lol
یعنی الان اگه 15 گیگ بخریم میشه 45000 تومن
ولی 21 گیگ بخریم میشه 42000 تومن ... ؟؟؟
:n02:
Printable View
lol
یعنی الان اگه 15 گیگ بخریم میشه 45000 تومن
ولی 21 گیگ بخریم میشه 42000 تومن ... ؟؟؟
هوش و زکاوت این عزیزان رو به چالش نکش بنده خدا ها زحمت کشیدند!!:n02::n02::n02:
دوست من اشتباه تکن صورت حساب به صورت پلکانی است، مثلا اگر شما دیگه در حالت بسیار عادی بخواهید یک سرویس 512 و 10 گیگ در ماه مصرف کنید هزینه تون میشه ایننقل قول:
4500 + 5*4500 + 5*3500 = 44500
در حالی که الان همین آسیاتک سرویس 512 را با 10 گیگ میده 32 هزار تومان
و نکته مهم اینکه الان شبانه رایگانه ولی در طرح دیگه رایگان نیست
با فرض سرویس 512نقل قول:
15 گیگی میشه 59500
21 گیگی میشه 74000
هوش و زکاوت را برای مسائل اقتصادی و علمی شاید شما درست بگید اما هوش و زکاوت این عزیزان در زمینه دزدی از جیب مردم دست شیطون را هم از پشت بستهنقل قول:
الان شما چجوری حساب کردی... ؟؟؟نقل قول:
من طبق اون عکسی که گذاشتی حساب کردم که به هر کدوم علاوه بر حجم 4500 باید اضافه بشه دیگه
+
تو سرویس های نا محدود تغییری ایجاد نکردن .. ؟؟
5x4500+5x3500+5x3000+4500=59500نقل قول:
5x4500+5x3500+5x3000+5x2500+1x2000+4500=74000
اگر این طرح اجرا بشه به احتمال زیاد سرویسهای نامحدود را حذف می کنند ولی در پایان بگم تمام این حرفها و محاسبات و ... تا وقتی که این طرح اجرا نشه مشخص نیست
نقل قول:
فکر نکنم اینجوری باشه
اگه باشه که خیلی مسخره میشه
دیگه لازم نیست هوششون رو به چالش کشید چون اصلا موجود نیست : دی
دیروز سرویس 2 مگ گرفتم فقط شب اول سرعت شبانه 250 کیلوبایت بود اما سرعت امشبم از40 کیلوبایت بالاتر نرفت حتی با سرور های مختلف هم تست کردم:44:
عجب!نقل قول:
کدام مرکز؟
نباید اینطور باشه!
فردا شب هم تست کنید
البته من که از 2شب پای سیستم بودم سرعت دانلود موردی نداشت تا این ساعت
سلام .
vpi و vci
آسیاتک چنده؟
0 و 35نقل قول:
.................
رو تمام استان ها ساپورت میکنه یا مثل مخابرات مازندران با مخابرا یه استان دیگه فرق داره؟نقل قول:
این طرح فعلا روی استان همدان اجرا میشه و برای بقیه شهر ها معلوم نیست از چه زمانی شروع شه
حالا یه نفر به من بگه با سرویس چلچله (512) نامحدود طرح برنزی چند کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد ؟
دوستان من امروز 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم ولی سرعتم از تمام speedtest های بچه هایی که همین سرویس رو دارن گذاشتن کمتره! نهایت سرعتم 80 کیلوبایته. به طور میانگین هم سرعتش 70 هست! که خیلی ها با سرویس 512 همین سرعت رو می گیرن!! :n28: نمی دونم جرا اینجوریه! نظری داره کسی؟!
به نظر شما ۲مگش کنم سرویس رو بهتر خواهد شد؟
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک:n09::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی کرمان از این شرکت استفاده میکنه ؟ یه توضیحی در مورد سرعتاش بدین ممنون میشم
دوستان تهرانی وضعیت شبانه برا شما چطوریه؟
واسه من هر روز داره بدتر میشه!!!!!!دیشب با 20 30 دانلود میکرد!!!!!!!!!!!!!:n04:
آقا من یه مودم adsl router گرفتم. دیشب گذاشته بودم ساعت یک شب به بعد دانلود رایگان کنه...صبح دیدم حجم کم کرده چون ارتباط یه سره وصل بوده...چیکار کنم اینجوری نشه و ساعت یک شب به بعد بدون ریست مودم مصرف رایگان محاسبه بشه!؟
سلام
آسیاتک وقتی که ثبتنام کردم همون موقع پنلم فعال میشه یا وقتی پورتم رو وصل کردن؟
چون مخابرات همون موقعی که پول رو واریز کردی فعال میشه و 2 هفته زمان میبره تا بیان برات نصب کنن میخواستم بدونم آسیاتک هم همینجوری هست؟
نقل قول:
سلام من که ثبت نام کردم همون لحظه فعال شد بعد 2 روز بعد هم برای نصب اومدن در کا پشتیبانیش خوبه.:n02:
برای من که 2 روز ثبتنام کردم خود نمایندگی میگفت تا وقتی پورتت رو وصل نکنن پنلت فعال نمیشه.الانم هرچی رمز رو میزنم سایت آسیاتک بالا نمیاد.نقل قول:
به نظر من شرکت خوبی هست . من چند بار سرویسامو از شرکت های مختلف گرفتم اما دسته آخر برگشتم به آسیا تک :n12:
این طرح فعلا روی استان همدان اجرا میشه و برای بقیه شهر ها معلوم نیست از چه زمانی شروع شه
حالا یه نفر به من بگه با سرویس چلچله (512) نامحدود طرح برنزی چند کیلوبایت در ثانیه میشه دانلود کرد ؟
================================================== ==========
من تهرانم این سرویس رو دارم بین 50 تا 60 کیلو بایت
من ابتدا پنل کاربری را ساختم و بعد پول را واریز کردم چند ساعت بعد کد سرویس برایم در پنل کاربری ارسال شد و فقط مونده بود وصل شدن پورت از مخابراتنقل قول:
من حضوری ثبتنام کردم.نقل قول:
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک راستی سرعتم خوبه
دوستان با ترافیک 3گیگ هم شبانه رایگان میشه یا باید 5گیگ باشه ؟
اگه رانزه یه شرکت دیگه هستین یه دو هفته طول میکشه.من 15 روز الاف بودم.نقل قول:
در ضمن قضیه این طرح جدید چیه؟این طرح واسه نامحدودا هم هست؟؟چون من دیروز واسه 1 سال دیگه شارژ کردم نکنه به فنا رفتیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n28:
چون مخابرات سریع جمع آوری میکنه و گفتن که چون سیم رانزه ندارن وقتی از شرکت جدیدت نامه اومد ما خط تو رو برای همون شرکت رانژه میکنیم.یکی از دوستام تو همین مرکزی که من هستم.هست میخواست از یه شرکت دیگه بره مخابرات نامه تخلیه که به مخابرات رسید همون روز هم تخلیه کردن و هم رانژه مخابرات.من فقط میخواستم بدونم که پنل باید همین اول فعال میشه یا نه؟نقل قول:
سلام
من شماره تلفن و رمزم رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد میکنم ولی وارد نمیشم و فقط میتونم از طریق دسترسی سریع به سرویس ها وارد بشم.علت چیه؟
سلامنقل قول:
شماره مشتری با شماره تلفن فرق داره :
تو پایین صفحه زده شماره مشتری رو :
تغيير رمز شماره مشتري
شماره مشتري شما: *****
نقل قول:سلام
آسیاتک وقتی که ثبتنام کردم همون موقع پنلم فعال میشه یا وقتی پورتم رو وصل کردن؟
چون مخابرات همون موقعی که پول رو واریز کردی فعال میشه و 2 هفته زمان میبره تا بیان برات نصب کنن میخواستم بدونم آسیاتک هم همینجوری هست؟
سلامنقل قول:
من سال 86 که ثبت نام کردم اسیاتک اون موقع پنلی در کار نبود برای همین دقیق در جریان نیستم
البته 8 ماه پیش چون نقل مکان کردیم برای مدتی به یه جای دیگه شماره خونه قبلی رو رزرو کردم برای خط خونه جدید هم ثبت نام کردم زنگ زدن چون دیدن من شماره مشتری دارم از طریق همون شماره مشتری خط قبلی یه فاکتور ایجاد کردن و پرداخت کردم و دیگه مراحل ثبت نام از طریق وارد کردن شماره مشتری میدیدم ولی نمیتونستم از طریق quick task کانکت شدم وقتی خط رانژه شد و اولین اتصال برقرار شد زنگ زدن و یوزر پسورد فعال کردن
سلام بچه های تهرانی لطفا می تونن بهم بگن
سرعت 512 و 1مگ و 2 مگ شون رو چنده؟
شب که 100% افتضاح باید باشه چون رایگان روزش چطوره؟
می ارزه ادم نا محدود بگیره مثلا تو یه 24 ساعت باهاش میشه 4-5 گیگ دانلود کرد یا نه؟
سلامنقل قول:
من هم 512 داشتم هم یک هم دو مگ
روزانه همه سرعتشون یکیه تا 4 مگ
شبانه واقعی میشه
من که الان یک مگ دارم شبا تقریبا 2-2/5 گیگ و حتی بعضی مواقع 3 گیگ میدانلودم 2 مگ داشتم 3/5 4 گیگ
البته بستگی به مرکز مخابراتی داره
خود نمایندگی هم گفت وقتی اولین اتصال رو بر قرار کردی پنلت فعال میشه ولی من شک داشتم.چون بیشتر شرکت ها همون موقع فعال میشه ولی برای نصب طول میدن.نقل قول:
برای من 6 روزم نشد رانژه شدنقل قول:
اگه مسئول مرکزمون بود همون روز برام رانژه میکرد چون مرخصی داشت برای فردا میوفته.فقط میخواست همین و بدونم که با اولین اتصال پنلم فعال میشه یا نه/نقل قول:
واسه من نوشته "نام کاربری "که جلوش شماره تلفنم رو نوشته همیننقل قول:
پس شماره مشتری کدومه؟اگه همینه پس چرا نمیتونم با پسوردم وارد شم؟فقط میتونم از طریق Quick Task وارد بشم
نکنه واسه ما شهرستانیا فرق میکنه؟
احتمالا فرق داره یا اصلا شاید ندارهنقل قول:
زنگ بزن بپرس