دوستان من میخوام وارد کنترل پنل بشم ولی همش ارور login failed رو میده ؟
چی کارش کنم که بتونم وارد بشم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان من میخوام وارد کنترل پنل بشم ولی همش ارور login failed رو میده ؟
چی کارش کنم که بتونم وارد بشم؟
خودم حلش کردم
مودم رو از پشت ریست کردم درست شد
ببخشید 2تا سوال داشتم شاید تکراری باشه : 1- ایا وایمکس ایرانسل رو مبین نت ساپورت میکنه ؟ 2- ایرانسل سرعت بالای 128 رو فقط به اداره ها میده ؟ یا اینکه کارت دانشجویی هم قبول میکنه ؟ مرسی
دوستان سرعت ایرانسل توی ساعت رایگان چطوره؟؟؟؟؟
مسلما آپدیت مودم بی تاثیر نیست ولی اینکه سرعت دانلود روی 64 فیکس شده ممکنه از وضعیت سرویس خود ابرنسل باشده که ممکنه بهتره شده باشه یا اینکه سیگنال دریافتی مودمت از قبل بهتر شده .نقل قول:
سلام
دوستان کسی توی اصفهان مشکل کند باز شدن صفحات رو نداره؟؟؟؟
سرعت دانلود خوبه ولی سرعت لود صفحات پایینه.
واسه من فقط اگه از چیز پی ان استفاده کنم سرعت خوب میشه.
مضخرفه ! مثلا اگه 128 بگیری با 16 تا شبانه میتونی دانلود کنی =)) به سرعت بالای 128 هم فقط به اداره ها میدننقل قول:
سلام دوست من...زیاد جالب نیست شبا ..0.واسه من کحساابی سرعت میاد پاییننقل قول:
من هم شیرازم همین مشکل رو دارم.نقل قول:
تماس هم گرفتم ولی مثل احمق ها یکسری چیزهایی رو حفظ کردن و ازت میپرسن.
تماس که میگیری مشکلت هرچی باشه ترتیب و نوع سوالات همش یکیه، گویا اصلا به مشکل گوش نمیدن.
خخخخخخخخخخ
نه دادا اتفاقا صفحات بهتر باز میشن ...سرعت دانلودمم مشکلی نداره:sq_24:نقل قول:
نقل قول:
سلام منم همین مشکل و دارم البته چیز پی ان هم بعد از اینکه قطع میشه یکم مشکل ایجاد میکنه :-s
اتفاقا برعكس گفته ي دوستان من هيچ مشكلي با دانلود شبانه ندارم. بعضي وقتا يهو آنتن مياد پايين ولي سرعت دانلودم كم نميشه همون فيكس روي 32 هستنقل قول:
يكم پينگ مياد بالا فقط ولي واسه دانلود من ميتونم شب تا صب يه فيلم دانلود كنم حدودا
يعني واسه فيلم دانلود كردن بدردم خورد.
سلام
مودم usb وایمکس ایرانسل قابلیت استفاده از gprs داره؟
سلام من میخوام نامه دانشگاه که گرفتمو براشون ایمیل کنم کسی میدونه عکس باید با چه فرمت و اندازه ای باشه؟
سرعت شبانه با روزانه هيچ فرقي نداره ولي مشكل اينجا هستش كه كلا 4 ساعت رايگان داره آخه با سرعت 15 چي ميشه تو 4 ساعت دانلود كرد ؟نقل قول:
لطفا راهنمایی بفرمایید.نقل قول:
کلا تکنولوژی این دو با هم فرق می کنه دوست عزیز ... وایمکس یه چیزه ... جی پی آر اس یه چیز .... شما برای استفاده از جی پی آر اس باید از مودمی استفاده کنید که سیم کارت بخوره چون جی پی آر اس بر بستر موبایل هست ....نقل قول:
دانلود شبانه واسه سرعت 128 بدرد نيمخوره قاعدتا .
ولي واسه 256 و 512 خوبه
من شبا معمولا تا صب يه فيلم رو دانلود ميكنم.
اگه بخوام نه هميشه..
-
شما ايميل نكننقل قول:
سلام من میخوام نامه دانشگاه که گرفتمو براشون ایمیل کنم کسی میدونه عکس باید با چه فرمت و اندازه ای باشه؟
زنگ بزن به پشتباني شماره فكس بگيرو از يه جا فكس كن
فكس كني سريعتر ميرسه دستشون.
سلام من الان دارم با 2 تا مودم ایرانسل کار میکنم 1. bm632w با سرعت 128 2.fmm-130 با سرعت 256 ... جالب اینجاست مودم bm632w چند دقیقه پیش انتنش رفت و no internet access میداد اما اون یکی 2 تا انتن داشت و فعال بود . 2 تا مودمو کنار هم گذاشتم bm632w یکم اذیت میکنه تا ارتباط برقرار کنه و اینترنتش وصل بشه چراغ انتنشم خاموش اما اینترنت دارم با rssi -92 یکم جا به جاش کردم 88- شد بهترین حالت 86- چراغ اولیش روشن شد :31: اما fmm-130 چراغ انتنش 2 تا روشن ثابت بود 88- rssi جاشو عوض کردم 4 تا انتنش روشن شد راحتم انتن میگیره rssi -88 ثابته با 2 تا انتن با 4 تا شد 83- rssi ... کلا نمیدونم چرا bm632w چراغای انتنش روشن نمیشه این خونه ... قبلا 2 تاش روشن بود یادش به خیر :41: اصلا دقیق نیست چراغای انتن bm632 اما اون یکی دقیقتره ... الان جفتشون کنار همن بهترین حالت انتنو دارن : fmm-130 سرعت دانلودش 32 - 33 با پینگ ثابت سرور ایران 90 ... bm632w سرعت دانلود 14-15-16 متغییر بود پینگم همش بالا پایین میرفت از 86 تا 200 :41:
( کاش مودم usb هم بود اونم با اینا تست میکردم ) ((( 2 تا مودم دقیقا کنار هم بودن و جابه جا میکردم ))) ((( نمیدونم چرا امشب اینطوری بود bm632w من همیشه با 1 انتن هم پینگم ثابته هم سرعت دانلودم ))) ((( دوباره قطع شد نمیدونم چرااااااااااااااااااااااا ااا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟ ))) شاید امشب شبکه مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ پس چرا این یکی کار میکنه ؟ ؟؟؟؟؟ خیلی عجیبه :'(
اینم یه تست دیگه با سرور اروپا
سلام یعنی من512هستم شبا میتونم ی فیلم700مگی بگیرم؟نقل قول:
دوستان شما هم با سا کس سرعتتون برای دانلود پایین میاد؟
برای من از دیشب اینجوری شده بدون سا کس سرعتم 130 هست با سا کس 10 میشه
نه برای من خوبه!نقل قول:
مشکل از سرویس دهنده سوکس هست:sq_2:
من نمیتونم مودم رو آپگرید کنم
تا ۹۹٪ میره بعد اررور میده که
upgrade failed, please turn off and turn on to retry, if failed contact your isp
همه کار هم کردم
ip دستی دادم
مودم روریست کردم قبلش!
بازم تا ۹۹٪ که میره گیر میکنه ۴ دقیقه بعد این ارور رو میده و اپگرید نمیشه!
مودم هم 632w
هست
کسی میدونه مشکل چیه یا چه جوری میشه حلش کرد؟!
داداش شما صاحبه ایرانسلی ؟:Dنقل قول:
دوستان سوال داشتم خواهشا جواب بدید
از این وایمکس تو هر شهری و هرجایی میشه استفاده کرد؟
از لحاظ قیمت و قطعی چطوره؟
چند روزی هست که Browsing افتضاح شده و اصلا پاسخگو نیستند.
تست سرور لندن اکانت 512 :
سرور مونیخ :
فقط توی شهرهایی که وایمکس ایرانسل ساپورت می کنه جواب میده. توی سایتشون زده که چند تا شهر توی کشور هستند.نقل قول:
قیمت هاش که معمولیه نه زیاد پایینه نه زیاد بالا. البته به نسبت ای دی اس ال یه کم گرون تره چون ای دی اس ال اکثراً شبانه رایگان داره ولی وایمکس نداره (توی این جشنواره فعلیشون دانلود رایگان موقتی گذاشتن ولی گفتن که بعدش بر میدارن)
سلام علی جان خوب هستین!نقل قول:
متاسفانه چون تعداد پست هام کمتر از 20 عدده نمی تونم PM بدم! پس همین جا می پرسم
منظور شما و دیگر دوستان از تست سرعت با سرور مثلا اروپا چیه؟ یعنی شما رفتی مثلا به فلان شهر اروپایی؟ یا قضیه چیزه دیگه ایه؟ خودم حسابی گیج شدم؟
پیشاپیش ممنون از جوابتون!
نقل قول:
فکر کنم آخر ماه هست ، بچه هایی که محدودیت دارند دارن ترافیکشونو تموم میکنن
درست میشه
من می خوام برای پدرم وایمکس بگیرم! چون در طول روز جاهای مختلف زیاد میره و نیاز به اینترنت هم داره!
به نظر شما مودم USB بگیرم یا " مودم همراه" ( Uroad-8000) ؟
کسی از دوستان با مودم های همراه ایرانسل کار کرده؟
1. چقدر شارژ نگه میداره؟
2. آنتن دهیش با مدل های وای فای قابل مقایسه هست؟ بهتره ، بدتره؟
3. اندازش در چه حده؟
4. آیا در حال حرکت مثلا در ماشین هم میشه استفاده کرد؟
پیشاپیش از جوابتون ممنونم!
کسی راه حلی نداره؟!نقل قول:
خير. منظور اين هست كه شما از اين جا با يك سرور اروپايي كانكت ميشي و برات تست سرعت رو انجام ميدي. نحوه انجامش هم اين طوريه كه وقتي در سايت speedtest.net رفتيد ميتونيد انتخاب كنيد با چه سروري تست سرعت رو انجام بده. خودش به صورت پيشفرض يك سرور با كمترين فاصله مكاني رو پيشنهاد ميده كه يكي از سرورهاي داخلي هست ولي ميشه از روي نقشهاي كه در همون جا هست يك سرور رو به دلخواه از جاي ديگه مثلا اروپا انتخاب كرد.نقل قول:
سلام دوستان چرا تو سایت ایرانسل نمیشه تغییر تعرفه داد؟میزنه هیچ گئنه درخواستی پذیرفته نیست
تشکر یادت نره مردونه
تغییر mac مودم های وایمکس BM632w
Login: wimax
Password:wimax820
ATP>cmd SetUserMode super <enter>
ATP>shell <enter>
/ # cd bin <enter>
/bin #
/bin # telnetd <enter>
/bin #
/bin # equipcmd setAssemblyenable <enter>
Enable assembly success/bin #
/bin #
/bin # equipcmd setserialnum 500810118xxxxxxx <enter>
Set sn success/bin #
/bin #
/bin # equipcmd setmacaddr 78:1D:BA:XXXXXX <enter>
من یه مودم فضای باز دارم که وصل نمیشدم که زنگ زده بودم گفتن پسوردمو زدن من تنظیمات مودم رو ریسرت کردم و با پسوردم هم عوض کردم و خودم مودم رو تنظیم کردم ولی متاستفانه انتن مدم پرش داره و ثابت نمیشه نمیدونم شگرد خواصی داره این مودم؟جایی رو باید دست کاری کنم که نکردم؟
تنظیماتی که انجام دادم به اینصورت بود
در قسمت Working Mode اونو رو Router دادم و سیو کردم بعد رفتم به این بخش و به اینصورت درست کردم
PKM: EnableAuthentication Type: EAP-TTLS
Inner Authentication Type: MS-CHAPv2
mtnirancell.com @آدرس مک مودم : Identity
mtnirancell.com @ شناسه وایمکس: Inner Identity
رمز عبور وایمکس: Password
ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکلم کجاست راهنماییم کنه :(
سلام
یه سوال داشتم؟
من گلگسی فیت دارم، آیا میتونم با وایمکس ایرانسل با گوشیه همراهم تو اینترنت برم ؟
بهتر نیست کامنت ها رو یخورده تر تمیز کنی؟نقل قول:
سلام دوستان...ببخشید من دیشب تغییر تعرفه دادم واسه512نامحدود..وقتی62تومنو پرداخت کردم وقتی رفتم تو حسابن نوشته29797200 باقی مانده ی ترافیک رایگان..این یعنی چی یعنی تا290 گیگ میتونم دانلود کنم؟یا دانلود نامحدودی وجود نداره؟خواهشا جواب بدید خیلی گیرم