ببخشید دوستان سرعت دانلود اکو اینقدر بالاست؟
آخه من 128 آرت دارم آخرش با 22 دانلود می کنم اما این دوستمون با 128 اکو 60 تا داره دانلود می کنه
Printable View
ببخشید دوستان سرعت دانلود اکو اینقدر بالاست؟
آخه من 128 آرت دارم آخرش با 22 دانلود می کنم اما این دوستمون با 128 اکو 60 تا داره دانلود می کنه
نه برای 1 سری از دوستان که eco-128 داشتن شاتل خواسته 1 حالی بهشون بده و الان تبدیل شدن به 512 و برای همه اینطوری نیست!نقل قول:
ولی بااین سرعت خیلی حال میده
تایید میشه ECO128 من هم حداکثر 16 هست!
شاید به خاطراینه که تو مخابرات منطقه ما ÷ورت خالی خیلی زیاده من سومین یا چهارمین نفریم که adsl گرفتم اون چندتا هم کافی نت دارن البته ما مشهد هستیم:46:
نقل قول:
خوب مبارک باشه، شما هم بالاخره 512 شدی.
نقل قول:
فقط برای بعضی از مشترکان 128 تبدیل به 512 شده.
نه دوست عزیز، ربطی به پورت خالی و اینا نداره، شاتل خودش پورت 512 رو برای برخی مشترکا باز کرده، حتی اگه 128 باشن. اونطوری که بعضی از دوستان پرسیدن در جواب گفته شده برای تست برخی چیزا هست. حالا فعلا که هست استفاده کنید، خدا رو چه دیدی یه موقع همیشگی بود!:31:نقل قول:
منم از اونهائی هستم که اکو 128 دارم و با 60 کیلوبیت دانلود میکنم. خیلی حال میده. فقط باید حواسم باشه اگه جوگیر بشم نصف اکانتم رفته.
شما سایتی چیزی سراغ ندارید که لینک مستقیم فیلم یا ... داشته باشه برای دانلود شبانه؟ لینک کم آوردم! الان یه هفته ایه که دانلود شبانه نداشتم.
دقیقا همینطوره مال من همین 45 دقیقه پیش نصب شد سر40 دقیقه 250 مگ مصرف شد:31:نقل قول:
آیا باید نام سفارش دهنده با نام صاحب خط یکی باشد؟ یعنی نمیشه از کارت دانشجویی کسی دیگه برای خونه خودم استفاده کنم؟ (البته میدونم که از جوانمردی به دوره)نقل قول:
شیراز نه تهران نمیدونم؟فکر کنم بشه/نه بابا اینترنت پرسرعت حق مسلم ماست:20:نقل قول:
نقل قول:
خب منظور منم همین بود دیگه:31:
نقل قول:کد:www.downloads.ir
نه دوست عزیز شما به اسم هر کس سفارش بدید باید نامه از دانشگاه یا شرکت هم به نام ایشون باشهنقل قول:
و اصلا به نام صاحب خط ربطی نداره
اگه توی دوستان و یا فامیل کسی را میشناسید که میتونه نامه جور کنه به نام ایشون سفارش بدید و آدرس و شماره تلفن خودتون را بدین . به همین سادگی:46:
سلامنقل قول:
اگر سرعت آپلود براي شما مهمه، به نظر من سمت شاتل نيايد بهتره.
چون قيمت تعرفه هاش حداقل به نسبت سرعت آپلود، بالاتر از عرف درمياد.
بهتره از شركتي تهيه كنيد كه سرعت دانلود و آپلود برابر داشته باشند.
فقط تو سرويس ART home و ART1 شاتل سرعت دانلود و آپلود با هم برابر هست.
ART home: 64 Kb/s
ART 1: 128 Kb/s
بچه ها میشه اسم مشترک رو عوض کرد؟
نقل قول:نقل قول:خوب به Eco512 امیدوار شدم. برای سرعت آپلود هم فکر کنم بهتر باشه. از همگی ممنون.نقل قول:
دوستان از کجا میشه فهمید چند روز دیگه از اعتبار یک دوره مونده آخه هنوز 1.5 گیگ دارم میترسم استفاده کنم آخرش کم بیارم...
[quote=Vahid67;3974511]دوستان از کجا میشه فهمید چند روز دیگه از اعتبار یک دوره مونده آخه هنوز 1.5 گیگ دارم میترسم استفاده کنم آخرش کم بیارم...[/quote
شماازتاریخی که شارﮋ کردی تاامروزنگاه کن چندروز شده برای اینکاراحتیاج به یک عدد تقویم داری:31:
اینو که خودم میدونستم :27: یادم نیست کی شارژش کردم:21:نقل قول:
شماازتاریخی که شارﮋ کردی تاامروزنگاه کن چندروز شده برای اینکاراحتیاج به یک عدد تقویم داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره
من می خوام eco 512 رو از طریق اینترنت درخواست بدم ولی گفتن باید گزینه ی حقوقی رو بزنی برای ثبت سفارش! حالا تو گزینه ی حقوقی ، من نام شرکت و شماره ثبت شرکت و چی بنویسم؟!
(از دانشگاه می خوام نامه بگیرم برا سرعت بالاتر از 128)
شاید تو پنل کاربربتون تو قسمت " آخرین پیش فاکتور " نوشته باشهنقل قول:
کی گفته که باید گزینه حقوقی را بزنید؟نقل قول:
وقتی شما برای خودتون سفارش میدین , حقیقی هستین دیگه:18:
اگر از دانشگاه میخوای گواهی بگیری که دیگه حقوقی نیستی، حقیق هستی، باید گواهی رو بفرستی برای شاتل یا خودت بری تحویل بدی.نقل قول:
خوب دوستان مثل اینکه مشکل نویز خط ما حل شد!:27:البته من بعید میدونم که اصلا قضیه نویز روی خط adsl باشه (با اینکه پشتیبانی چنین اظهار کرد)
راستش اینترنت ما درست بود تا اینکه 2روز پیش بعد از ظهر به سرم زد که مودم رو با روشی که دوستمون تو چند صفجه پیش داده بودن آپدیت کنم (ورژن اولیه خاطرم نیست اما ورژن این نسخه 306060r00 بود) بعد از اون بود که خاموش شدن پیاپی چراغ status بوجود اومد!البته نمیتونم از نظر فنی ربطی بینشون پیدا کنم!:13:
تا اینکه دیشب تو جستجو با دابال آپ به این آدرس رسیدم:
و ورژن 306064V00 رو دانلود کردم (ظاهرا لینک دانلود الان خرابه) و با این آپدیت کردم و ...بله مشکلاتمون حل شد و یه اتفاق جالب هم افتاد! قبلا downstream روی 156 بود الان شد 158!:27:کد:http://dlsvr04.asus.com/pub/ASUS/wireless/WL-AM602/ASUS_6338_COMBO306064v00.zip
حالا اگه دوستانی نیاز به این فایل دارند من جایی آپلودش کنم.(البته باز هم بگم من هیچ ربط فنی بین آپدیت و نویز و چراغ status پیدا نکردم)
شما مال یک مودم دیگه رو دانلود کردی.نقل قول:
WL-AM602 با AM602 معمولی فرق داره.
نقل قول:نقل قول:
اگر از دانشگاه میخوای گواهی بگیری که دیگه حقوقی نیستی، حقیق هستی، باید گواهی رو بفرستی برای شاتل یا خودت بری تحویل بدی.
من حقیقی هستم :31: ولی گفت چون سرعت بالای 128 می خوای حقوقی باید سفارش بدی:13:
برای 512 اکو هم باید از دانشگاه گواهی بگیرم یا نیازی نیست؟اگر نیازه حتما باید وقت ثبت نام ارایه بشه؟(نمیشه 1 هفته بعد بهشون بدیم)
اونوقت میشه هم از تخفیف کارت طلایی استفاده کرد هم از تخفیف ثبت نام اینترنتی
بله , برای سرعت بیشتر از 128 نامه میخوان حالا چه اکو و چه آرتنقل قول:
نمیدونم این را باید از خودشون بپرسید شاید تا قبل از اینکه خط رانژه بشه به شما فرصت بدن تا نامه را ارائه بدین!
بله میشه هم از کارت طلایی استفاده کرد و هم از تخقیق ثبت نام اینترنتی
ولی با این فایل آپدیت کردم.مشکلات حل شد! تو یه سایت عکس wl-am602 رو زده بود همین مودم خودمون بود با قیمت 45 تومن!!قطعا وایرلس نیست!نمیدونم والا! asus اصلا به این مودمش توجهی نداره!اطلاعات در همین حد هست تو نت.مشکل شما حل شده؟:10:نقل قول:
نه همون موقع ثبت نام باید بدینقل قول:
مال منم این ورجنه که عکسشا گذاشتم حالا کدومش جدیدتره ولی اگه جدید تر از اینم باشد من اپدیت نمیکنم چون فعلا مشکلی باش ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویز و چراغ استاتوس ربطی به مودم ندارد ولی میشد قطعیا به مودم ربطش دادنقل قول:
البته باز هم بگم من هیچ ربط فنی بین آپدیت و نویز و چراغ status پیدا نکردم)
جدیدتر بودن که ورژن شما احتمالا جدیدتره چون یه ایرانی تو فروم asus گذاشته و تو توضیحات هم این رو آورده:نقل قول:
اگه مودم داره کار میکنه آپدیت نکنید!:10:کد:This is a modified driver of TPLINK TD-8811 for ASUS AM602. Both have the same chip: Broadcom BCM96345----masoud.neshat
منم فکر کنم قضیه نویز نبود ریست شدن پی در پی مودم بود به علت firmware ! به هر حال الان اوضاع خوبه سرعتم 0.2 کیلوبایت زیادتر شده (از 17.8 به 18 تو اکو 128):46:نقل قول:
تا زمانی که مدرکتون تأیید نشه٬ درخواست دایری رو به مخابرات نمیدن.نقل قول:
سلام به همه
دوستان من اعصابم خورد شده این 3 روزه! بعضی ساتارو میخوام باز کنم NetworkTimeout میده!!!!!!!!
شما چی؟
کمک کمک کمک!
نقل قول:با پشتیبانی تماس گرفتی؟ سایتا مجاز هستن؟!نقل قول:
بله مجازن! تاحالا داشتم میرفتم! بقیه کسانی که شاتل دارن باز میکنن اون سایتارو! پشتیبانیم نمیدونست چی شده....نقل قول:
حتی ویندوزمم عوض کردم.....:19:
dns ست کردی؟نقل قول:
عکس NetworkTimeout بذار
رکورد دانلود شبانه با ECO128 چنده؟؟؟ بیشترین دانلود من 360 مگ هستش....
من 1gig دانلودکردم البته خوابم گرفت دیگه ننشستم هوای اتاق من خیلی گرمه به خاطر همون میترسم برم یک دفعه سیستم دودبشه بره هوا :31: