3 ساعت گیر کردم رو این فایل مسخره :n02:چک کردم داره دانلود می کنه 270 مگابیت هم دانلود کرده ولی هنوز تمام نشده :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
3 ساعت گیر کردم رو این فایل مسخره :n02:چک کردم داره دانلود می کنه 270 مگابیت هم دانلود کرده ولی هنوز تمام نشده :n13: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n14::n03::n03::n28: 3 ساعت دارم دانلود می کنم اخرش ارور داده مجبور شدم ببندم الان 337 مگابیت باید دانلود بکنم
فکر کنم هزار بار دیگه هم این کار رو تکرار کنیم نشه از آخر.نقل قول:
توی فاروم خود lol اطلاع دادم ، اما کسی نیست نگاه کنه راهنمایی کنه برای دکوره همش.
پس چرا من بدون مشکل آپدیت کردم !!!؟
چون مشکل از بعضی نت های ایرانه نه از لول
سلامنقل قول:
نه از جفتشونه
بستگی به شانس داره.
85 که اصلا نمیتونم بازی کنم .راستی یکی گفته بود 40-50 مناسبه و علی هستش (من fps 70-50 رو فاجعه میدونم ) شما هم برید اون برنامرو که گفتم دان کنید تفاوت رو احساس میکنید
حیف که حوصله ندارم SS بگیرم از صحفه نمایشنقل قول:
اون گوشه زیره پینگ میزنه 230 -250 حالا دیگه نمیدونم این الکی هستش یا نه..
85 که اصلا نمیتونم بازی کنم .راستی یکی گفته بود 40-50 مناسبه و عالی هستش (من fps 70-50 رو فاجعه میدونم ) شما هم برید اون برنامرو که گفتم دان کنید تفاوت رو احساس میکنید
کاشکی فقط همین بود من با وقتش مشکلی ندارم اونجاش بده که ارور می ده :n04:نقل قول:
مشکل بنظر من از launcher دفعه اول هیچی به من نشان نمی داد نه گفته چند مگابیت نه سرعتت چنده یک دفعه بعد 3 ساعت ... میبینم ارور میده مجبور میشم ببندمش دفعه بعد که بازش می کنم همه چی درسته نوشته 337 مگابیت باید دانلود کرد بنظرت این مشکل از نت منه فقط من که این طوری نبودم همه میگن 3 یا 4 ساعت روی applying patch گیر کرده
منظورت از SS چیه بعد چطوری برنامه یک باره دیگه اسمش بنویس :n16:نقل قول:
منم اولا fps رو 30 بود مشکلی نداشتم الان که اونطوری میشه بعدم میاد منظورم اینه که هر کسی به یک fps عادت کرده الان تو از fps 60 70 بدت میاد ولی ما دیگه عادت کردیم
screen shot مظورشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود کن .بعد اکانت بساز بعد لول رو بشناسون بعد هر اپشنی داره این برنامه سره لول بیار ...:n02:
انالیز کن ... دفرگ کن ...و و و
خخخخخخخ بازم آپدیت گارن رو خوشگل کردن در حد لالیگا :n02:
50مگ باید آپدیت کنین
Step2 هم 7 مگههههههه
باشه درست می کنم ولی اگه می خوای Screenshots از بازی بگیری تو بازی F12 بزن بعد تو پوشه های بازی یک پوشه هست به اسم Screenshots همون جا عکست میاد :n16:نقل قول:
پینگ اینا رو خراب نمیکنه؟
دیشب خودمه کشتم تا آپدیت کردم تازه بازی هم اصلا نکردم الا دوباره آپدیت اورده :n23:نقل قول:
کی این اسکین جدیده گارن میاد؟
وای از دیروز تا الان ی بازی کردم و دوباره آپدیت میخواد :n23:
یعنی من نباشم کسی اینجا خبر تاپ و تغییرات PBE اینا نمیزاره ..... :n02:
تو این مدت چقدر خبر جدید اومد این پچ 3.11 خیلی مهم تا پچ 3.13 اینطور که از مطالب فهمیدم تغییرات مفصلی تو راه
تو این PAX show یک سری مطالب ریوت درج کرد یکی اپگرد Siver
کم کم باید با S3 خداحافظی کنیم اما فعلا قرار اپدیت بدن تو جوایز
متن اینجا
محتوای مخفی: اینجا متن
اینم اشاره به S4 که به احتمال باید از دی ما شروع بشه
محتوای مخفی: S4
این نمیدونم سایت رویت گذاشته تغییراتی که تو گارن دادن
همچنین تغییراتی در ویژوال Minion
محتوای مخفی: Minion
تغییراتی هم در Olaf قرار بود بود در پچ 3.11 بشه ولی کنسل شد احتملا برای 3.13 بیاد
یکسری تغییراتی برای رنگار داده میشه که در 3.12 و 3.13 اشاره شده در Pax
محتوای مخفی: Regar
Nidlee قرار باگش فیکس بشه واقعا !
محتوای مخفی: Nidlee
فقط اون عکس سومی دقیقا بخونید وقتی مگن تغییرات میدن در چمپ 4 مدل تغییرات هست که هر کدوم ریز جزئیات زده
اولی مهمتر
من فقط آپدیت می کنم کاری با تغیرات ندارم :n02:نقل قول:
راستی abilty W garen چی کار می کنه :n13:
صفحه کلاینت چه باحال شده :n02: janna چه خوشتیپ شده :n02: راستی این خبرایی که مینویسه درسته؟ آخه ساعتش که دقیقا همون ساعت pc من بود :n26:
دوستان آپدیت من تموم شده ولی خبری از اسکینها نیست!:n29:
یعنی فقط لانچر عوض شده و اسکین forecast janna اومده برام...
بقیه تو پچ بعدی میان یا اینکه باید repair کنم؟؟؟:n13:
سلامنقل قول:
مقدار آرمور و magic resist اضافش رو 20% زیاد تر می کنه
اگرم فعالش کنی با یک درصدی دمیج کمتری می خواره تا 3 ثانیه.
Cooldown: 30/27/24/21/18 seconds
Damage Reduced: 20/24/28/32/36 %
با آپدیت بعدی میادنقل قول:
باگ های Nidalee چیه کسی می دونهنقل قول:
Nidlee قرار باگش فیکس بشه واقعا !
فکر کنم بعد کریسمکس season 4 میاد اون موقعه اگه خوب بازی بکنیم به احتمال زیاد بتونیم بیایم بالا از برنزنقل قول:
اینم اشاره به S4 که به احتمال باید از دی ما شروع بشه
mey 123 تو با چی این فایل vobank رو از حالت کمپرسد در اوردی چون با fsb extractor نمیشه و این فایل مثل اینکه با یه برنامه ی خاصی به اسم zlib اونطور که من بررسی کردم کمپرس شده.که هیچ برنامه ی دیگه ای نمیتونه decopresse اش بکنه:n28:میشه بهتر توضیح بدی.
حوصله می خوادددددنقل قول:
یعنی من نباشم کسی اینجا خبر تاپ و تغییرات PBE اینا نمیزاره ..... :n02:
Nidalee + Irelia =Nideliaنقل قول:
باگ های nidelia چیه کسی می دونه
looool
الان اینی که گفتی یعنی چه؟:n02:نقل قول:
Nidalee + Irelia =Nidelia
looool
یه چمپ داریم Irelia یکی دیگه داریم Nidalee
یو نیدالی رو نوشتی نیدلیا
آهاااااااااا از اون نظر بیا درستش کردمنقل قول:
باحال بود ولی :دی
چه اسکینهای باحالی،نقل قول:
به هر حال ما که rp نداریم بخریم،
یه نکته جالبی که تو عکس اولی هست یکی از چمپ ها (دقیقاً نمیدونم کیه) افتاده دنبال lux :n02:
و ezre هم داره میبینه و غیرتی شده (میدوننید که عیال ez هستش):n24:
lee sin شبیه افغانیا هست تو این اسکین جدیده :n02: اونی که دنباله lux میکنه taric هست
اگه برای zac اسکین می دادن خیلی قشنگ می شد پشت renekton هست اسکین zacنقل قول:
تو اون عکس آخری چمپ خیلی زیاده...
renekton , zac , ziggs , ahri , lulu , grages , khazix , ryze...
فقط نمیدونم اونی که بالای ahri هست کیه؟!
پشت ryze هم دو نفر هستن که من نفهمیدم کیان!
تا حالا کسی از سرویس کاهش پینگ سیستک استفاده کرده ارزشش رو داره که بخریم یا نه؟؟:n13:
اگر کسی استفاده کرده پینگش رو چقدر پایین اورده؟؟
یک اسکین corki داره نمی دونم اسمش چیه ولی هواپیما corki به احتمال زیادنقل قول:
فقط نمیدونم اونی که بالای ahri هست کیه؟!
ryze کجاست ! اگه منظورت اونجایی هست که khazix پریده یکیش teemo هست اون یکی هم منم نشناختم :n29:نقل قول:
پشت ryze هم دو نفر هستن که من نفهمیدم کیان!
راستش زمانی که من داشتم دنبال راه حل این مشکل میگشتم آپدیت برادرم تموم شد و من فایل uncompresش رو از کامپوترش گرفتم و متوجه شدم که حجمش 20مگی بیشتره نسبت به حالت فشردش.آخرین جوابی هم که خودم بهش رسیده بودم همین نرم افزار fsb extractor بود که خودم به شخصه امتحانش نکردم متاسفانه.فکر کردم که این برنامه بتونه این کار رو بکنه.حالا که اینو گفتی خودم میگردم ببینم میتونم چیز دیگه ای پیدا کنم.نقل قول:
در ضمن یه پیام هم در این مورد(نحوه decopresse کردن این فایل)به ساپورت ریوت دادم تا شاید برنامه نویساشون بتونن کمک کنن.
با عرض پوزش از اینکه قبل امتحان کردن برنامه fsb extractor اون مطلبو نوشتم.:n16:
من الان دارم ازش استفاده میکنم(اکانت یه ماهه 2 گیگ) و پینگ 4.2.2.4 رو حدود 145 فیکس میکنه حتی زمانی که پینگ من 400 500 بود روی 145 فیکس میکرد ولییییی برا تایم اوت ها خیلی تاثیر نداره و نمیتونه کمشون کنه.نقل قول:
قبل همه تو این پینگو بگیر ping ssgs.systec-co.com -t ببین اگر تایم اوت نداری به خریدنش فک کن در صورتی که تایم اوتت خیلی زیاده فایده ای نداره.
در ضمن اونا خودشون یه کانکشن تست دارن که میتونی باهاش فقط پینگ بگیری و وضعیت پینگتو بررسی کنی.از لینک زیر بگیر:
فقط یادت باشه یوزر و پسو بنویسی نه اینکه کپی پیست کنی.
راستی چرا کسی اسکین Graves نمی زاره:n24: اونم اسکین براش امده بیچاره گناه داره الان من میزارم:n02:نقل قول:
این اسکینا هنوز وارد بازی نشدن؟ یا قراره بشن ؟:n13: