سلام
امروز داشتم پیک سنجش رو میخوندم نوشته بود شروع آزمون ساعت 7:30 .شما خبر نداری؟هر سال 8 بوده.
Printable View
سلام
امروز داشتم پیک سنجش رو میخوندم نوشته بود شروع آزمون ساعت 7:30 .شما خبر نداری؟هر سال 8 بوده.
از سایتش بخون .حالا 7:30 باشه یا 8 .چه فرقی میکنه. مهم این هست که باید آخر کنکور رو بدیم
کد:http://www6.sanjesh.org/Sarasari/1389/890331_01.php
مگه ناراحتی داره.نقل قول:
عکس اون زنه نشان از روحیات اون پرچم نداره.:31: البته پیراهنش رو بالا داده معنی خاصی داره که بعد ها میگم.
دوستان مطمعن هستید سوال ها فرق داره؟
یعنی سوال من با بقل دستیم فرق داره؟:18:
یعنی تقلب رو بی خیال بشم:13:
بله. فرق داره. تو اخبار مي گفت.البته مطمئن هستيم نه مطمعن!:46:نقل قول:
يه چيز ديگه هم هست. فك كنم شماره ها بر اساس معدل باشه. يعني بقل دستي شما لزوما از شما بهتر نيست.
سر آزمون به هرکسی یه بسته میدن که توش دفترچه ایه که روی دفترچه اسم و مشخصات کامل صاحب دفترچه + پاسخنامه است که یکی از کارایی که باید شما بکنی اینه که چک کنی ببینی مشخصات دفترچه درسته یا نه وگرنه اگه همه سوالاروهم درست بزنی موقع تصحیح رتبه یکی مونده به آخرین نفر مال شما میشه! (خدایی نکرده) پس یادت باشه چک کنی ببینی مشخصاتت درسته یا نه . هرچند آقا یوسف میگه پارسال تقلب رو فقط تذکر میدن ولی شانسه دیگه یهو دیدی یه مهر قرمز رو پاسخنامه و...نقل قول:
راستی بچه ها این ایده ی خوبیه که یه گروه بزنیم مثلا (ورودی های 89) یا مثلا (کنکور 89) هم اینطوری راجبه دانشگامونو کارنامه کنکورمون و اینجور چیزا صحبت میکنیم هم اینکه اگه از کنکوریای 90 کسی راهنمایی چیزی لازم داشت میتونیم راهنماییش کنیم:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افراد شرکت کننده در کنکور سراسری هر لحظه خود را برای شرکت در کنکور آماده میکنند .چهره های متفاوتی رو در زیرمیبینید که از قیافشون معلومه چیکاره هستن :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشریح چهره ی هر یک از داوطلبان دیگه بر عهده ی خودتون .من فقط شماها رو با افراد شرکت کننده آشنا کردم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول::blink::blink::blink:کد:http://www.forum.p30world.com/group.php?groupid=1222
اگه رشتت زبانه كه بيچاره اي ولي اگه اينطور نيست :نقل قول:
بچها سلام !! من ميخوام عربی رو تو آزاد 30 بزنم !! به نظرتون بايد کجاها رو بخونم؟
مستثني بعد (( الا )) مياد و منادا بعد (( يا)) مياد و اگه تميز رو ميخواست اونيكه تنوين داره و از جنس فعل اصلي نيست تميزه.
باور كنين من چند دوره از ازاد رو ديدم كه دقيقا به همين مسخرگي مياد 12 درصدو بچه 6 ساله هم ميتونه بزنه.
اينم 28 درصد كنكور عربي سراسري :
ذهب ----------------- رفت
يذهب----------------- مي رود
سيذهب ------------- به زودي خواهد رفت
سوف ---------------- خواهد رفت
كان يذهب ----------- مي رفت
كان (قد) ذهب ------ رفته بود
قد ذهب ------------- رفته است
اذهب ---------------- برو ( روي ب ساكن است و علامت ا كسره است )
ليذهب --------------- بايد برود ( روي ب ساكن است)
لا يذهب ------------- نمي رود
لا يذهب ------------- نبايد برود ( روي ب ساكن است)
ما ذهب -------------- نرفت
لما يذهب ------------ نرفته است - هنوز نرفته است ( روي ب ساكن است)
لم يذهب ------------- نرفت - نرفته است
لن يذهب ------------- نخواهد امد - هرگز نخواهد امد
سوف لا يذهب ------- نخواهد رفت
ما كان يذهب - لم يكن يذهب - كان لا يذهب --------- نمي رفت
درباره بايد و نبايدها بازم هست :
عليك ان تذهب - يجب عليك ان تذهب -------- تو بايد بروي - بر تو است كه بروي
يجب علينا ان لا نذهب - يجب ان لا نذهب - علينا لا نذهب ------------- نبايد برويم - بر ما است كه نرويم ( درباره همه ان ها روي ا, ء و روي ن , ساكن است )
الانم ساعت 5 صبحه دارم گزينه دو رو ميبينم ( بميرم براتون همتون از دم خوابين ) كه مجيد خراطها ببخشيد عليرضا خراطها داره درباره برخود سنجش با پيشبيني نفرات برتر قلمچي حرف ميزنه
در ضمن دوستي كه 30 درصد ازاد ميخواست اين دو تا پستو بخوني مك 40 در صد ميزني
حالا وقتشه به اواتار stpes گير بديم:31:نقل قول:
stpes جان بنده یه سوال دارم از شما:
این آواتار شما چه معنی میده؟
یه پرچم هست که فکر کنم مال هلند باشه اون زنه اون گوشه چی کارس؟
چرا پیرنش رو داده بالا؟! من هر چی فکر کردم نفهمیدم چرا اونجوریه ولی فکر میکنم میخواد قضای حاجت بفرماد! (گلاب به روی همه)
این روزها آواتارای عجیب زیاد شده وا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من اين خانوم ميخواد بگه كه منم لباس دارم يا ميخواد بگه منم هلندي بيدم:31:
سئوالات کنکور برای 6 نفر اطراف متفاوته (اینطور که من شنیدم).
خود سئوالا که متفاوت نیست که, نحوه چیدمان متفاوته تا امکان تقلب رو به صفر برسونند. به قول معلممون: کار کارشناسی شده هست!
این کارتها که هنوز برای گرفتن تو سنجش نیومده که؟
اگر جای خاصی هست که باید ببینم بگید.
ببخشیبد این قضیه ی تقسیم بند ی بر اساس معدل رو هم توی اخبار اعلام کردن ؟نقل قول:
من فکر می کردم تقسیم بندی باید بر اساس کد پستی یا محل اخذ دیپلم باشه !!!!
قضیه ی دفترچه که کاملا مشخصه علاوه بر A B C D فکر می کنم D E هم داشت !!!!
من نمی دونم با این وجود چطوری پارسال هم تقلب کردن !!!:blink:
بچه ها چرا کارت های ورود به جلسه نیومده ؟
بابا اينجا ايــــــــرانه !!! ايراني جماعت تاخير نكنه اموراتش نميگذره !!! شايدم چون امروز تعطيله فعلا تو خوابن !!! :31:نقل قول:
نه متاسفانه من نمی تونم آپ کنم (اسکنر ندارم) ولی اگه وقت شد حتما می نویسم می ذارمشون تو پروفایلتنقل قول:
از وقتی آقای سرورالدین اومده نظم سازمان سنجش به هم ریخته! قبلانا زودتز از تاریخ هایی که می گفتن کارهاشون رو انجام می دادن...
خب منم هسته ی موز می ذارم واست :46:نقل قول:
نه چه طور مگه؟؟؟ من که فکر می کنم روزانه یا دست کم شبانه ارومیه قبول شم به غیرانتفاعیم اگه لازم شد راضیم ولی اگه آزادی شدم می مونم واسه سال بعد که خدا نکنه من فقط یه مدت این علوم مهندسیه هواییم کرده بود بمونم واسه سال بعد ولی مطمئن نبودم اگه بمونم می خونم واقعا یا نه که بابام نظر خوبی داد گفت اگه قراره بخونی که خب از همون اول دانشگاه بشین واسه ارشد رشته ی مودرعلاقت بخون اگه قرار نیست بخونی که الکی نشین یه سال هر چیم تو مدرسه خوندی یادت بره (این قسمتو عمدا نوشتم تا بقیه هم روش فکر کنن):20:
این حالات رو یه دوتاش که داخل صفحه ی اخر واژگان ادبیات پیش هست ( یکیش فکر میکنم "وقت" باشه و اون یکی "همت" ) کرامت و صرافت هم بگردی تو همون واژگان پیداشون میکنی +یه چند تا دیگه هستن که اونارو خودت باید از همون جا در بیارینقل قول:
دقيقا ! قبلنا يادمه مثلا ميگفتن قراره كارت فردا بياد ساعت 11 شب قبلش ميومد تو سايت يا مثلا همين كارنامم اينجوري بود ميگفتن كارنامه فردا مياد ساعت 8 شب قبلش ميومد ! :13:نقل قول:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------
آقا كارتا اومد ! فكر كنم اولين نفري باشم كارتمو ديدم ! چون من زدم نبود بعد 20 ثانيه رفرش كردم ديدم اومد !!! :31:
الان کارت ها اومدن رو سایت...
پس چرا من نمی بینم؟! فکر کنم مرورگرم خرابه. لینکش رو اگه میشه بذارین...
مال منم اومد ...من کنکور ریاضی رو افتادم دانشگاه پیام نور!!! اون وقت زبان و هنر افتادم دانشکده فنی البته فکر کنم بر اساس معدل هست این تقسیم بندی :5:
نقل قول:کد:http://srv2000.sanjesh.org/kart/89/sarasari/index.php
آره بر اساس معدله !نقل قول:
من افتادم مدرسه ی خودمون!:26: البته پارسال پیش دانشگاهی بودم و الآن بعضی دبیرها و مدیر عوض شدن.
اينم بد نيست بخونيدش :
کد:http://srv2000.sanjesh.org/kart/89/sarasari/pasokh/pasokh.html
اول شماره ی دانش آموزیم یه 0 اضافه گذاشته. مال شما هم اینجوریه؟!
بچه ها دیدید چی شد !!!!!؟
کنکور امسال ساعت 7:30 برگزار میشه
حوزه های که من افتادم برای 2 تا کنکورم
حوزه ی کنکور ریاضی من : هنرستان پیام ، منطقه 5 تهران (ساعت 7:30 89/4/10)
حوزه ی کنکور زبان من : دانشکده نساجی ، دانشگاه امیرکبیر تهران (ساعت 15:00 89/4/11)
آرزوی موفقیت برای همه :11:
فکر نکنم بر اساس معدل باشه. اگه اینجوری بود چرا حوزه ی من که معدلم از دوستم پایین تره ، نزدیک تر از اون افتاد ؟
-------------
برای منم اون صفر رو داره امیر.
-------------
راستی کارت آزمون آزاد هم بصورت اینترنتی هست یا باید بریم توی اون صفای ............... وایسیم؟
نه بابا! فرآیند آزمون یعنی توزیع سوال ها و تلاوت قرآن و... خود آزمون 8 شروع می شه. توی اطلاعیه هم گفته بودن...نقل قول:
بچه ها دیدید چی شد !!!!!؟
کنکور امسال ساعت 7:30 برگزار میشه
امسال واسه اولين سال اينترنتيه ! :5:نقل قول:
حالا بریم از قسمت ویرایش اطلاعات زیر کارت درستش بکنیم یا نه؟!!!نقل قول:
این نامردی در حق بچه های تجربی نیست ؟ منی که ریاضی هستم باید 135 تا سوال اختصاصی جواب ، بچه های تجربی که بخوان رشته هایی که زمین شناسیشون ضریب داره برن ، 170 تا سوال اوی همون 175 دقیقه جواب بدن؟
منم کنکور تجربی افتادم اموزش وپرورش كرج - دبيرستان اميركبير
ازمون هنر رو هم افتادم دانشكده فني طبقه اول ودوم
از کجا میشه فهمید نمراتمون اصلاح شده؟؟
بهتر شد واسشون كه ! امسال واسه اولين سال تجربي ها فقط 1 دفترچه اختصاصي دارند يعني زمينم با اختصاصياشون ادغام شد ! يعني اونايي كه زمين نميزنن ميتونن وقتشونو بزارن رو بقيه !نقل قول:
نه برای همه اینجوریهنقل قول:
دوستان کارت ها اومد؟ !!!!!!!!
میشه پرینت سیاه سفید گرفتنقل قول:
امضای پایین کارت یادتون نره
بله عزیز ، از سایت سنجش میتونی بگیرینقل قول:
----------------------کد:www.sanjesh.org
امیرجان ایشاالله توی بهترین دانشگاه ایران درس میخونی.
دوستان کارت زبان روچه جوری گرفتید من رشتم ریاضیه زبانم ثبت نام کردم برای زبان اطلاعات کارت اعتباری دوم وکد رهگیری اصلی (برای ریاضیو) میزنم میگه بر اساس اطلاعات ارسالي داوطلبي يافت نشد چی کار کنم.
آخه باز همون 170 دقیقه هست. همون ساعت شروع میشه وهمون ساعت تموم میشه.نقل قول:
کسی که زمین رو نزنه ، اگه وقت او سوالارو هم نزارن رو سوالای دیگه ، بازم وقت کم نمیارن. ولی کسایی که زمین میزنن به نظر من ممکنه وقت کم بیارن. حالا من نمیدونم سوالای زمین در چه سطحیه.
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:28 AM ----------
ادامه کارت ریاضیت یک کارت دیگه هم هست با مشخصات دیگه :10:نقل قول:
نه ادامه کارت ریاضی چیزی نیست.
سلام
بجه ها كسي خبر نداره كنكور ما خارج از كشوريا كي شد بالاخره ؟؟ توي سنجش هم هيج اسمي از ماها نبرده نميدونم جيكار كنيم بالاخره
يه بار مدرسمون اعلاميه زد كه مثل ايرانه يعني ما رياضيا 5شنبه ديروز شنيدم مثل اينكه عوض شده مثل هميشه ايجا همه رشته ها با هم جمعه ميديم
هيشكي نميدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اخرش مناز كنكور ميمونمو يكي ديكه رتبه ي 1 منطقه 3 رو مياره هااااااااااااااا:41::31: