بله جزییات طرح ها اینجا هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله جزییات طرح ها اینجا هستنقل قول:
بله این موارد در خود شهر اصفهان است... شما اگر امکان هست از آسیاتک یا پارس آنلاین سرویس بگیرید... چون من خودم 3 سال مشترک مخابرات هستم و این ماه آخرم به حساب میاد چون واقعا روز به روز وضعیت افتضاح میشود...نقل قول:
مخابرات تو شهرستانها یکم وضعش بهتره.نظره منو میخوای یک سرویس 1 ماهه بگیر اگر راضی نبودی جمع کن از جای دیگه ای بگیرنقل قول:
دوستان سلام.دو روزه سرعت افتضاح شده!از من که همیشه روی 230 بود الان اومده روی 170 !!!خطم فیبرنوریه!!!واقعا دستشون درد نکنه بجای اینکه سرعت رو ببرن بالاتر کمتر میکنن!!سرعت شما این دو روزه تغییری نکرده؟
سرعته منم خیلی پایینه (سیم مسی)نقل قول:
سلام خدمت دوستان :n16:
من خطم فیبر نوریه . آیا مخابرات امکان سرویس دهی روی فیبر نوری را داره ؟
مخابرات مثل سایر isp ها سایتی ، چیزی نداه بتونیم بفهمیم امکان سرویس دهی روی خط ما وجود داره ؟
عزیزان میشه به ارائه سرویسهای نامحدود تا 1 ماه آینده امید داشت یا نه, اصلا ممکن نیست نامحدود بدهند؟
درود بر شما ...نقل قول:
در حال حاضر فقط مخابرات به خطوط فیبر نوری سرویس میدهد...
من دیروز دوباره رفته بودم مرکز مخابراتی.مسئولش میگفت که تو آخرین جلسه ای که با مسئولین adsl استان داشته گفته بودن که ممکنه نامحدود هم بدن ولی گفت چون تا الان نامحدود رو اضافه نکردن احتمالش کمه که بعدا اضافه کنندنقل قول:
ممنون عزیز. ای کاش نامحدود میذاشتند. الان من سرویس حرفه ایی ها گرفتم دلم به سرعت بالا و شبانه خوش باشه ولی متاسفانهنقل قول:
خطم رو 3 مگ بستند. هر دری هم زدم برام افزایش ندادند. شهر ما هم اصلا به راحتی سرویسهای سرعت بالا نمیدن.
باز گفتم نامحدود اگر میذاشتند یک مگ نامحدود میگرفتم باهاش دانلود میکردم... که این هم طبق صحبت شما احتمالش کمه ...
:(
برید به سایت مخابرات و در قسمت رزرو ، اگر گفت هیج منبع آزادی برای شماره شما نیست ، یعنی پورت خالی واسه واگذاری ندارن ولی اگر آشنا داشته باشی احتمالا بتونی بگیرینقل قول:
سامانه ثبت نام مخابرات چرا اینطوریه :n21:
برای اینکه ببینم روی خطم سرویس میده باید ثبت نام کنم ! تا وضعیت تاهلم میپرسه :n13:
چند سال پیش برای اینکه ببینم روی خطم سرویس میدن در سامانشون ثبت نام کردم . امروز برای ثبت نام مجدد اقدام کردم نام کاربریم را دیگه قبول نمیکنه برای اینکه پسورد نام کاربریم را هم بازیابی کنه شماره مشتری و شناسه سرویس میخواد که نمی دونم چیه و از کجا باید بیارم:n28:
دوستان زمانی که شماره تلفن را برا ثبت نام وارد میکنم میگه ((منبع آزادی برای شماره شما وجود ندارد)) یعنی چی؟؟؟
کلاً روی خطم اینترنت نمی دن یا ظرفیت مرکز پر شده ؟؟و چه طور میشه رزرو کرد که پس از خالی شدن پورت به ما واگذار بشه ؟؟
:n16:
سایت مخابرات تمام استان ها مشکل دارهنقل قول:
شما برای اطمینان حتما برید مرکز تون بپرسید :n12:
دوستان پینگ شما مشکلی نداره امروز ؟
پینگ داخلی من پکیده با آی پی های خود مخابرات هم پینگم بالای صده
سلامنقل قول:
پینگ من خوبه
اما سرعت داغونه
سرویس 512 نامحدود چند هست .
امشب اینترنت فراعالیه!!!!!مدام قطع و وصل میشه!وقتی هم وصل میشه پینگ مدام تایم اوت میده و سرعت زیر 50کیلوبایت!!!یک هفته س اینطوریه!قبل از اون پینگ عالی سرعت همیشه ثابت روی 235 و بدون قطعی!
کجانقل قول:
?
Sent from my HTC One
شاهین شهرم!بعضی از ساعات ایناتفاق می افته!اسمشم اینه فیبرنوریه!
سلام دوستان طرح پاییزه کدامشون شبانه رایگان داره :n13:
طرح های بالای 16 تومننقل قول:
اینم وضعیت من
سرویست 10 هست؟نقل قول:
آره 10 مگهنقل قول:
سلامنقل قول:
قطعا از مرکز خودتون این مشکل هست
پینگ من از آی پی اول 35 میلی ثانیه هست
پ.ن. سرعت همچنان داغونه!!!
پ.ن.2. آی پی مودمتون رو به چیزی غیر از اینی که هست تغییر بدید ( به همراه رنج LAN )
نه مثل اینکه دارن یه تغییراتی انجام میدن.الان پینگ خوب شد.نقل قول:
ولی سرعت دیگه مثل سابق نیست.الان با سرور های توی اصفهان هم دیگه سرعت 8 مگابیتو نمیده.روی 7 مگ نوسان داره
بازم خوبه که خوب شدهنقل قول:
سرعت داخلی من هنوز 8 هست
اما باز کردن پیج + سرعت سرور خارجی داغونه!!!
سلام
به نظر شما قسمت گزارش اتصالات مشکلی نداره؟ فبلا درست بود انگار جدیدا مک ادرس را درست نشون نمی دهد! کلا گویا ۱۰ روز را هم بیشتر ذخیره نمی کند! یا حداقل نمایش نمی دهد.
پرتال مخابرات الان بالا نمیاد.در این 12 روز من اصفهان نبودم.حالا میخوام طرح حرفه ای رو تمدید کنم اعصاب منو خرد کرده
سرعت افتضـــــاحه امروز وصل شدن به اینترنت هم یک ساعت طول میکشه معلوم نیست دارن چیکار میکنن.سرعت با سرور های داخلی هم نصف شده....
من الان طرح 10 مگ دارم باید سرعتم این باشه ؟
مثل اینکه باید تو سایت تنظیم مقررات شکایت کنیم دوباره.البته اونها هم کاری نمیکنن...
اگه منظورت پلوتوئه که برای من باز میشهنقل قول:
وضعیت کاملا داغون شده سرعت از 20 کیلیوبایت بیشتر نمیره... بخاطره این اتفاقات اخیر در اصفهان هر وسیله ارتباطی هم درچار قطعی یا افت سرعت شده...نقل قول:
اقا این قضیه کم شدن گاه و بیگاه حجم ها تو مخابرات درست شد؟؟؟کسی مشکلی داره باهاش؟؟؟
سرعت دانلود شبانه به 100 میرسه؟؟
مهمتر از همه برای اتصاال به اینترنت شبانه از همون کانکشن روزانه استفاده میکنید یا یوزر و \سورد مخصوص داره؟؟؟
ممنون
فکر نمیکردم محدودیت اینترنت مخابرات روی سرورهای خارجی از جمله سرورهای بازی اروپایی یا ف.ـیـ.لـ.ر شـ.ک.ـن
تا این حد باشه. پورت ما رو که زیاد نکردن همون سه مگه. پینگ ایران هم که بالای 50 و 60 ـه. پینگ خارجیش خدایی به طور عددی پایینه ولی
تو بازی مثل فیفا لگ داره چه ایرانی چه اروپایی. در کل اکانتهای رفع محدودیت هم که بسیار بد کار میکنه.
ما قید این 4~5 گیگ شبانه رایگانش رو میزنیم و تخلیه ش میکنیم. بازم شکر خدا که رانژه و اینهاش رایگان بود.
برای پشتیبانی مخابرات هم حرفی نزنم بهتره. ؛) ggbb
سلام
این سامانه پلوتون چش شده؟
برای من دو سه روزی هست بالا نمیاد
مگه آدرسش این نیست؟
از طریق خود سایت مخابرات هم میرم بالا نمیاد
سلام دوستان من dlc یه طرح کمپین 1 مگ ماهانه 4 گیگ با شبانه رایگان ماهی 17500 دارم. چند روز دیگه میخام برم باسه یه سال دیگه تمدیدش کنم. چند ماهی نبودم از طرح های جدیدم هیچی اطلاعات ندارم. به نظرتون همین کمپینو یه سال دیگه تمدیدش کنم یا برم یه طرح دیگه بردارم؟؟؟
برای من هم باز نمیشه.نقل قول:
سامانه برای منم باز نمیشه
نقل قول:دوستان عزیز متاسفانه سامانه مشکل داره و فعلا قطعهنقل قول:
Sent from my HTC One
سلام دوستان
1- چطور میشه در طرح ها ثبت نام کرد؟
2- برای استفاده از طرح ها یوزر و پسورد جدید نیاز است یا نه و اگر هست چطور باید دریافت کرد (حضوری یا ...)؟
سلام
متاسفانه دیشب حدود ساعت 7 تا 9 شب pppoe ما قطع بود.
طبق تماس با 2020 اعلام کردن کل شهرستان لنجان مشکل داره و در حال پیگیری هستند.
بعد از وصل شدن متاسفانه پینگ داخلی قاط زده و پینگ از سرورهای داخلی که حدود 50 میلی ثانیه بود گاهی تا 120 میرسه و بعضی اوقات تایم اوت میشه.
طبعا سرعت هم کاهش بسیار زیادی داشته ...
کسی از دوستان این مشکل رو داره احیانا یا فقط مربوط به شهرستان لنجان میشه؟