رشته روانشناسی درمجموع چند واحد هست؟
Printable View
دوستان درس مبانی فناوری اطلاعات چجوریه؟کی پاس کرده؟مثل پاسکال و سی هست و حلی هست یا مثل اندیشه:n02:حفظ کردنیه؟اگه حفظ کردنیه تو بشه بدون کلاس پاس کرد تابستون برداریمش
حفظ کردنیه دوست عزیزنقل قول:
برای تابستون اگر ارائه بدن به راحتی میتونی پاسش کنی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
طبیعاتا برای دوره کارشناسی پیوسته 140 واحد میتونه باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم 300 صفحه باشه...البته منبعش از ترم پیش عوض شدهنقل قول:
انشاءالله چند صفحه س؟مثل باقی کتاب های پیام نور 60000000000000صفحه س؟؟؟!!!
انشاءالله چند صفحه س؟مثل باقی کتاب های پیام نور 60000000000000صفحه س؟؟؟!!!نقل قول:
سلام
دوستان مي خواستم ببينم با توجه به اين كه درس هاي تخصصي رشته هاي فني (مثل تحليل سازه در عمران) در پيام نور به اون صورت كه بايد بهش پرداخته نميشه (از نظر ساعات كم تدريس و گاهي خودخوان بودن و …) و احتمال اين كه دانشجو به مشكل بخوره، آيا جايي هست كه دروس تخصصي رو به صورت كامل ارائه كنن…!؟ يا اين كه حتي ميشه براي يادگيري بهتر اين دروس در كلاس هاي دانشگاه هاي ملي حاضر شد…!؟
ممنون
دوستان انتخاب واحد ترم تابستان از کی شروع میشه و تا کی ادامه داره؟
هنوز فکر کنم اعلام نکردن اگه طبق تقویمی که خودشون دادن و قرار نبود تاریخ امتحان تغییر کنهنقل قول:باید باشه
3 ثبت نام و انتخاب واحد 29/4/92 8/5/92
نظريه رو زدن من با ميان ترم 4 و نمره 6.07 با 10.07 پاسش كردم رفت.
امتحان معماري امروز هم بي رحمانه ترين سوالي كه ميشد گرفت رو گرفته بودن مخصوصا قسمت تشريحي كه بر خلاف سالهاي ديگه كه حداقل 2 سوال تكراري از ترم هاي پيش ميدادن همه سوالات جديد بودن و اصلا خبري از سوالات تكراري نبود.
حسین عزیز میشه کلید سوالات نظریه رو بزاری :n28:نقل قول:
تشریحی های معماری رو دیدم یعنی تعحب کردم ... به قول شما هر سال تکراری داشتیم ... همه جدید بودن :n28: .. فقط سوال 4 رو نوشتم و با سوال 1 که واسش فقط قالب دستورالعمل رو رسم کردم
معماری گند زدیم رفتیم ... مبارکه:n28:
1 عادي ج X 1 2 عادي الف X 2 3 عادي ب X 3 4 عادي ب X 4 5 عادي الف X 5 6 عادي الف X 6 7 عادي ج X 7 8 عادي ب X 8 9 عادي الف X 9 10 عادي الف X 10 11 عادي ج X 11 12 عادي د X 12 13 عادي ب X 13 14 عادي الف X 14 15 عادي ج X 15 16 عادي د X 16 17 عادي الف X 17 18 عادي الف X 18 19 عادي ب X 19 20 عادي الف X 20 21 عادي ب X 21 22 عادي د X 22 23 عادي ج X 23 24 عادي ب X 24 25 عادي د X 25 26 عادي ب X 26 27 عادي ج X 27 28 عادي ب X 28 29 عادي ب X 29 30 عادي ج X 30
سوالا رو برا دانلود نذاشته. تو داريش؟
نمره نظریه من هم شد 4.67 به اضافه 6 نمره میانترم خوشبختانه خطر از بیخ گوشم رد شد و قبول شدم.نقل قول:
استاد اغدهاي ما تو كلاس كه همش مثالهاي خود كتاب رو حل ميكرد اومد تو امتحان ميان ترم همش سوال سخت از تمرينات داد (امتحان open book بود) و از روي همين امتحان به اكثر بچه ها 2 و 3 ميان ترم داده كه بالاترين نمره 5 داده. به منم 4 داده بود. الان از دوستام پرسيدن بيشترشون افتادن و واقعا از اين بابت ناراحتم انگار كه خودم افتاده باشم.نقل قول:
از اين همه نامردي خدايي بغضم گرفته.
دانشگاه ما اصلا نمره میان ترم نمیدن به هیچ وجه مگه اینکه امتحان بدی و خودت نمره بگیری.ما به فنا رفتیم.برای شما هم اینطوریه؟یذره رحم ندارن استادهای شمام؟
نقل قول:یعنی چون سیستم اجازه داده مشکلی نیست ؟؟نقل قول:
اگر ریاضی 2 را پاس کنم و یک را بیفتم اونوقت چی میشه ؟؟
ریاضی 2 را قبول میکنن ؟؟
سلام ... دستت درد نکنه بابت پاسخ سوال هانقل قول:
واسه ما رو هنوز نزدن متاسفانه ... ولی پاسخ نامه رو که نگاه میکنم فکر میکنم به احتمال زیاد قبول بشم ... بدتر از این معماری رو دادم ... مرکز استان ما هم اکثرا افتادن نظریه رو
نه واسه ما اصلا هیچ نزاشتن ... نه خود سوال و نه کلید سوال ها ... هیچی
در اصل نباید سیستم اجازه میداد ولی حالا که داده ببین چی میشهنقل قول:
قبلا این طور بود که اگر ریاضی 1 و 2 رو باهم برداری ( نه تنها ریاضی 1 و 2 بلکه همه درسهای پیش نیاز - پس نیاز ) و ریاضی 2 رو قبول بشی ولی ریاضی 1 رو بیفتی ، ریاضی 2 رو هم میفتادی ... اما یه تبصره واسش اومد که این قانون برداشته شد ... ریاضی 2 رو پاس میکنی و ریاضی 1 رو ترم های بعد باید برداری ...
باز هم میگم شما اصلا ریاضی 1 رو برنداشتی که بخوای ریاضی 2 رو باهاش برداری ... به هر حال مشکلات سیستم بخشی از سیستم هست دیگه !!! ... باز هم با مدیر گروه یا مسئولان دانشگاه مشورتی بکن
کسی پاسخ نامه نمونه سوال زبان عمومی دو ترم پیش (2-90 و1-91) داره بده دانلود :n16:
همه نمونه سوالات رو از اینجا دانلود کن ... حتی حل المسائل و جزوه ... اگر رشته ت کامپیوتره ... واسه زبان عمومی فرقی نمیکنه البتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کردم از همینجا ولی نمونه سوال دو ترم اخر پاسخ نامه نداشت.نقل قول:
پس الان میشه مثلا مبانی رو با برنامه سازی پیشرفته برداری و مبانی رو بیفتی و برنامه سازی رو قبول شی؟وقتی قبول بشی ثبت میشه و از واحدهات کم میشه یا تا زمانی که مبانی رو پاس نکنی زده نمیشه که برنامه سازی پیشرفته رو قبول شدی؟و اینکه نمیشه مثلا ریاضی2 رو برداشت ولی در کنارش ریاضی1 رو؟نقل قول:
بله اگر مبانی رو بیفتی ولی برنامه سازی رو قبول بشی ، برنامه سازی پاس میشه ولی مبانی رو باید ترم های بعد برداری ... نه دیگه در سیستم ثبت میشه که 3 واحد رو پاس کردینقل قول:
ریاضی 1 پیش نیاز ریاضی 2 هست ... تا وقتی که ریاضی 1 رو پاس نکرده باشی - مشروط نشده باشی نمیتونی ریاضی 2 رو بردای ... بازم میگم وقتی میتونی ریاضی 1 و 2 رو باهم برداری که ریاضی 1 رو مشروط شده باشی ... به این حالت میگن هم نیاز
سلام حسین جان به اون سوال امتحان نظریه که می گفتی اشکال داشت اعتراض زدی؟:n24:
اره، همين الان اعتراض دادمنقل قول:
کسی ریاضی داده؟من که شانسی زدم سخت بود بنظر من.میفتم:n28:
ممنون از شما درس های 2واحدی هم اینطوری محاسبه میشه؟نقل قول:
درس 1واحدی تربیت بدنی نمرش چطوری محاسبه میشه؟(عملی رو 16 شدم(8از 10نمره)):n03:
سلام دوستان
من میخوام امسال کنکور ارشد بدم میخواستم ببینم شهریه ارشد و کارسناسی چقدر فرق دارن و اصلا میشه ارشد خوند یعنی خیلی سخت تر از کارشناسی هست؟
درسهایی که واحد عملی دارن طبق این رابطه محاسبه میشه .....نقل قول:
تربیت بدنی طبق همین رابطه محاسبه میشه .. باید امتحان پایانی رو هم بدین تا بشه محاسبش کردنقل قول:
سلامنقل قول:
شهریه که نزدیکای 1 تومن میشه ... ( بستگی به واحد هم داره ) .. مثلا 8 واحد وردارین حدودای 1 تومن میشه .....
سخت تر که والا چه عرض کنم ... طبیعتا باید کمی پیچیده تر باشه ... ولی بیشتر به خودتون برمیگرده که چقدر وقت بزارید و تلاش کنید ...
دوستان اگر نمره میان ترم رو وارد نکرده باشن, چی میشه؟
از 20 نمره حساب میشه؟
یه درسی رو که بلد بودم برام نمره نزده.
راستی سئوالات این ریاضی عمومی 1 چقدر مذخرف بود امروز.
من هر کی رو دیدم گفت: میفتم.
واقعا مذخرف بود و با سبک و سیاق سالهای قبل فرق میکرد.
این ترم که به دلیل کمی وقت باید آسون میدادن از همه ترم های سال های قبل سخت تر دادن :sq_3: رسما دهنمون آسفالت شد :sq_11:
تجربه ی چندین ساله ی بنده در این دانشگاه، این رو بهم ثابت کرده که هیچ نوع شرایط جوی و سیاسی و اقتصادی و ... تاثیری در نوع سوالی که قراره بدن نخواهد گذاشت!
فقط یادمه تنها ترمی که سوالا رو به طرز عجیبی آسون گرفته بودن، نیم سال اول 90-91 بود که واقعا حسرت انگیز بود :n02:. البته شاید فقط برای رشته ی ما بوده باشه....
please delete this post
طبق فرمول حساب کن : نمره عملی 16 شدی که در 1 واحد ضرب میشه ... نمره امتحان هم هر چی شد کلا در 1 واحد ضرب میشه ... حاصل تقسیم بر 2 فکر میکنمنقل قول:
فکر میکنم این طور باشه ... مطمئن نیستم
میان ترم نداشته باشی در 10/7 ضرب میشه ... البته در هر دو حالت حساب میشه ... چه میان ترم داشته باشی چه نداشته باشی ... اونی که بیشتر از همه بود رو میزارن واستنقل قول:
برای یه رشته ی علوم انسانی ( مثل آموزش زبان انگلیسی ) تا 800 تومن هم میاد ... حالا درس های فنی و عملی - آزمایشگاهی فکر کنم تا 1 تومن هم برسهنقل قول:
I second thatنقل قول:
دوستان کسی نمونه سوالات درس معادلات دیفرانسیل رشته فیزیک رو داره ؟ حداقل مال دو ترم قبل رو میخوام
:n16:
یعنی الان که میان ترم ریاضی رو برام چهار داده،اگر تو پایان ترم ریاضی رو مثلا بیست بگیرم دیگه اون میانترم لحاظ نمیشه؟نقل قول:
بله ... اگر در برگه 14 بشید در 10/7 ضرب میشه و سیستم براتون میزاره 20 ... دیگه 18 نمیزارهنقل قول:
دوستان ببینید که نمره نظریه تون تغییر کرده یا نه ؟
نه، اگه به خاطر اعتراضا ميگي كه يكم طول ميكشه تا اعمالش كنن.نقل قول:
امتحان امروز ریزپردازنده آسون بود
اصلا فکرشو نمیکردم...وقتی سئوالات ترم قبل رو دیده بودم گفتم می افتم اما حداقل امروز متوجه شدم 10 رو میگیرم
معماری اومد :n28:
چند شیین من که 3.64 ولی تشریحی فقط یکی درست نوشتم بقیه هم سیاه کردم :n28:نقل قول: