سلام عضویتتون رو تبریک میگم. شما به جمع بزرگترین انجمن PC در ایران ملحق شدید !!!نقل قول:
سلام عضویتتون رو تبریک میگم. شما به جمع بزرگترین انجمن PC در ایران ملحق شدید !!!نقل قول:
منبع اطلاع من درایو ها و لنز های ایکس باکسه که به وسیله ی همین نوع دیسک نابود شدن!نقل قول:
خواستید می تونید یه سری به تعمیرگاه های ایکس باکس بزنید!
در ضمن شما یه بار دیسک های play box رو بذار داخل کنسول تا متوجه صدای وحشتناکی که درایو میده بشی(صدای شبیه تراکتور)
احتیاجی به منبع هم نیست
بعضی وقتا عقل آدم از هزار تا منبع موثخ تره!
دوستان گلم به علت مسافرت یک هفته ای نیستم.خوش باشید همتون
فعلا خداحافظ تون باشه عزیزان من.
یک سری از دوستانی که دنبال دسته سیم دار این کنسول بودن
حالا یا برای خود کنسول یا بازی روی یک محیطی که شرمم میاد اسمش رو platform بزارم
از اینجا میتونید تهیه کنید
البته نمیدونم چه طورین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]
www.aftabbazar.com/ProductDetails.aspx?itemid=2149
[/HTML]
این بازی beowolf رو ارزش داره بگیرم واسه xbox
سلام من وقتی 360 تمو روشن میکنم چراغ چپ بالا رو کنسول روشن میشه و چراغ چپ بالا رو دسته ؟ مشکلی نیست که ؟ درسته ؟
امروز داشتم بازی میکردم که بعد یه ساعت روی دسته چراغ ها یه دفه چشمک میزدن به این صورت : چراغ 1و4 با هم بعد چراغ 2و3 باهم بخ همین ترتیب... چرا اینجوری شده ؟
کسی قیمت های به روز 360 رو داره بده
سوال اول که مشکلی نیست و همیشه اینجوری هست مگر اینکه تعداد دسته ها بیشتر باشهنقل قول:
سوال دومت هم باتری دسته داره تموم میشه بهترین راه هم 4تا باتری rechargeableو یه charger هستش
یک سوال تخصصی :
ایکس باکس 360 برای کار به حداقل چه ولتاژی نیاز دارد؟
آیا دی وی دی هایی که در نکست ژن عرضه میشه verbatim هستش؟
سلام من چطوی باید بفهمم که بازی که خریدم جنس cd چیه ؟ مارک سی دی رو میگم مثلا t-gate یا playbox یا verbatim ...؟
چون بازی هایی که من خریدم روی CD ها روکش کاغذی از بازی زدن
یه سوال دیگه : من بازیهام رو تو هارد 360 تم ریختم مثلا GTA IV رو ریختم تو هاردم بعد وقتی CD بازی رو میزارم خوده بازی اجرا میشه بدون اینکه برم تو هارد و بازی رو بزنم تا از تو هار اجرا بشه حالا میخواستم بدونم وقتی cd رو میزارم بازی اجرا میشه از تو هارد اجرا میشه یا Cd رو میخونه و از تو cd اجرا میشه ؟
خب معلومه كه از رويه هارد ميخونهنقل قول:
حداقل به 200 ولت احتیاج دارهنقل قول:
تا 240 ولت رو هم ساپورت میکنه
ميخواستم بدونم تو قسمت Display تنظيمات دستگاه فرق 720 با 1080 چيه ؟من هميشه با 80 10 بازي ميكنم اشكالي داره يا نه؟:20:
پس چون برق منطقه ما حدودای 185ولت هستش باید از یک ups استفاده کنم،نظر شما چیه؟؟؟
دوستان عزیز یک سوال دارم
من شاید تا چند وقت دیگه فروشگاه بازی های xbox360 بزنم!
دی وی دی خام ورباتیم رو هم دونه ای 2500 تومان دارم میگیرم!
پرینتر هم گرفتم که هم قاب و دی وی دی چاپ شده باشه!
به نظرتون هر بازی 3500 (با توجه به اینکه دی وی دی خام ورباتیم هست) ارزش داره این فروشگاه رو راه اندازی کنم؟
ممنون
يه سوال
من هر dvd بازي به جز dvdهاي مالزي را داخله دستگاه ميزارم dvd rom صدايه تاق تاق ميده حتي بازيهايي كه dvdشون ورباتيم هستش.(البته بازيها راحت اجرا ميشن و فقط مشكل صداشه )حالا به نظره شما اين مشكل داره؟ يعنه لنز خرابه؟
سلام
من با دیال اپ میتونم به Xbox live وصل شم؟
من چطوی باید بفهمم که بازی که خریدم جنس cd چیه ؟ مارک سی دی رو میگم مثلا t-gate یا playbox یا verbatim ...؟
چون بازی هایی که من خریدم روی CD ها روکش کاغذی از بازی زدن
این قاب های xbox360 رو کجا میشه پیدا کرد ایا سایتی هست که این قاب های طرح دار رو بفروشه ؟؟؟؟
1080 همونطور که از اسمش پیداست رزولوشین بالاتری نسبت به 720 میدهنقل قول:
نه مشکلی نیست
با توجه به این که الان اکثر جاها رو ورباتیم دارن 3500 میدن و جاهایی میشناسم که 3000 تومان هم میدننقل قول:
اگه بتونید با مزایای جدید و تبلیغات خوب مشتری جذب کنید میتونه موفق باشه
بازی ها رو روی یک دستگاه دیگه امتحان کنیدنقل قول:
مطمنید verbatim هستن ؟
با dial up میتونی وصل بشی و یک چرخی تو live بزنی و update های کم حجم مثل divx رو بگیرینقل قول:
اما برای بازی کردن اصلا مناسب نیست
برای تست مارک Dvd میوتنی از نرم افزار های مخصوص روی pc استفاده کنی مثل nero
منظورت از قاب طرح دار چیه ؟
قاب یک چارچوب پلاستیکیه که 100 تومان قیمتشه و داخلش boxshot چاپ شده میزارن
1-بچه ها من داشتم صفحه های قبل و میخوندم برای وصل دستگاه به اینترنت والا من میترسم دستگاه ban بشه:24: من و راهنمایی میکنین
اینترنت من adsl 512
2-سئوال دیگه اینکه دستگاه و عمودی رو یک پایه ای که درست کردم میگذارم اشکالی داره مدل دستگاه من Premium جاسپره
یک چیزی میخواستم بگم اینجا بچه ها خوب به هم کمک میکنن این و من دیدم ولی دوستان اینجا بحث هایی پیش میآد که زمینشون در مورد قیمت و مسائل حاشیه ای دیگه است بنظر من در مورد بحث فنی از یکدیگر کمک بخواهیم بهتره و من تازه کار 600 تا صفحه رو نگردم بهتره
من از طرفدارای pc بودم اونو از کامپیوتر 386 تا دو ماه پیش یعنی 15 سال تمام از وقتی xbox 360 خریدم 2 ماه پیش دیدم چه کاریه آدم پول کارت گرافیک بده(البته من منکر بازی های استراتجیک کامپیوتر نیستم) و واقعاً ازش راضیم البته من چون کار دارم معمولاً روزی 1 تا 2 ساعت بازی میکنم حقیقتاً بازیهاش حال میده
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم از قاب این دو عکس بالاست که در پست شماره 8394 یکی از دوستان گذاشتن سایتی نمی شناسید که بفروشه
نرم افزار nero رو دارم چطوری باید بفهمم چیه مارکش ؟
من خيلي گشتمنقل قول:
ولي از اين قاب ها پيدا نكردم
شايد هم باشه و من نديدم
يه سر برو رو سايت nextgen:
اينجا چند مدل برچسبي گذاشتهکد:www.nextgen.ir
سوال فوری
سلام
من کابل اینترنت PC رو برداشتم یه طرفش رو وصل کردم به پشت 360 و طرف دیگش رو به پریز تلفن واسه وصل شدن به ابنترنت زدم ولی به اینترنت وصل نشد تا به XBOX LIVE برم من دیال اپم چیکار کنم وصل شه ایا کابل مخصوص باید بخرم ؟ یه کابل واسه اینترنت تو کارتونه 360تم هست ولی واسه ADSL هست
نرم افزار nero رو دارم چطوری باید بفهمم چیه مارکه CD های بازیم ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما برای اینکه در لایو بن نشید باید دیسکهای ایکس باکس 360 رو Full Stealth Patch که می تونید به این تاپیک مراجعه کنید
دوست عزیز اول باید بگم اگه کنسول رو عمودی می ذارید بهتره بازی ها رو روی هارد بریزید تا به درایو فشار نیاد.اگه بخواید عمودی بذارید خیلی فرقی نداره روی چی می ذارید.چه روی فرش چه روی پایه ای که خودتون درست کردیدکد:http://forum.p30world.net/showthread.php?t=258083
در مورد مطلب سوم هم باید اول بهتون تبریک بگم چون به این نتیجه رسیدید که اون وسیله ی بی مصرف و بی ارزش اصلا ارزش طرفداری نداره و الان دارید با XBOX 360 کار می کنید.بازی های استراتژیک هم کم کم داره رویXBOX 360 جا میفته و شما می تونید شاهکار سبک استراتژیک یعنی HALO WARS رو به طور اختصاصی روی این کنسول بی نظیر بازی کنید.اما در باره ی مساله ی دیگه ای که گفتید دوستان خیلی کمک کردن و به تاپیک سر و سامان دادن مخصوصا سعید جان که پست اول تاپیک رو کامل کرد و این کمک بزرگی بود.یک تاپیک دیگه هم به کمک یکی دیگه از دوستان عزیز زده شد تا مساله ی قیمت از این تاپیک و دیگر تاپیک ها دور بشه و کلا بحث مفید تر بشه.و فکر می کنم الان این تاپیک خیلی بهتر از قبل شده ولی اگه شما پیشنهادی دارید می تونید با مدیران و همکاران در میون بذارید
موفق باشید:46:
البته نمی توان بازی های استرتژیک را روی ایکس باکس 360 به راحتی بازی کرد.
چون این گیم ها نیاز به موس دارند،برای انتخاب ،دیده بانی،کلا بدون موس استرتژیک حال نمی ده،خیلی سخت می شه با گیم پد بازی های استراتژیک رو بازی کرد....
البته این یه نظر شخصیه
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
وای لوژیتک یه کیت واسه ایکس باکس زده،که به راحتی از نمایندگی های آواژنگ می تونید بخریدش،بعدش فورزا بزنید!!
این قاب ها قاب های custom made هستن و قاب هایی هست که خود gamer ها طبق سلیقه خودشون اون ها رو درست میکنننقل قول:
برای 360 فقط قسمت جلوی دستگاه یا همون Faceplate به صورت جدا فروخته میشه در طرح های مختلف که حدودا 20 تومان قیمتشه
برای اتصال به live و کلیه مباحث اون به این تاپیک برید:نقل قول:
[html]
forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
[/html]
من خودم تاحالا امتحان نکردم با nero
ولی Dvd رو میزاری تو Dvd rom یا Dvd writer و اون نرم افزا کوچیک info tool رو اجرا میکنی
یا نرم افزار های مشابه chek disk
دوستان چند نمونه دیگه از این بدنه های custome رو میزارم :
اینم چند نومنه از Face plate هایی که باز بعضی هاشون custom هستن :
اینم واسه خودش یک نوع جالبی از xbox 360 هست دیگه : :31:
دوست عزیز اتفاقا کنترل بازی halo wars یا بازی های استراتژیک خیلی هم راحتهنقل قول:
شما می تونید تریلر ها رو ببینید
یه روزی راجع به بازی های fps هم همین حرفو می زدن که با دسته نمیشه رفت
خیلی سخته
به نظر من هیچی سخت تر از بازی کردن با اون وسیله ی مسخره نیست که الان اگه اسمشو ببرم بهم کفاره واجب میشه
الان شاهکار های fps کنسولی زیادی داریم
یه نمونه halo3 روی 360 و kill zone2 روی ps3
اون وسیله ی بی مصرف هم یه کرایسیس داشت که به شکلی بسیار خنده دار نسخه ی 2 بازی از انحصارش خارج شد!
یه روزی خواهد رسید که سبک استراتژیک روی کنسول ها از fps هم جا افتاده تر میشه
در ضمن با وجود natal به DriveFx Wheel نیازی نیست دوست من
موفق باشید دوست عزیز:46:
همون طور كه دوستمون گفت faceplate فقط قاب جلو رو تغيير ميده
براي اينكه كل قاب رو عوض كنيد بايد از COMPLETE SKINS استفاده كنيد
در كل COMPLETE SKINS ها بهترن چون هم ظاهر كنسول رو زيباتر ميكنن هم شكيل ترن
براي ديدن نمونه ها هم ميتونيد به سايت زير يه سر بزنيد:
قيمت رو هم نوشتهکد:http://www.skinsforconsoles.co.uk/xbox_360_complete%20skins/xbox_360_complete_skins.htm
البته به يورو
كه قيمت قاب كنسول حدودا به پول ما ميشه 22.500 تومن
اينم يه سايت ديگه براي كساني كه به Faceplate علاقه دارن:
کد:http://www.xbox360faceplates.com
البته اون سایتی که دوستمون صفحه قبل گذاشتن همون طور که گفتن skin هست و بدنه رو رنگ و طرحش رو عوض میکنه
مثل یک برچسب هست که یادمه برای ps و ps2 هم تو تهران موجود بود و خودم سال 77 از لباف برای ps یک طرح resdient evil با شخصیت jill vaelntine رو خریدم
اما اون 2 عکسی که من گذاشتم اگه دقت کنید روی بدنه کنده کاری و بریدگی ایجاد شده که بریا در اوردن همچین طرح هایی باید خودتون دستگاه رو باز کنید و قاب اون رو با خلاقیت و دقت تغییر بدید
سلام...یه سوال ...بین این اقایون کسانی هستند که بالای 20 سال سن داشته باشنو ایکس باکس هم داشته باشنو اهل بازی هم هم باشن؟؟؟
فکر کنم تقریبا تمام اعضای این بخش چنین شرایطی داشته باشن.جانم.
من خودم 31 سالمه مطمئن باش 70 سامم بشه بازي ميكنم بازي هاي :نقل قول:
FIFA 50
PES 2050
CALL OF DUTY 89:8:
بالای 20 سال چه خبره؟شما همه بالای 20 هستین؟عجب من 14 سال دارم.
موفق باشید.
نمیخوام تاپیک به سمت off topic کشیده شه ولی :
جدا شما 31 سالتونه ؟ :31:نقل قول:
خوب سروش جان این برای شما خیلی خوبه چون تازه وسط های راه هستی و الان تو این با نسل 7 و xbox 360 و ps3 هستینقل قول:
و هنوز جا داری
من همسن تو بودم ps داشتم :31:
الانم که 22 هستم و کم کم داره کم رنگ میشه و تا تمام شدن این نسل دیگه از بازیکن میرم سمت مربی شدن :31:
پس ماهم هم سن و سالیم:10:نقل قول:
خب یه مدت بود زیادی تخصصی شده بودیم اما زیاد ادامه ندین به این بحث چون نه میخوام زیادی خشک باشه نه اینکه بشه اسپمکده !
من خودم هفته پیش با یه گیمر 30 ساله که ازدواج کرده بود و یه نی نی هم داشت آشنا شدم و واقعا از بازی کردن باهاش لذت بردم چون خیلی حال میکنم با اونایی که حتی وقتی ازدواج هم میکنن بازی رو ول نمیکنن ! خود منم ازون دسته آدمایی هستم که هیچ وقت بازی رو کنار نخواهم گذاشت ! البته تازه 19 سالمه ! : دی
تمام تلاشم اینه که ادامه ندم ولی خوب دو سه تا هم سن و سال داریم اینجا:8:نقل قول:
از وقتي كه يادمه من همش دنبال بازي بودم
از آتاري و سگا و پى اس يك و كامپيوتر و الآنم ميخوام ايكس باكس بگيرم:46:
آها
راستي گوشي رو يادم رفت
فكر كنم يه 40 تا بازي گوشي هم رسوندم آخر:20:
خلاصه اينم ماجراي ما
خب ديگه
بي خيال...