سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
Printable View
سلام.
عذر میخوام اگه این مشکل قبلا مطرح شده.
من پچ آپدیت 140 رو نصب کردم ولی با کرکم مشکل داره و سیدی اورژینال میخواد.
ممنون میشم راهنمایی کنین.
سلام دوست عزیزنقل قول:
نیازی به سی دی اورجینال نیست شما باید این کرک رو نصب کنید تا درست بشه :
این هم لینکش :(کرک 1.2 نگران نباشید به 1.4 هم می خوره و کار می کنه )
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
سلامنقل قول:
بله چهار تا پچ هست 1.0.0.0 و 1.2.0.0 و 1.3.0.0 و 1.4.0.0 .....
و من تا الان همه ی این پچ ها رو نصب کردم و این 1.4 اخرین پچی هست که اومده و برای کرک کردن بازی هم باید از فیلی که بالا لینکش گذاشتم استفاده کنید (کرک 1.2 )
موفق باشید :10:
سلام آرمين جان.ممنون از توضيحات كاملت.اما من با يه ترفند كايزر رو آوردم توي تيمم.با برنامه pes 2009 editor از بخش ML Young اگه درست شمرده باشم نزديك به 177 بازيكن قرار دارن كه همون newcomer ها هستن و اين دو نفر كه شما هم معرفي كردين بودن هم هستند.كايزر ابتدا خصوصيات متوسطي داره اما داراي قدرت رشد Early Peak يعني از بهترين پيشرفتها هست.اما Orelleano كه داراي Agility و Agression روي 97 هستش قدرت رشدش در مسترليگ late/lasting (پيشرفت كند) هست.اما من با استفاده از ايمپورت و اكسپورت كايزر رو به بازيكنان اديت اضافه كردم تا زودتر بهش برسم تا ما هم از اين پديده كشف شده شما استفاده كنيم.:27:نقل قول:
-----------------------------------
دوستان كسي فايل گزارش بازي به زبانهاي ديگه بجز انگليسي و فارسي رو دارن؟اگه بذارين يا لينك بدين كه دعا گو خواهم بود...
---------------------------------------
سلام مرتضي جان.گل جالبي زدي اما اين دروازه بان منچستر اونجا چي مي خواست؟:20:نقل قول:
سلام علیکم
بابا ما که تو این مستر لیگ نتونستیم بازیکن بخریم.همش میگه Broken Down
باید چیکار کنم لاقل 1 بازیکن که بخرم.
مهمترين نكته در اين مورد تنظيمات master league level هستش كه هرچقدر سخت تر باشه ، خريدبازيكن هم سخت تره.البته با Game level اشتباه نگيريد.گزينه Transfer frequency هم بيشتر به تيمهاي ديگه ربط داره و زياد در خريد شما تاثير نداره.پس براي خريد آسانتر حداقل master league level رو روي نرمال قرار داده و رقمهاي پيشنهادي رو هم از مبلغ خود بازيكن بالاتر ببريد.نقل قول:
فکر کنم این کایزر که شما میگید همون قیصر میشه به فارسی kaisar
سلامنقل قول:
هی چی عزیز
تو فوتباله واقعه ی که می بینی وقتی یه تیم بد جور عقب باشه حتی دروازبانه خودشون رو هم میارن جلو تا اعاده ی هیسیت کنن :دی
تو این بازی هم این توری شد این بازی چامپیونز هست من تو نیمه اول هشت گل زده بودم که یه دفع ی کنار محوطه ی جریمه ی ما خطا رو شون انجام شد اومدن سانتر کردن توپ رو دادم به این طرف اینم توپ رو سانتر کرد و بعد چک توپ رو گرفت مستقیم داد به من این هم که در حال برگشت بود توپ هم زیر پای من بود من دیدم دروازه خالی هست شوت کردم و ادامه ماجرا رو که که میدونی ......
کسی می تونه کمک کنه؟نقل قول:
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
و اگه میشه چندتا بازیکن با پیشرفت بالا معرفی کنید ..
با سلام
بچه ها من وقتی می خوام پچهای بازی رو نصب کنم ارور ویندوز اینستالر میده ویندوز اینستالرو هم نصب کردم بازم همون ارورو میده لطفا یکی بگه من چه کنم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یک سوالی داشتم ///این پول هایی که توی become a legend میگیری به چه درد میخوره؟؟؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما این فایل رو دان کنید :
این هم لینکش :
موفق باشید :10:کد:http://www.2shared.com/file/5248660/56fbe490/install_orginal.html
به هیچ درد.فقط شهر تبرات داره!
اقا morteza از بابت لینک ممنون ولی پسوردش چیه؟
این نسخه ویرایش شده گروه وینسار اومده تو بازار یا نه ؟
شنیدم کارشون درسته !
تویه همشهری جوان خوندم
سلامنقل قول:
matin هست .
سلام
من ML زیادی خرید کردم و پولم منفی شد من هم سیو قبل رو ندارم حالا میشه با trainer کاری کرد؟
ببخشید فایل ترنسفرای به من گفته بودن که پچ1.4این کارو انجام میده من نصب کردم ولی نشد بهم گفتن باید فایل ادیت پاک کنم و دوباره پچ نصب کنم من این کار رو هم انجام دادم ولی نشد شرح کارایی که انجام دادم : تو Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\saveرفتم این فایل (PES2009_EDIT01.bin) پاکش کردم و پچ دوباره نصب کردم بازم ترانسفر بازیکنا انجام نشد حتی بازی رو هم دوباره نصب کردم و بدون اینکه توش برم پچ نصب کردم ولی بازم این بازیکنا ترانسفر نشدن مثلآ هنوز saha تو منچستر یا از برباتوو تو منچستر خبری نیست در ضمن ویندوزم هم ویستاست اگه میشه لطفا یه فایل برا بزارین وطریقه نصبشو هم بگین تا این کارو انجام بدم ممنون
سلام
یه آبشن فایل می خواستم که جدیدترین نقل و انتقال توش باشه
ممنون
سلام دوست عزیز این پچ واسه اپدیت شدن بازی هست وشما این فایل رو دان کنید :نقل قول:
موفق باشیدکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
سلام
بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
دوستان من یه کمی ادیت انجام دادم...مثلا فلان بازیکن رو به فلان تیم ملی دعوت کردم...پوینتهای بازیکنا رو دستکاری کردم و چنتا بازیکن ساختم.
حالا می خوام اینارو پاک کنم نمیشه! کجا رو باید دستکاری کنم؟می خوام بشه مثل اولش..
سلام ...
آقا من یه ماه پیش بازیو به 1.4 ارتقا دادم ... میخوام بدونم چجوری میشه ترانسفر های جدید رو گیر آورد .... خیلی جابجایی شده و خودم دستی نمیتونم انجام بدم ....
من این پچ و دانلود کردم و نصبشم کردم تو محل بازی (یعنی خودش اتوماتیک اونجا نصب شد)نقل قول:
ولی هیچ تغییری تو بازی نمیبینم . لطفا بگید مشکل از کجاست؟ البته کیت سرور هم نصبه . یعنی بایدکیت سرور و بعد نصب این پچ غیر فعال کرد؟؟
ممنون میشم کمک کنید
بعد بگید ارزششو داره با وجود این پچی که دانلود کردم برم پچ 1.4 رو هم دانلود کنم؟ یا همین گیم اکسس خودش خوبه؟!
اين رو دانلود كننقل قول:
بعد از حالت زيپ درار توي اين مسير كپي كنکد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
اديت فايلت البته ديگه به دردت نمي خوره اگه اديت فايل مناسب با اين مي خواي دو سه صفحه پيش بارها لينكش تكرار شده مي توني از اون استفاده كني تمامي اسامي به صورت واقعي اصلاح شده
می شه ولی باید دیسک اورجینالشو داشته باشینقل قول:
سلام
بچه ها می شه pes رو انلاین بازی کرد اگه می شه به ما هم بگید با تشکر
توی مسترلیگ برای خریدن بازیکن و در هنگام سرچ چطوری باید بازیکن هایی انتخاب کنیم که پیشرفت بالایی دارند؟؟
کسی نمی خاد کمک منه؟؟
آقا من become a legend قبلیم پاک شد و تو این جدیده هر چی بازی میکنم next match نمیاد
الان 7-8 تا باره دارم تمرین میکنم
نمره هام هم اکثرا 6.5 هست
مشکل از کجاست؟
اگه مي خواين كليه اديتهاي شما به حالت پيش فرض برگرده فايل اديت رو از پوشه ماي داكيومنت پاك كنيد.اگه مي خواين موردي عمل كنين مثلا در قسمت رجيستر بازيكنان ، دكمه مثلث (بالايي) رو بزنين و بعد yes به حالت پيش فرض برمي گرده.در بقيه موارد مثل ويرايش بازيكنان وارد صفحه خود بازيكن بشيد و بعد دكمه پيش فرض (مثلث) رو بزنيد...نقل قول:
كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.نقل قول:
مرسینقل قول:
كمي بيشتر تلاش كنين.من كه مي رفتم امتيازم روي 8 ، 8.5 بود بعد از سه هفته رفتم تو تركيب.
من قبلا سنتر فوروارد بودم زودتر میرفتم تو ترکیب
ولی الان هافبک نفوذی هستم و شوت زیاد میزنم (همش یا میخوره به تیرک یا میره بیرون)
این تاثیری هم داره؟
میشه الان دوباره سنتر فوروارد بشم؟
موارد موثر در امتياز بازيكنان ، همون پارامترهايي هستن كه وقتي روي يه بازيكن در rating آخر بازي مي رويم و مي بينيم.مثل تعداد گل و پاس گل ، تعداد پاسهاي سالم و ...نقل قول:
با برنامه PRO-EVO Editing Studio شما مي تونيد از قسمت become a legend علاوه بر تغيير پست ، تغييرات زياد ديگري رو روي بازيكن انجام بدين.فقط دوستان مي گفتن تغيير مليت جواب نمي ده و تغيير نمي كنه.
اين هم لينك دانلود برنامه.فقط بايد netframe work نصب باشه.
--------------------------------------کد:
http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=13847
در بازي آنلاين مورد استفاده قرار مي گيره.اگر هم زياد پول بگيري يكي دوتا از track record رو باز ميكنه.اين پست رو بخون:نقل قول:
-------------------------------------نقل قول:
آره.مثل بازي ايتاليا ، مصر كه بوفون اومد جلو.من هم چند تا گل مي خوام آپ كنم كه فعلا اينترنتمون با آپ و دان مشكل داره همين كانكت هم به زور شدم.گل بود و به سبزه آراسته شد !:41:نقل قول:
كسي ترينري نداره توي مسترليگ پول رو زياد كنم ؟
خواهشا اگه کسی میدونه بگه . سرویس شدم تا این پچ 26 مگی رو دانلود کردم ولی نمیشه بزارمش تو بازی. اگه کسی میدونه بگه منتظرم نزارید :41:نقل قول:
با برنامه Artmoney ميشه كه يه برنامه حرفي ايه و كمي توضيح لازمه.اما يه برنامه هم مخصوص اينكار هست به اسم SponZor كه راحتتر هستش.نقل قول:
لينك دانلود SponZor با حجم 1.37 مگا:
--------------------------------------------------------------------------------------------کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=37080
شما مشكل در نصب داري؟ اينكه مي گي نميشه بذارمش تو بازي منظورت چيه؟ اگه براي تغييرات ميگي كه بايد يه فايل به اسم cv0f.img در مسير C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download داشته باشي.اگه نداري بگو تا لينك بدم پچ 1.40 رو همراه با همين فايل هستش دانلود كن.زياد هم دنبال پچهاي نزديك هم نباش زياد تفاوتي ندارن.نقل قول:
درمورد كيت سرور هم بگم بعضي پچها قابليت نصب كيت سرور رو از بين مي برن يعني ديگه نميشه استفاده كرد.
ممنون ... میشه بگید الان چه پچی با این ورژن 1.4 سازگاره ؟ و لینک GA patch 4 رو هم بذارین ...
محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
و اما محمد جان وقتي با پرو اوو مليت رو تغيير ميدي تغيير داده ميشه فقط بايد اون فصل به پايان برسه تا به تيم ملي كشور جديد دعوت بشي فرض كن مثلا امسال قرار با تيم ملي اسپانيا توي جام جهاني بازي كني قبل اتمام فصل مليت رو تغيير بدي با اينكه مليتت مثلا به ايراني تغير مي كنه ولي باز هم اون جام جهاني رو واسه اسپانيا بازي مي كني فصل كه تموم شد درست فصل بعدش دعوت ميشي به تيم ملي كشور جديد. موفق باشي
ممنوننقل قول:
محسن خان اگه 3 بازي متوالي ابتداي رو 8 بگيري توي هر پستي باشي بازي سوم به نيمكت ذخيره ها مي ري و بعدش همون نكست مچ مياد مشكل نمره هاي پايينت هست. در ضمن اگه روند نمرات 8 و 7.5 رو تا 7 -8 بازي اول ادامه بدي توي همون فته هشتم - نهم به تيم ملي كشورت دعوت ميشي.
حالا این پست من توی نمره گرفتنم هم تاثیر داره؟
اگه توی یه بازی هر چی توپ بهم رسید پاس بدم و یا یه مقدار با به توپ حرکت کنم و پاس بدم نمره ی خوبی میگیرم؟
این سایته دانلودش کجاست؟ یه جاش نوشته : server fullنقل قول:
:19::19::42::37:نقل قول:
سلام محسن جاننقل قول:
همون طور که ارمین و محمد عزیز گفتن باید شما امتیاز هایی که می گیرید باید حداقل از 7.5 پایین تر نباشه با این و ضع می تونی توی هفته ی چهارم به عنوان بازیکن ذخبره و نیمکت نشین وارد بازی بشی .
دوست عزیز تنها پاس گل دادن نیست باید توی گل زدن هم سعی کنی با توجه به پست شما ... شما باید حداقل موقعی که کرنر میشه برید و یه گل بزنید در غیر این صورت پست شما طوری نیست که نقش حمله رو بازی کنید و گل بزنید ....نقل قول:
اما اگه تنها خواستید پاسور باشید باید اگثر پاس های شما درست باشه و به طرفی که پاس دادید باید یه حرکتی برای گل زدن انجام داده باشه مثلا رفته گل بزنه ولی به تیر خورده و باید تو حالت پاسور بیشترین پاس ها رو بدید و لی اگه نشد خودتون رو تو محوطه ی جریمه قرار بدید تا خودتون گل بزنید من مثلا تو همین پست خیلی تلاش کردم که یاس بدم گل بشه و لی نشده یا به بیرون رفته یا به تیر خورده یا دروازه بان گرفته خیلی کم شده که پاس من گل بشه به همین خاطر من پاس کاری زیادی کردم تا برسه به محوطه و بازیکنان رو دیریبل کردم و رفتم گل زدم ....
حتی شما می تونید به عنوان یه پاسور از کناره ها حمله کنید و از اونجا به محوطه ی جریمه سانتر کنید این احتمالش بیشتر هست که پاس شما گل بشه .
ببخشید که زیاد توضیح دادم و سرتون رو به درد اوردم .....
موفق باشید :10:
سلام كراسر جان
يادته يه مجموعه درست كرده بودي واسه اين بازي تازگي ها كه شامل اپشن فايل و اديت و پچ و تصحيح نام و تركيب و استاديم هاي جديد و ................ غيره بود و گفته بودي خيلي روش كار كردي و چندين هفته است روش كار كردي و زحمت كشيدي براش
من الان هر چه قدر ميگردم پيداش كنم واسه دانلود پيداش نميكنم اگه زحمتي نيست لطف كن اينجا دوباره لينك تست شده اش رو يا هر جايي كه اپلود كردي اينجا قرار بده تا دانلود كنم چون اون دفعه يادم رفت و...... تا اينكه الان دوباره يادم افتاد ولي پيدا نكردم اونو و اينم ميدونم كه چيزي كه تو درستش كرده باشي واقعا ميارزه واسه دانلود- پس منتظرم
راستي عزيز جون من تا حالا هيچ پچي دانلود نكردم اگه اينو كه ميخواي قرار بدي نياز به چيزه ديگه هم واسه دانلود داشت اونارو هم بذار اينجا -دستت هم پيشاپبش درد نكنه عزيز -
نميدونم چقدر باهات امروز حرف دارم من . دي دي دي
راستي چند تا استاديم توپ و قشنگ هم با چمن توپ مي خوام اگه شد كه اونم بذار واسه دانلود ..........
دوست جونم لفا لينك ها رو همين جا بذار و منو نفرست به تاپيك يا پست هاي ديگه واسه پيدا كردنشون
ممنونتم كه هميشه بهمون حال ميدي
راستي اگه واسه نصب اين مورد كه مي خواي بذاري نيازي به نصب پچ هاي قبلي ارائه شده هم بود لطف كن اونارو هم قرار بده ممنونتم