارتباطهايي با برخي دوستان خود در باشگاه راه آهن برقرار کرده اند و تاکتيکهاي تيمشان را لو داده اند. البته سهوي يا عمدي بودن اين مسائل هنوز براي مسؤولان باشگاه پيکان روشن نشده، اما قرار است اين بازيکنان به زودي در دفتر مدير عامل باشگاه پيکان حاضر شده و درباره اتفاقهايي که درليگ نهم رخ داد توضيحاتي بدهند.
به نظر مي رسد اين ماجرا در نهايت با برکناري هميشگي اين بازيکنان همراه شده و پيکان فصل بعد بدون اين دو بازيکن در عرصه رقابتهاي ليگ حاضر بشود.
شايان ذکر است پس از بازي پيکان برابر راه آهن عده اي شايعه کردند که سرمربي تيم پيکان به تيم حريف در اصطلاح فوتبالي ها راه داده است! اما اختلافهايي که حميد درخشان از سالها پيش با محمدحسن انصاري فرد داشته به خودي خود اين شايعات را تکذيب مي کند.
اهالي فوتبال به خوبي مي دانند درخشان از سالها پيش با محمدحسن انصاري فرد چه مشکلاتي داشته و از اين رو بسيار دور از ذهن به نظر مي رسد که او در تقابل با انصاري فرد کم کاري کرده باشد... .
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=96971
وطن امروز؛ پخش حرفهای امیر قلعهنویی در برنامه نود بدون تردید واکنشبرانگیز خواهد بود. قلعهنویی که برای سومینبار قهرمان ایران شده، پس از کسب این عنوان در مشهد با لحنی تند به واعظی، مدیرعامل استقلال و مسعود معینی مدیر تیمهای پایه این باشگاه حمله کرد. این حمله پس از آن صورت گرفت که معینی در مصاحبهای بعد از حذف سپاهان، از قلعهنویی انتقاد کرده بود؛ انتقادی که قلعهنویی آن را به حساب نزدیکی وی و واعظ گذاشته، بنابراین پاسخش را داده است.
قلعهنویی عقیده دارد معینی خود را به این پست فروخته تا دو زار کاسب شود اما مسعود معینی که اتفاقاً نخستین قهرمانی آسیای استقلال با گل او به دست آمده است در مصاحبهای به حرفهای قلعهنویی پاسخ داد. معینی در ابتدای مصاحبه خود گفت: نمیخواهم پاسخ خاصی بدهم چون استقلال آخر هفته بازی حساسی دارد و من هم یک استقلالی هستم و دوست ندارم فضا به هم بریزد. با این حال فکر کردم که بيان چند نکته ضروری است.
او سپس اشارهای به این موضوع که روزگار حقیقت را نشان خواهد داد، کرد و ادامه داد: خیلی دوست دارم این را بنویسید هر انسانی 2 آموزنده دارد؛ یکی آموزگار و دیگر روزگار. اولی به بهای زندگیات شیره جانت را به تو میدهد و دومی شیره جانت را میگیرد. من در پاسخ به حرفهای قلعهنویی میگویم صبر کنید و ببینید این روزگار چه چیزهایی را برملا خواهد کرد. معینی سپس تلنگری به ادبیات قلعهنویی زد و گفت: کسی که 6 کلاس هم درس نخوانده نسبت به آدمی که 30 سال از عمرش را صرف تحصیل و دانشگاه کرده با این لحن و بیان حرف میزند که جای تأسف دارد. ایشان حتی طوری درباره خدا حرف میزند و با دست به سمت او نشانه میرود که انگار خدا فقط مال ایشان است. من فقط یک انتقاد فنی از آقای قلعهنویی کردم و هنوز هم میگویم سرمربی تیمی که بهترین خط حمله ایران را دارد و 2 گلزنش در صدر جدول گلزنها هستند، وقتی در آسیا آنطور حذف میشود ضعف فنی دارد. تازه من به عنوان یک کارشناس این حرف را مطرح کردم و فکر میکنم به گفته ایشان فوتبالیها باید درباره فوتبال حرف بزنند. معینی حتی مدعی شد: دلایل حرفهای قلعهنویی حسادت او نسبت به 3 تیم دیگر ایرانی است که صعود کردهاند؛ ایشان به من گفته که حسادت میکنم اما در برنامه 90 همه حسادت را در تکتک جملات آقای قلعهنویی، وقتی که داشت درباره
3 تیم ایرانی صعودکننده به مرحله بعد لیگ قهرمانان حرف میزد، دیدند. معلوم بود که ایشان چقدر ناراحت است و طوری صحبت کرد که انگار دوست دارم این تیمها حذف بشوند. مدیر آکادمی باشگاه استقلال، قهرمانی سپاهان را بدون شور و حال دانست و دلایلش را چنین بیان کرد: درست است که سپاهان قهرمان شده اما آیا قهرمانی سپاهان مثل قهرمانی تیمهای دیگر در سالهای گذشته آن حس و حال را دارد؟ تصور من این است که مردم واقعیتها را فهمیدهاند. مسعود معینی در ادامه حرفهایش به سراغ دفاع از واعظی رفت و گفت: مدیران استقلال و پرسپولیس به دلیل دولتی بودن، غالباً سیاسی بودهاند یا از طریق سیاست به این سمت انتخاب شدهاند اما این خیلی مهم نیست، مهم عملکرد آنهاست. آقای قلعهنویی به این دلیل به مدیرها انگ سیاسی میزند که آن شیوه كه مدیری كه همه چیز استقلال را تحت اختیار ایشان قرار میداد، دیگر وجود ندارد. من آکادمی استقلال را پاکسازی کردم و هر 3 تیم پایه ما در ردههای خوبی قرار دارند. من ذرهذره برای خودم آبرو کسب کردم و هرگز حاضر نمیشوم آبروی خودم را به یک پست بفروشم. او بعد از این دفاع از واعظی، مجددا بحث سواد آکادمی را میان کشید و با بیسواد دانستن قلعهنویی گفت: فکر میکنم هرکسی به اندازه سوادش حرف میزند و به نظرم اگر بخواهم بیشتر از این حرف بزنم خیلی از چیزها باقی نمیماند.
معینی در پایان توضیحی را درباره مصاحبه عجیبش داد که یکی از خبرگزاریها روز دوشنبه از قول وی مدعی شده بود استقلال از قصد در گروهش دوم شد تا به زیارت خانه خدا مشرف شود: صحبتی از قول من نقل شده که صحیح نیست. من درباره بازی استقلال و الشباب گفتم که شاید صلاح بر این بوده که به عربستان برویم و پس از زیارت با روحیه مضاعف با الشباب بازی کنیم و منظورم این نبود که تصمیم ما این بوده که در این گروه دوم شویم.
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=96955
سایت فیفا در روزشمار آغاز جام جهانی 2010 در بخش معرفی بزرگان فوتبال دنیا در فاصله 35 روز تا آغاز این رقابتها به معرفی علی دایی پرداخته است.
در شرایطی که تنها 35 روز تا آغاز رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی باقی مانده، سایت فیفا در بخش روزشمارش هر روز یکی از بزرگان فوتبال جهان و سوابق این اسطورهها را معرفی میکند که در ششم می، این بخش به علی دایی بهترین گلزن فوتبال جهان اختصاص دارد. فیفا در گزارش کوتاه خود درباره علی دایی مینویسد: در فاصله بین سالهای 1994 تا 2006، علی دایی با 35 گل زده در رقابتهای انتخابی جام جهانی، یک رکورددار محسوب میشود. او در سال 1998 نخستین بازیکن آسیایی لقب گرفت که راهی تیم بایرن مونیخ شد و در نهایت تلاشهای موفقیتآمیز او سبب شد که تیم ملی ایران راهی جام جهانی 1998 شود. دایی همچنین با به ثمر رساندن 109 گل در 149 بازی بینالمللی، رکورددار بیشترین گل زده تاریخ فوتبال دنیاست. نکته جالب در گزارش فیفا این است که پس از حضور ایران در جام جهانی 2006 تاکنون، کمتر بخش بینالملل سایت فیفا به معرفی بزرگان فوتبال ایران پرداخته بود و معرفی علی دایی به عنوان یکی از بزرگان فوتبال دنیا با یادآوری رکوردهایی که این بازیکن از خود به جای گذاشته، بار دیگر فوتبال رو به افول ایران را در سطح بینالملل یادآور میشود.
کد:http://khabaronline.ir/news-60125.aspx
تشخيص دادن حال و هواي لوكا كار خيلي سختي است! اصلا به همين دليل است كه گاهي او صحبتهاي عجيب و غريب ميكند و مصاحبههايش آنچناني از آب درميآيد. به هر حال پس از بازي مس – استيلآذين و در شرايطي كه احتمال ميداديم لوكا روي فرم باشد با او صحبت كرديم.
بازي با استيلآذين را چطور ارزيابي ميكنيد؟
در اين مدتي كه همراه مس بودم روي مسايل مختلفي كار كردم. اما تيم ما هنوز يكسري مشكلات عجيب و غريب دارد. مثلا حتما اول گل ميخوريم و بعد گل ميزنيم! فكر ميكنم در نيمه دوم تعويض و جابهجاييهاي خوبي داشتيم كه توانستيم بالاخره نتيجه بگيريم.آنطور كه شنيديم رقباي ما هم نتايج خوبي نگرفتهاند و همين باعث شده تا خيال ما از بابت حضور در ليگ راحت شود. از وقتي كه من آمدهام مس عملكرد خوبي داشته و حتي توانسته در آسيا و جامحذفي موفق ظاهر شود.
براي بازيهاي آينده چه نقشهاي داريد؟
حالا كه حضور ما در ليگ قطعي شده، بازي با ابومسلم ديگر آن حساسيت لازم را ندارد و براي ما يك بازي تشريفاتي محسوب ميشود. نگه داشتن تيم مس در ليگ با آن شرايطي كه داشت كار آساني نبود و حالا تلاش ميكنيم تا در بازيهاي آينده و در جام قهرمانان آسيا با قدرت ظاهر شويم.
يكي از صحبتهايي كه راجع به شما ميشود اين است كه از هميشه عصبانيتر شدهايد و هر هفته يك سوژه خاصي در اين مورد داريد!
اولا اينكه من هر هفته سوژه نيستم و اين شما هستيد كه اين صحبتها را ميكنيد! بعد هم اين را بدانيد كه قطعا بين مربيان ايراني و خارجي تفاوتهاي زيادي وجود دارد. من در كارم احساس مسووليت زيادي ميكنم و همين به وجود آوردن نظم باعث ميشود تا اين اخلاقها و رفتارها از سوي من ديده شود.برخلاف اين حرفهايي كه ميزنند من انسان موفقي هستم و از همه وجودم براي پيشرفت تيم استفاده ميكنم. براي من اصلا مهم نيست كه راجع به من چه صحبتهايي ميشود چون خودم ميدانم كه تواناييهاي بالايي دارم و اصلا برايم مهم نيست كه بقيه از اين موضوع خوششان ميآيد يا نه!
شما در حالي صحبت از موفقيتها و اخلاق حرفهايتان ميكنيد كه چند وقت يكبار با بازيكنان، خبرنگاران و... درگير ميشويد!
مشكل من با بازيكنان به اين دليل است. آنها بايد خودشان را با شرايط حرفهاي وفق دهند. بازيكنان ايران بايد نظم و ديسيپلين داشته باشند. اينها مثل دخترها هستند! بايد ياد بگيرند كه مرد باشند و مردانه فوتبال بازي كنند! هرچند وقت يكبار بايد به اينها كارت بزنم! بايد به يك نحوي به آنها بفهمانم كه چه كارهاند و چه وظيفهاي دارند. من مرد هستم... مرد... ولي اينها دنبال چيزهاي ديگري هستند و مثل دخترها رفتار ميكنند. اگر اين كارت زدنها (شوك دادنهاي) من نباشد اينها عوض نميشوند. فوتبال دخترانه به درد نميخورد و فوتبال بازي دخترها نيست. در فوتبال و در ليگ نبايد اينطوري بازي كرد. من مرد هستم... مرد... اين را نميپسندم كه بعضيها اينطوري بازي كنند. نميتوانم بيخيال اين قضيه شوم.
از اين نميترسي كه نوبت خودتان هم برسد و به شما هم شوك وارد شود!
من نميترسم... من مرد هستم و از اين چيزها نميترسم. شما بايد بترسيد كه اين صحبتها را ميكنيد!
با توجه به همين صحبتهايي كه كرديد، احتمال حضور شما در فصل آينده ليگ برتر ايران وجود دارد؟
(خنده) من بدون ايران نميتوانم نفس بكشم! بايد اراده قويتري داشته باشيم. اصلا بهتر است كه ازدواج كنم و در ايران بمانم. تا الان 80 تا سكه طلا جمع كردهام و اگر 20 تاي ديگر جمع كنم در همين جا ازدواج ميكنم. دوست دارم در ايران بمانم ولي وضعيتم براي فصل هنوز مشخص نيست. اصلا چه ايرادي دارد كه كسي بتواند چهار تا همسر داشته باشد؟ چه ايرادي دارد كه من اين كار را بكنم و در ايران بمانم! (خنده)البته اين حرفها را ميزنم تا نشان دهم چقدر به ايران علاقه دارم!
کد:http://www.goaldaily.ir/Template1/News.aspx?NID=19944
تیم ملی ژاپن نپذیرفت تا با تیم ملی ایران بازی دوستانه انجام دهد.
عباس ترابیان ، رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال با اعلام این خبر گفت:«در تاریخ چهارم سپتامبر تیم ملی ژاپن دیداری دوستانه با یکی از تیمهای اروپایی دارد و به همین خاطر تیم ایران نمیتواند در این تاریخ با این تیم بازی کند.پاسخی که ژاپنیها به پیشنهاد ما دادند این بود که در آن تاریخ دیداری دوستانه با یکی ازتیمهای اروپایی دارند. بنابراین امکان برگزاری این بازی وجود نخواهد داشت. بر همین اساس فدراسیون فوتبال رایزنی خود را با دو فدراسیون دیگر آغاز کرده که در صورت توافق با هر یک از این فدراسیونها نام حریف تدارکاتی تیم ملی اعلام خواهد شد. »
او دربارهی حضور نمایندگان فدراسیون جهانی فوتبال در ایران گفت: « زمانی که فدراسیونها عضو فیفا مدعی پیشرفت میشوند فیفا با اعزام نمایندگانش به آن فدراسیونها وضعیت آن کشورها را بررسی میکند. بر همین اساس سه نفر از نمایندگان فیفا که هر کدام در زمینه خاص تخصص دارند به ایران سفر کردند تا با سران فدراسیون فوتبال به صورت خصوصی ملاقات کنند.»
ترابیان با بیان اینکه عنوان سفر این نمایندگان فیفا به ایران چگونگی حرفهای شدن فدراسیونهاست گفت:« آنها میخواهند ببنیند که آیا فدراسیونها از جمله فدراسیون ایران حرفهای اداره میشوند یا خیر؟ یکی از این نمایندگان متخصص در زمینه پروژه گل و پیشرفتهای ساختمانی است. دیگری بحث بازاریابی را پیگیری میکنند و نفر سوم هم وضعیت لیگ و باشگاهداری را مورد بررسی قرار میدهد. امروز صبح جلسهای برگزار شد و فعالیتهای فدراسیون فوتبال تشریح شد. پس از آن، آنها ملاقات خصوصی با کفاشیان داشتند و پس از آن امروز بعدازظهر با فریده شجاعی جلسه خواهند داشت. یکشنبه هم با سازمان لیگ و کمیته فوتسال جلسه دارند.»
کد:http://khabaronline.ir/news-60345.aspx
اعضای هیات رئیسه همگی از رئیس فدراسیون فوتبال گلایه دارند چون او علیه خواست آنها تصمیم می گیرد.
درحالی که همه اعضای هیات رئیسه در مشهد صورت جلسه ای را امضا کردند که غلامحسین پیروانی باری دیگر سرمربی تیم امید شود و این صورت جلسه به تائید شخص کفاشیان هم رسید اما او در پایان آن مذاکره تصمیم خود را تغییر داد و تصمیم گرفت تا تیم ملی بی سرمربی به کار سرگردانش ادامه دهد اما غلام پیروانی دیگر به تیم امید برنگردد.
در نشست مشهد همه اعضای هیات رئیسه صورت جلسه ای را امضا کردند که بر اساس آن غلام پیروانی باید دوباره به تیم امید برگردد و این نامه با 8 رای موافق و تنها یک رای ممتنع به تصویب رسید تا مهدی تاج در مقام نایب رئیس مسئولیت پیدا کند به مذاکره با پیروانی برود. تاج برای جلب رضایت مربی دوست داشتنی شیرازی مجبور شد به دوستان سابق سال های جنگش تماس گرفت تا توانست غلام پیروانی راضی به برگشت کند.
او برای جلب رضایت پیروانی برای بازگشت تیم امید ناچار شد تا به مربی قهر کرده وعده دهد که کمیته تیم های ملی و سرپرست موقت کمیته یعنی دکتر فریدون معینی دخالتی در امور فنی کادر تیم ملی امید نخواهد داشت. پیش شرطی که البته کفاشیان حاضر به پذیرش آن نشد و همه چیز را به هم زد تا تیم امید بلاتکلیف بماند. کفاشیان درحالی با برگشت پیروانی مخالفت می کند که فشارهای بیرونی زیادی را تحمل می کند. از یک سو نمایندگان مجلس و از سوی دیگر بسیاری از نهاد های ارزشی کشور حذف پیروانی را حذف چهره های محبوب و ارزشی فوتبال می دانند و از سوی دیگر تاج و دیگر اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال اعتقاد دارند تنها راه فرار فدراسیون از بن بست این فشار سهمگین بازگرداندن غلام پیروانی است چون هر نتیجه ای برای تیم امید بی پیروانی رقم بخورد ، این فدراسیون است که هیچ راه فراری ندارد.
حتی تعدادی از اعضای هیات رئیسه گفته بودند: «بهترین راه فرار از فشار انتقادات این است که قطبی برکنار شود و پیروانی به تیم امید برگردد . » این نظر جمعی اعضای هیات رئیسه است و همه به آن اعتقادی راسخ دارند اما کفاشیان با هر دو تصمیم آنها مخالف است. در مورد اول شاید کفاشیان اعتقاد دارد پیروانی نمی تواند تیم امید را قهرمان کند. او که پیش از این بهانه انتخاب و بعد از آن برکناری دایی را به گردن دایی انداخت و گفت این تصمیمات با رای هیات رئیسه انجام گرفته اند حالا با تعدادی عضو خشمگین هیات رئیسه مواجه است که برای مثال علی فتح الله زاده به عنوان یکی از آنها در مصاحبه با فارس گفت: «ادامه پیدا کردن این بحث ها مشکل ایجاد می کند. زمانی با رفاقت می توان برنامه ها را پیش برد اما اگر قرار باشد مصوبه هیات رئیسه اجرا نشود به مشکل میخوریم. مصوبه هیات رئیسه در مورد بازگشت غلامحسین پیروانی به امضای همه اعضا رسیده و قرار شد صحبت ها به صورت مکتوب و تایپ شده آماده شود. اگر قرار باشد این متن تغییر کند اعضای هیات رئیسه آن را امضا نخواهد کرد. وقتی فدراسیون در سال گذشته هزینه کرده و بر اساس تصمیم خود مبنی بر انتخاب پیروانی برنامه های این تیم را پیش برده نباید تعلل کرد و سوء تفاهمات به وجود آمده باید هر چه زودتر برطرف شود.»
یکی دیگر از اعضای هیات رئیسه هم که نمی خواهد نامش فاش شود، این نظر را تائید می کند. او از چهره هایی مثل آیت اللهی و تاج به عنوان منتقدان جدی کفاشیان نام می برد و می گوید:« اعضا به شدت از دست او ناراحت هستند. این اولین بار نیست که کفاشیان برای خود تصمیم می گیرد. یادش رفته در قضیه انتخاب دایی همه ما را شوکه کرد. آن موقع قرار شد قطبی انتخاب شود اما او یکدفعه از دایی به عنوان سرمربی اسم برد. حتی تاج بعد از آن قضیه دو روز قهر کرد و به فدراسیون نمی آمد. یا در ماجرای برکناری اش به هر دلیلی وقتی تصمیم گرفت تا دایی برکنار شود گفت این نظر همه اعضا بوده است اما حالا هیچ توجهی به مصوبه هیات رئیسه نمی کند.»
این برخورد ها سبب شده تا همه اعضای هیات رئیسه از کفاشیان دلخور باشند. این اعضا که همگی از عملکرد قطبی در تیم امید هم رضایت ندارند و خواهان برکناری او هستند اعتقاد دارند مسیری که رئیس فدراسیون در پیش گرفته ، درست همان مسیری است که یکی از مدیران لیگ برتری می خواهد. مسیری که سبب می شود تا سازمان ورزش بهانه لازم برای ایجاد تغییرات در فدراسیون فوتبال را بدست آورد. تغییراتی که بزرگترین قربانی آن شخص علی کفاشیان خواهد بود.
کد:http://khabaronline.ir/news-60400.aspx
یک بار هم بزارید بیچاره خودش تصمیم بگیره.نقل قول:
بقیه اعضای هیئت مدیره چسبیدن به صندلی شون و میخوان از قبال تعویض مربی پولی بالا بکشن.
قطبی رو قبول ندارم ولی با این وجود باید ازش حمایت بشه. پول مفت نیست که 500 میلیون الکی غرامت بدن.تازه مربی خارجی خوب هم که نمی تونن بیارن.
شاغلام هم خوب بود ولی من فکر می کنم موفق نمی شد و این کار به نفعش هم شد.
چشم بستن به روی شایعه تبانی در لیگ، درست مانند باور نداشتن مفسدهای است در اجتماع که با خوش خیالی مسؤولین و بیتفاوتی آنها، آرام آرام به معضلی در اجتماع مبدل میشود. باور نداشتن پدیده شوم تبانی (هرچند که زیاد هم تازگی ندارد) میان مدیرانی سر میزند که یا میکوشند خود را به ندیدن و باور نکردن بزنند تا مبادا خود نیز متهم به آن شوند و یا مسؤولینی که سعی دارند با لاپوشانی آن، فضا و محیط در حال آلوده شدن فوتبال را پاک و منزه نشان دهند!
هنوز میتوان مکالمه درگوشی و محرمانه یک عضو اسبق فدراسیون فوتبال با ژورنالیست قدیمی در اصفهان را به یاد آورد که پیرامون پیشنهاد غیرقابل باور یک تیم دسته اولی در مرحله پلی آف به داور بازی (فریدون اصفهانیان) خبر میداد.
این که اصفهانیان تلفن را برداشته و با مسؤول بالارتبه خود تماس گرفته و گفته فلان مدیر و بهمان مربی به او پیشنهاد رشوه برای درآوردن نتیجه بازی و صعودشان به لیگ برتر را دادهاند و به همین دلیل از رئیس خود خواست قضاوت بازی را از او سلب کند!
میتوان به یادآورد روز بازی دو تیمی که یکی برای ماندن در لیگ برتر میجنگید و دیگری هیچ انگیزهای برای ادامه بازیها نداست، نزدیکان مدیر تیم در حال سقوط برای بازیکنان حریف پاداشهایی قابل توجه در نظر گرفته بودند. میتوان دهها نمونه دیگر از وجود فساد و تبانی در لایههای زیرین فوتبال نمونه آورد، اما اگر چشمهای بیدار در چنین روزهایی به خواب بروند، نه تنها این واگوییها بینتیجه میماند که حتی
باعث سرخوردگی مردانی است که کوشیدهاند در این فوتبال راه سالم خود را ادامه دهند.
لیگ برتر به روزهای پایانی خود نزدیک میشود و نمیتوان ارسال پیامکهای چند دلال به بازیکنان برای کم کاری کردن را نادیده گرفت.
امروز به نظر میرسد در آستانه دیدارهای حساسی که سرنوشت هر یک از تیمهای در حال سقوط را رقم خواهد زد، زوم کردن روی رقبای آنها بینتیجه نباشد. امروز توجه و حساسیت فدراسیون فوتبال و حتی نهادهایی که طی یک سال اخیر برای سالم سازی فوتبال وارد عمل شده اند، میتواند در سالم ماندن لیگ کمک بسزایی بکند.
میتوان امروز سایههایی را دید که به آرامی کنار تیمهای لیگ برتری و حتی لیگ یکی راه میروند و اما نقشی بسزا در آلوده شدن فوتبال را دارند. چه کسی تضمین میدهد یک بازیکن و یا حتی داور و مربی، در قبال پیشنهاد وسوسه انگیز یکی از همین سایهها که با بعضی باشگاهها رابطهای نزدیک دارند، نلغزد؟!
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=97636
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال- همشهري آنلاين:
علیرضا منصوریان به عنوان دستیار افشین قطبی در تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد.
پس از آن كه در جلسه قبلی كمیته تیمهای ملی، افشین قطبی، علیرضا منصوریان را به عنوان دستیار پیشنهادی خود مطرح كرد، برخی از اعضای این كمیته با این انتخاب مخالفت كردند كه در نهایت مقرر شد در جلسه بعدی كمیته تیمهای ملی در اینباره تصمیمگیری شود.
روز يكشنبه (19 ارديبهشت) و پس از جلسه اعضای كمیته تیمهای ملی، علیرضا منصوریان به عنوان دستیار ایرانی افشین قطبی به كادر فنی اضافه شد. قرارداد منصوریان با فدراسیون فوتبال یك ساله خواهد بود.
در جلسه روز يكشنبه درباره دستمزد مربیان تیمهای ملی نیز بحث شد.
پیش از این رشیدی به عنوان مربی دروازهبانها به كادر تیم ملی پیوسته بود.
عادل كه حالا جزو سلبريتيهاي ايران محسوب ميشود در شرايطي پشت اين كتاب 8000 توماني را امضا ميكرد كه علاقمندان بيشتر دوست داشتند بدانند او پرسپوليسي است يا استقلالي؟
سايت گل ـ طبيعتاً وقتي پاي عادل فردوسيپور وسط باشد، سروصدا هم قسمتي از كار است. عادل كه خبر انتشار كتابي با ترجمه او تيتر او بسياري از نشريات امروز بوده است در نمايشگاه كتاب تهران حضور يافت و غرفه نشرچشمه را به حد انفجار رساند.
عادل كه كتاب سايمون كوپر با عنوان فوتبال عليه دشمن را براي نمايشگاه كتاب تهران آماده كرد، امروز در غرفه نشر چشمه حضور يافت و اين كتاب را براي خريدارانش امضا كرد. در حالي كه خبرنگاران و عكاسان مختلفي اين ازدحام هيجانانگيز را پوشش ميدادند، به گفته مسئول غرفه فروش اين كتاب به دليل حضور خود او بسيار چشمگير و بيشتر از فروش همه كتابهاي اين غرفه بوده است.
عادل كه حالا جزو سلبريتيهاي ايران محسوب ميشود در شرايطي پشت اين كتاب 8000 توماني را امضا ميكرد كه علاقمندان بيشتر دوست داشتند بدانند او پرسپوليسي است يا استقلالي؟
يادداشتي بر كتاب
ياسر نوروزي روزنامهنگار فعال در حوزه كتاب در سایت 1000 کتاب در اينباره مقاله كوتاهي نوشته است:
در اولین روزِ توزیعِ کتابِ فوتبال علیه دشمن در نمایشگاه، به توصیهی دوستِ دیرینم مهدی یزدانی خرم، و به خاطر نامِ دوستداشتنیِ مترجم، فوراً کتاب را خریدم و چند فصلی خواندم. به جهتِ حجمِ زیادِ کتاب و مسئولیتِ معرفیِ کتابهای دیگر، در حال حاضر فرصتِ مطالعهی کامل را ندارم اما کتاب چنان جذاب است که بعید میدانم تا پایانِ نمایشگاه، با وجود مشغلهای که ذکرش رفت و هرساله به آن مبتلا هستم، تمامش نکنم. نخستین جملاتِ مترجمِ کتاب، عادل فردوسیپور را بخوانید:
«زندگی و دیگر هیچ بخشی از عنوانِ کتابِ مشهورِ اوریانا فالاچیست. معادل واژهی زندگی در این نامِ زیبا، برای من فوتبال است...»
این نخسیتن جملاتِ مقدمهی مترجم بر کتاب است و بعید میدانم نویسندهی فرهیختهی کتابِ فوتبال علیه دشمن (سایمون کوپر) در کشورش، شهرت و محبوبیتی همطراز با مترجمِ کتابش، یعنی فردوسیپور، در ایران داشته باشد. فردوسیپور در بخشِ کوتاهِ مقدمهی مترجم، از عشق و علاقهاش نسبت به فوتبال میگوید و به پرسشی تأملبرانگیز و نامُکَرَّر میرسد:
فوتبال و اینهمه عشق؛ چرا؟
بَری ریچاردز در کتاب روانکاویِ فرهنگِ عامّه (ترجمهی حسین پاینده، نشر ثالث)، تحلیلی درخشان از دلایلِ جذابیتهای فوتبال ارائه میدهد. او از سالهای 1860 انگلستان - زمانیکه زدنِ حریف و استفاده از دست در این ورزش ممنوعیت پیدا میکنند - آغاز میکند و بعد، به تحلیلی روانکاوانه از این ورزشِ فراگیر میرسد؛ تحلیلی که گرچه تمام دلایلِ جذابیتهای فوتبال را نشان نمیدهد اما چشماندازی ناب رو به علاقهمندان میگشاید.
اما روش کارِ سایمون کوپر در این کتاب، بهگونهای دیگر است. او دلایلِ جذابیت و تأثیرگذاریِ فوتبال را همراه با مصداقهای فراوان از کشورهای مختلف پیش میبرد و در ارائهی مصداقها روایتگری بینظیر است.
کوپر فصلهای کتاب را چنان آغاز میکند که گویی در حال نوشتنِ داستان است و تعلیقی ایجاد میکند که چیزی کَم از رمانی خوشخوان ندارد. او از نخستوزیریِ برلوسکونی و بهره بردنش از فوتبال میگوید، از نامزدی ژُرژ وآ در انتخابات ریاست جمهوری لیبریا و بالا آمدنش تا مراحل پایانی، از توقف یکروزهی جنگ بینِ نیجریه و بیافرا بهخاطر حضورِ پِله، از تبعید شدن بازیکنِ تیمِ ملیِ شوروری به اردوگاههای کارِ اجباری به خاطر فوتبال و از جنگِ فوتبالیِ السالوادور و هندوراس.
و بعد از تمامِ اینها دوباره به پرسشِ نخستین میرسدکه فوتبال و اینهمه عشق؛ چرا؟
نه سایمون کوپر، نه بَری ریچاردز، نه عادل فردوسیپور و نه هیچکسِ دیگر، هرگز نمیتواند پاسخی جامع برای این پرسش ارائه دهد و جالب اینجاست که زندگی، بدونِ فوتبال، همچنان چیزی کم دارد.
[PHP][/PHP]کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/05/09/1916279/%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%84-%D9%81%D8%B1%D8%AF%D9%88%D8%B3%D9%8A%D9%BE%D9%88%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA-%D8%B4%D9%84%D9%88%D8%BA%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%85%D8%A7%D9%8A%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%83%D8%AA%D8%A7%D8%A8
این انتصاب به جا !!! وشایسته !!! را که بر اساس تواناییهای فنی علی منصور و با توجه به تجربیات و کارنامه ی درخشان وی در عرصه مربیگری به خصوص در تیم پاس همدان انجام شده است را به عموم ملت همیشه در صحنه تبریک عرض میکنم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این انتصاب به جا !!! وشایسته !!! را که بر اساس تواناییهای فنی علی منصور و با توجه به تجربیات و کارنامه ی درخشان وی در عرصه مربیگری به خصوص در تیم پاس همدان انجام شده است را به عموم ملت همیشه در صحنه تبریک عرض میکنم :27:
کل اگر طبیب بودی سر خود دوا نمودی
قطبی خوب بلده اگه فردا گواتمالارو متوقف کرد میگن کار قطبی بود علی که مظلومه اونم کارنامشه!
با 20 سال سابقه فوتبالي در تيم ملي موثر خواهم بود
چطور شد به عنوان مربي تيم ملي فوتبال انتخاب شديد؟
در چند هفته گذشته ميدانستم كه از سوي سرمربي تيم ملي يكي از گزينههاي مربيگري معرفي شدهام، اما همانند ساير كارهايم دوست نداشتم اين موضوع پر سر و صدا باشد. ميخواستم اين كار روال عادي خود را طي كند و تا آنجا كه بحث حضور من در كميته فني تيم ملي مطرح و امروز قطعي شد.
حدس من اين بود كه افشين قطبي به دنبال يك مربي ايراني است كه هم بتواند به او اعتماد كند و هم شرايط سنياش با بازيكنان اختلاف زيادي نداشته باشد كه سرانجام من انتخاب شدم.
قرارداد شما با تيم ملي به چه صورت خواهد بود؟
قرارداد من يك ساله است.
برخي معتقدند با توجه به شرايط سني شما، بتوانيد ارتباط خوبي با مليپوشان داشته باشيد؟
بله، خوشبختانه از نسل سابقي كه در گذشته در تيم ملي بازي ميكردند علي كريمي و نكونام باقي ماندهاند و ساير بازيكنان نيز يا به عنوان رقيب يا همبازي در تيم استقلال در كنارم حضور داشتهاند و ارتباط بسيار خوبي نيز با آنها دارم.
حضور در تيم ملي تا چه اندازه به آينده مربيگري شما كمك خواهد كرد؟
اميدوارم اين حضور بتواند شرايط خوبي را در آينده مربيگري براي من داشته باشد و بتوانم به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملي باشم و تفاوتي ندارد در چه شرايطي باشد.
پس از بركناري از پاس همدان هميشه دوست داشتم در كنار چند سرمربي كه يكي از آنان افشين قطبي بود كار كرده و به تجربياتم و دانش مربيگريام اضافه كنم.
حضور در كادر فني پاس همدان چه اندازه به شما در تيم ملي كمك ميكند؟
در تيم پاس بيشترين تجربهاي كه افزودم متاسفانه منفي بود و از اين تيم تجربياتي دارم كه شايد اگر در تيم ديگري بودم نميتوانستم آنها را در 5 سال كسب كنم. به نظرم با 20 سال بازي فوتبال و يك دوره مربيگري در تيم پاس و حضور در كلاس هاي بينالمللي ميتوانم در تيم ملي موثر باشم و اميدوارم با حضورم فضاي بين سرمربي بازيكن را كاهش دهم و ارتباط 2 طرفه را تقويت كنم.
در مورد انتقادهايي كه به شما ميشود چه صحبتي داريد؟
به اين موضوع اعتقاد دارم كه اگر در كاري صد در صد با شما موافق بودند و تشويقت كردند، بايد بيشتر مراقب كار خود باشيد. من مربياي هستم كه كاملاً انتقاد پذيرم و اگر اين موضوع فني باشد با كمال ميل آن را ميپذيرم، اما اگر شخصي باشد با آن برخورد خواهم كرد و در تيم پاس هم اين موضوع را شاهد بوديد. بهترين پاسخ براي انتقاد گذشت زمان است.
در كلاسهاي بينالمللي تا چه سطحي پيش رفتهايد؟
هفته گذشته رفتن به آلمان و حضور در كلاسهاي بينالمللي را به دليل اينكه يكي از گزينههاي مربيگري تيم ملي بودم را لغو كردم. كلاسهاي مربيگري C ، B، A را در ايران گذراندهام و در اولين فرصتي كه در تيم ملي به وجود بيايد به يكي از تيمهاي هلندي ميروم و از نزديك تمرينات اين تيم كه به شخصه دوست دارم آژاكس باشد را از نزديك دنبال و شايد 2 هفته كاملاً با آنها زندگي كنم.
وضعيت تيم ملي را براي حضور در جام ملتهاي آسيا چطور ارزيابي ميكنيد؟
اساسي ترين موضوعي كه پيش از جام ملتهاي آسيا اتفاق بيفتد اين است كه تيم ملي در مسير موفقيت قرار بگيرد و اين كار تنها در گرو همكاري همه از جمله اهالي رسانه است كه به عنوان يار دوازدهم در كنار تيم ملي باشند و همانند بازي با بحرين كه به صعود ايران به جام جهاني 2006 منجر شد اكنون نيز تيم ملي را همراهي كنند.
حرف پاياني؟
حضور در كادرفني تيم ملي 2 تجربه جديد برايم است. يكي بالا بردن دانش مربيگريام است و ديگري اينكه خوشحالم دستيار يك ايراني در تيم ملي هستم.
انتخاب قطبي زير سؤال است، صحبت از دستيارش محلي از اعراب ندارد
جلال چراغپور در مورد انتخاب عليرضا منصوريان به عنوان دستيار افشين قطبي اظهار داشت: ديدگاه من نسبت به تيم ملي و اتفاقاتش ثابت است زيرا ورودي سيستم تغييري نكرده، بنابراين ديدگاه من نيز تغييري نميكند. معتقدم نوع نگاه به تيم ملي بايد به گونهاي باشد كه معماري جديدي را براي تيم ملي تدارك ببينند. نميگويم معماري مدرن بلكه معماري تازه كه با توجه به تغيير مؤلفههاي تيم ملي بايد در نظر گرفته شود.
وي عنوان كرد: در تيم ملي در درجه اول نحوه گلزني ما تغيير كرده است. در گذشته به دليل برتري قد و فيزيك بدني با ارسال توپهاي هوايي گل ميزديم اما اكنون با حضور بازيكناني نظير آرش برهاني، محمد رضا خلعتبري، مهرزاد معدنچي و... نحوه گلزني تيم ملي تغيير كرده است. همانطور كه معماري ميانه زمين فوتبال ايران تغيير كرده است. در گذشته يك نسل كاملا فني در خط مياني تيم ملي حضور داشتند كه حتي مشتري اروپايي هم داشتند اما اكنون فقط نكونام و شجاعي بازيكنان اروپايي ما هستند كه شجاعي نيز كمتر بازي ميكند.
چراغپور با اشاره به خط دفاعي تصريح كرد: در خط دفاع نيز مكانيزم دفاعي تغيير كرد. در گذشته رحمان رضايي را داشتيم كه در فوتبال ايتاليا حضور داشت و يا يحيي گلمحمدي كه يكي از خوشفكرترين مدافعان ايران بود. اين نسل همزمان به وجود آمدند و همزمان محو شدند. بنابراين بايد كميته تيمهاي ملي ساختار نگر باشند نه آنكه بازيكن محور يا مقطعينگر باشيم.
وي با اشاره به نظر مشورتي گفت: اگر اين افراد نظرات ديگران را قبول ندارند حداقل در مورد نظرات خود با چند نفر ديگر مشورت كنند. سؤال روز و اساسي اين است كه آيا كساني كه در اين فوتبال حضور نداشتهاند و در يك تيم دسته اولي نيز مربيگري نكردهاند و در مقاطع كوتاه يك يا دو تيم در اختيارشان بوده و مدارج مربيگري را به طور اصولي طي نكردهاند ميتوانند در تيم ملي ما موفق باشند؟ افرادي كه حتي در اين فوتبال بازي نكردهاند.
چراغپور افزود: بنابراين انتخاب خود افشين قطبي در تيم ملي زير سؤال است و اينكه ستون اصلي را در جاي درست بنا نكردهايم كه حالا ميخواهيم برايش زيرمجموعه و مشاور و... انتخاب كنيم بنابر ين صحبت در مورد دستياري افشين قطبي محلي از اعراب ندارد.
وي در پايان گفتوگو با اشاره به عدم غرضورزي خود با افشين قطبي گفت: هيچ منافع مشتركي با اين مربي ندارم. من بحثم خود قطبي نيست بلكه ميگويم اين فرايند غلط است. حالا نام او افشين قطبي است يا هر كس ديگر. من با اين فرآيند مخالفم.
و اما واکنش دولت:دی :27:
تهران شنبه و يكشنبه آينده تعطيل است
به گزارش خبرنگار حوزه دولت ، هيئت دولت عصر امروز يكشنبه تشكيل جلسه داد.
بر اساس اين گزارش، اعضاي هيئت دولت روزهاي شنبه و يكشنبه هفته آينده را در پايتخت تعطيل اعلام كردند.
اين تعطيلات شامل مراكز دولتي و مدارس و دانشگاههاي تهران مي شود.
يادآور ميشود، دوشنبه هفته آينده نيز به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) تعطيل رسمي است.
تائید میشه :31:نقل قول:
من نظرم روی استاد اسدی بود
ایران: در فدراســيون فوتبال چه خبر است؟ اين همه اختلاف نظر براي چيست؟ حتماً اين پرسشهاي عمومي تاكنون دستكم براي يك مرتبه هم كه شده به ذهن هر علاقهمند به فوتبال خطور كرده است. آنها كه حرفهايتر اين رشته را پي ميگيرند، كنجكاويهايشان نيز بيشتر است.
بعد از جرياني كه مهدي تاج، نايبرئيس اول و رئيس سابق كميته تيمهاي ملي پيرامون انتخاب يك مربي نامدار خارجي به جاي افشين قطبي به راه انداخت و عاقبت هم علي كفاشيان آن را وتو كرد، موضوع رفت و آمدهاي غلام پيرواني در تيم اميد و بلاتكليفي اين تيم به سوژهاي بيپايان بدل شده است. چنددستگي مسئولان عاليرتبه فدراسيون در بازگرداندن پيرواني يا انتخاب يك سرمربي جديد (خارجي يا داخلي) نيز ابهامات بسياري را بهوجود آورده و انتقادهاي فراواني را به دنبال داشته است. آنچه مسلم است، اختلافات شديدي است كه بين هيأت رئيسه و رئيس فدراسيون فوتبال بهوجود آمده و در چنين شرايطي نه تنها نگرانيها براي سرنوشت تيم اميد بيشتر ميشود كه نميتوان به ادعاها و حرف هيچ گروهي اعتماد كرد.
بعد از مصوبه اخير هيأت رئيسه فدراسيون فوتبال مبني بر بازگرداندن پيرواني به تيم اميد، علي كفاشيان توجهي به اين موضوع نشان نداده و در پي به كرسي نشاندن تصميم خود باقيماند. اين در حالي است كه طبق اساسنامه فدراسيون، وي ملزم به اجراي آن است، نكته جالب اينكه كفاشيان در توجيه عملكرد خود گفته است هيأت رئيسه تنها يك پيشنهاد را مطرح كرده است، ولي اعضاي هيأت رئيسه آن را انكار ميكنند.
امضاي هيأت رئيسه
فتحاللهزاده مدعي است كه امضاي همه اعضاي هيأت رئيسه موجود است. بهروان هم ميگويد مطمئن باشيد به خاطر يك پيشنهاد به تاج مأموريت نداديم كه پيرواني را بازگرداند و عزيز محمدي هم عنوان ميكند: «مهم اين است كه همه اعضاي هيأت رئيسه خواستار بازگرداندن پيرواني هستند.» بيتوجهيهاي كفاشيان باعث شده است تا يحييزاده رئيس فراكسيون ورزش مجلس وي را به تكروي متهم كند.
در اينكه چرا كفاشيان مقابل خواسته هيأت رئيسه ايستادگي ميكند، كسي پاسخ درستي پيدا نكرده است و رئيس فدراسيون هم ظاهراً در اينباره چندان روراست نيست. برخيها فشارهاي پشتپرده افشارزاده، دبيركل كميته ملي المپيك را عامل اين موضوع ميدانند كه مخالف اصلي پيرواني است و خواستار انتخاب مربي خارجي يا داخلي (مظلومي يا پيوس) شده است.
افشارزاده تأكيد كرده است در صورت بازگرداندن پيرواني هزينه تيم اميد را تقبل نميكند. جالب اينكه حالا افشارزاده كاملاً خود را از ماجرا كنار كشيده و مدعي است به تصميمهاي فدراسيون احترام ميگذارد و عواقب هر تصميمي را بايد خود فدراسيون بپردازد. اين تصميم دبيركل كميته المپيك قابل تأمل است. افشارزاده چرا در روزهايي كه بايد حمايت ميكرد، با انتقادهاي مخربش آرامش را از تيم اميد گرفته بود و حالا كه همه چيز از هم گسسته است، خود را كنار ميكشد؟
ديروز كفاشيان مخالفت كميته تيمهاي ملي با شرايط پيرواني را دليلي براي مذاكره با گزينههاي ديگر عنوان كرد و فريدون معيني سرپرست اين كميته هم از انتخاب سرمربي جديد در روزهاي آتي خبر داده است. واضح است دليل رئيس فدراسيون توجيه خوبي نيست. وي حتي بيتوجه به اساسنامه فدراسيون مذاكره با سيموئز را به محصص و معيني سپرده است. اين در حالي است كه كميته بينالملل فدراسيون فوتبال بايد چنين كاري را انجام دهد و عباس ترابيان هم از اين موضوع گلهمند است. واقعاً در فدراسيون فوتبال چه خبر است؟
خبرگزاری ایسنا در یاداشتی به شدت از افشین قطبی انتقاد کرد.
مدیر برنامههای افشین قطبی از رسانهها خواسته "عینک قطبی را بزرگ نکنید"، فدراسیون فوتبال از روزنامهها و خبرگزاریها میخواهد "کاری به سفرهای شخصی سرمربی تیم ملی نداشته باشند" و حتما این بار هم رسانهها نباید کاری داشته باشند که "چرا کنفرانس مطبوعاتی قطبی باید در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟!"
برچسبی که از ابتدا و در نخستین روزهای حضور قطبی در فوتبال ایران بر روی او خورد این بود که "قطبی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفهای" است و رفتار و منش این "بزرگ شده در فوتبال حرفهای" میتواند درسی برای مربیان آماتور و غیر حرفهای(!) فوتبال ایران باشد اما هرچه میگذرد نتیجه عکس به دست میآید.
قطبی در دومین سال حضورش در پرسپولیس شبانه از ایران میرود و به بهانه قطع شدن مداوم اینترنت و دور بودن دوش حمام از محل تمرین (به استناد حرفهای مدیرعامل سابق پرسپولیس) ترجیح میدهد "هواداران بزرگ پرسپولیس" را بدون خداحافظی ترک کند و حتی یادش میرود که همین باشگاه برای همسرش نمایشگاه بزرگ نقاشی برپا کرد!
پس از بازگشت به ایران هم وقتی سرمربی تیم ملی شد سفرهای گاه و بیگاهش به خارج از کشور داشت دردسرساز میشد و اگر ورود فدراسیون فوتبال نبود شاید این دردسر به مشکلی بزرگ برای او و فدراسیون فوتبال تبدیل میشد.
این اواخر هم که پس از انجام مراسم قرعهکشی رقابتهای جام ملتهای آسیا در قطر، تا چند روز کسی از سرمربی تیم ملی بیخبر بود و حتی علی کفاشیان هم به رسانهها گفت که از قطبی خبری ندارد و نمیداند او در کجای دنیاست.
پنجشنبه قبل هم که کلاه و عینک مارکدار قطبی سوژه رسانهها شده بود و رسانهها مدام به این "مربی تربیت شده در مکتب فوتبال حرفهای" یادآور میشدند که استفاده مربی تحت قرارداد فدراسیون با برندهایی که با فدراسیون فوتبال قراردادی ندارد خلاف حرفهایگری است و پاسخ مدیر برنامههای قطبی که همسایه سرمربی تیم ملی هم به حساب میآید این بود: "عینک قطبی را بزرگ نکنید". ای به چشم آقای مدیر برنامه، اما این حق را به رسانهها و افکار عمومی بدهید که بپرسند "چرا باید کنفرانس مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در رستوران دایی سرمربی تیم ملی برگزار شود؟" آیا این حرفهایگری است؟
آیا این توجیه که "میخواهم به خبرنگاران ناهار بدهم" توجیه منطقی است؟ آیا اصلا وظیفه سرمربی تیم ملی است که به خبرنگاران ناهار بدهد؟ آیا نمیشد نشست مطبوعاتی سرمربی تیم ملی در کمپ تیمهای ملی که با هزینه چند صد میلیونی توسط فدراسیون ساخته شده برگزار میشد و برای تلطیف فضا خبرنگاران در کنار کادر فنی ناهار میخوردند؟ آیا این وظیفه مسوول رسانهای تیم ملی است که با رسانهها تماس بگیرد و اعلام کند که کنفرانس مطبوعاتی قطبی در رستوران فلانی برگزار میشود؟ آیا دلیلی دارد که در رسانه ملی اعلام شود که سرمربی تیم ملی در رستوران ... کنفرانس مطبوعاتی دارد؟ آیا برگزاری نشستهای مطبوعاتی وظیفه روابط عمومی فدراسیون نیست و آیا مگر کنفرانسهای قبلی که در فدراسیون برگزار میشد ایرادی داشت؟
راستی آقای قطبی یک سوال دیگر، پیم فربیک و گاس هیدینک هم به خبرنگاران در رستوران اقوامشان ناهار میدهند؟!
کد:http://khabaronline.ir/news-60833.aspx
مهر: در حالیکه مسئولان دو باشگاه ذوب آهن و مس کرمان خواستار نصب بنر "خلیج همیشگی فارس" در ورزشگاه فولادشهر شدند، ناظران اردنی و بحرینی بار دیگر با این مسئله مخالفت کردند.
در پایان نشست هماهنگی دیدار تیمهای فوتبال ذوب آهن اصفهان و مس کرمان، آیمان محمد سعود هارون ناظر اردنی و عبدالرحمان عبدالخالق ناظر داوری بحرینی بار دیگر مخالفت خود را با نصب بنرهایی که روی آنها واژه "خلیج همیشگی فارس" نوشته شده باشد، اعلام کردند.
این درشرایطی بود که در نشست خبری صبح امروز سه شنبه دو تیم هم مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان با بیان اینکه خلیج فارس منطقه ای جغرافیایی است و در بنرهای FIFA هم به این نام ثبت شده و طبق قوانین فیفا استفاده از این واژه اشکالی ندارد، بازهم این ناظران عرب با نصب پارچه نوشتههایی با چنین مضمونی در ورزشگاه فولاد شهر مخالفت کردند.
البته مسئولان دو باشگاه ذوب آهن اصفهان میزبان مسابقه و مس کرمان میهمان این دیدار بر نصب این بنرها تاکید داشته و همچنان رایزیهای خود را برای نصب پارچه نوشتههای "خلیج همیشگی فارس" در ورزشگاه فولادشهر ادامه می دهند اما به نظر می رسد همانند دیدار ذوب آهن اصفهان برابر الاتحاد عربستان، باز هم باید شاهد کارشکنی نمایندگان عرب AFC در این دیدار باشیم.
دیدار تیمهای ذوب آهن اصفهان و مس کرمان در مرحله حذفی رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا ساعت 19 عصر چهارشنبه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار خواهد شد.
غلط کردند این عربها.دست من بود بلایی سرشون میاوردم که خودشون بگن خلیج فارس
اگه ایرانی ها اسم استادیوم هاشون رو بزارن خلیج فارس (خیلی تخیلیه!:31::46:)، بالاخره یه جوری خوده عرب ها هم مجبور میشن اسم استادیوم رو بگن...:20:
:41:چقدر بی عرضه هستیم که تو کشور خودمون نمی تونیم تو ورزشگاه اسم خلیج فارس رو بزنیم.
در کل....این عرب ها. بزار بگن خلیج..... .
با آب خوردن شغال ، اب دریا نجس نمیشه.
:27: گل گفتی!نقل قول:
با آب خوردن شغال ، اب دریا نجس نمیشه.
خوب بازی نکنن ...........
جهنم که نمیتونن برن بالا
ایسنا: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران با انتقاد از عملكرد هيات مديره فعلي اين باشگاه، گفت: تا زماني كه اين هيات بر سر كار است، بازگشت من به استقلال محال است.
ناصر حجازي افزود: هيات مديره فعلي باشگاه استقلال زير پاي من را خالي كردند و به خاطر اين عمل زشت آنها، هرگز حاضر به همكاري با آنها نخواهم بود.
وي اضافه كرد: اعضاي اين هيات مديره بايد بدانند كه كسي كه مردمي است و در دل مردم جاي گرفته است، حجازي است نه آنها، كه اين موضوع در زمان بيماري من به همگان ثابت شد.
حجازي در خصوص وضعيت فوتبال كشور نيز گفت: من به جرات مي گويم كه فوتبال ايران نسبت به گذشته افت محسوسي داشته و هم اكنون ما جزو تيم هاي درجه دو آسيا به شمار ميرويم كه اين مورد در سيد بندي جام ملت هاي آسيا نيز به اثبات رسيد.
وي افزود: تيم هاي درجه اول آسيا كره جنوبي، استراليا و ژاپن هستند كه در حال حاضر سطح فوتبال خودشان را از ما جلوتر برده و فاصله محسوسي را ايجاد كرده اند و تيم هاي ايران و عربستان و عراق هم جزو تيم هاي درجه دو هستند.
حجازي با بيان اينكه مشكلات تيم ملي فوتبال ايران متعدد است، گفت: از زماني كه علي دايي از تيم ملي خداحافظي كرد تاكنون موفق نشدهايم يك سانتر فوروارد حرفهيي را در تيم ملي مشاهده كنيم كه اين مورد در خط هافبك نيز صدق مي كند.
وي اضافه كرد: اين امر نشان مي دهد كه ما در تيم هاي پايهيي اصلا كار نكرده ايم.
سرمربي اسبق تيم فوتبال ماشين سازي تبريز كه در برنامه زنده تلويزيوني تلاش از شبكه استاني سهند، صحبت ميكرد با اشاره به روزهاي خوش خود با اين تيم در ليگ آزادگان، از اينكه تيم سبزپوش تبريزي به وضعيت فعلي دچار شده است، اظهار تاسف كرد.
حجازي گفت: وقتي كه به آن روزها فكر مي كنم فقط افسوس سراغم مي آيد چرا كه در آن زمان براي هر بازي ماشين سازي ورزشگاه باغشمال پر از تماشاگر مي شد و در دو سالي كه من در خدمت جوانان تبريزي بودم، ماشين سازي جزو تيم هايي بود كه از نظر كار گروهي در ليگ بي همتا بود.
وي با بيان اين كه حضور دوباره تيم تراكتورسازي در ليگ برتر توانست دوباره فوتبال اين خطه را بر سر زبان ها بياورد، افزود: اين تيم با تماشاگران پرشور خود امسال همه را تحت تاثير قرار داد و بايد اذعان كرد كه تراكتور امسال نتايج خوبي كسب كرده است.
حجازي اضافه كرد: من بازي هاي تراكتور را دنبال كرده ام و بايد بگويم كه اين تيم از نظر كار گروهي بي نقص بود ولي مشكلات اساسي در خط دفاعي داشت كه بايد براي سال آينده اين مشكلات رفع شود.
وي با تاكيد بر اينكه تراكتور با ظرفيتهاي موجود در سكوها امسال مي توانست جزو چهار تيم اول ليگ برتر باشد، تصريح كرد: با هزينههاي كنوني اين تيم ميتوانست به مراتب بازيكنان برجستهاي را به خدمت بگيرد.
حجازي درباره اين كه آيا مايل است در تبريز به مربيگري ادامه دهد، گفت: اين شهر زادگاهم است و افتخار مي كنم كه دوباره در اين شهر فعاليت كنم.
جون مادرت دیگه برنگرد استقلال
جالبه !
هرکی توهین به یه قوم نوشته پستش هست. ما که دلیل سیاسی - فوتبالی موضوع را مطرح می نماییم پست حذف میشه
خوبه حرف سیاسی نزدم!!!!
دوست عزیز
جناب zahedy2006 تو او پست قبلشون (که حذف شد) نگفتن موافق نام خلیج ع.ر.ب و مخالف خلیج فارس هستند... ایشون گفتند که این جریان ها که جنبه سیاسی دارن، نباید داخل فوتبال بشن... فکر کنم هم من و هم شما به آلوده نشدن فوتبال به سیاست علاقه مند باشیم... اینکه نام خلیج فارس در تمام دنیا (غیر از کشورهای عربی) به رسمیت شناخته شده شکی نیست... اما باید بپزیرم که در زمان فعلی گروه هایی هستند که از نام خلیج فارس بیشتر از اینکه بهره برداری ملی کنند، بهره برداری سیاسی میکنند....:20:
ضمنا به عنوان یه دوست بهتون پیشنهاد می کنم که رو لحن صحبتتون بیشتر کار کنید و ملاحظه هم عضویاتون رو در فروم بکنید...:11:
قربون همتون:40:
یاعلی
دوست من...همونطور که شما گفتی این یک نام رسمیه که زیر سوال بردن اون شائبه سیاسی و نژادپرستی داره...همون کاری که اماراتی ها در این مسابقات کردن و با اونها برخورد نشد با کمال تعجب!نقل قول:
در این شرایط طبیعیه که مردم ایران (و نه گروه های خاصی) بر نام خلیج فارس تاکید کنن و هیچ توجیهی برای برخورد با اونها وجود نداره مگر همون سیاسی کاری ناظران afc.
دوستانی که نگران سیاسی شدن فوتبال هستن لطفا به رفتار اعراب خورده بگیرن که این جریانات رو شروع کردن...وگرنه در بی طرفی خودشون باید شک کرد!:20:
بازگشت رسمي غلامحسين پيرواني به تيم فوتبال اميد
فارس از توافق مجدد کفاشیان و پیروانی خبر داد.
سایت گل - نشست سه جانبهاي صبح امروز با حضور علي كفاشيان و مهدي تاج (رئيس و نايب رئيس فدراسيون فوتبال) با غلامحسين پيرواني (سرمربي مستعفي تيم اميد) برگزار شد تا تصميم نهايي براي اين تيم گرفته شود.
اين جلسه در محل فدراسيون برگزار شد تا حواشي و شايعات پايان يافته و اين تيم مهياي رقابتهاي پيش رو شود. در پايان اين نشست، توافقات نهايي ميان روساي فدراسيون و اين مربي صورت گرفت و طرفين با آگاهي از شرايط يكديگر، موافقت خود براي تداوم همكاري در تيم اميد را اعلام كردند.
در هفته هاي گذشته، نشست هيئت رئيسه فدراسيون در مشهد برگزار شده و مصوب شده بود تا اين مربي شيرازي كه به دليل برخي ناهماهنگيها از سمت خود استعفا كرده بود، بار ديگر هدايت اين مجموعه را برعهده گيرد؛ اما تعلل برخي مسئولان فدراسيون و برخي مسائل عجيب و متناقض موجب شد تا اين اتفاق با تاخير روي دهد. سرانجام، اين اتفاق امروز روي داد و پيرواني بار ديگر سكاندار تيم فوتبال اميد شد.
به گزارش گل در این تصمیم که بر خلاف میل کفاشیان بوده است ، یحیی زاده نماینده مجلس بسیار موثر بوده و در عین حال علی سعیدلو نیز خواستار بازگشت پیروانی به تیم امپیک بوده است. با توجه به غرامت حدود یک میلیارد تومانی که فدراسیون باید به دایی و برانکو بدهد ظاهرا چاره ای جز گردن گذاشتن به امر بالادستی نبوده است.
2010/5/13کد:http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2010/05/13/1922536/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DA%AF%D8%B4%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D9%85%D9%8A-%D8%BA%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AD%D8%B3%D9%8A%D9%86-%D9%BE%D9%8A%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%8A%D9%85-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%A7%D9%85%D9%8A%D8%AF
سلامنقل قول:
دوست من...همونطور که شما گفتی این یک نام رسمیه که زیر سوال بردن اون شائبه سیاسی و نژادپرستی داره...همون کاری که اماراتی ها در این مسابقات کردن و با اونها برخورد نشد با کمال تعجب!
در این شرایط طبیعیه که مردم ایران (و نه گروه های خاصی) بر نام خلیج فارس تاکید کنن و هیچ توجیهی برای برخورد با اونها وجود نداره مگر همون سیاسی کاری ناظران afc.
دوستانی که نگران سیاسی شدن فوتبال هستن لطفا به رفتار اعراب خورده بگیرن که این جریانات رو شروع کردن...وگرنه در بی طرفی خودشون باید شک کرد!:20:
شروع رفتارها ورزشی نبوده است
به ورزش هم کشانده نشود بهتر است
خودتون میگید کدوم دول ؟
سرمربی تیم فوتبال بشیکتاش ترکیه پیشنهاد هفت میلیون دلاری مسئولان باشگاه استیل آذین تهران را برای قبول مسئولیت این تیم نپذیرفت.
به گزارش مهر، در حالیکه مسئولان باشگاه استیل آذین هفته گذشته رسما تمایل خود را برای همکاری با فاتح تریم اعلام کردند، رسانههای ترکیهای خبر از مذاکره نافرجام مسئولان این باشگاه با مصطفی دنیزلی دادند.
سایت خبری "فرم" در این خصوص با اشاره به پیشنهاد هفت میلیون پوندی مسئولان باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی در خبری آورده است: مصطفی دنیزلی یک رقم نجومی را که از سوی باشگاه استیل آذین ایران به وی پیشنهاد شده بود را نپذیرفت. این رقم چیزی در حدود 5/2 برابر مبلغی است که دنیزلی از باشگاه ترکیهای بشیکتاش دریافت می کند.
این سایت خبری همچنین از مذاکرات مسئولان باشگاه استیل آذین با مصطفی دنیزلی در منزل این مربی 61 ساله خبر داده و خاطر نشان کرده است: دو هفته پیش مسئولان باشگاه ایرانی استیل آذین در منزل دنیزلی حاضر شده و در مذاکراتی که حدود دو ساعت به طول انجامید با وی برای پذیرفت هدایت تیم فوتبال این باشگاه گفتگو کردند.
دنیزلی که در ایران سابقه هدایت تیمهایی چون پرسپولیس و پاس تهران را دارد، پیشنهاد چشمگیر باشگاه استیل آذین را نپذیرفت و با اشاره به اینکه با باشگاه بشیکتاش قرارداد دارد از حضور در تیم این تیم تهرانی عذرخواست.
رسانههای دیگر ترکیه همچون روزنامه ملیت، سایتهای خبری اچ تی اسپورت، ماراتن و ... نیز خبر پیشنهاد هفت میلیون پوندی باشگاه استیل آذین به مصطفی دنیزلی را منتشر کردهاند.
شخصا علاقه ای به مصاحبه ندارم چون کلا ازاینکه در خبر ها و رسانه ها باشم راضی نیستم. براي همين مصاحبه نمي کنم .چون ادمی نیستم که به به و چه چه کنم و بگویم فلانی خوب است. من حقیقت را می گویم و آقایان ناراحت می شوند. براي همين ترجیح می دهم که کلا مصاحبه نکنم.
عادل فردوسي پور مجري برنامه پربيننده نود و گزارشگر تلويزيون بعد از سال ها سكوت بالاخره لب به سخن گشود و با همشهري جوان مصاحبه كرد.
به گزارش روابط عمومي گروه مجلات همشهري، عادل فردوسي پور بعد از سال ها سكوت خبري در حاشيه نمايشگاه كتاب با خبرنگار هفته نامه همشهري جوان در خصوص كتاب جديدش صحبت كرده است.
فردوسي پور در اين مصاحبه به دلايل مصاحبه نكردنش در چند سال اخير اشاره كرده و گفته است: شخصا علاقه ای به مصاحبه ندارم چون کلا ازاینکه در خبر ها و رسانه ها باشم راضی نیستم. براي همين مصاحبه نمي کنم .چون ادمی نیستم که به به و چه چه کنم و بگویم فلانی خوب است. من حقیقت را می گویم و آقایان ناراحت می شوند. براي همين ترجیح می دهم که کلا مصاحبه نکنم.
او در پاسخ به اين سوال كه خودت در برنامه ات همه را زیر و رو می کنی اما اجازه نمی دهی هم صنفی های تو اين كار را بكنند؟ پاسخ داده است:من خودم زیر و رو هستم.
مجري برنامه پربيننده نود در توضيح انگيزه هايش در مورد ترجمه كتاب "فوتبال در برابر دشمن" گفته است: نوشتن اين كتاب برای من واقعا تجربه متفاوتی بود و زحمت بسیار زیادی هم برای آن کشیدم. واقعا ترجمه کردن کار وقت گیر و پر زحمتی است. استارت این کتاب را بعد از مسابقات مقدماتی جام جهانی و حذف تیم ملی زدم که آن موقع مسابقات لیگ های اروپایی و لیگ ايران تعطیل بود و برای نود هم وقفه ای طولانی رخ داد. همه این ها دست به دست هم داد که این کتاب را پیدا کنم و ترجمه اش را شروع کنم.
به گفته فردوسي پور"فوتبال در برابر دشمن " اصلا كتابي فوتبالی نیست و بیشتر به تاثیر سیاست و اجتماع بر فوتبال و فوتبال بر اجتماع و سیاست پرداخته است،او مي گويد: مطالب زیادی را از سايمون كوپر(نويسنده كتاب) نخوانده بودم اما واقعا او را تحسین می کنم.چون وقتي یک پسر 22،23 ساله در طول چند ماه به 22 کشور سفر می کند و بعد یک کتاب به این خوبی می نویسدواقعا تحسین برانگیز است.
به نظر فردوسي پور مهم ترين بخش كتابي كه او ترجمه اش كرده است فصل آرژانتین است: من به شخصه فصل آرژانتين كتاب را خيلي می پسندم.واقعا وقتی آن را ترجمه می کردم دلم می خواست بدانم اخرش چه اتفاقی رخ می دهد. یا فصلی که در مورد خرافات و جادوگری در آفریقاست.این قسمت هایش شباهت های زیادی با فوتبال ایران دارد.
کد:http://www.persianv.com/preview/097153.php