دیشب اخبار میگفت دکترای پیام نور 40 میلیون شده!!!
با این حساب میخواستم بدونم دانشگاه آزاد چند در میاد دکتراش ؟؟
رشته های انسانی
Printable View
دیشب اخبار میگفت دکترای پیام نور 40 میلیون شده!!!
با این حساب میخواستم بدونم دانشگاه آزاد چند در میاد دکتراش ؟؟
رشته های انسانی
من بعد از 3 بار رفتن اومدن امروز بالاخره موفق به ثبت نام شدم , اما الان همه کلاس ها پر شده فقط 6 واحد میتونم بر دارم میخواستم ببینم باید چه کار کنم؟
اگه با گروه صحبت کردی و کد رو باز نکردن
مرخصی تحصیلی بگیر این ترم رو ... واحد چیه آخه
ترم تابستون که نیست !
دوستان ثبت نام کاردانی پیوسته ازاد هنوز هست؟ شهریه ترم ثابت + مثلا 14 واحد چند در میاد؟
ممنون
دوست عزیز من سال اولی هستم . رشته ی معماری تهران جنوب قبول شدم . امسال انگار دانشکده معماریو از فنی ها جدا کردن بردن 1 جای دیگه ولی ثبت نام تو قسمت فنی ها انجام میشد :n27:. حالا من فردا چکار کنم؟ برم دانشکده فنی ها؟ یا دانشکده خودمون؟ دقیقا باید با کی صحبت کنم؟ یعنی امکانش هست که باز کنن لیستو برام؟ چون از اون 6 واحدی که گفتم فقط 3 واحدش تایید شد .نقل قول:
اگه نشه یعنی 1 سال عقب افتادم ؟ :n28:
نقل قول:
دوست عزیز همه چی دست کارشناس و مدیر گروهتون هست پس برو یه ذره مخشون بزن برات همه کار میکنن.....
دوستان کارشناسان گروه های مختلف 5شنبه هستن؟ و اینکه حذف و اضافه ها رو کی و کجا اعلام میکنن؟
خیلی ممنون
سلامنقل قول:
کارشناس گروه های مختلف اصولا تو دانشگاه های دیگه فرق میکنن از آموزش سوال کنید و
حتی اکثرا رو در دفترشون یا برد آموزشی روز و ساعتی که کارشناسان تو دانشگاه حضور دارند رو میزنند.
حذف و اضافه رو هم سایت دانشگاه اعلام میکنه...مثلا دانشگاه ما 6ام حذف و اضافه ست...
موفق باشید
آقا تهران جنوب - رو خبر دارین کی اعلام میکنن؟نقل قول:
دوستان یه سوال فوری :n04:
من انتخاب واحد کردم و از شنبه باید برم سر کلاس..... ولی به دلیل مشکلاتی که پیش اومده ابدا نمیتونم این ترم رو برم سر کلاس.....شنیدم برای مرخصی تحصیلی باید دو هفته قبل از انتخاب واحد عمل کرد.... آیا راهی هست که بشه بدون اینکه انصراف بدم (زحمت این شش ترم هدر نره) بتونم این ترم رو سر کلاس نرم ؟؟
انصراف لازم نیستنقل قول:
برین مرخصی بگیرین
فقط شهریه برگشت نمیکنه ( چون بعد از انتخاب واحد میخواین انصراف بدین )
من توی روزنامه خوندم که کلا این ترم از 15 شهریور شروع شده ... این مطلب درسته؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم نمیتونه صحت داشته باشه...نقل قول:
نقل قول:بعضی دانشگاه ها بله ولی در دانشگاه آزاد از 23 شهریور کلاسا شروع شدهنقل قول:
دوستان نمیشه آزمون کارشناسی آزاد (سراسری) رو اون اولویت های بعدیم رو یه جوری بشه بزم ؟ (مثلا من اولویت دومم قبول شدم اما دوستش ندارم نمیشه برم اولویت های بعدی ؟)لطفا زودتر جواب بدید :n27: چه غلطی کردم ! این دیگه چجور انتخاب رشته ای بود من کردم ! :40:
سلام یه سوال دارم.
یکی از دوستام تو رشته انسانی هست و سوم رو تموم کرد و بدون اینکه پیش دانشگاهی رو بگذرونه اومد گواهی موقت گرفت و رفت و دانشگاه ثبتنام کرد
میخواستم بدونم که وقتی تو رشته فنی 2 تا درس کم داشته باشن میتونن ثبتنام کنن دانشگاه؟
سلامنقل قول:
خیر ، نمیتونن
یکی از دوستای من این کار رو کرد اومد گواهی گرفت گفت که دانشگاه وقت میده که این پیش دانشگاهی رو پاس کنم رفت ثبتنام کرد.
دانشگاه ما از 16 شهریور کلاس ها رو شروع کرد ، 90 درصد هفته اول نرفتن ، بیشتر از نصف بچه ها هم هفته دوم رو نرفتن. ولی از هفته سوم همه استاد ها درس دادن به ما. هفته دوم اموزشی هم ( که هفته اخر شهریور بود) تعداد اندکی از استادا درس دادن به ما.:n22:نقل قول:
سلام. دوستان مگه ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد برای کارشناسی پیوسته و ناپیوسته تموم نشده؟ تو سایت azmoon.org که ثبت نام باز فعاله! بعضی از دانشگاه های شهرهای بزرگ تو بعضی از رشته ها هم حتی اضافه شده..
دارن ظرفیتشون رو تکمیل میکنن تو اطلاعیه سایت روابط عمومی دانشگاه آزاد هم هست. کاش همیشه بدون کنکور بشن یعنی باید بی کنکور بشن چون 1 - آزاااااااده،2-قانون حذف کنکور باید جرا بشه.نقل قول:
خوب شد من اینو دیدم.. زمانش معلوم نیست کیه؟ جوابشو رو سایت میزنن؟ کی اعلام میکنن؟ اوه! ترم هم که شروع شده و فکر کنم زمان حذف و اضافه هم گذشته، پس اگه قبول بشیم چه خاکی میریزیم به سرمون؟ :n28:نقل قول:
عجب... منم الان دیدم.... مث اینکه در نهایت یک انتخاب رشته ی تکمیل ظرفیت هم داره که باز چند روز دیگه اعلام میشه !...
این قسمتی که قرمز کردم چی میگه؟ یعنی نتایج رو تو سایت نمیذارن و باید مستقیم بریم به اون واحد دانشگاهی که تو سایت ثبت نام کردیم؟ من که گیج شدم!نقل قول:
ثبت نام تكميل ظرفيت بدون آزمون رشته هاي جديد دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 براي تهران و برخي از مراكز استان ها آغاز مي شود. دكتر ناصر اقبالي با اعلام اين خبر به روابط عمومي مركز آزمون گفت: ثبت نام براي تكميل ظرفيت بدون آزمون رشته هاي جديد دانشگاه آزاد اسلامي در مقاطع كارشناسي پيوسته و ناپيوسته از امروز مورخ 31/06/92 از ساعت 14:00 آغاز مي شود، لذا داوطلبان مي توانند با مراجعه به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند. دكتر ناصر اقبالي درخصوص تعداد گزينه هاي انتخاب گفت: هر داوطلب مي تواند يك رشته را انتخاب و در سايت مركز آزمون ثبت نام كند. رئيس مركز آزمون در مورد زمان ثبت نام و مراجعه به واحدهاي دانشگاهي گفت: ثبت نام شوندگان با در دست داشتن پرينت 24 ساعت بعد از ثبت نام به واحد دانشگاهي مربوطه مراجعه و نسبت به ثبت نام قطعي خود اقدام كنند. اقبالي به داوطلبان توصيه كرد: متقاضيان قبل از تهيه كارت از رشته/محل هاي موجود در سايت اطلاع حاصل نموده و بعد براي ثبت نام قطعي اقدام كنند. اقبالي در ادامه گفت: زمان آغاز به تحصيل اين دسته از ثبت نام شدگان از مهرماه سال جاري خواهد بود.
نقل قول:
دوست عزیز من سال اولی هستم . رشته ی معماری تهران جنوب قبول شدم . امسال انگار دانشکده معماریو از فنی ها جدا کردن بردن 1 جای دیگه ولی ثبت نام تو قسمت فنی ها انجام میشد :n27:. حالا من فردا چکار کنم؟ برم دانشکده فنی ها؟ یا دانشکده خودمون؟ دقیقا باید با کی صحبت کنم؟ یعنی امکانش هست که باز کنن لیستو برام؟ چون از اون 6 واحدی که گفتم فقط 3 واحدش تایید شد .
اگه نشه یعنی 1 سال عقب افتادم ؟ :n28:
متاسفانه شانس نداشتین امسال : ))
این همه سال پیش ما فنی ها تو خود تی جی اصلی بودین امسال جدا شدین رفتین جمال زاده بلوار کشاورز برا ورودیای قبلیتون ک دروس عمومی میخاستن اخذ کنن کلی مشکل پیش اومد
اگه زیر 8 واحد هم باشی خودشون معمولا برات انقدر واحد اضافه میکنن ک ب حداقل واحد ک 12تاس برسی
1سال هم عقب نمیفتی، ترم بعد همه درسا دوباره ارائه میشه
اون دولتی ک معمولا درسا بر اساس ترم زوج و فرد ارائه میشه
تو تهران جنوبش برا اون ریاضی1 هر ترم بیشتر از 45 50تا کلاس ارائه میشه بقیه درسا هم نسبت ب دانشجوایی ک باید اخذ کنن و پاسش کنن کمتر بیشتر ...
مدیر گروهتون هم اگه اشتباه نکنم از ترم پیش ک قدوسی فر بود چند وقته شده مهندس کریمی
ی نکته هم در مورد ثبت نام بگم ترم بعد تعجب نکنی موقع ثبت نام
ما ب خاطر اینکه سیستم ثبت نامی ک داریم با بقیه آزادای کل کشور فرق میکنه ی محدودیتایی توی ثبت ناممون هست
برا ی ثبت نام خوب تو تی جی بعضا پیش میاد تا 7 8 ساعت پای سایت میشینی تا استادایی ک میخوای افزایش ظرفیت بخورن یا کلاس باز شه یا .... ک برداری
در کل به تهران جنوب خوش اومدی ;)
سلام ببخشید در مورد این شنیدید که اگر من معدلم بالای 17 باشه 8 ترم هم تموم کرده باشم واحد اضافی هم نگرفته باشم میتونم توی دانشگاه خودم بدون کنکور برای مقطع کارشناسی ارشد رشتم رو ادامه بدم خیلی فوریه لطفا اگر کسی میدونه بگه
از واحد دانشگاهی که انتخاب کردید باید بپرسید که چه باید بکنید...نقل قول:
چطوری همشهری؟ دانشگاه آزاد تبریزه.. به نظرت میشه قبول شد تو تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته مهندسی نرم افزار؟ صبح امروز هرچی زنگ زدم به شماره های مختلف دانشگاه، یک نفر هم به عنوان نمونه جواب نداد! البته برای خودم نمیپرسم، برای یکی دیگه ست.. تو کنکور آزاد شرکت نکرده، یه بارم تو بدون کنکور آزاد ثبت نام کرد که اون موقع تبریز تو لیست دانشگاه ها نبود و رفت اسکو ثبت نام کرد و انصراف داد از اونجا.. چند درصد شانس داره به نظر شما که آزاد تبریز برش دارن؟ معدل کاردانیش 14 ه..نقل قول:
تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته با آزمون دانشگاه آزاد معلوم نیس کی بیاد الان که کارشناسی ناپیوسته بدون آزمون نرم افزار آزاد تبریز برای این ترم هست اصلا هم معدل نمیخواد تو اطلاعیه ای که روایط عمومی زده :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونه 24 ساعت بعد ثبت نام به دانشگاه بره و ثبت نام قطعی کنه. همشهری شنبه به شماره هایی که تو لینک زیر هست قسمت آموزش تماس بگیر بپرس کی باید بیاد ثبت نام:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو به من هم بگو...
برای خودت نمیخوای پس برای کی میخوای کلک :n13:
اتفاقا امروز و دیروز صبح تقریبا به تمام شماره های مربوط به آموزش و گروه کامپیوتر هر نیم ساعت یه بار زنگ زدم، هیچ احدی گوشی رو بر نداشت!نقل قول:
آخه به نظرت متقاضی برای ثبت نام آزاد تبریز زیاد نمیشه؟ یعنی همه کسایی که تو سایت ثبت نام کردن رو بر می دارن؟ تبریز با شهرهای اطراف فرق داره ها.. یعنی اینقدر این ترم ثبت نامی کم داشتن که اینجوری دانشجو بر میدارن..؟!
//
والا خودم درسم خیلی وقته تموم شده.. برای یکی دیگه میخوام.. اوستون ویرما :n02:
:n04:
بچه ها موقع ثبت نام دانشگاه آزاد یه چک 500 تومنی ازما گرفتن الان من اصل دانشنامه رو هم گرفتم ولی اون چک رو بهم پس ندادن کسی می دونه از کجا و چجوری باید چک رو پس گرفت؟
برام خیلی مهم هست که تا آخر هفته دیگه چک رو بدست آورده باشم.(بابام خیلی شاکی شده که چطور من اصلا به فکر اون چک 500 تومنی نبودم.)
در ضمن اگر کمکی می کنه من سربازی معاف هستم و اصل دانشنامه رو هم دارم.
دوستان آیا ما باید حتما ترم اول یک درس از معارف اسلامی برداریم یا میشه ترم دوم، دو درس از معارف برداریم و ترم دو، دو تا از معارف پاس کنیم؟
رشته مورد نظر هم کامپیوتر - سخت افزار است.
فقط ممنون میشم سریع جواب دهید.
با تشکر فراوان
بروبکس کسی اطلاعی نداره؟؟؟/
اگر بتونید تا فردا صبح بهم خبر بدید خیلی خوب میشه چون مسیرم فردا سمت دانشگاهه اگر بدونم باید کجا برم و چه مدرکی با خودم ببرم عالی میشه.
کلا 7 واحد از دروس معارف باید پاس کنید و در هر ترم بیش از یک واحد نمیتونید انتخاب کنید :n01:نقل قول:
سلام. بچه ها از بین دروس تاریخ امامت و تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی و تاریخ تحلیلی صدر اسلام یکیشو باید بگذرونیم؟؟؟
بچه هااگر 7 واحد معارفو پاس کرده باشیم و خواستیم بیشتر بگیریم سیستم اخطار میده؟؟؟؟
باید برید امور مالی و چک رو تحویل بگیریدنقل قول:
:n29::n29::n29:نقل قول:
سلامنقل قول:
از بین تاریخ ها فقط یک تاریخ رو باید پاس کنید
سیستم شاید اخطار نده ولی مدیر گروه اخطار می ده
دوستان من برای نیمسال دوم 28 واحد دارم این رو چه طور میتونم بگیرم؟خواهشا دقیق راهنمایی فرمایید
شهریه دانشگاه آزاد رشته معماری چقدره تو مقطع کاردانی؟
حداقل رو بگین دوستان دقیق هم نشد موردی نیست