سلام
کسی می دونه چرا توی تنظیم low justify اینطور نوشته می شه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما توی حالت خودش این مورد رو نداره!
Printable View
سلام
کسی می دونه چرا توی تنظیم low justify اینطور نوشته می شه؟
اما توی حالت خودش این مورد رو نداره!
با سلام
1- وقتی متنی که اعداد اعشاری دارد را در ورد تایپ می کنم و سپس به درون پاور کپی می کنم اعداد اعشاری برعکس می شود باید چکار کرد تا موقع کپی این طور نشود
2- برای تیتراها استایل تعریف کردم و فونتشون زر هست
حالا چطور همگی مثلاً هما شوند
البته راهی دارد که استایل اعمال شده (هدینگ 1 و 2) را تغییر دهم و روی همه اعمال شود
و نخوام یکی یکی دوباره استایل را رویشان اعمال کنم
می خوام از طریق استایل عمل بشه
با فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوندبا فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوندبا فونت نستعلیق و با فونت های میرعماد چطور شعر را از دو رف تراز کنیم
کلمات جدا و بدشکل می شوند
سلام. از آقای Dew Drop که جواب دادن متشکرم. جوابشون درسته. من تو سایت های خارجی هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که مشکل من حل بشه ولی بعد از کلی جستجو متوجه شدم مشکل از mathtayp v6.9 است در صورتی که ورد من با ورژن قبلی mathtype v6.8 مشکلی نداشت. خواستم دوستانی که این مشکل رو دارند و در وب به دنبال حل آن هستند این موضوع را هم لحاظ کنند. متشکرم.
نقل قول:
سلام. از آقای Dew Drop که جواب دادن متشکرم. جوابشون درسته. من تو سایت های خارجی هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم که مشکل من حل بشه ولی بعد از کلی جستجو متوجه شدم مشکل از mathtayp v6.9 است در صورتی که ورد من با ورژن قبلی mathtype v6.8 مشکلی نداشت. خواستم دوستانی که این مشکل رو دارند و در وب به دنبال حل آن هستند این موضوع را هم لحاظ کنند. متشکرم.نقل قول:
احتمالا می شه بصورت خودکار یک ستون از جدول ورد را شماره گزاری کرد؟
دو نوع شماره می خوام بدم یکیش معمولی 1 تا 100
یکیش هم 1.1 تا 1.50 و بعد 2.1 تا 2.50
سلام دوستان
- چه جوری میشه در برنامه WORD 2010 از یک صفحه ای به بعد شماره بزنیم؟
مثلا 6 صفحه اول شماره نخوره و از صفحه ششم به بعد شماره یک بخوره بره جلو
تو format page number وقتی Start at را می زنیم تازه صفحه اول را می نویسه مثلا 6!!!!
page break هم زدم ولی درست نشد!
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم!
من گذینه ی right to left رو میزنم و جاستیفای رو هم میزنم اما وقتی میون فارسی انگلیسی تایپ کیگنم بهم میریزه و بر میگرده سر خط
چیکار کنم؟ office 13
- سلام.تفاوت سیستم با کانتنت در نوشتن عدد به اینگلیسی در برنامه ورد چی هستش؟
- :n01:
سلامنقل قول:
باید به تعداد صفحاتی که نمی خواید شماره صفحه داشته باشه به روش زیر سکشن ایجاد کنید
Page Layout>Breaks>Next Page
بعد در صفحه 7, Link To previous رو از قسمت Header and footer tools غیرفعال کنید ( رو سر صفحه دابل کلیک کنید این قسمت فعال میشه)
و بعد شماره گذاری رو انجام بدید.
سلامنقل قول:
در حالت Context نمایش اعداد بستگی به متنتون داره یعنی اگر فارسی تایپ کنید اعداد به صورت فارسی و اگه انگلیسی بنویسید به انگلیسی نشون داده میشه.
در حالت System نمایش اعداد بستگی به تنظیمات Region تو قسمت Control Panel داره.
سلام
تو ورد مثلا من میخوام بین چندین شماره شماره هایی که تکراری هست رو ببینم و درستش کنم میشه اینکارو کرد؟ :n02:
و میشه تو نام و نام خانوادگی های افراد . مثلا من تو نوشته ها اسم رو زدم و بعد چند تا تب زدم فامیلی رو نوشتم حالا میخوام نام و فامیل های تکراری رو ببینم و ویرایش کنم این چطور میشه؟ :n02: نمیخوام اسم و فامیلی رو بنویسم جستجو کنم. میخوام خودش بیاره! دی
در ضمن میخوام مثلا یک صفحه رو میخوام پرینت کنم بعد نصفه صفحه بالا بیفته و نصف صفحه پشت اون؟ :n02:
چون میخوام شبیه به دفترچه درش بیارم.
حتما بازم تو ورد 2003 دیگه:n02:
در مورد بخش اول باید بگم نمیدونم:n02: و فکر هم نکنم بشه
این طور کارا بیشتر تو اکسل شدنیه
تو ورد باید با همون ctrl+F کار کنی
برای پرینت هم همش تو تنظیمات پرینتر راحت انجام میشه
اگه پرینترت دو رو بزنه که راحتی وگرنه هی باید پرینت بگیری باز برگه رو پشت رو بذاری
در هر صورت تنظیماتش بستگی به پرینتر داره
ctrl+p که بگیری بعدش تو properties سیخ بزنش تا درست شه:n02:
سلام. خیلی ممنون از راهنمایی قبلیتون.یه سوال دیگه از ورد: وقتی میخوام برای عملگر no whith optional break کلید میانبر تعریف کنم نمی تونم با صفحه کلید کار کنم.ینی تعرفای قبلی فقط با back پاک میشه.لطفا راهنماییم کنید؟
- :n13:
سلامنقل قول:
برای خطوط تکراری ببینید این نرم افزار به کارِتون میاد!!!
چجوری میشه نیم تب ایجاد کرد؟ :دی/ مثلا دکمه تب رو بزنم زیاد نره نصف بره جلو.
سلام
ورد 2007 روی ویندوزم نصب کردم .. ویندوز 7 ورژن 64 بیتی .. اما وقتی میخوام توی محیط ورد فارسی تایپ کنم هیچی تایپ نمیکنه مگر اینکه یه اسپیس ( فاصله ) بزنم بعد شروع میکنه به تایپ فارسی .. نمیدونم مشکل چیه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام من یه مشکل دارم میشه کمکم کنید
تو ورد یه نامه ای نوشتم و کادرهای قسمت بالای نامه را بعد چند سری پرینت کردن و درست عمل کردن ؛ در دفعات بعد نمایان میکنه درصورتی که تو خود متن نامه که میبینی این کاردهانیست ولی تو پرینت میاد
راه حلش هم اینه که ورد را ببندم و دوباره باز کنم تا درست بشه این از چیه ایرادش؟
کمک لطفا :n03::n03:
سلام
توی word 2010 چه جوری میشه یه کلمه با ابعاد مشخص بزاری؟
مثلا کلمه ی "سلام"رو بنویسم در حالی که 2 سانتی متر طول و 1 سانتی متر عرض داشته باشه
سلام
تو فرمول نویسی توی ورد اعداد رو فارسی کردم ولی عدد 5 شبیه به صفر هست میخوام به صورت 5 فارسی نوشته بشه چیکار کنم؟ تو ورد 2003 فکر کنم با دو بار alt + shift زدن درست میشد و تا جایی که یادم میاد عدد 5 فارسی اینجوری میشد نوشت! تو 2007 که نشد.
چجوری میشه تو ورد کاری کرد که وقتی فایل ذخیره رو بردم جای دیگه کلمات مثل اونی باشه که تو سیستم خودم میبینم؟
من مثلا وردم 2007 بوده و اگه ببرم تو ورد 2003 هیچ مشکلی نداشته باشه.
من الان اینکارو کردم تو ورد 2003 کلمات جا به جا شده مثل اونی نیست که رو سیستم خودم بود. :دی :n29:
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت سروران فروم.
ببخشید چطور میتوانم فایل متنی در مرورگرهای موزیلا و اکسپلویر را با زوم دلخواه و درشت پرینت بگیرم 2-لطفا ترفندهای ورد2010را بگذارید ممنونم
در صورت لزوم راهنمایی فرمایید
اول اینکه کلا توصیه میشه برای جابجا کردن یه فایل متنی به سیستم دیگه از فرمت pdf استفاده کنید که این مشکلها رو نداشته باشهنقل قول:
دوم اینکه حتما چک کنید فونتی که در فایل اصلی استفاده شده تو سیستم دوم وجود داشته باشه
سومم اینکه وقتی داری save میکنی:
برای اینکار تو Word 2007 قسمت بالا سمت چپ روی Office Button کلیک کن ( آیکون دایره ای ) بعد به Word Option برو و در سربرگ باز شده به قسمت save برو و در آخر هم تیک قسمت Embed fonts in the file رو بزن .....نقل قول:
سلام
من آفیس 2013 رو نصب کردم رو لپ تاپم. تمام برنامه هاش میاد بالا بجز ورد. روش که کلیک میکنم قسمت لودش میاد ولی موقع ورود به خود صفحه اصلی ورد ارور میده. تا حالا چند بار نصبش کردم همین مشکلو داشته. تو ورد 2010 هم همین مشکلو داشت. فقط تو حالت سیف مود وردو بالا میاره. لطفا منو راهنمایی کنید
سلام
چطور میتونم در ورد 2010متنی رو به صورت قرینه (مثلا دو تا A5در یک A4پرینت بگیرم) اگر راهنمایی فرمایید ممنون میشم:n16:
سلام . خسته نباشید
من ویندوز ۸ دارم فونت نصبکردم از اونوقت به بعد فونتهای همه صفحه ها ی اینترنتم و افیس ی رو بزرگ مینویسن چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
در تب Page Layout قسمت Page setup رو باز کنید
و در منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو انتخاب کنید.
با عرض سلام و خسته نباشید
ورد 2007 رو من تازه نصب کردم و این ارور رو میده و باید 7-8 بار کلیک کنم و کنسلش کنم تا پنجرش بسته بشه.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هر کاری راهنماش هم میگه کردم اما بازم این ارور میاد.
کسی میدونه باید چیکارش کنم؟
منم این ارور رو داشتمنقل قول:
من رو وردم
math type
نصب بود این ارور مال اون بود
شما روورد قدیمیتون و یا رو همین یه چیز اضافی نصب نکردید؟ مثلا به تب اضافه کنه؟ یه ادرآن؟
ممنون از جوابتون....
نه چیزی نصب نکردم.
یه بار ورد رو آنینستال کردم دوباره نصب کردم بازم درست نشد.
حالا نمی دونید باید چیکارش کنم!؟ حوصله عوض کردن ویندوز ندارم!!!
نقل قول:
سلام
پست زیر رو ببینید.
لطفا به این فایل ورد نگاه کنید
1. چطور میتونم اون خطوط ممتد افقی رو ضخیم تر کنم؟
2. چطور میتونم این خطوط رو به دو سمت صفحه امتداد بدم بدین صورت که از سمت چپ و راست، خط به گوشه ها متصل باشه. دقت کنید که میخوام این اتفاق فقط برای خطوط بیوفته، اما متون Margin خودشونو حفظ کنند.
3. Header صفحه اول با دوم باید فرق کنه، اما تغییر هر کدوم باعث تغییر اون یکی میشه. چطوری این مشکل رو رفع کنم؟ ایا راهی وجود داره که Header کم رنگ نباشه و عین بقیه متن به چشم بیاد؟
4. چطوری میتونم شفافیت یک عکس رو که Watermark کردم تعییر بدم؟
متشکرم
سلام خسته نباشید.
من وقتی توی wordpad متنی رو پیست می کنم که فارسی هم هست علائم نگارشی اول جمله همگی پا میشن میرن آخر جمله! چه کنیم تا درست شود؟:n13:
سپاسگزارم:n16:
سلام
در تب Page Layout قسمت Page setup رو باز کنید
و در منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو انتخاب کنید.[/QUOTE]
بزرگوار ممنون از جوابنان
منوی Multiple pages گزینهی Reverse book fold رو که فرمودید نتونستم تو قسمتLayout پیدا کنم میشه راهنمایی فرمایید
در ضمن میشه تو قسمتsetting (پرینت) این کارو انجام داد ممنونم
سلام
میشه word2013یا 2010را جدا برای دانلود بزارید؟
سلام دوستان
من یه فایل ورد دارم که بیش از 1300 صفحه است. مشکل بنده این است که بعد هر سطر، یه سطر خالی هستش که می خوام حذف بشن ولی دستی چندین ساعت وقت می بره. می خواستم راهنماییم کنین که روشی هست که بشه سریع اینکارو کرد؟ راهی مثل Replace
تو عکس اون سطرهایی که ضربدر زدم باید حذف بشن (سطرها خالی ان). صفحات خیلی زیاده و دستی نمیشه.
سلام دوستان
یه سوال!
تو ورد 2013 چطور فاصله رو تنظیم کنیم؟تو وردای قبلی یه منو داره که مثلا دو سانت از راست یا بالا تنظیم می کنیم.تو 2013 موندم این گزینش کجاست؟!:n13:
سلام ببخشید اگه من بخوان اینارو تو word 2013 درست کنم تو کجا باید برم ؟
سلام
من مثلا سه تا جدول کوچیک کشیدم تو 2007 هر سه جدول هم پایین همدیگه هست. بعد بردم 2003 جدول آخری یکم میره سمت راست و قشنگیش رو به هم میزنه. چرا؟ :n02:
سلامنقل قول:
Ctrl + Shift سمت راست کیبورد رو بزنید و بعد Paste کنید.
نقل قول:
نقل قول:
تو صفحه ورد Ctrl + H رو بزنید.
تو قسمت Find waht بنویسید p^p^ و تو قسمت replace with بنویسید p^ و Replace all رو بزنید.
در ازای هر سطری که Enter خورده و سطرهای خالی ایجاد شده, برای هر Enter یه p^ قرار بدید.
Page layout>Paragraphنقل قول:
Insert>Shapesنقل قول: