با تشكر از دوستان عزيز كه راهنماييم كردن
ميخواستم نظرتون رو راجع به Canon IXUS 1000 بدونم
با تشكر از دوستان عزيز كه راهنماييم كردن
ميخواستم نظرتون رو راجع به Canon IXUS 1000 بدونم
سلام
من تازه میخوام بخرم میخواستم بدونم دوربینهای سامسونگ تا250تومن کدومش خوبه:41:
سلام
من میخوام دوربین عکاسی برای خونم بخرم
از بین دوربینهای سامسونگ کدوم راپیشنهاد میکنید
قبلا از راهنمائی تون متشکرم
سلام
در حال حاظر چه دوربینی با قیمت 200 - 250 هزار تومان پیشنهاد میدید ؟
ظاهرا Canon SX130 دوربین خیلی خوبیه.ولی یکی از کاربرای سایت عکاسی دات کام می گفت تو مغازه باهاش کار کرده و نتونسته باهاش خوب فوکوس کنه !
کسی این دوربین رو از نزدیک دیده ؟
دوربین بهتری برای کارای معمولی سراغ دارید؟
متشکرم
سلام
دوستان دنبال یه دوربین هستم که با کیفیت خیلی عالی عکس بگیره و ترکیب رنگ خوبی داشته باشه .
بین G12 و سونی NEX 3 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
nex 3 با قیمت 700 تومن میارزه ؟ نداشتن چشمی یه عیب حساب نمیشه ؟
این همه دوربین خوب چرا سامسونگ؟نقل قول:
بهتون پیشنهاد میدم طرف دوربینهای سامسونگ نرید
حدود بودجهتون رو بگید تا راهنمایی کنم:5:
من با این دوربین کار کردم دوربین خوبیه اگر با تنظیمات دستی اشنایی نداریدنقل قول:
و اندازه بزرگ و باطری قلمی براتون مشکل سازه بهتر سراغ IXSUS برید :8:
سلام
دوستان عزیز من قصد خرید یه دوربین زیر 400 هزار تومان دارم
بین 2 مدل Canon IXUS 1000 و Canon SX210 نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
برای من کیفیت عکس خیلی مهم
میخواستم من رو راهنمایی بکنید
و همینطور یه سایتی معرفی کنید که نمونه عکسهایی از این 2 مدل داشته باشه
البته تو تاپیک 210 چندتا از عکسهایی که دوستان قرار دادند رو دیدم اما از مدل دیگه نمونه عکسی ندیدم
و لطفا قیمت هر 2 مدل
و همینطور اینکه ایا سایت مطمئنی هست که من از طریق اینترنت خرید کنم با نه؟؟؟
دوستان سلام
من يه دوربين كامپكت يا نيمه حرفه اي ميخوام كه ضمن اينكه عكس هاي با كيفيت و شفاف در روشنائي و تاريكي بگيره فيلمبرداري رو هم full hd ساپورت كنه حداقل 30 فريم در ثانيه و 10X زوم اپتيكال داشته باشه ظاهر خوبي هم داشته باشه ضمنا قيمت هم حداكثر تا 550 تومن باشه . در ضمن يه دوربين Canon 500D در حد صفر كيلومتر واسه فروش دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشكر
دوستان کسی جواب سوال منو نداد !!!!!!نقل قول:
اینو از ته دل من گفتی دوست عزیزنقل قول:
منم یه fx1 دارم که حدودا 7 سال پیش گرفتمش. با اینکه 3 مگاپیکسلیه ولی کیفیت عکساش خیلی بالاس و فوق العادس. خیلی ازش راضی بودم. میگم بودم چون حالا خراب شده دیگه
مدتیه که دکمه ی روشن خاموشش خراب شده و اینجا تعمیرش نمیکنن.
واقعا میگم ، کیفیتش حرف نداره.
جذابیتی که تو عکساش میبینم تو عکسایی که از کنن های جدید میبینم نیست.
البته شاید چون حرفه ای نیستم اینطوری میبینم !!!
با سلام و خسته نباشید
من یه دوربین حدود 400 تومن میخوام واین دومدل نظر من رو جلب کرده FUJIFILM S200 EXR و FUJIFILM HS10
اگر با این بوجه مدل بهتری می تونم بگیرم لطفا راهنماییم کنید. اصلا این دو مدل خوب هستن ؟
زیاد از دوربین هم سر در نمیارم . میخوام عکس و فیلمش خوب باشه
با تشکر پیشاپیش از اظهار نظر و راهنمای شما دوستان
ممنون از همدرديت بيريا!نقل قول:
من اين دوربينو سالهاي 83 و 84 داشتم و هنوز هر وقت به عکساي باقيمونده اون نگا ميکنم، چه اونهايي که چاپشون کردم و چه فايلاي باقيموندش، يه آه ميکشم که چرا از دستش دادم!!
البته اگه نگهش ميداشتم هم احتمالاً به وضعيت مشابه دوربين شما دچار شده بود!!
خيلي وقته تو مارکها و دوربينهاي ديگه (البته!! سري هاي کامپکت) دنبال همچون عکسا و رنگهايي ميگردم که متأسفانه، پيدا نکردم!!!:41:
اینو از ته دل من گفتی دوست عزیزنقل قول:
منم یه fx1 دارم که حدودا 7 سال پیش گرفتمش. با اینکه 3 مگاپیکسلیه ولی کیفیت عکساش خیلی بالاس و فوق العادس. خیلی ازش راضی بودم. میگم بودم چون حالا خراب شده دیگه
مدتیه که دکمه ی روشن خاموشش خراب شده و اینجا تعمیرش نمیکنن.
واقعا میگم ، کیفیتش حرف نداره.
جذابیتی که تو عکساش میبینم تو عکسایی که از کنن های جدید میبینم نیست.
البته شاید چون حرفه ای نیستم اینطوری میبینم !!!
میگم این قضیه ی ناتوانی فوکاس کردن sx130 چیه که چند نفری درموردش گفتن که خوب فوکاس نمیکنه؟!
هی تا میخوام برم سمتش بگیرمش یه نقصی ازش میگن دلسردم میکنن !
راستی یه سوال :
ارزونترین دوربین عکاسی سونی که full-hd فیلم برادری میکنه چه مدلیه؟ اصلا داره همچین مدلی؟
واسه خودم نمیخوام. برای یکی از دوستام پرسیدم اینو.
باتشکر
والله امروز قرار بود دو تا از دوستان دوربین هاشون رو بیارند تا همینجا عند المجلس مقایسه شون کنم که نشد ولی اونجوری که من یادم میاد(از روی تجربیات شخصی و نمونه عکس هایی در نت دیدم)SX210 عکس بهتری داره وفیلمبرداریش هم چندان کمتر از ایکسیوس 1000 نیستنقل قول:
من تمایل شخصی ام بیشتر به Sx210 است
Sony Cyber-Shot DSC-HX5نقل قول:
370
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
HS10 فیلمبرداری بهتری داره عکسش در تاریکی کمی فقط کمی پایین ترهنقل قول:
اگه کمی بگردی و کمی بودجه ات افزایش رو بدی شاید بتونی FZ35 بخری که با لحاظ کردن فیلمبرداری انتخاب عالی محسوب میشه
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
این نقص فوکوس در مورد فیلمبرداری در مورد بهترین دوربین های عکاسی هم کم و بیش وجود دارد ولی اگر در مورد عکاسی میگی منظورشون حداقل فاصله در ماکرو گرافی است که مسلما برای فوکوس کوتاه تر باید پول بیشتری بدی که میشه SX210نقل قول:
---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:08 PM ----------
موافقم 1000%نقل قول:
گرچه من F200 رو توی رنگ خیلی قبول دارم(فیلمبرداریش افتضاحه و کمی نویزیه مثله S200)
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------
این دو تا دوربین در یک رده نیستند که با هم مقایسه شوندنقل قول:
اگر پارامتر قیمت مهم نباشد و در عین حال کوتاهی رنج لنز NEX 3 مهم نباشد و فیلمبرداری ارجحیت داشه باشد و با رنگ های سونی مشکلی نداشته باشی یا بتونی از RAW استفاده کنی من متاسفانه NEX 3 رو (از سونی زیاد خوشم نمیاد و این سری کاراش خیلی چشمو گرفته) پیشنهاد میکنم
با سلام
من قصد خرید یه دوربین خوب دارم و انتظاراتم از دوربین اینهاست :
کیفیت خیلی خوب روی ال سی دی تی وی 40 اینچ
کیفیت خوب عکسها در زوایای باز
فوکس خوب
فیلمبردازی خوب
طراحی خوب و سبکی وزن
از نظر قیمت هر چی کمتر بهتر ولی حتما مشخصات بالا رو داشته باشه حالا مورد آخر زیاد هم مهم نیست
با تشکر
سلامنقل قول:
اگر حدود قیمت رو هم بگید بهتر میشه راهنمایی کرد :5:
غیر از sx130 پاناسونیک FX550 هم به نظر چیز خوبی میاد .کسی باهاش کار کرده ؟نقل قول:
TZ7 هنوز پیدا میشه ؟ قیمتش چقدره ؟
متشکرم
من قیمتها رو نمیدونم ولی حداقل قیمتی که این مشخصاتو داشته باشه حالا شاید 400 تومن باشه شاید 800 تومن ولی حتما حداقل باشهنقل قول:
راستی کسی در مورد سرعت شاتر توضیح میده؟
ممنون
دوربین دیجیتال با شرایط زیر چی بخرم؟
سلام به همه
می خوام یه دوربین دیجیتال بخرم
1. بیشتر خودم کانن ترجیح می دم اما پیشنهاد خوب رو بررسی می کنم
2. حتما باتری خور باشه یعنی بتونم بهش باتری بزنم نه اینکه باتری داشته باشه و شارژ بشه به زبان ساده شارژی نباشه
3.فیلم برداری انقدرا مهم نیس برام
4.زوم اپتیک برام مهم بید حتما 10 به بالا باشه
5.پانوراما حتما داشته باشه 360 درجه
6. مگا پیکسل 10 یا بالاتر
7 . حدود قیمت 300 تا 400 اما بالاتر هم بود باز بررسی می شود
ممنون از کمکتون
به نظر شما G12 مناسب من هست یا نه؟نقل قول:
البته سبک نیست که زیاد مهم نیست ؟
سلام
من میخوام یک دوربین عکاسی دیجیتال سامسونگ بگیرم درحد 200تومن به نظر شما اصلا این برند چطوره وپیشنهادتون چیه لطفا
سلام
متشکرم از اطلاعاتی که دادید باز هم منتظر اطلاعات در مورد برندهای دیگر تان هستیم.
در مورد دوربین lp100,lp150چیه کدوم برای مصارف خانگی بهتره ممنون
اگه Compact بخوای DSC-HX5V رو بگیر(از برند سونی)،قیمت دور و بره 435 تومن هست با مشخصات:نقل قول:
وضوح 10.2 مگاپیکسل
زوم اپتیکال: 10 برابر
با یه حسگر cmos ، البته من حسگر CCD رو ترجیح می دم(ولی شارژریه:44:)
اما این یکی که می گم Compact نیست،اما باتری خوره،FinePix HS10 برند فوجی فیلم....برو بازار آمارشو بگیر تا ببینی چه شاهکاریه
وضوح:10.3 مگا پیکسل
زوم اپتیک:30 برابر
کامپکت ها هیچ کدوم باتری نمی خورننقل قول:
یعنی من ندیدم
من نیمه حرفه ای می خوام اندازش برام مهم نیست
شرایط خیلی جالبی دارید :10::31:نقل قول:
HX5 یا SX210
---------- Post added at 06:08 PM ---------- Previous post was at 06:04 PM ----------
ببنید همه دوربین ها باتری میخورند (با هندل که کار نمیکنند) یا قلمی یا Lithiumنقل قول:
HS10 هم چیزه خوبیه اما کار باهاش کمی سخته (بیشتر اولش)
دستت مرسی اما دررابطه با کانن Sx210نقل قول:
این دوربین که گفتی سه تا از شرایط من رو نداره
اول نیمه حرفه ای نیست
دوم باتری خور نیست
سوم پانوراما نداره
چهارم من خودم در حال حاضر Sx120 دارم می خوام ببینم کانن پانوراما که خودش باسازه داره یا نه ....
زده چنین چیزی؟
---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
در ضمن منم می دونم باتری می خورن من منظورم اینه باتری خارجی یعنی همون AA بخوره عزییییز:18:نقل قول:
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------
به شرایطم چند شرط اضافه می کنم تا ابهام کمتر بشهنقل قول:
8. پانوراما را خودش ایجاد کنه یعنی پردازش گر تصویر روی خود دوربین باشه نه با نرم افزار و روی کامپیوتر
9. می خوام نیمه حرفه ای باشه
شما نمی تونید همه شرایط رو باهم توی یه دوربین پیدا کنید (باید سفارش ساختشو بدید:31:)نقل قول:
برای شماره 8 باید بفکر سونی باشد نه دوربن دیگه
برای شماره 9 HX1 که از رده خارجه و ارزش نداره یا HX100 که هنوز تو بازار نیست :31:
نمیدونم HS10 پانوراما را خودش ایجاد میکنه یا نه ، اگر داشته باشه فکر کنم اونو برای شما ساختند :10:
من کلا با برند سونی توی دوربین عکاسی مشکل دارم سعی می کنم نخرمنقل قول:
اگه فقط سونی داشت صبر می کنم تا کانن برام بسازه:8:
یا دیگه نیکون شایدم کوداک دیگه تو بن بست بخورم فوجی
اما اول کانن
اگه نداره حتما یه دلیلی داره که تا حالا نزده وگرنه اینجوری نیست که همه بزنن این یکی فقط نزنه
از حق نگذریم که کانن از بقیه حرفه ای تر عمل میکنه حالا گیر کار کجاست ندانم!!!!
سلام دوستان من یه دوربین خوب میخوام بخرم . کیفیت عکس و فیلم برداری hd باشه
قیمت 200 تا 250 ممنون میشم کسی راهنمایی کنه دوستان اینو معرفی کردن
Canon PowerShot SX130 IS
عزيز من متوجه نشدم ، بالاخره NEX3 به درد من ميخوره يا نه ؟نقل قول:
با اين قيمت ميارزه ؟
زوم 3X كم نيست ؟
با سلام و خسته نباشید
من یه دوربین حدود 400 تومن میخوام واین دومدل نظر من رو جلب کرده FUJIFILM S200 EXR و FUJIFILM HS10
اگر با این بوجه مدل بهتری می تونم بگیرم لطفا راهنماییم کنید. اصلا این دو مدل خوب هستن ؟
زیاد از دوربین هم سر در نمیارم . میخوام عکس و فیلمش خوب باشه
با تشکر پیشاپیش از اظهار نظر و راهنمای شما دوستان
منم همین جور :31:نقل قول:
دلیلش اینه که نرم افزار های زیادی هستند که این کار رو خیلی عالی انجام میدند همین
درست معرفی کردند SX130 :46:نقل قول:
---------- Post added at 08:51 PM ---------- Previous post was at 08:47 PM ----------
سلامنقل قول:
HS10 خیلی دوربین خوبیه اما برای شما که زیاد از دوربین هم سر در نمیارید ممکنه اولش سخت باشه و فقط با علاقه میتونید ادامه بدید
البته بالای 400 میشه مفکر کنم 450 باشه یا پایین تر
سلام
HS10 خیلی دوربین خوبیه اما برای شما که زیاد از دوربین هم سر در نمیارید ممکنه اولش سخت باشه و فقط با علاقه میتونید ادامه بدید
البته بالای 400 میشه مفکر کنم 450 باشه یا پایین تر[/QUOTE]
تو این قیمتها مدل بهتری هم میتونم بگیرم یا همین HS10 خوبه
با تشکر
سلام به همه اساتید .
بار اولم هست میخوام دوربین بگیرم.
من یه دوربین میخوام(از هر برندی) با مشخصات زیر:
1-عکاسیش با تنظیمات اتوماتیک خوب باشه(حرفه ای نیستم)مخصوصا توی طبیعت خوب عکس بگیره.(10 مگاپیکسل به بالا)چند تا موبایل داشتم با لنز کارل سایز واقعا در حد خودشون خوب بودن.(از اطلاعات تخصصی هم خیلی نمی فهمم)
2-زوم اپتیکالش 3 به بالا واقعی باشه(مثل این موبایل ها نباشه)
3-فیلمبرداریش روی ال سی دی 40 اینچ به بالا خوب نشون بده.
4-شیک باشه.
5-افت قیمتش رو کرده باشه.
ترجیحا خروجی hdmi داشته باشه و باتری قلمی نخوره.
7-قیمت هم نهایتا 200 باشه.
تاکید می کنم آماتورهستم فقط اگه جایی رفتم عکس گرفتم ازم نخندن.
ببخشید زیاد حرف زدم.
آقا در آخر یه چیزی معرفی کنید که به یه پلاسمای v20 وصلش کردم ضایع نشم.(سرش به تنش بیارزه)
ای خوب نیست؟
Fujifilm-FinePix-Z80
Panasonic-Lumix-DMC-F3
Canon-IXUS-130-IS-IXY-400F
خواهشا یه مدل خوب بگید من بلد نیستم
نقل قول:نقل قول:آقا چرا کسی جواب سئوالاتم رو نمیده ؟نقل قول:
به نظر شما چه دوربینی بگیرم (برای استفاده خانوادگی)
آخه سوالت ئیچیدست برادرنقل قول:
کیفیت خوب و عالی وقتی معنی پیدا می کنه که حدود قیمت رو بگی
مثلا بهترین کیفیت زیر 300 تومن با بهترین کیفیت زیر 2 میلیون خیلی فرق داره
حد اقل چقدر می خوای برای کیفیت هزینه کنی ؟
سلام
بچه ها این hx5 سونی به صورت محدود و تیکه تیکه فیلم میگیره ؟ یا به صورت نامحدود هم میتونه فیلمبرداری کنه؟