سر: Int
پا: Agi
مشت: Str
Printable View
سر: Int
پا: Agi
مشت: Str
پا يعني سرعت و agility اين هيروها هم نزديك ذن داره و هم دور زن
سر كه يه قسمتش آبي هست يعني Intellegince يعني از فكرش استفاده مي كنه
اين هيرو ها هم دور زن دارن و هم نزديك زن و اسپل هاي قوي
مشت به معني قدرت و توان است و ميشه Strengh اين هيرو ها فقط نزديك زن هستن البته يك دونه استثنا هست
Sacred Warriot فكر كنم رنجش 300 بايد باشه يادم نيست دقيقا
فعلا
اینتلجنسها میلی هم دارن دوست من مثل اوگر مجی بخشید از اساتید امر
sang yasha با ice ببند برو رو روشن هم میم میشه هم ایس.
در مورد 6 جینا همچین چیزی نشنیده بودم . تازی وقتی جینا 6 بزنه کسی تو 6 وای نمیسه همه میان عقب مثل 6 مون رایدر.
در مورد ارگی مگی تنها هیروی اینتلیجنسی هست که میلیه ولی بجاش استرنج خیلی زیاده داره.
شما برای (ertahshaker) چی می بندین؟؟؟ منظورم ایتم های حیاتیشه. به نظر من آیتم مانا و (بتلفوری یا رادیانس) هرت ایتم های اصلیش هستند.
در مورد لول های چلنینگ هم ممنون.
به نظر من در 2تا هیچ چیزی 100 درصد نیست.و شانس و اقبال هم خیلی دخیله.میس پاندا هم جز اوناست.برای این مورد میشه 1000 تا مثال زد که در 2 تا هیچ چیز 100 نیست.نقل قول:
یه دوستی گفته بود که اگه برای سول کیپر وین باک بیاری از جای پاش معلوم میشه در صورتی که غلطه و معلوم نمیشه.
در مسابقات رسمی از چه - استفاده می کنن؟؟؟lm ؟؟؟
آقا من براتون دو تا ریپلی جالب میزارم ببینین بعد نظرتونو راجبش بگین:11:
یک سری هیروهایی هستند که عجیب عجیبند مثل ogre magi(ما بهش میگی اوگی مگی)و یا na`x
اوگی مگی استرنجش از انتلی جنسش بیشتره ولی انتل هست
na`x اگیلیتیش و انتلیجنسش(اینتلیجنسش در لول 25 را میگم)بیشتر از استرنجش هست ولی به خاطر لول 1ش (لایف استیل 40 %)استرنج هست.
جالب اینه که na`x بیشترین اگیلیتی بازی را داره وattack speed و armor غریبی داره
توی مسابقات رسمی از -lm (بخونید منفی ال ام)استفاده میشه که مخفف لیگ مود هست هر نفر که زیر صفحش تذکر میده که نوبت تو هست 20 ثانیه وقت داره هیرو برداره در غیر این صورت دیگه نمی تونه هیرو برداره
من اصلا از earthsharker خوشم نمیاد یه حالی هستش با اینکه استرنج هست لول هاش مانای زیادی می خواد برای همین (به صورت غیر حرفه ای)تازه کارامون براش هکس می بندند...
جون میده جلوی تینکر برش داری
در ضمن اگه كسي توي اون بيست ثاينه فرصت برنداره انگار اين كلمه رو تايپ كرده - random
براي ارث شاكر اينارو ميبندن معمولا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كمك يكم مي خوام درد دل كنم
خيلي حالم گرفتس........... از موقعي كه تو final با ختيم 2 تا سكه پررررررررررررشد نميخواستم ديگه بازي كنم
كه اين راهش نبود. خوب درسته يك روز ميبري يك روز ميبازي وليييييييييييي...........
خيليا رو حذف كرديم(14 تيم) ولي تيم آخر كه انتخاب كرديم بد نبود ولي خوب جواب نداد(raxxar وtiny)
تيم مقابل (sven ,vangufel ) نشد با اين هيرو ها كه ما ورداشتيم ونگوفلو خوب از كار بندازيم تا براي sven خريد نكنه تا المانهاي واجبشو كه اگه ببنده پوست ميكنه نبنده
آ هههههههههههههه
من کاملا با این ترکیب مخالفم. من واسه ES اینارو می بندم:نقل قول:
در ضمن اگه كسي توي اون بيست ثاينه فرصت برنداره انگار اين كلمه رو تايپ كرده - random
براي ارث شاكر اينارو ميبندن معمولا
1- dagger
2-boots of travel
3- refresher orb
4- arcane ring
5- gunisoo
6- heart
البته جایه آیتم پنجم هم می تونید یا Linkens sphere ببندید یا Battle Fury.
اگه تا آخر بازی تونستید اینارو جم کنید میتونید جایه آیتم چهارم Battle fury یا LS ببندید و به آیتم پنجم دس نزنید.
من مثال زدم
شما نظر خودتو داري