سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !! :n24:
Printable View
سرعت ما که خیلی امشب و شب گذشته پایین بوده ، حجمم میدزده انگار !! :n24:
سرعت من هم چند شبی است که بسیار پایین اومده و امشب که دیگه در حد بایت و زیر ۱۰ کیلوبایته. نوسانش خیلی شدیده و اصلاً ثبات نداره. نمیدونم اشکال از سمت مخابرات است یا صبانت. تماس گرفتن با پشتیبانی برای اینترنت شبانه فایده داره یا نه؟نقل قول:
توی این 3 / 4 سالی که صبا داشتم پشتیبانیش افتضاح بوده تماس با پشتیبانی فقط کوچیک کردن خودت و وقت تلف کردنه !نقل قول:
سرعت شبانه دیشب خیلی خیلی خیلی بالا بود :n15: به حدی که انگار کامپیوتری روشن نذاشتم
این نوع جدیدشه ضریب دسترسی سرویس های سرعت بالاتر بیشتره!:n13:
کسی جواب سوال مارو نداد... کسانی که اهل مشهد هستن مثل اینکه مشکلی با سرویس ندارن ولی تهرانیها مشکل دارن درسته؟ با این حساب چه میشود کرد؟ بین شما کسی هست که تهرانی باشه؟:n30:
در طول این چند سال فقط دوبار با پشتیبانی سر و کار داشتم. یه بار وقتی بود که مشکل از سمت مخابرات بود و معلوم نبود به چه دلیلی قطع کرده بودند که خب پشتیبانی هم خوب برخورد کرد و هم پیگیر کارم شد و مشکل حل شد.نقل قول:
بار دوم برای پسورد بود که حالم از تماس گرفتن و برخورد اون خانم پشت تلفن بهم خورد و حسابی پشیمون شدم. یه جوری حرف میزد که چی بگم.
الان هم برام این سوال پیش اومده که یه دوستی در یه پستی ادعا کرده بود که صبانت سرعت شبانه همه روی ۲ مگابیت بسته و تنظیم کرده است! اگه واقعاً اینجوریه، چرا برای همه نیست؟
فکر کنم ضریب اشتراک این خط من از ۴ نفر به ۱۰ نفر رسیده است. خیلی افتضاح شده.
نقل قول:به نظر میرسه اونایی که سرویسهای ۱ مگابیت به بالا دارند شبها دردسر کمتری دارند. فکر کنم اگه اشتراک ۴ نفر باشه و مثلاً همه ۱۲۸ باشند، سرعت هر چهار نفر در شب خوب باشه. اما اگه یکی ۱۲۸ و اونای دیگه سرویسهای بالاتر باشند، اونی که ۱۲۸ است سرعتش خیلی نوسان خواهد داشت.نقل قول:
آخه جالبه که برای من از حدودای ساعت پنج و نیم یا شش صبح سرعت بیشتر میشه. خب مشخصه که پهنای باند مشترک بین من و اون چند کاربر دیگه (حالا یا ۴ نفر یا ۸ یا ۱۰ نفر) به صورت مساوی تقسیم نشده است و از قرار معلوم اونا سرویسشون باید بالای ۱ مگابیت باشه.
منظورم هم این نیست که مثلاً سرعت من باید فلان قدر باشه یا اندازه اونی که ۴ مگابیته. منظورم اینه که در این چند ماه گذشته سرعت شبانه صبانت ثبات نداشته و مدام عوض میشه. خب بیان و خیال کاربر رو راحت کنند و بگن چی به چیه. این ثبات و مشخص بودنش برای خیلی از کاربران مهمه. مثلاً برای کاربرانی که هزینه صرف لیچرها و مستقیمکنندههای لینک دانلود میکنند.
اگه الان بعضی از کاربران ۱۲۸ دارن با سرعت ۲ مگابیت دانلود میکنند و مال من و بعضیهای دیگه عشقی است، واقعاً باید به صبانت تبریک گفت. اگه سیستمون مشخصه، باید برای همه یکسان باشه. یعنی سرعت همه اونایی که از یک سرویس استفاده میکنند باید یکی باشه.
منظور شما از مشکل چیه؟ سرعت و کیفیت روزانه یا شبانه؟ اگه سرویس نامحدود گرفتی سیاست صبانت مشخصه. اگه فقط مشغول وبگردی هستی و از تورنت و دانلود در حد زیاد استفاده نمیکنی کاری به کار سرعتت ندارن. ولی اگه مدام در حال دانلود باشی (مخصوصاً تورنت) سرعتت رو کاهش میدهند تا الگوی مصرفت عوض بشه.نقل قول:
معمولاً اینترنت نامحدود اکثر این شرکتها در حد اسمی است. یه حد ترافیک و حجم در نظر میگیرند (مثلاً برای یه روز یا یه هفته) و میزان مصرف شما رو با اون سقف مقایسه میکنند. اگه از اون حد خیلی بیشتر بشه، سرعتت رو کاهش میدهند.
حالا کسی از دوستان نامحدود بدون محدودیت (نامحدود واقعی) میون این شرکتها سراغ داره؟
من وقتی مدرسه ی ابتدایی میرفتم یک ناظم داشتیم که همش من رو با یکی دیگه اشتباه میگرفت و بمن میگفت خورشیدی!:n13: هر چی میگفتم بابا، خورشیدی اونه، من نیستم...! :n27:نقل قول:
حالا اینکه چه ربطی داشت رو خورشیدی باید بگه!:3:
ولی این صحبت درباره ی تورنت و اینها چندان درست نیست
سیستم من خیلی ساله که شبها خودکار روشن میشه، از تورنت حدود 1.5 گیگ میگیره و سر ساعت 7 هم خاموش. و هنوز محدود نشدم
چه قبل از 86 که پارس آنلاین داشتم و چه این 6 سالی که صبانتم
البته بعضی سالها پیش میومد که با تغییر ساعات، سرعت شبانه یهو از حدود 1Mbps به 128Kbps میرسید :ohno:و این روال تا چند ماه ادامه داشت. :jealous: ماجرایی که الان سر بعضیها پیاده شده.
خوشبختانه امسال که هنوز این بلا سرم نیومده.:king:
ولی این ربطی به محدود کردن نداره.
تایید میشه. این مشکلات ربطی به محدود کردن ندارن!!!
من هم بدترین بلاهارو سر صبانت آوردم. ولی محدود نشدم.
شما بهتره مشکل رو از مرکز مخابراتیتون جویا بسین. چون ضریب اشتراک اینها1به10هستش.
اگر حتی3نفر مثل شما و در همون ساعت برن واسه دانلود سرعت شما اگر 2مگ هم باشه نباید بالای 70-80بیادش.
البته این در خوشبینانه ترین حالت ممکن هستش. بهتره یه اماری از مرکز مخابراتی واسه شلوغی پورتها بگیرین(البته باید یه اشنا داشته باشین تا جوابتونو بدن یا اینکه زیادی سمج باشین!!!).
دوستان، پاسخ من برای اون دوست تهرانی بود. چون نوشته بود که اینترنت نامحدود داره و معمولاً در مورد سرویسهای نامحدود اینجوری رفتار میکنند که اسمی نامحدود است ولی در واقعیتش الگوی مصرف شما رو بررسی میکنند. مگه تازگی واقعاً نامحدود شده باشند. اگه اینجوریه که عالیه.
اما در مورد مشکل خودم با دوستان موافقم که مشکل بیشتر از سمت مرکز مخابرات منطقه است و احتمالاً شلوغی مرکز باعث شده است که کیفیت سرویس من هم در این چند وقت پایین بیاد. وگرنه من خودم کلی با این صبانت و در ساعات شبانه مشغول دانلود تورنت بودهام و مشکلی پیش نیومده است. خیلی هم خوب بوده است.
حالا اگه مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه و تجهیزات اونجا باشه، کاری از دست من برمیاد؟ یکی دو سال پیش از سمت مرکز مخابرات مشکل داشت. مثلاً یا قطع میشد یا کیفیت و سرعتش پایین بود. آخرش هم کامل قطع شد! :n02: زنگ زدم پشتیبانی و سریع کارم رو راه انداختن و کیفیت سرویس مثل روز اولش شد.
الان هم شاید باید صبر کنم که کامل قطع بشه و بعد اقدام کنم. :n09:
فکر کنم وقتی مشکل از سمت مرکز مخابرات منطقه باشه، دست من به جایی بند نیست. به نظر شما تماس با پشتیبانی صبانت در این مورد فایده داره یا نه؟ پیشنهادی دارین؟
آخر سر هم شاید بعد از چند سال صبانت رو کنار بذارم و برم سراغ یکی دبگه...
در انتظار معجزه... :n03:
نکته جالب اینه که در این چند شب یا کلاً اتصال DSL برای مدتی قطع میشود یا اگه تماس هم بگیره پاسخی از طرف سرور صبانت نمیاد. امشب از ساعت ۴ صبح تا ۶:۴۰ قطع بود. سرعت هم که نگو... اینجوری به نظر میاد که مشکل از سمت مرکز مخابراته... معلوم نیست دارن چی کار میکنند؟!:n13:
واقعاً خستهام کرده... نمیدونم با همین صبانت بسازم یا برم سراغ آسیاتک و شاتل. ورقش (کیفیتش) برای من یکی برگشته... از ماه رمضون تا الان...
دوست عزیز، اگر از سرعتهای بالا استفاده میکنی(بالای1مگ)، نویز خطط رو زمان دانلود چک کن. چون زمانی که پهنای باند موقع دانلود اسغال میشه، اگر مشکلی در خطوط ارتباطی باشه، پییوسته قطعی هایی رو شاهد خواهی بود.نقل قول:
سرعت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی روز خیلی کم شده چرا؟
دوستان من الان 128 دارم..اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم بالا میره یا نه؟
اوکی :) مرسی برای راهنمایی.نقل قول:
به نظر من شما برو سرویس ۲ مگابیت بگیر. اگه هم میتونی بیشتر هزینه کنی و برات صرف داره ۴ مگابیت. شما که میخوای از ۱۲۸ (خانگی) تغییرش بدی، پس سرویس ۲ مگابیت به بالا رو بگیر.نقل قول:
مگه سرویس 4 مگ هم داره ؟ توی این صفحه که از 2 بیشتر نداره !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 یک ساله بخری 4 میبندن؛ از فروش پرسیدمنقل قول:
زنگ بزن 83852 بپرس
سرویسهای نامحدود برداشته شدن؟
تو لیست خرید نیستن!
فک کنم برای نامحدود باید زنگ بزنی مرکز فروش
خیلی وقته که برداشته شدند ...نقل قول:
اینجا کسی ساکن تهران هست که صبانت داشته باشه و سرعت شبانش خوب باشه؟ یا اینکه فقط من سرعت شبانم درحد دایال اپه؟؟
قبلاً میشد همزمان با یک مودم کمبو دو تا سیستم رو همزمان وصل کرد و در شبانه دو برابر عادی دانلود کرد. مثل اینکه ترفند اینجا مطرح شد:n15: و لو رفت و صبانت جلوش رو گرفت. جدیداً یک قابلیت امنیتی به سرورهای صبانت اضافه شده و کارش همینه.
البته این ترفند فقط در حالت Bridge که با کانکشن وصل می شدید عمل میکرد.
اگر حالت خودکار PPPOE باشید و دو تا سیستم همزمان وصل باشند این ترفند عمل نمیکنه و فقط پهنای باند موجود بین دو تا سیستم توزیع میشه نه اینکه هر سیستم بطور مستقل عمل کنه.
سلام،کسی از کرمانشاه هست صبانت داشته باشه؟
سلام من میخواستم سرویس صبانت سرعت 128 بگیرم خوب هست یا نه؟سرعت دانلود ساعات رایگانش چقدر هست؟
سلام من اینترنت صبانت میخواستم بگیرم تو مشهد طرح 128 کیلوبایت چطوره خوبه یا نه؟سرعت دانلود شبانش یعنی ساعات رایگانش چطوره؟
بچه ها سرعت دانلود 128 تو روز و ساعاتا رایگان چقدره؟
من مشهدم سرعت روزانه تا 120 میره شب هم نمیدونم چه اشکالی هست لینک از idm میذارم همینکه ساعت 2 میشه سرعت خیلی میاد پایین(لینک مستقیم ) ولی با تورنت سرعت بین 90-100 هستنقل قول:
دوستان اين ماه طرح 1 مگ شارژ كردم سرعت روزانه دقيقا مثل سرعت روزانه 2 مگ هست اما شبانه 2 مگ بالاي 128 نميرفت شبانه 1مگ 90 .
كلا شبانه بالاي 128 نميره ؟
سرویس 128 سرعت دانلود شبانش یعنی ساعات رایگانش چقدره؟
سلام دوستان عزیز من الان سرعت 1 مگ دارم کاملا هم راضیم هم شبانه هم روزانه . انکار سرعت 128 با 1 مگ فرقی نداره و من الکی ماهیانه 5 تومن بیشتر می دم به نظر شما من دفعه بعد که خواستم شارژ کنم 128 بگیرم یا 1 مگ ( شبانش برام خیلی مهمه الان شبی 2.5 دانلود دارم).
اینترنت چرا اینطوری شده ناگهانی سکته میزنه
بعد دوباره راه میفته ؟؟؟
برای من یه هفته اینجوری شدهنقل قول:
دیروز خوب بود ولی باز امروز...
مثل اینکه این مشکل فقط برای صبا نیستش
چند روز پیش توی سایت صبا چک کردم 1800 گیگ مونده بود برام الان چک کردم و با تعجب دیدم 200و خورده ای مگ مونده !! بعد اون قسمتی که حجم محاسبه شده رو هم نگاه کردم به 1 و نیم گیگ نمیرسید :blink: چرا ؟ :n27:
سایت ریز مصرف درست شد ؟
الان از کجا میبینید شما ؟
برای من که چند روزی هست درسته ...نقل قول:
سلام
دوستاني كه سرويس 2مگ دارن ميشه بگيد كه دان استريمتون روي همون 2مگ بسته شده يا 4مگ ؟
اصلا صبانت مثل پارس آنلاين يا آسياتك پورت هاي دانلود رو روي 4مگ ميبنده يا نه ؟