امید و پشتکارتون تحسین برانگیزه :n31: :n31:
Printable View
امید و پشتکارتون تحسین برانگیزه :n31: :n31:
[QUOTE=Advanced Ali-001;8515914]نقل قول:
پيش فرض
شوما هنوز دنبال شهرید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه چه عیبی داره ؟
دلمون به همین هاروستمون خوشه دیگه !
حالا تمام وقتم نه ولی کم و بیش پیگیریم .
من خودم چند ساله بازی نمیکنم ولی اگه بخوام بازی رایانه ای کنم فقط هاروستمون .
یعنی تا وقتی تمومش نکنم فکرم درگیرشه .
کلا با هیچ بازی دیگه حال نمیکنم .
ما اینیم دیگه نظرمونو گفتیم.
:biggrin:
نقل قول:
عجب!!!
بابا تو دیگه کی هستی دس شیطونو بستی
:n01:
یکی از ارزو ها و هدف های من هم تو زندگی اینه که هروست مون را تا اخر برم منظورم شهر نیست
ببینم اخرش چی می شه
فک کنم هاروست مون اخر نداره...
از یکی شنیدم 6 ساله بازی میکنه ...
یادش بخیر. اسم هاروست مون رو که میشنوم یاد بچگیام میفتم. زمانی که جز خوشی بچگی چیزی حالیم نبود. تابستون و سونی و یک عدد سی دی هاروست مون . برو که رفتیم. خیلی دوست داشتم داستان شهر واقعیت داشته باشه تا برای دیدن شهرم شده حداقل دوباره این بازی رو برم و خاطرات کودکیم زنده شه. ولی حیف که شهر دروغی بیش نیست.
به نظرم تاپیک
یادش بخیر. اسم هاروست مون رو که میشنوم یاد بچگیام میفتم. زمانی که جز خوشی بچگی چیزی حالیم نبود. تابستون و سونی و یک عدد سی دی هاروست مون :n28::n28:. برو که رفتیم. خیلی دوست داشتم داستان شهر واقعیت داشته باشه تا برای دیدن شهرم شده حداقل دوباره این بازی رو برم و خاطرات کودکیم زنده شه. ولی حیف که شهر دروغی بیش نیست.
به نظرم تاپیک رو هم ببندید بهتره. میان 800 صفحه مردم میخونن آخرشم میفهمن سر کاریه شهر. ممنون از همه دوستان. بدجور هوای بچگیم رو کردم
سلام دوستان غزیزم
بعد از مدت طولانی که نبودم دوباره به فروم بازگشتم
من شخصا خودم به شهر رفتم هرکسی هم میگه نمیشه رفت دروغ میگه
ترینر های زیادی ارائه دادم که خیلی راحت اگر یکم زحمت میکشیدید میتونستید برید شهر
اگر مشکلی یا سوالی دارید در خدمتم
کوچیک همه بچه های فروم نئو:n16::n16:
دوست عزیز بعد از معرفی 15 نفر شما تازه باید پروسه پر کردن پیشنهادات و فرم ها رو شروع کنیدنقل قول:
لطفا قبل از اینکه چیزی به کسی معرفی کنید کمی تحقیق کنید
ضمن اینکه این داستان به این بازی هیچ ربطی نداره
خب این کدی که دادی چه ربطی داره.....این لینکه پایینی رو ببین چرا اینطوریه؟!! :n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04:
این پس چیه؟؟؟ :|
اینجا مدیری چیزی نداره؟:n13:
این تاپیک مدتهاست بی صاحابه :n02:نقل قول:
نمیدونم چرا اینقدر جلو رفته این تاپیک . اخه یه بازی قرن بیستمی این همه بحث داره ؟ دیگه تمام secret هاش در اومده ریخته تو اینترنت . راجع به چی بحث میکنین والا ؟ شهر ؟ :n09:
اینم دوتا عکس از شهر واسه اونایی که نرفتن و ندیدن!!!!!!
کسایی که اماده همه چیز رو میخوان معلومه همیشه حرف از نرفتن میزنن.فقط منتظرین لقمه اماده بدن دهنتون
یکم تکونی به خودتون بدین راحت میتونید برید شهر.فقط منتظرید براتون اماده بیارن...
موفق باشید
لطفا کمتر دروغ بگویید. این Harvest Moon 64 است.نقل قول:
داداش اینقدر اسپم نده . اگه قرار به گذاشتن عکس و فیلم باشه این فیلم اعتبارش بیشتره :نقل قول:
چی بدست میاری از این اسپم ها نمیدونم . همه میدونن دیگه شهری وجود نداره . 15 سال از بازی میگذره هنوز هم بعضی ها ادعا میکنن شهر وجود داره .
در اخر شهر وجود داره یا نه ؟ اگر دارد اگه از گیم شارک استفاده کنیم به شهر میریم؟
بله دوست عزیز شهر وجود دارد و استفاده کردن از گیم شارک هم به شما کمک میکند که زودتر به شهر بروید.نقل قول:
در پاسخ به دوست عزیز که گفتن شهر وجود نداره باید به شما بگم شما از جمله افرادی هستید که فقط از اینترنت میخونید و انتشار میزارید.
برای شهر رفتن شما به طور عادی که در تمام سایت ها گفته شده میتونید 87 درصد رو کامل کنید. اما شما باید با درست کردن غذا درصد مزرعه را به 90 درصد برسانید و شهردار بعد از 3 سال می اید و شما رو به شهر می برد.
لطفا شما دوست عزیز اسپم نده!اون زمانی که ما اینجا ثبت نام کردیم و فروم رو شروع کردیم هنوز شما p30world رو بلد نبودی بنویسی!
سر فرصت براتون یک فیلم کامل اماده میکنم میزارم تا ببینیم کدوممون دروغ میگیم و اسپم میدیم.
موفق باشید:n40:
همین که دو تا عکس از هاروست مون 64 به عنوان عکس از شهر گذاشتی معلومه اسپمر نیستی :n09:نقل قول:
خیلی هم خوشحالی که با یه اکانت جدید سوال میپرسی با یه اکانت دیگه هم جواب میدی :n09:
واااااااااااااای این فیلم چیه؟نقل قول:
تاحالا ندیده بودم
واقعیه؟؟؟؟؟
:n19::n19:
نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n19::n19::n19:
هر کی حرفی میزنه ثابت کنه با دادن سیو
:n02:
دوستان من ترینر بزرگ کردن خونه رو میخوام واسه کامپیوتر
سلام
توجه توجه چون خیلی مهم بود نوشتم ...
بل اخره وجود شهر اثبات شد
خب میدانیم که لیلیا مادر پاپوری است (همون دختره که به ما مرغ و دارو و... میفروشد.)و شوهر او یعنی پدر پاپوری هر روز برای خرید دارو به بیرون شهر می رود پس اگر شما با پاپوری یعنی دختر او ازدواج کنید او یعنی همان مردی که ان را با بابا بزرگ مزرعه دار بازیکنانی که به شهر رفتن اشتباه میگیرند می اید و برای اینکه بتواند دختر خود را بیش تر بیند به شماپیش نهاد رفتن به شهر را میدهد .
البته همین طوری الکی نمیشه که با پاپوری ازدواج کنید وبه شهر بروید باید 10 کار نچندان سخت انجام دهید...
1 با پاپوری ازدواج کرده و قلب سگ اسب بچه وخود پاپوری را 10 تا قرمز کنید -2 به تمام افراد در تمام 3 سال کادو تولدشان را داده باشید و بین مردم محبوب باشید به طوری بتوانید در اتاق هایشان بگردید-3 قلب تمام همه 5 دختر راقرمز کرده باشید -4تمام دمو های بازی را دیده باشید و حتما جواب صحیح داده باشید ـ5 تمام 10 گاو شیر طلا و 10 گوسفند پشم طلا 20 مرغ تخم طلا که همه 10 قلب داشته باشند و هیچ باربا کوبیدن تبر داس و.... انها راناراحت نکرده باشید وهیچ خرسی به انها حمله نکرده باشد و هیچ حیوانی حیوانی هم نکشته باشید -6 - 68 غذا را درست کرده باشید -7 حداقل 200 تا از هر محصول فروخته باشید و حداقل 200 ماهی در حوضچه تان داشته باشید-8 به هیچ کس چیزی که نفرت یا باعث نارا حتی او میشود نداده باشید- 9 پنج ماهی افسانه ای 10 توت فرهنگی قدرتی را بدست اورده باشید10 -از 30 زمستان سال 3 تا 30 بهار سال 4 کوله پشتیتان هم در قسمت ابزار وهم در سمت پایین ان همیشه یک قسمت خالی داشته باشد . پس از اینها در یکی از روز های بهر سال 4 پدر پاپوری به شما پیش نهاد رفتن به شهر را میدهد .
من به هیچ عنوان نمیگم که شما باید این رو باور کنید اما مدارک وکل این نوشته ثابت و کاملا راست هستند.در ضمن ان فیلمی که شما گزاشتید مربوط به کانال
hoax harvest moon در یوتوب بود که در حال حاضر فیلتر شده و من این در همه ی فیلم های این کانال دیدم که فردی که به شهر با پاپوری ازدواج کرده وجالب است بدانید که من از 5 نفر از کسانی که ادعای رفتن به شهر را میکردن پرسیدم که با چه کسی ازدواج کردند که 4 نفر انها با پاپوری و 1 نفر انها با کارن ازدوج کرده بود!!!
:n23::n23::n23:نقل قول:
سلام دوستان قدیمی کسی نیس؟ دوستان کسی مبدل psx ورژن 1.13 رو داره؟ حتما ورژن 1.13 باشه.....هرچی میگردم پیداش نمیکنم...
سلام اگه ممکنه یه لینک دانلود دستکاری نشده از بازی برام بزارید
سلام اگه ممکنه یه لینک دانلود دستکاری نشده از بازی برام بزارید
و
لطفا لیست تاریخ تولد کارکترای بازی رو میخوام اگر کسی داره برام زاره
دوستان به علت فروختن ps3 میخوام رو pc بازی کنم اما گیم پد یا همون جوی استیکو نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید
در ضمن تو کنترل پنل رفتم تو قسمت ادونس گیم کنترلل چک کردم اونجا همه دکمه ها کار میکنن
bit 64 windows 7
ePSXe1925
سلام
میبینم هنوزم بچه ها درگیر این بازی و شهر رفتنن :دی
یادش بخیر،9 سال گذشت،ولی هرگز شهری یافت نشد.
نبوده و نیست ، هرچی عکس و جزئیات بوده مال یک نسخه مود شده بوده که یک گروه فقط برای خودشون ساختن و غیرقابل بازی کردنه ...
سلام من میخوام پوکت اسیتشن بخرم به نظرتون تو بازار هست برم بخرم:n01:
سلام به همگی دوستان عزیز هاروستمونی خودم مخوام بگم که
من سردوراهی افتادم
که آیامن وبلاگی ازهاروستمون درست کنم یانه
دوستان شما چی میگوین
درست کنم
یانه
:28::18:
سلام دادش خبی
شهرهاروستمون واقعی هستش من فیلمشو دیدم نمیخوادبگی شهرخالی بندی
شهرهاروستمون واقعی هستش:n02::n05:
شهرواقعی هستش دادشنقل قول:
فیلمش تو سایت اپارات هست
bale vojod dare merci bara film agar kasi az bache ha etelaat ikhad be man bege begam kamel taze omadam in sayt man khodam hodode 11 sale sare kale zadam onaaayike ee migan shaye as ya admin shoma nemidoni vbepors ta barat be
gam che jori beri
اون چیزی که یارو به زاک میده LeoShark Ticket هست. اما کل نت رو بچرخید چنین چیزی وجود نداره. تمام آیتمهای بازی رو میشه با گیم شارک وارد Toolbox کرد. حتی PocketStation رو. اما این LeoShark هیچ جا نیست.
تازه یه ویدیو عجیب دیگه هم اینجا هست که به چندتا جای مخفی میره :
تمام آیتمهایی که توی این 2تا ویدئو گفته شده رو توی اینترنت گشتم. جایی حرفی نیست ازشون.
نظراتی که پای ویدئو دادن رو ترجمه کنین همه نوشتن دروغه! ساختگی هستن اینا یحتمل