سلام
بازی The Godfather II در دوربین مشکل داره،وارد بازی که میشی دوربین به سمت بالا میچرخه، بازی بدون کرک اجرا میشه،کرک رو که دانلود کردم اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کسی پچ یا کرکه سالم نداره؟؟؟؟
Printable View
سلام
بازی The Godfather II در دوربین مشکل داره،وارد بازی که میشی دوربین به سمت بالا میچرخه، بازی بدون کرک اجرا میشه،کرک رو که دانلود کردم اصلا بازی رو اجرا نمی کنه،کسی پچ یا کرکه سالم نداره؟؟؟؟
درخواست کرک رو باید اینجا بدی:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156537
من تو بازی nfs carbon بعد از چند مسابقه ( هر نیم یا یک ساعت بک بار ) بازی دنت سنت میدهد نمیدونم مشکل چیست.
VGA:4850
RAM:3gig 800
CPU:2.13 core 2
هنگام اجرای بازی یا برنامه هر از چند گاه minimize میشه و دسکتاپ میاد مثل اینکه هنگام بازی کلید ویندوز کیبورد رو بزنی!
کسی میدونی علتش چیه؟
دوست عزیز اگه شما JoyStick یا دسته ای به کامپیوتر وصل کردین جدا کنید و دوباره امتحان کنید .نقل قول:
منم یادمه این مشکل رو داشتم .نقل قول:
احتمال زیاد مشکل از خود بازی هست .
شما برنامه هایی که کنار ساعت ویندوز ( سمت راست پایین ) هست رو چک کن ببین اگه برنامه ی اضافی باز هست ببند .نقل قول:
چون ویندوز داره یه کاری میکنه Minimize میشه .
یا اگه میتونی کیبوردتو عوض کن دوباره تست کن .
شاید دکمه های کیبورد مشکل پیدا کرده باشه .
کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟؟؟نقل قول:
بابا خیر ببینید من رفتم برای این بازی کیبورد نو خریدم اینترنت پرسرعت گرفتم..!!!! خیلی ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید :11:
سلام ;
من God Father 2 نصب کردم اما یک ذره افت فریم داره , قبلا روی ویستا 32 نصب بود بهتر بود
الان رو 64 نصب کردم :41:
میخواستم بدونم کلا ویستا 64 روی همه بازی ها کمتر فریم میده؟
بستگي به سيستمت داره ولي در يك سيستم خوب 64 سخت تر فريم ميده و فكر كنم رندرينگش هم فرق داشته باشه با 32 بيتينقل قول:
سلام به همگی
آقا من دیروز رفتم بازی Cryostasis رو خریدم و نصب کردم و کرکش رو هم ریختم ولی نمیتونم اجراش کنم و ارور send error/Dont send میده !!:41:
سیستم عامل ویستا 32 بیت هست و قطعات هم اینها هستند :
cpu: core 2 Quad 6600
vga : ATI 4870 1 GB
ram: 2 GIG DDR2
نمیدونم چیکار کنم !! یکی کمک کنه خواهشا !!:41:
سلام .نقل قول:
دوست من شما یه کرک دیگه تست کن ببین جواب میده یا نه .
کارت گرافیکتو هم آپدیت کنی ضرر نداره . :46:
hello میخواستم ببینم راهی برای از بین بردن باگ بازی ها وجود داره یا نه ؟
راستی من یه سوال دیگه هم داشتم من بازی هایی که نصب میکنم در دموی انها گیر کوچکی وجود داره یعنی مثلا هنگام صحبت کردن فرد در داخل بازی یه کلمه ی اون تا چند ثانیه تکرار میشه چی کار باید بکنم کمک کنید.
بستگی به بازی داره .نقل قول:
اگه واسه بازی Patch اومده باشه میشه کاریش کرد .
در مورد Demo ها هم اگه واسه همه ی بازی ها این مشکل هست ، باید گفت که اگه شما کارت گرافیکتون رو آپدیت کنید ، ممکنه این مشکل برطرف بشه .نقل قول:
ممکنه مشکل از رمتونم باشه نه مقدارش بلکه 800 یا 533 بودنشنقل قول:
راستی من یه سوال دیگه هم داشتم من بازی هایی که نصب میکنم در دموی انها گیر کوچکی وجود داره یعنی مثلا هنگام صحبت کردن فرد در داخل بازی یه کلمه ی اون تا چند ثانیه تکرار میشه چی کار باید بکنم کمک کنید.
سلام
من nfs most wanted رو به صورت ریپ دانلود کردم و از ریپ خارجش کردم
حالا نمیدانم چه شکلی راش بندازم
فایل iso این ها هم تولید نکرده
شما اینجا رو بخون اگه بازم سئوالی بود بپرس :نقل قول:
آموزش قدم به قدم نحوه دانلود تا نصب بازی ها
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=227551
نقل قول:
کارت گرافیکمم اپدیت کردم ولی مشلک حل نشد.:41:
سلام
من بازی2009 PES رو نصب کردم وار بازی میشه ولی فقط توی قسمت لودش میمونه نمیدونم اشکال از کجاست سیستم من:
vga:8600 gt 1gig
ram:2 gig
cpu:3.4 full
win:xp media center
احتمال زیاد یا کارت گرافیکتون آپدیت نیست ، یا DirectXنقل قول:
شما Microsoft Windows XP Service Pack 2 رو نصب کنید .
چون این ویندوز که شما داری زیاد واسه بازی جالب نیست .
مشكل در اجراي بازي C.I.A. Operative - Solo Missions مشكل دارم
لطفا مشكلات و راه حل اين بازي رو معرفي كنيد
من یکبار بازی2009 pes نصب کردم . ازش خوشم نمی اومد (چون تیماش درست نبود) رفتم فارسیشو گرفتم نصب کردم دیدم همین جوری مثل شما نمیاد حتی pes قبلی هم نمی اومد. بعد رفتم دو تا شو پاک کردمنقل قول:
و یکی رو نصب کردم بعد درست شد. شاید تو هم دو بار نصب کردی؟
نه بابا اولین بارهنقل قول:
کسی نمیتونه کمکی به من بکنه ؟؟؟نقل قول:
بابا خیر ببینید من رفتم برای این بازی کیبورد نو خریدم اینترنت پرسرعت گرفتم..!!!! خیلی ممنون میشم اگه مشکلمو حل کنید :11:
آقایون کمک کنید لطفاً من یک هفتس تقاضای کرک این بازیو کردم(پست قبل) اگر امکانش نیست بگید یه فکری برای ان پولو و قت از دست رفتم بکنم(دقیقاً از صبح تا شب توی نت دنبال کرکشم!!)
فقط یه جوابی بدین به من!
خواندم و همچنان مشکل پابرجاستنقل قول:
سلام دوستان .
بازي Driver Parallel Lines رو نصب كردم اما زمان اجرا جزييات مشخص نيست . مثلا اسلحه تو دست كاراكتر ديده نميشه ولي تيراندازي مي كنه . مشكلي داره يا به كل اين شكليه ؟
شما آخرین درایور کارت گرافیکتون رو نصب کردین ؟نقل قول:
احتمالا مشکل از اون باشه .
خوب شما لطف کن یه عکسی از فایل هایی که دانلود کردی بزار تا ببینم چی دانلود کردینقل قول:
خواندم و همچنان مشکل پابرجاست
دوست عزیز مطمئن باش اگه کسی بلد باشه ، دریغ نمیکنه .نقل قول:
آقایون کمک کنید لطفاً من یک هفتس تقاضای کرک این بازیو کردم(پست قبل) اگر امکانش نیست بگید یه فکری برای ان پولو و قت از دست رفتم بکنم(دقیقاً از صبح تا شب توی نت دنبال کرکشم!!)
فقط یه جوابی بدین به من!
از 850 صفحه ی این تاپیک معلومه !
پس شما هرچقدر پست بدین و سئوال کنید و کسی بلد نباشه ، بازم بی جواب میمونید .
حالا شما یه بار هم تو تاپیک خود بازی مطرح کن ضرر نداره .
شاید کسی بتونه اونجا کمکت کنه .
تاپیک مخصوص بازی :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=198995
سلامنقل قول:
مطرح شد چندین بار و جاهای مختلف هم مطرح شد :
نقل قول:بازم ممنون که توجهی به ما کردین باور کنید شماهم جای من بودید خیلی ضدحال میخوردید!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309901
دوستان کارت گرافیک من xfx 8800 gt xxx هستش
نمی دونم چرا تو بعضی از بازی ها وقتی موس رو تکون میدم یعنی صفحه رو حرکت میدم یه موجی از پایین به طرف بالا میره !
درایور کارت هم بروزه !
نقل قول:
این موج توی بازی رو راستش تا حالا نشنیدم ولی اگه در حالت خارج از بازی هم وجود داره محتملترین حالتش می تونه مال کابل متصل به مانیتور باشه یه چکی بکن ببین درست میشه(حتی اگه می تونی به نظر من عوضش کن ببین چی میشه...)
درايور كارت گرافيك به روز شده است .نقل قول:
این موج خیلی خفیفه !نقل قول:
از پایین به طرف بالا میره ! مثل این میمونه که انگار صحنه جدید رو یدور رندر می کنه !
خوب شما میخوای یه کرک دیگه تست کن ببین چطور میشه .نقل قول:
چون یادمه خیلی وقت پیش یه نفر همچین مشکلی داشت .
مشكل در بازي Silent Hill Homecoming
سلام يه مشكل تو بازي دارم وسط بازي صفحه كليد از كار ميفته و هيچ كليدي از صفحه كليد كار نميكنه .آخرين ورژن راه انداز گرافيكم با دايركت ايكس نصب كردم مشكل از كجايه؟
نقل قول:
شما هم اگه دسته joystick متصل به کامپیوتر داری ازش جداکن شاید مال اون باشه...
نه دوست عزیر کلا این بازی اینجوری هست زیاد بهش گیر نده...نقل قول:
منم هنوز نشنیدم پچی براش ارائه شده باشه که رفعش کنه:13:
احتمالا یا خوب نصب نکردی یا دیسک بازی خش دارهنقل قول:
این عکس اون فولدری که Source بازی به صورت RIP شده و بعد از اینکه من روی SetUp کلیک کردم و چندین تا فولدر اضافه کرد
بازی NFS MOST WANTED
کد:http://www.gigaimage.com/viewer.php?file=0em97ff7wp1gwde2vp2n.jpg
راسی من یه مشکل عجیبم دارم تو کال آف دیوتی! راسش قبلا نصبیده بودمو راحت بازی میکردم ولی بعد یه مدت اومدم ویندوز عوض کردمو وقتی 2باره نصبش کردم نانم ینی نمیدونم چرا نمیاد...عنی اجرا میشه ولی تا میره توش میاد بیرونو ارور dont send مایروسافت رو میده!!!:13:
خوب دوست عزیز شما روی فایل Speed.exe کلیک کنی بازی اجرا میشه .نقل قول:
سلام دوستان من بازي 911 رو نصب كردم اما وقتي روي فايلش كليد ميكنم اجرا نميشه و بازي بالا نمياد
لطفا راهنمايي كنييد
سلام
بازی Wanted - Weapons of Fate رو نصب کردم این ارور رو میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه مشخصات سیستمتون رو لطف کنید ؟نقل قول:
( کارت گرافیک و Ram )